|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2009 :)
9.6.2009 13:37:17   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: S*

S* kako je bilo pri Atu???????? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ata je bil prijazen, je pa malo rastresen user posted image   user posted image   user posted image . Ker user posted image od mojega niso briljantni nam je takoj predlagal ICSI. 11 avgusta imava ponovno kontrolo in takrat se bomo zmenili kako naprej. Ker bova postopek plačala, bova po mojem na vrsti že v septembru. Do takrat pa bova upala da se zgodi čudež, saj nama je ata rekel, da je verjetnost da nam uspe tudi po naravni poti, le ta je ta možnost dosti manjša, kot pri drugih parih.
Tako, zdaj grem dat še kri za hormončke, potem pa v akcijo kupovanja vitaminčkov, da spravimo vojsko v red, mogoče nama pa vseeno vspe kaj skupaj spravit do septembra.

Glej, važno, da sta se premaknila z mrtve točke! Septembra bo prava akcija, vmes pa navijam za čudež!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala aqua, ja mogoče nam pa rata, če ne tako pa sigurno drugače.

Kako si pa ti? Vidim da se bljiža tvoj dan D imaš že kakšne znake? Si se mogoče že naročila za laparo?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 501
9.6.2009 14:06:35   
aqua77
Za laparo se še nisem naročila, nekako zbiram pogum...

Znakov niti ne... V ušesih mi nekaj čudno piska oziroma pritisk mi nagaja, kot da bi se potaplala v morju, verjetno od tega ker non stop zeham zadnje čase, pa malo bolj utrujena sem, bi kar kinkala... user posted image  Prsa me pa vask mesec pred M bolijo, tako da to so vsi znakci...

Matra me pa že kar... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem si spet kupila tisti elektronski CB, ki že 5 dni prej pokaže rezultat, pa mi nekaj ne da mira.... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 502
9.6.2009 15:18:06   
S*
aqua , navijam, navijam user posted image   user posted image   user posted image . pa nekaj mi pravi, da ne boš zdržala do petka user posted image    user posted image    user posted image .

Kar se pa laparo tiče, naroči se še danes, ker itak naročajo šele za jesen, tako da... Ni pa nič groznega, mene je bolj matrala narkoza, ker imam probleme s prebujanjem. Ja pa šivi v popku malo bolijo, ampak ni panike, tako da ti se kar naroči. Al pa prej test polulaj, mogoče se ti pa ne bo treba nič naročat user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 503
9.6.2009 16:36:34   
zaljubljena23
S* super za premik naprejuser posted image

Aqua, držim pesti, da bo plusek

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 504
9.6.2009 22:51:13   
baby1978
Hello bejbe....

Meni se dogajajo zelo čudne stvari. 11 dan ciklusa, sem letala celo noč na Wc, ker se mi je zdelo, da me skoz tišči, drugi dan sem imela na papiju malo roza izcedka 2x, 1x pa sem opazila krvave nitke( čisto malo). >Po tem dnevu pa vse ok, razen napihnjen trebuh in danes pa me še križ boli. V glavnem nič pozitivnega.

Aqua držim pesti da si......user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 505
10.6.2009 14:05:42   
aqua77
Hvala miške...user posted image

nekako ne upam testa delat, ker non stop bulim v te minuse....
Se mi zdi, da meni ne bo nikoli pokazalo plusa...

P.P.Njegoš

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 506
10.6.2009 15:41:31   
S*

Hvala miške...user posted image

nekako ne upam testa delat, ker non stop bulim v te minuse....
Se mi zdi, da meni ne bo nikoli pokazalo plusa...

aqua odženi te negativne misli stran. Seveda boš tudi ti zagledala user posted image  oz. user posted image  mogoče že ta teden, če ne pa sigurno še letos, tako da...
Saj veš, čudež se bo zgodil, če ne tako pa drugače  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 507
11.6.2009 9:16:43   
S*
Aqua, mi pa čakamo user posted image  in čakamo user posted image , pa navijamo user posted image   user posted image   user posted image  in navijamo user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
11.6.2009 11:08:48   
crvicek
...evo mene...sem bila v taki gužvi, da groza!

S* user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled! Zdaj pa se bo končno začelo premikati, saj kot sem vidla, naj bi šla že jeseni v postopek. Ma ti kar tvojega nafilaj z vitaminčki, da bosta pridelala + pred postopkom!

Aqua, tudi jaz navijam za tvoj user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes 4. dan na klomifenu in razen prvi dan, sploh nevem da ga pijem. Res se dobro počutim in upam da bo to zadnji krog s to drogo. V ponedeljek in sredo sem zmenjena za UZ, da vidimo kako foliklčki rastejo.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 509
12.6.2009 9:13:44   
aqua77
Pozdravček borke moje!

Crviček vidim, da ste že na polno spet v akciji! Super, navijam za čim več foliklov na UZ-ju in seveda da bodo čim bolj kvalitetni!!!

S* draga, tebi pa veliko sreče za naravni čudež!!!

Drugače pa situacija pri nas: danes jo pričakujem. Sem zjutraj delala CB, spet tisto znanstveno fantastiko elektronsko in mi je jasno in glasno napisal, da nisem noseča! Zdaj sem mu zamerla in ne vem, če ga bom še kdaj kupla, ker pri plusku vedno vsaj neko senco iščem, ta ti pa kar v faco vrže da si spet zguba!

Sicer je pa zadeva zelo občutljiva in se jo lahko uporablja od 4 dni pred, do dneva ko bi morala priti M, pa baje da točno pokaže, tako da, spet stara pesem... Idemo dalje...

P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 510
12.6.2009 9:43:30   
S*
aqua user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj se pa hitro naroči na laparo, da ugotovijo kaj je narobe in da te čim prej poštimajo.

Jaz sploh ne delam testov, si namreč merim temperaturo in ta vedno pade 14 ali 15 dan po O, tako da...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 511
12.6.2009 11:29:56   
tiana
oj!
jaz sem  pa včeraj končala z klomifenom,zj bomo pa vidl če kej bo pa kako bo.tko vas mal berem pa mi je mal čudn k sm js mogla po dva tableta jest od 5-9 dneva.ne vem zakaj ampak če bo uspelo mi je tko vseen.upam da čimprej zagledamouser posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 512
12.6.2009 12:56:48   
aqua77

aqua user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj se pa hitro naroči na laparo, da ugotovijo kaj je narobe in da te čim prej poštimajo.

Jaz sploh ne delam testov, si namreč merim temperaturo in ta vedno pade 14 ali 15 dan po O, tako da...

Hvala S*! Zlata si!!

Po tvojem nasvetu sem klicala v bolnico  za laparo in sem čisto v šoku, ker jo imam že čez en teden. Sem misnla, da so dalše čakalne dobe, pa mi je rekla, da jih avgusta ne bo, tako da me bodo čim prej vzeli.  Tako da 22.06. v ponedeljek bo pri nas laparoskopija na programu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 513
12.6.2009 14:44:44   
S*

Hvala S*! Zlata si!!

Po tvojem nasvetu sem klicala v bolnico  za laparo in sem čisto v šoku, ker jo imam že čez en teden. Sem misnla, da so dalše čakalne dobe, pa mi je rekla, da jih avgusta ne bo, tako da me bodo čim prej vzeli.  Tako da 22.06. v ponedeljek bo pri nas laparoskopija na programu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
To je bilo pa expres. A greš v bolnico na obalo ali v Postojno?
Držim pesti, da te na laparo poštimajo, mogoče pa sploh ne bosta rabla it do Ata avgusta.

Midva imava datum 11.8. Sem pa že dala kri za hormone in so izvidi BP.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 514
12.6.2009 15:12:22   
aqua77
V bolnico v Izolo grem na laparo.
Nimam pa nič proti, da se atu mal pokažem, ker moram avgusta tako ali tako ko dobim O po prvi M do njega da vidi, kako se plavalčki pomikajo proti cilju.

Zate pa tudi navijam, pa super za krvne izvide!!
Jaz grem to v ponedeljek zjutraj opravit, potem pa še po papirje za laparo, pa v petek na preiskave. Potem je pa že ponedeljek... user posted image
Sam kaj ko se pa zdaj M noče pokazat. ponavadi, ko nalulam - pride v roku dveh ur točna kot ura. Zdaj me pa spoh še šraufa ne pa je že popoldne...Pa še kar me joške bolijo. Upam, da mi ne bo zamujala, zdaj ko imam končno termin za bolnico...

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
15.6.2009 13:14:11   
zaljubljena23
aquaa, čestitke za tako brzinski datumuser posted image user posted image

In kako kaj ostalim kaže?

Jaz še vedno čakam na prvo M po čiščenju (včeraj je bilo 4 tedne), da končno lahko po končani M grem na UZ, da vidimo, če imam pregrado, jutri imam prvi pregled na kliniki v MB in nazadnje komaj čakam, da lahko greva ponovno v boje, če bo vse po sreči in BP, julijauser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 516
15.6.2009 14:27:16   
S*
zaljubljena23, upam da kmalu dobiš user posted image  in da jutri fajn odpravita na pregledu v MB. Julija pa gremo skupaj v nov boj, zmagi nasproti.

Neposredna povezava do sporočila: 517
16.6.2009 9:37:15   
lambada
Po dolgem času, se vam javlam. sem bla brez interneta.
Evo moje poročilo. Prešnji četrtek bla na UZ - ni pokazal nič vzpodbudnega. user posted image  Včeraj ponovno na Uz- ponovno nič. user posted image  Rekel mi je edino za sum na PCO. user posted image Tako da ta mesec nisem odreagirala na klomifen. Naslednji cikel začnem z povečano dozo in sicer 2 tbl.

Sem kar razočarana, zgleda da še ni prišel moj čas.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 518
16.6.2009 11:31:15   
misk2
hejla bejbike.... kako ste kaj... zaenkrat pri meni nic novega... sem vas prisla samo pozdravit...

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.6.2009 13:34:02   
ency
Cao punce, evo tudi jst grem v drugi krog s klomifenom, in sicer ga pricnem piti na 5.dan m, torej 18.6-22.6 po 2tableti na dan, nimam pojma ali sem prvic reagirala na njega ali ne, ker me moja g ni spremljala na UZ, sem imela pa od 6.6. do 11.6. rdec izcedek, bila na pregledu, kjer je g ugotovila, da to ni menstruacija, in da ne ve, kaj ta izcedek pomeni-ciste ni videla nobene, sem pa potem cez 3 dni dobila pravo m. Ma sem bla tako panicna!!!No in ce ti m zamuja, oz. ti ne pride 14dan po ovulaciji, pomeni da ali si nosec ali pa nisi reagiral (tako mi je razlozila)...tako da sem se odlocila, da grem tokrat na UZ (tudi ce ona smatra, da to res ni potrebno), pa me zanima, kdaj oz. kateri dan greste vi na UZ??? Torej od 5 do 9. dne ciklusa jemljem klomifen, kdaj moram potem na UZ? Hvala za odgovore, pa upam,da druge nimate takih cirkusev s tem klomifenom, kot jst in da vam vsem kmalu kmalu rata (z mano vred user posted image  )
lep sooončen in vroč pozdravcek

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 520
16.6.2009 17:38:40   
zaljubljena23
S* hvala ;)

Moje poročilo:

Jaz sem danes rešila veliko ali pa malo, kakorkoli vzamemo. Dobila sem en kup napotnic (moram dati kri za hormone, razne bolezni, tokso, krvno skupino, rh,....), UZ (IVF in 3D), moj mora na spermiogram.

Moj ima spermiogram 28.9, kontrolo z izvidi pa 7.10., jaz pa imam naslednji pregled 6.10 z izvidi in takrat se bomo na podlagi izvidov odločili kako naprej.

Itak pa vem, da nama bo poletje ponovno prineslo črtico (verjamem v klomifen) in mi ne bo treba na vse te preiskave in na naslednji pregled

Lambada, kot da bi brala sebe, drugi cikel klomifena nisem odreagirala, G mi je povečal dozo na 2 tableti na dan in tako je tretji cikel prinesel dve črtici. Držim pesti, da bo tako tudi pri tebi

Ency, jaz sem vedno morala priti na UZ 12.dan, enkrat je prišel na vikend in sem šla 11.dan na UZ

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 521
16.6.2009 18:39:20   
ency
Zaljubljena23 hvala ti za odgovor, pa držim ti pesti, da ti ne bo potrebno vseh teh dodatnih preiskav in da bo to poletje cim bolj plodno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
16.6.2009 20:12:24   
zaljubljena23
Ency, ni kaj, tudi jaz upam, da bomo klomifenke to poletje razturale ;) Dajmo punceuser posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 523
17.6.2009 17:47:42   
barvar
Zdravo punce. Sporočam, da me je včeraj obiskala user posted image (vsaj enkrat po urniku user posted image ) in, da jutri začenjam z novim krogom klomifena. Dvojna doza bo šele pokazala stranske učinke, tako da nam bo spet dogajalo...user posted image user posted image user posted image .
Torej akcija se začenja!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 524
18.6.2009 8:43:05   
zaljubljena23
Barvar, držim pesti in naj bo dvojna doza uspešna user posted image

Jaz pa jo še kar čakam user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?