Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:36:16
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Blanchetta, dasiravno bi mi zelo pasalo, da me ti osebno za ušesa vlečeš in po rusko name vpiješ, bi v tem trenutku apelirala nate, da ne zapuščaš svoje bolniške postelje. Saj veš, ker nimam svojih, me pa za tvoje tolk bolj srbi. Pa saj veš tud to, da se je vsake toliko treba malo stulit, da se pol boljše počutiš!!!!!!!!!! Jaz sem prej prav na glas tulila in glej me zdaj! Drug človek! Sicer nažgan ko mina, ampak pustimo malenkosti! ok, pol pa ostanem tu, AMPAK SAMO ZATO, KER SI TAKO REKLA. Pridna pupa! Kaka operacija to? O čime ti pričaš? Bolje da neznaš
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:36:17
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Babe zmešane, v eni uri tolk naklofate!!! dejzi...veš da jaz pijem Hajnija, ko pa je dovolj pa sokeca...razen če podganca vozi, pol pa jaz pijem Sam danes noben ne vozi!!!! A zdaj se pride?
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:36:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis sem na hitro prebrala drgni se ob mlinčka, ker se lahko... potem sem šla pa še 1x brat Ne, mlinčka ti pa ne upam ponujat! sej, sej končno nekaj kar me zanima, potem pa ščccc po prstih
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:37:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Bolje da neznaš Ali ipak...... oču!
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:38:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč mismis ničččččč dobre robe pa itak hvalabogu, da je tako, ko mi je zdej pikapoka še doma prepovedan kaj, da bi drugje šlamparija, a to ne dajo kot pogoj za sprejem v službo, da bolničarji solidno zgledajo, da si imaš vsaj na čem oči za odpočiti
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:38:36
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ne, mlinčka ti pa ne upam ponujat! sej, sej končno nekaj kar me zanima, potem pa ščccc po prstih Ma, jaz ti ga rade volje častim, samo ne vem, kako bo matka njegovih otrok zadovoljna.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:38:59
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Bolje da neznaš Ali ipak...... oču! Tvoja krščenca sta se že kar rodit hotla, pa jih je gospa ginekolog danes še za nekaj časa notri zašila.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:39:55
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč mismis ničččččč dobre robe pa itak hvalabogu, da je tako, ko mi je zdej pikapoka še doma prepovedan kaj, da bi drugje šlamparija, a to ne dajo kot pogoj za sprejem v službo, da bolničarji solidno zgledajo, da si imaš vsaj na čem oči za odpočiti
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:40:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 neč, ppupe, mejte se, jest grem malo še kavčat, pa še eno milko popapcat, pa mal se k mojmu stint, .. Boste vidle, drugo leto na ta dan:SE NE VIDIMo NA TEJ TEMI!! A velja!! Se vidimo lubica draga, ampak ti boš pisala izza šopka materinskodnevnih rožic. Naj to velja kar za obe Sicer zase ne verjamem več, ampak, vseeno, da se ti rječi pozlate...
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:40:19
|
|
|
|
kajsica
|
Dejzi, zdaj me je pa skoraj kap!!! Pa kje hudiča si tisti link najdla ....čak mal, kako??? Men ni nič jasno! Veš kaj bom rekla, gliha vkup štriha, pa da si bila pametna...no ja saj si še zdaj!!!
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:41:38
|
|
|
|
blanč
|
Podganca kako ste pa kaj vi 3je?
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:41:48
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Tvoja krščenca sta se že kar rodit hotla, pa jih je gospa ginekolog danes še za nekaj časa notri zašila. Gospa ve, kaj delamo! Če ne ubogajo, jih pa prisilimo!
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:43:10
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Tvoja krščenca sta se že kar rodit hotla, pa jih je gospa ginekolog danes še za nekaj časa notri zašila. Gospa ve, kaj delamo! Če ne ubogajo, jih pa prisilimo! Kdaj greš pa ti v postopek?
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:43:36
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi, zdaj me je pa skoraj kap!!! Pa kje hudiča si tisti link najdla ....čak mal, kako??? Men ni nič jasno! Veš kaj bom rekla, gliha vkup štriha, pa da si bila pametna...no ja saj si še zdaj!!! Sem dobila posebej klic, da se mi je to sporočilo. Težko mi je blo pa samo zato, ker meni ne rata, zarad česa drugega pa ne. In mi še zdaj ni. Ampak enmu sem mogla povedat.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:43:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi, zdaj me je pa skoraj kap!!! Pa kje hudiča si tisti link najdla ....čak mal, kako??? Men ni nič jasno! Veš kaj bom rekla, gliha vkup štriha, pa da si bila pametna...no ja saj si še zdaj!!! kaj maš ti pavzo med dvema ginekološkima pregledoma danes...pa prideš, pa greš, pa prideš, pa greš,...
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:44:42
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Tvoja krščenca sta se že kar rodit hotla, pa jih je gospa ginekolog danes še za nekaj časa notri zašila. Gospa ve, kaj delamo! Če ne ubogajo, jih pa prisilimo! Kdaj greš pa ti v postopek? septembra. Se je treba sestavit, da lahko naprej funkcioniramo.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:45:40
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Podganca kako ste pa kaj vi 3je? Mene pecajo....
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:48:45
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi, zdaj me je pa skoraj kap!!! Pa kje hudiča si tisti link najdla ....čak mal, kako??? Men ni nič jasno! Veš kaj bom rekla, gliha vkup štriha, pa da si bila pametna...no ja saj si še zdaj!!! kaj maš ti pavzo med dvema ginekološkima pregledoma danes...pa prideš, pa greš, pa prideš, pa greš,... Čak mal...malo je treba pavze, skoz pa tud ne gre ..lubrikantov pa nismo nabavili
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:48:58
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Podganca kako ste pa kaj vi 3je? Mene pecajo.... a res eh tale ketonal je pa že premočn
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:49:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Podganca kako ste pa kaj vi 3je? Mene pecajo.... a res eh tale ketonal je pa že premočn Koka jedna!!!!!!!!!
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:50:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi, zdaj me je pa skoraj kap!!! Pa kje hudiča si tisti link najdla ....čak mal, kako??? Men ni nič jasno! Veš kaj bom rekla, gliha vkup štriha, pa da si bila pametna...no ja saj si še zdaj!!! kaj maš ti pavzo med dvema ginekološkima pregledoma danes...pa prideš, pa greš, pa prideš, pa greš,... Čak mal...malo je treba pavze, skoz pa tud ne gre ..lubrikantov pa nismo nabavili šlamparija, pa sem ti zadnjič lepo razložila kako se igramo zdravnike
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:50:30
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Čak mal...malo je treba pavze, skoz pa tud ne gre ..lubrikantov pa nismo nabavili Do kdaj je dragi doma?
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:52:34
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi, zdaj me je pa skoraj kap!!! Pa kje hudiča si tisti link najdla ....čak mal, kako??? Men ni nič jasno! Veš kaj bom rekla, gliha vkup štriha, pa da si bila pametna...no ja saj si še zdaj!!! kaj maš ti pavzo med dvema ginekološkima pregledoma danes...pa prideš, pa greš, pa prideš, pa greš,... Čak mal...malo je treba pavze, skoz pa tud ne gre ..lubrikantov pa nismo nabavili šlamparija, pa sem ti zadnjič lepo razložila kako se igramo zdravnike Ja porkaduš, če mi je pa nerodno no...tam not it...pa kupit.... ...me pa ja poznaš...da sem taka mirna pa sramežljiva..pa.....pridna
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:53:46
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Čak mal...malo je treba pavze, skoz pa tud ne gre ..lubrikantov pa nismo nabavili Do kdaj je dragi doma? Za vedno draga...za vedno.....dost je potepanja
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 20:53:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi, zdaj me je pa skoraj kap!!! Pa kje hudiča si tisti link najdla ....čak mal, kako??? Men ni nič jasno! Veš kaj bom rekla, gliha vkup štriha, pa da si bila pametna...no ja saj si še zdaj!!! kaj maš ti pavzo med dvema ginekološkima pregledoma danes...pa prideš, pa greš, pa prideš, pa greš,... Čak mal...malo je treba pavze, skoz pa tud ne gre ..lubrikantov pa nismo nabavili šlamparija, pa sem ti zadnjič lepo razložila kako se igramo zdravnike Ja porkaduš, če mi je pa nerodno no...tam not it...pa kupit.... ...me pa ja poznaš...da sem taka mirna pa sramežljiva..pa.....pridna seveda, glih tolk kt jest...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?