|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2009 :)
12.8.2009 13:03:33   
sonce81
Isabeaux - pri meni ni nobenih takih stranskih učinkov (v bistvu ne takih ne drugačnih - razen vročinskih valov)....tudi še nisem zasledila kje da bi bilo lulanje povečano od klomifena...ne vem pa ne...da se nisi kaj nahladila?

lp

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 676
12.8.2009 14:43:40   
isabeaux
hvala za odgovor. Kaj pa vem ...nahladila se verjetno nisem, kr smo se kopali v termalni vodi....morda pa ...kaj vem...sam me nič ne peče al pa tudi urin ni čist svetel...je normalen...eh...bomo vidli kako bo čez nekaj dni...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 677
12.8.2009 17:18:01   
barvar
Hej, hoj. Krvni test je bil negativenuser posted image ! Sem pa zjutraj ponavljala urinskega pa je bil spet plus. Ma kdo bi vedel! Se odpravljava na morje do zadnjega avgusta in sem se odločila, da testov ne bom več delala dokler ne pridem domov! Mam dost vsegauser posted image . Pa sem resno upala, da septembra ne bom rabla it v neplodnostno. Punce imejte se skrajno lepo. Jaz bom na user posted image uživala še za vas, ko pa pridem domov pa upam, da bo katera že kak plus pridelala user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 678
12.8.2009 18:02:40   
isabeaux
user posted image user posted image user posted image  barvar...nič še ni dorečeno....če je krvi negativen....dokler se user posted image  ne prikaže je vedno upanje... pa lepo se imej na morju...in upam da se le ne vsipa in bo potem ko se vrneš cb ful debel +user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 679
12.8.2009 20:53:32   
zaljubljena23
Barvar, žal mi je, da je bil krvni test negativen, ampak jaz še vseeno upam, da prideš iz morja nazaj z lepimi novičkami.

Uživajta.....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 680
12.8.2009 22:06:59   
S*
Punce jaz se poslavljam od vas, še vedno pa bom navijala in stiskala pestke za vsako posebej.
Z Rešem smo se zmenili, da gremo septembra na ICSI, tako da upam, da se kmalu dobimo na kakši drugi temi, kjer bomo skupaj čvekale o veselem pričakovanju.

Neposredna povezava do sporočila: 681
14.8.2009 13:44:51   
knorbalbo
Pozdravljene!

Na tem forumu sem prvič in bi se vam z veseljem pridružila......sama bom v roku parih dni začela s klomifenom in upam da bom kmalu zagledala +...enako želim vsem ostaslim!!!

Imam pa eno vprašanje...ker imam PCO smo moje tečke neredne ampak tam okoli 60-68 dni....ali se mi bodo po jemanju K kaj skrajšali cilusi?Ali imate kakšne izkušnje s tem?

Hvala za odgovore

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 682
15.8.2009 6:44:28   
zaljubljena23
Knorbalbo, sama cikli se ti bodo skrajšali

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 683
18.8.2009 7:59:43   
zaljubljena23
Sem pozabila zadnjič, S* super za ICS, ampak kljub temu, da ne boš več klomifenka nas le pridi še kdaj pogledat...

Neposredna povezava do sporočila: 684
18.8.2009 9:05:09   
isabeaux
Živjo punce....user posted image

Takole je...mene so že joškice skor nehale bolet, kar pomeni, da bo v roku dveh dni user posted image ...seveda točna ko ura...user posted image

Ampak ok...sem se sprijaznila...in se spravla k seb, in vem da septembra pa nam rata...pa ni user posted image  da nam bo....

Verjetno je vse skupi že moglo tko bit, glede na to, da je spet prejšnji cikel šlo...pa verjetno sluznica ni bila ok...in se bo še zdaj tole v red spravlo...pol pa bo...takoo sem se odločilauser posted image

Kkao ste mi ostale...?

S* upam da uspe v prvo...ampak pridi pa nas še kaj pozdravit...sploh z dobrimi novičkami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
18.8.2009 11:28:33   
sonce81
hoj,

da se še jaz malo pofočkam...

čakam test v soboto...pa sem že zelo nestrpna. joškice mal bolijo..sicer pa nobenih znakov...upam in držim pesti, da bo 13 (krog) srecna stevilka...sicer ostaja upanje na se en ciklus na klomifenu...pa ta mesec sva bla res tko pridna da si res zasluživa user posted image user posted image ..pa to da imam BT visjo kot ponavadi mi daje upanje...

Isabeaux..kaj pa veš - morda pa le bo kaj...držim pesti tudi zate in vse ostale...počakajmo še par dni, pa bo vse jasno. za tiste ki so user posted image srečno!! ostale pa v nove boje user posted image ..

bye

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 686
18.8.2009 11:51:33   
isabeaux
sonce 81...držim pestke zate...pa ja...kaj veš morda pa me le kaj preseneti...pravim zmer...dokler se ne vsipauser posted image  je upanje...a ne user posted image

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 687
18.8.2009 14:56:44   
sonce81
jaaaaaaa...pa da se drug mesec srečava na forumu pod "srečne nosečke" user posted image user posted image user posted image ...

če ne ta..pa naslendnji..enkrat mora bit user posted image ..

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 688
21.8.2009 11:08:42   
knorbalbo
Jaz bom danes vzela zadno tabletko K za prvi ciklus.....počutim se dobro....nič drugače kot sicer....mogoče malo več mozoljčkov.
Kdaj ste imele potem O? Meni je rekla G da lahko tudi 19 dan...tako da pričakujem da bom ciklus dolg cca 33 dni. V torek grem na kotrolni Uz in bomo vidl če sem sploh reagirala.
Prosim držite pesti zame!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 689
21.8.2009 11:43:35   
sonce81
hey knorbalbo!

jaz sem imela v prvem ciklusu O 19. dan, v drugem pa 15. tako da priporočam merjenje bazalne temperature in O teste...

pa v prvem cikusu sem delala O teste 8 dni zapored in so bili vedno pozitivi z rahlo črtico..na dan domnevne O pa je bila testna črtica močnejša kot kontrolna...samo toliko, da ti ne bo čudno če bodo kar na prej + user posted image ..v drugem cikusu je bil + samo enkrat..no jutri delam test za nosečnost in držim pesti da bo tudi + user posted image user posted image ..

srečno!!!!

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 690
21.8.2009 13:14:44   
zaljubljena23
Sonce, držim pesti, da bo plusek jutri user posted image

Kar se pa tiče O testov, se pri PCO naj ne bi delali, ker ne kažejo realno...

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 691
24.8.2009 10:38:17   
mucomuc
Ojla punce,

jaz sem ta mesec 2 mesec klomifena od 3-12 dne ciklusa. Kupila sem si testke za ugotavljanje ovulacije, pa mi kaže nič, ne vem kaj to pomeni, da klub klomifenu ni ovulacije. Porabla sem 1o testkov, pa nič. razen tega da sem se močno zredila, nimam od klomifena nič.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 692
24.8.2009 10:51:08   
sonce81
Živjo,

v soboto dobila user posted image ..user posted image ..že zjutraj mi je BT ful padla in sem takoj vedela da ni več upanja..pol me je pa noro šraufalo..ah kaj hočemo..13 tako ali tako ni srečna številka user posted image ...

čaka me še en mesec klomifena...ojojoj upam da bo tokrat več sreče..

mucomuc..od katerega do katerega dne si pa testirala?

lp

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 693
25.8.2009 8:42:59   
knorbalbo
mucomuc: si mela pa čudno jemanje klomifena....a ni ponavadi 5 dni in to od 3 do 5 dne tečke? Ponavadi nastopi O nekaj dni po zanji tabletki klomifena...malo še počakaj......mogoče bo pa še O.

Slaba novica pri klomifenu pa je da lahko ne reagiraš kakšen cikel.....upam da pri tebi ni tako!

Danes imam kontrolni UZ pri G da vidim kako reagiram na Klomifen....upam na najboljše!

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.8.2009 9:22:10   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: mucomuc

Ojla punce,

jaz sem ta mesec 2 mesec klomifena od 3-12 dne ciklusa. Kupila sem si testke za ugotavljanje ovulacije, pa mi kaže nič, ne vem kaj to pomeni, da klub klomifenu ni ovulacije. Porabla sem 1o testkov, pa nič. razen tega da sem se močno zredila, nimam od klomifena nič.

lp

Kateri ginekolog pa ti je dal tko čudno za jemat Klomifen? Moj je reku da naj ga jemljem od 1 do 14 dneva, pa sem ga pol sama popravla, da se ga jemlje samo 5 dni. Pa še Pušenjaka sem vprašala na MONu, pa je reku d mam jst prov.

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 695
25.8.2009 12:51:56   
isabeaux
Živjo punce...

Knorbalbo jaz sem jemala prejšnji mesec prvi cikel klomifen od 3. do 7 . dne ciklusa, potem je bila moja o 5 dni po zdanji tabletki se pravi 12. dan ciklusa....

čeprav sem imela kar nekaj testov + na 13. in 14. dan po o pa se je vseeno 16. dan po o vsipala user posted image user posted image

Tako da sedaj ponavljamo vajo v 2. ciklusu s klomifenom...

včeraj sem vzela 1. tbl. tako da bomo videli kako bo ta ciklus...

Sonce81
držim pesti zate...

Mucomuc...kako da imaš tako dolgo kl. in toliko?

A te g. spremlja z uz?
No meni je test pokazal prejšnji ciklus prav o...tko da ne vem zakaj tebi ne pokaže...malo še počakaj morda pa bo...

a ni bilo nekak rečeno da je pri kl. manj več?
No jaz i9mam 1/2 tbl.

Mozolji pa so tudi mene napadli ja...pa glavoboli...user posted image

Ampak še če je kaj hujšega potrpimo...sam da bi postale user posted image  a neuser posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 696
27.8.2009 11:12:09   
mucomuc
Ojla,

klomifen mi je predpisal Lovšin iz Izole, je drugače super zdravnik, samo tudi jaz sem ga vprašala, če je prav tolko 3-12 dan , pa rekel da ja. Ker prej sem ga jedla 5-9 dan ciklusa, pa ni bilo nič. Ovulacijski test sem delala od 11 dne dalje, kot piše v navodilih. Sicer pa žal se ne trudim več in sem zmetala vso zalogo  v smeti. Smo obupali nad klomifenom, otrokom in nama.

žal tako gre to v življenju

lp

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 697
27.8.2009 12:02:03   
isabeaux
user posted image  mucomuc...kot sem ti že napisala...upam da se pomenta in bo vse ok....držim pesti res....

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 698
31.8.2009 11:15:57   
1buba
Pozdravljene, danes se vam pridružujem tudi jaz, moram vzeti svojo prvo tableto. Me je kar strah, ker ne maram kemije v sebi. Upam da bo kaj pomagalo. Drugače imam za sabo UZ, HSG in mož spermiogram, vse je bilo OK. No, bomo videli konec septembra, kakšen bo rezultat...

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 699
31.8.2009 13:48:10   
Rakica_80
Mucomuc, ne obupaj.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem tako v začetku govorila, ampak po petih letih, se še vedno ne predam, grem znova naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se zdravila pri Ravnikarju v Izoli bolniciuser posted image hudič od hudiča....
Lovšinu, pa kr zaupaj, je vredu Guser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me pa zanima, a si delala že Laparo ali Histero, si se zdravila kej s hormoni?
Upam, da ti čim prej uspe, seveda in vsem drugim tuki goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu 1buba)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?