*Mojca*
|
Dan! No tudi jaz sem ena izmed tistih, ki bolj bere kot piše Smo uredu, priprave na poroko so v polnem teku, čeprav vse skupaj ne bo nič Zadnje 2 dni smo vsi prehlajeni, mogoče zarad klime. Vam moram povedat, da se mi je prav zagravžalo to poletje, res. Vročina, vročina in še enkrat vročina. Ko grem iz službe pridem do avta vsa mokra, preden se avto segreje sem že doma in pol cele dneve not, ker res ni za ven. Posledično je tud naš razbojnik tečen, ker hoče ven. Hvala bogu začnemo v torek v vrtcem. Komaj čakam, ker mu bo po mojem ful fajn. Glede nakupov jaz ne kupujem nič, ker imam na srečo vse od Lukca. Tudi pri njemu nismo vedeli spola, pa smo imeli vse nevtralno. No, če bo punčka se bomo vrgli pa na roza V pon imam MF in bomo videli če bom zdražala v negotovosti še naprej Počutje je uredu, redit sem se nehala, v zadnjih 6 tednih sem dobila samo 1 kilo, skupno 8, kar ni tolk grozno, kot je kazalo na začetku. V šolo za starše mi hvala bogu ni treba več iti, ker velja 3 leta. Toliko za enkrat, lepo bodite in se še kaj tipkamo!