|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2009 :)
21.7.2009 21:59:49   
barvar
Ency čestitke user posted image user posted image user posted image . Ti bomo ostale kmalu sledile!
Zaljubljena greš ta teden kaj na UZ? Najin G v ponedeljek spet začne z dopustom. Jaz se grem v petek še pokazat, da vidimo če smo kaj pridelali! Čez vikend pa potem čas za user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 601
22.7.2009 11:55:43   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: ency

punce test je pozitiven
nisem mogla spat, zvecer me je vse spikalo, kot da se bo vlila m, in pol zjutraj vstanem, in je moj sel takoj v lekarno po test. Me je blo tako strah naredit, da je moral z mano na wc in je on pogledal al je al ni...in je plusek. Močan plusek.Končno po 2letih, končno. Samo da bo vse ok, sem ze zdj v strahu, da bo slo kaj narobe.
Ne morem verjet user posted image user posted image user posted image

Jeeee BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram rečt, da mam jaz podobne občutke kot ti, tko da upam, da na morju zagledam tudi jaz pol skoraj dveh letih user posted image

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 602
22.7.2009 15:48:45   
zaljubljena23
Ency, iskrene čestitke

Barvar, jaz sem bila danes pri G. In sem zvedela:
...Nosečnost, ki se je končala s SS v mesecu maja je bila IMN user posted image , imela sem srečo, da se je sčistilo samo in je bila potrebna samo abrazija in ne druga OP.

Pregrada vidna, tako da delanje pikice odpade, po avgusovski M, grem na vse preiskave, ki so mi jih dali na neplodnosti v MB in tako me oktobra čaka pregled s vsemi izvidi in itak že vem, kaj bo sledilo, odstranitev pregrade. Tako, da pri nas zaenkrat počivamo user posted image user posted image user posted image Čist se mi je danes vse sesulo, pa tako sem upala ns najbolje

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 603
22.7.2009 16:03:00   
ency
Zaljubljena23 jst sem bila tudi na operaciji pregrade, in sicer je bila kar velika, 3cm. Zato tudi verjetno nisem mogla zanosit...no operacijo sem imela konec februarja, potem mesec dni pavze in evo rezultat user posted image
tako da ne se bat operacije, ni boleca (jst sem imela laparo in histero), histero nic ne boli, malcek krvavis, potem do prve m pocakas, in potem v akcijo. Pa srecno in upam, da tudi ti, in pa vse ostale, ki upate in delate na bebici koncno zagledate te pluske user posted image  jst se zdj je ne morem verjet

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 604
22.7.2009 16:29:24   
Annchy
Še nekej me zanima...ko sem prebirala stare objave te teme, sem opazila, da vas kar nekaj mučijo stranski učinki klomifena - tudi mene nažalost. Zanima pa me, če je katera padla skupaj zaradi njega? Jaz sem namreč padla skup en mesec nazaj, ko sem že tri mesece jedla klomifen, zdravniki sicer niso nič ugotovili, zakaj je do tega prišlo, vendar se mi vedno bolj dozdeva da bi lahko bilo zaradi tega. Oblila me je namreč vročina, tako kot že velikokrat prej, vendar sem potem še padla skup.
Lepo je brat mnenja in podpore drugih, vsaj veš da nisi sam v tem, tko da punce, super ste!
LP

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 605
22.7.2009 16:33:46   
barvar
Zaljubljena jaz sem bila na odstranitvi pregrade novembra lani. Sama operacija in pa okrevanje je bilo hitro in brez večjih problemov. Smo potem počakali prvo user posted image (oz.sem si jo sprožila), potem pa takoj klomifen in nosečnost, ki se je pa končala s SS.
Zdaj me pa zanima če po abraziji vzorec vedno pošljejo na histološke preiskave? Meni ni nihče povedal, da bi prišli kakšni izvidi?!user posted image
Sicer pa jaz grem v petek na UZ, pa bom vprašala. Sicer je pa to moj zadnji mesec s klomifenom. 8.9. sem naročena v MB na prvi razgovor, moj user posted image pa na spermiogram in ga je že strah! Moški...user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.7.2009 17:21:16   
zaljubljena23
Punce hvala, saj same OP in okrevanja me ni strah, na živce mi gre samo tole čakanje pri nas.

Barvar, koliko sem po forumih brala, naj bi vsaki, ki je bila na čiščenje naredili histološke preiskave na 'ostankih'. Kako dolgo si čakala na OP in kje si bila? glede pregrade mislim

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 22.7.2009 17:23:03 >

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.7.2009 20:38:57   
barvar
Jaz sem bila na operaciji na Ptuju. Operiral me je dr.Djukanović in sem bila zelo zadovoljna. Čakala pa sem nekje mesec in pol, pa še to ker je bil vmes ravno na dopustu! Prej se pozanimaj kako delajo, da boš začela pravočasno jemat tablete (jaz sem imela Danoval, ki ga ne smeš jemat predolgo, ker tanjša sluznico maternice). Jaz sem poklicala v ambulanto, pa mi je zdravnik zračunal kdaj naj začnem s tabletami. Jaz si morem namreč še prej user posted image sprožit, ker je nikoli nimam. Skratka cela kolobocija user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 608
22.7.2009 22:06:40   
zaljubljena23
Barvar, hvala za odgovor, se pravi, da potem tudi na Ptuju delajo, fajn

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 609
23.7.2009 7:33:30   
crvicek
Tudi jaz sem imela operacijo pregrade v Leonišču pri prof. Tomaževiču, po ss, ko mi je potrdil da imam 3cm pregrado. Še čudil se je, kako sem sploh lahko zanosila s tako veliko pregrado, ker naj bi velike pregrade ovirale tudi zanositev in ne samo donositev. Sem pa čakala na operacijo kar 4 mesece, ker so bili novoletni prazniki vmes. Po prvi M pa sva šla že v akcijo. Je pa največji stručko za pregrade, tako da se ga splača čakat.

Meni po splavu niso delali histoloških preiskav, ker baje v tako nizki nosečnosti (6t) ne morejo potrditi drugega, kot da je bila nosečnost v maternici.user posted image

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 610
23.7.2009 17:19:34   
lambada
Zaljubljena 23, tudi jaz sem imela aprila hsc na ptuju. No do zdaj še nam ni uspelo priti do user posted image . To op dela samo dr. Djukanovič. On je ok. Jaz sem čakala približno mesec dni. Nič se bat. 

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 611
23.7.2009 17:29:00   
zaljubljena23
Lambada, hvala tudi tebi za odgovor

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 612
24.7.2009 9:30:12   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Aqua kako kaj? Nič se nam ne javišuser posted image . Nič kaj lepe novičke zate po lap., mah sej bo. Sem ti že prej napovedala da bodo najini otroci v "žlahti", ker bojo meli še enega "ata" user posted image   user posted image   user posted image
No, upam da si vredu in da se kmalu kaj javiš.
LP

Evo me!!!

Aqui se javlja na raport!! user posted image

Sem si vzela malo pavze od RR, pa mi je prav pasalo. Sam sem vas preveč pogrešala.... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 613
24.7.2009 14:50:55   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Aqua kako kaj? Nič se nam ne javišuser posted image . Nič kaj lepe novičke zate po lap., mah sej bo. Sem ti že prej napovedala da bodo najini otroci v "žlahti", ker bojo meli še enega "ata" user posted image   user posted image   user posted image
LP

Evo me!!!

Sem si vzela malo pavze od RR, pa mi je prav pasalo. Sam sem vas preveč pogrešala.... user posted image user posted image user posted image

Hej beyba, samo da si nazaj, sem te pogrešala mučo, mučo fejst. Drugače, si se odpočila od nas user posted image user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image ????

Kdaj štartaš pri Rešu??? Midva imabv v 10.8. še eno kontrolo in po vseji verjetnosti štartava v septembru.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 614
26.7.2009 14:17:26   
aqua77

LP

Evo me!!!

Hej beyba, samo da si nazaj, sem te pogrešala mučo, mučo fejst. Drugače, si se odpočila od nas user posted image user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image ????

Kdaj štartaš pri Rešu??? Midva imabv v 10.8. še eno kontrolo in po vseji verjetnosti štartava v septembru.

04.08. imamo posvet za ivf, štart pa septembra, kot ti!!! Bova skupaj vzhajale!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Drugače mi je svetoval Ata da naj kar polovičko K jemljem še ta in naslednji mesec, ker je rekel, če je šlo malo modrila pri laparo skozi mamo še šanse za naturo, tako da pri nas imamo danes O in akcijo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 615
26.7.2009 21:02:13   
S*
Ja super aqua, tudi mi imamo te dni O, tako da se bo tresla Primorska in tudi mi upamo na naturo. Držim pesti za obe, če ne prej pa v septembru.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 616
27.7.2009 10:45:42   
crvicek
Moje drage klomifenke, jaz še naprej močno navijam za vas in vem da boste tudi ve kmalu jokale od slabosti in slabega počutja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja meni je bilo včeraj prvič tako slabo, da sem preležala kar cel dan. Moj dragi pa se je tako trudil in mi skuhal kar sem si želela, a kaj ko potem ni imel kdo jest. user posted image Edino kuhan kompot z jabolkom in slivo mi paša in sveže sadje, vse drugo je user posted image . No, ma saj boste kmalu občutile kako je, vam od srca privoščim.

Vas pridem še kaj pokukat in upam, da se kmalu prikaže še kak plusek!

< Sporočilo je popravil crvicek -- 27.7.2009 10:46:28 >

Najini princeski raseta...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 617
27.7.2009 11:31:32   
aqua77

Ja super aqua, tudi mi imamo te dni O, tako da se bo tresla Primorska in tudi mi upamo na naturo. Držim pesti za obe, če ne prej pa v septembru.

Sva pa naštelane po ist uri!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Superca!!!

Veš, da sem sedaj prvi krog po lapari prvič opazila famozno sluz!user posted image Prej je nikoli nisem imela. Tako da sva bila pridna, še prej pa sva se razvajala v savnah in na masaži, tako da je prav pasalo... user posted image  Bomo vidli, če bo kja kruha iz te moke... user posted image user posted image user posted image

Pa vidva? Sta bla pridna????

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 618
27.7.2009 11:32:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Moje drage klomifenke, jaz še naprej močno navijam za vas in vem da boste tudi ve kmalu jokale od slabosti in slabega počutja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja meni je bilo včeraj prvič tako slabo, da sem preležala kar cel dan. Moj dragi pa se je tako trudil in mi skuhal kar sem si želela, a kaj ko potem ni imel kdo jest. user posted image Edino kuhan kompot z jabolkom in slivo mi paša in sveže sadje, vse drugo je user posted image . No, ma saj boste kmalu občutile kako je, vam od srca privoščim.

Vas pridem še kaj pokukat in upam, da se kmalu prikaže še kak plusek!

Ojla mami!!! Vidim da uživaš v user posted image ... user posted image user posted image user posted image  

A si že zvadla a bo user posted image  ali user posted image user posted image ? Me firbec matra!!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 619
27.7.2009 11:47:57   
S*

Sva pa naštelane po ist uri!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Superca!!!

Veš, da sem sedaj prvi krog po lapari prvič opazila famozno sluz!user posted image Prej je nikoli nisem imela. Tako da sva bila pridna, še prej pa sva se razvajala v savnah in na masaži, tako da je prav pasalo... user posted image  Bomo vidli, če bo kja kruha iz te moke... user posted image user posted image user posted image

Ja ja, seveda sva bla pridna, a se ni nič čutlo na obali user posted image   user posted image   user posted image . Lepo da si vidla sluz, jaz še nisem imela bližnjega srečanja z njo.
Glede savne in masaže, lepo, priznam pa, da ti zavidam user posted image   user posted image   user posted image .

Drugače pa je pri nas akcija že cel vikend, ker mi je O test kazal močno pozitivno že v soboto, do danes pa se mi T še ni dvignila, tako da bo tudi danes veselo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 620
27.7.2009 11:52:48   
aqua77

Ja ja, seveda sva bla pridna, a se ni nič čutlo na obali user posted image   user posted image   user posted image . Lepo da si vidla sluz, jaz še nisem imela bližnjega srečanja z njo.
Glede savne in masaže, lepo, priznam pa, da ti zavidam user posted image   user posted image   user posted image .

Drugače pa je pri nas akcija že cel vikend, ker mi je O test kazal močno pozitivno že v soboto, do danes pa se mi T še ni dvignila, tako da bo tudi danes veselo.

No potem sva pa čisto na istem! user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas se bo še treslo!! user posted image user posted image user posted image  Primorska bo cela v potresni nevarnosti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Glede sluzi sem bla pa čisto paf! Končno vem, kako to zgleda!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Očitno so me fajn preluftal pri laparo, čeprav so rekli, da ni šlo najboljše, vidim razliko... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 27.7.2009 11:53:22 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 621
27.7.2009 19:47:54   
barvar
Se je zunaj končno malo ohladilo, da sem lahko en lep sprehod z mojim user posted image naredila. Pa še user posted image sem si sposodla od svakinje, tako da je bilo popolno...
Jaz sem bila v petek na UZ (11.dan) in se ni videlo NIČ! Je rekel G, da je možno da bo ovulacija bolj pozno in naj vseeno pridno user posted image . Pa mi to tako ali tako zmerajuser posted image user posted image user posted image . Ovulacijskih testov ta mesec ne bom delala pa bomo avgusta videli kako in kaj. Držim pesti za vse sotrpinke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 622
28.7.2009 9:05:43   
zaljubljena23
Barvar vidva le pridno telovadita user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 623
28.7.2009 12:11:32   
pipika123
Jaz od ginekologa. Še dva ciklusa moram počakati, potem sem pa spet na Klomifenu. Tako da se vam pridružujem.

Neposredna povezava do sporočila: 624
28.7.2009 12:52:34   
mucomuc
Zdravo punce,

jaz sem po novem klomifenka, spet po dolgem času, v prvemciklusu sem jedla 4-9 dan po 1 tabletko in dem po 4 mesecih zanosila , in v 7t SS. Potem sem se kar nekaj časa pobirala in zadj spet jem klomifen 3-12 da po dve tablete. Muser posted image imam za dobiti 3.8.2009, jaz pa imam napete prsi za umret, zjutraj mi dela slabo, in utrujena sem za znoretuser posted image . To bi lahko bili znaki, da je ratalo, jaz pa se bojim, da je to od preveč hormonov.
Kaj menite vi.

Trudim se zanositi že 2,5 leti,daoma pa imam 4 letno sončico.

LP

user posted image user posted image

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?