|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2009 :)
28.7.2009 13:05:58   
pipika123
Jaz tudi jemala 3 cikle. V zadnjem sem zanosila. Pri 8t sem imela splav, ker je nehal biti srček.

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 626
28.7.2009 14:35:43   
zaljubljena23
Pipika, super za uspešen pregled. Me veseli, da si tako optimističnauser posted image

Mucomuc, držim pesti, da je to posledica hormon, ki so povezani z N.

JAz sem bila tudi 3.cikle na klomifenu, v zadnjem zanosila, pri 7t3d SS (posledica IMN)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 627
28.7.2009 21:01:49   
lambada
Še tukaj se malo javim.

Pri meni nič novega. user posted image zamuja 28 dni, test negativen, tak da bom zdaj pričela z primolutom.

Mi razmišljamo, da bi naredili pavzo, ker se že preveč obremenjujemo s tem da ne gre in ne gre. Tudi g se strinja in je rekel, da moramo pustiti možgane na pašo. Mogoče pa nam glih takrat rata.

Barvar, meni se v prvem krogu z klomifenom tudi ni nič vidlo 11 dan, nakar je pol 19 dan bla ovulacija. Tak, da kar verjemi, da je lahko o bolj pozno. Pa če se prav spomnim si še mela povečano dozo, tak da verjetno boš odreagirala. Vidva kar pridno user posted image .

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 628
28.7.2009 21:36:18   
isabeaux
user posted image  pupe....no tko...sedaj sem pa še jaz pr vas...prvi krog s klomifenom, in 17. tko...pa bommo videli če bo uspeh al ne user posted image

Punce, dajte mi prosim eno informacijo....meni je dal g. klom. 1/2 tbl. na dan, od 3 - 7 dne in nič mi ni rekla, da bi mogla priti nazaj na uz. user posted image

Zdaj pa ne vem, ali je to ok, al ne? Pa še neki me zanima, a ste ve tudi na taki dozi al na večji? Sem brala da Reš tudi predpisuje tako  dozo, da baje pravi manj je več...a sem prav zasledila...?

No meni je rekla, da vidi več foliklov, sumi na pco...no to sem imela že pred prvo user posted image pa je vseeno po 3 ss ih ratalo naravno...pa isto pri drugi...sedaj pa mi je dala klomifen...

Kako pa vam je kaj pomagal...kdaj oz. v katerem krogu ste...s klomifenom zanosile, ali pa še ne zanosile....?

Kako pa je kaj z možnostjo večplodne nosečnosti...sem v navodilih videla opozorilo...

Hvala za informacije...pa srečno za čimprejšnji user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 629
29.7.2009 7:26:22   
pipika123
Meni je najprej G predlagal 2 tableti na dan od 5-9 dne. Pa takrat še nisem vedla kako to zgleda, pa sem mu rekla, če lahko samo eno tableto. Tako da sem jo jemala zvečer ob 21.00. Zanosila sem tretji cikel s Klomifenom, ki pa se je žal končal v 8t. Tudi jaz nisem bila nič na UZ. Rekel je da če bo bo, da ni zato potrebno hoditi na UZ. Meni se je zdelo čudno, ker nekatere hodijo. Imam pa isto policistične jajčnike. Opozarjajo na večplodno nosečnost, jaz nisem bila.user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 630
29.7.2009 9:45:36   
mucomuc
Ojla,

jaz sem prvi ciklus jedla klomifen 1tableto od 4-9 dne, zdaj pa jem 2 tableti od 3-12 dne ciklusa. Trenutno jo user posted image  ne pričakujem v nedeljo, ampak se bojim, da so hormoni vse zamešali imam vse očitne znake nosečnosti, ampak se mi zdi občutno prezgodaj. Kaj ima katera isto tako veliko dozo in tudi tako divjanje hormonov.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 631
29.7.2009 11:14:57   
zaljubljena23
Mucomuc, meni pri tebi nič ni jasno, jemala naj bi klomifen od 3 do 12 dne cikla, to je celih 10 dniuser posted image user posted image A se ne jemlje klomifen 5 dni

Glede spremljanja z UZ, je priporočljivo, da se sploh vidi, da na klomifen reagiraš, kako naj ti potem G poveča dozo, jaz sem začela z eno tableto na dan od 3 do 7 dne cikla, ker drugi cikel nisem reagirala, mi je povečal dozo na 2 tableti na dan prav tako od 3 do 7 dne cikla in ta je prinesel rezultat, ki pa se je žal končal s SS

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 29.7.2009 11:17:05 >

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 632
29.7.2009 11:41:12   
isabeaux
Živjo punce....a pol je ta moja doza ok za začetek...a ne...user posted image

Ampak vidim, da vas je imelo pol ful ss - e...pa kako a je za to kriv klomifen, ker bi naj tanjšal sluznico? šment...jaz sem jih imela že dovolj, in nočem pit kl. zato da bo spet....

Rečte tiste, ki jih niste imele in ste ok zanosile s kl. in potem tudi donosile...javite se, da popravite statistiko, prebranega...znxuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

Neposredna povezava do sporočila: 633
29.7.2009 18:54:19   
zaljubljena23
Isabeaux, mene ne prištevaj med tiste, ker jaz sem imela SS zaradi izvenmaterične nosečnosti. Moja sluznica je bila ok na UZ.

Drugače pa brez skrbi, jaz poznam kar veliko punc, ki so zanosile s pomočjo klomifena in tudi donosile zdravega otročka

Neposredna povezava do sporočila: 634
29.7.2009 20:21:22   
aqua77
Oj, oj!!!

Samo da vas malo pozdravim... Pri nas vse ok.  O je mimo, bili smo pridni, tako da nam zdaj ostane samo še čakanje... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 635
30.7.2009 7:52:35   
zaljubljena23
aqua, računam na pozitiven rezultat čez približno 14 dni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 636
30.7.2009 9:08:30   
barvar
Ja punce kaj pa je z vami? Ste se prav razpisale zadnja dva dni! Jaz upam, da če že ne bo O, da bo vsaj user posted image prišla pred morjem, da ne bom potem rabla kar naprej nekaj med nogami met user posted image . Če bo tako huda kot zadnji nesec pa sploh...
Sicer pa september je skoraj tu, pol se bodo pa tudi pri nas stvari začele malo hitreje razvijat! Vsaj upam user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 637
30.7.2009 11:02:24   
crvicek
Jutro klomifenke!

Aqua, prvi pregled imam naslednji teden, tako da takrat izvem, koliko user posted image nosim. Glede slabosti pa je malo boljše, saj sem ugotovila, da če jem vsaki dve uri, mi ne dela slabo. Jem pa večinoma ogljikove hidrate, ker po njih mi ni slabo.

Sem pa brala, da ste razpravljale o klomifenu in ss. SS se lahko zgodi tako kot tistim ki so zanosile s klomifenom, kot tistim ki so zanosile brez klomifena. Klomifen nima čisto nobene vloge pri tem, da pride do ss, saj pomaga le pri dozorevanju večjega števila jajčec ( to poveča možnost večplodne nosečnosti). Je pa res da je njegova slaba stran ta, da tanjša sluznico. Prav zaradi tega bi morale biti vse spremljane z UZ, da se med drugim ugotovi tudi debelina le te in po potrebi G predpiše progesteron za odebelitev sluznice.
Mogoče pa se vam zdi, da je pri klomifenu več splavov zaradi tega, ker običajno klomifen predpišejo ženskam, ki po več časa ne morejo zanositi in pri katerih ni bil še izključen noben drugi dejavnik, ki je lahko vzrok za neplodnost, saj večina G po enem letu , brez nikakršnih preiskav samo predpiše klomifen in pošlje pacientko domov. In na žalost jih niti med stimulacijo ne spremljajo z UZ.

Tako da bodite kar mirne in ne razmišljajte o splavu!

Srečno vsem!

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 638
2.8.2009 18:34:02   
barvar
Hej hoj. Smo padle na drugo stran user posted image . Crvicek koliko si sedaj noseča? Saj veš, babja radovednost user posted image user posted image user posted image . Jaz sem ze drugo nedeljo zapored sama, ker moj user posted image spet dela... Pol pa cel čas na netu visim in vmes malo pospravljam (ampak res malo). Sem danes malo sončka izkoristila in je bilo prav luštno. Sem ležala pod domačo hruško in si predstavljala, da sem že na user posted image .
Uživajte in privoščite si sladoled, da se malo ohladite user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 639
2.8.2009 19:22:09   
zaljubljena23
Barvar, mi smo se danes bolj skrivali v senčki ;)

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 640
3.8.2009 9:30:03   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Hej hoj. Smo padle na drugo stran user posted image . Crvicek koliko si sedaj noseča? Saj veš, babja radovednost user posted image user posted image user posted image . Jaz sem ze drugo nedeljo zapored sama, ker moj user posted image spet dela... Pol pa cel čas na netu visim in vmes malo pospravljam (ampak res malo). Sem danes malo sončka izkoristila in je bilo prav luštno. Sem ležala pod domačo hruško in si predstavljala, da sem že na user posted image .
Uživajte in privoščite si sladoled, da se malo ohladite user posted image .

Barvar, danes sem 8t in 3 dni. Drugače pa lahko klikneš na moj tickerček, ki mi šteje nosečnost.user posted image

Jaz pa ne prenašam vročine in me to poletje kar ubija. Čist sem crknjena in samo poležavam v hladu.user posted image

Saj boste kmalu na mojem...user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.8.2009 14:17:59   
mucomuc
Živijo,

ja zaljubljena, jaz tudi sem kar bla začudena nad dozo, zato se mi tudi zdi, da imam vse nosečniške znake, od slabosti, do zateklih prsi in bolečin v spodnjem delu trebuha. 10 dni klomifena user posted image . Po moje so to hormoni. Mi pa zamujauser posted image  2 dni, ampak mislim da nisemuser posted image , upam seveda da, ampak se bojim, da je to od klomifena.

Jaz sem v 1 ciklusu klomifena zanosila po 4 mesecu jemanja in končalo se je s SS, ampak prej pa 2 leti nič, in sedaj vmes brez klomifena tudi nič. Lahko da škodi ampak tudi pomaga.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 642
4.8.2009 14:10:49   
aqua77
Dan sotrpinke! user posted image

Počasi se poslavljam od vas, ker ne pašem več med klomifenke. user posted image Danes smo bili pri Reškotu in smo se zmenili da štartamo z IVF sedmega septembra! user posted image user posted image user posted image user posted image   Komaj čakam!!! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 643
4.8.2009 14:17:57   
tecnobica
Aqua77, super. Samo da se premika. user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 644
4.8.2009 14:20:08   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Aqua77, super. Samo da se premika. user posted image

Hvala! user posted image

Ja, končno se je začelo premikati... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 645
4.8.2009 14:42:01   
sonce81
živjo punce..

da se še na tole stran pofočkam..user posted image ..imam namreč kup vprašanj glede klomifena

ta mesec sem imela 2 ciklus klomifena (5-9 dan 2 tab/dan)...sedaj čakam O, pridno merim BT in pridno user posted image ...upam na najboljše..

me zanima če mi lahko pomagate : kakšen izcedek ste imele med ciklusi s klomifnom in kakšno menstruacijo?...

jaz sem imela prejšnji ciklus (5-9 dan 1 tabl/dan) fuuuul belega toka (po ovulaciji sem pila tudi utrogestan), menstruacijo pa tko močno, da groza..ta mesec povečana doza, belega toka malo ali nič..

pa, ali ste imele kakšne stranske učinke? jaz samo vročinske valove, pa se mi je zdelo kod da bi imela nekako povečane jajčnike (tiščanje)...

pa še nekaj me zanima : tiste ki si merite BT - se vam je kaj spremenila v tistih ciklusih ko ste jemale klomifen? (meni čisto nič)..

žal me ginekologinja ne spremlja z UZ..tako da pojma nimam ali stvar deluje ali ne...

hvala vsem za odgovore pa čimlepši dan (danes bo primeren za stiskanje, ko se je malo bolj ohladilo user posted image )

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 646
4.8.2009 16:00:16   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Počasi se poslavljam od vas, ker ne pašem več med klomifenke. user posted image Danes smo bili pri Reškotu in smo se zmenili da štartamo z IVF sedmega septembra! user posted image user posted image user posted image user posted image   Komaj čakam!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image Mogoče ti pa rata naravno, imaš še 2 poskusa user posted image   user posted image   user posted image

Jaz grem k atu danes teden in tudi mi štartamo po vseji verjetnost v začetku septembra!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 647
4.8.2009 16:03:24   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image Mogoče ti pa rata naravno, imaš še 2 poskusa user posted image   user posted image   user posted image

Jaz grem k atu danes teden in tudi mi štartamo po vseji verjetnost v začetku septembra!

S* midve sva pa tako ali tako v navezi!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Na naturo ne računam preveč. Sem pa vesela, da so se stvari končno začele odvijat!! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 648
5.8.2009 8:27:22   
zaljubljena23
aqua77, čestitke za premik user posted image user posted image user posted image Še malo pa boš tudi ti med srečnimi nosečkami user posted image user posted image

Sonce81, moja M je po prvem ciklu klomifena bila zelo močna in boleča (takrat sem tudi reagirala nanj), drugi cikel, ko nisem reagirala je M zamujala, po vrh vsega je bila prisotna kot izcedek, ki je trajal samo 3 dni. Tretji cikel, reagirala, bil tudi uspešen ampak se je žal končal s SS.

Izcedki...nisem opazila sprememb

Stranski učinki...nobeni

Jaz si BT nisem merila, ker me je G spremljal z UZ

Neposredna povezava do sporočila: 649
5.8.2009 10:48:15   
mucomuc
Ojla punce,

zanima me kako naj si izračunam ovulacijouser posted image , ker klomifen jemljem od 3-12 dne in ovulaciaj naj bi bila nekje 5-10 dan po zadnji tabletki, kar pa je nekje 1 teden kasneje kot naravno.

POmagajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?