pipika 13
|
Pozdravljene! Evo zame se je po mesecu in pol spet začela služba (pedagoški poklic). Očitno mi je to počitniško lenarjenje in crkljanje z vseh strani pomagalo nabrati kar 5 kil v mesecu in pol. Katastrofa, ko sem danes stopila na tehnico pri G. Vmes se nikoli ne tehtam, samo pri G in danes šok, sploh nisem imela občutka, da sem se tako zredila v tako kratkem času. Danes smo imeli MF in sem bila kar živčna. Partner je šel z mano in skoraj ponorel, ker sem bila več kot pol ure sama notri na pregledu, preden so ga poklicali za 5 minut, da je videl . Trajalo je kar nekaj časa, da je G našla vse organe in jih izmerila. Srček ji je delal največ težav, ker nikakor ni mogla do njega, da bi ga izmerila. se je preveč premikal, pa še malce težje je gledat preko tega mojega špeha, ki se je nabral na trebuhu. Na koncu je bilo ugotovljeno, da je vse ok, da moram jemat tablete za železo. Počutim se drugače v redu - hm, bomo videli čez en teden, ko bom morala spet v razred????? Vse je v redu, brce tudi čutim, je obrnjen na glavo, v predelu mojega popka ima pa nogice, heheh..... Mojemu parterju je bilo to tako zanimivo...... Ginekologinja se je sicer jezila, ker sem partnerja pripeljala s seboj, ker je rekla, da nima časa za podrobne razlage in da mora opraviti pregled v miru in natančno in da UZ ni zabava. Vseeno si je vzela potem 5 minut, da mu je pokazala osnovne dele telesa in gibanje. Mojemu je bilo to dovolj. Je pa rekla, da so eni moški tako tečni, kot profesorji, vsi pametni in "kao" vse znajo in je treba več njim razlagat kot pa . Hehe, sem se opravičila, ker sem ga s seboj pripeljala. Če pa je hotel !!!!!!! Rekla je, da tak UZ, kjer je lahko parter zraven pride v poštev v 32 tednu nosečnosti. Ok, si bom zapomnila, me je pa kar malce vest pekla. Zdaj me pa firbec, če vaši parterji tudi kdaj gredo na ogled UZ z vami? Moja G vsakič opravi UZ (ene ste napisale, da vaša ne). Torej sem jih do sedaj imela 5 + UZ na nuhalni svetlini (če štejem tudi tistega vaginalnega, prvega, kjer se je ugotavljala nosečnost). Ko sem imela nuhalno pa so celo parterja sami vabili zraven v porodnišnici LJ. Torej kake preglede delajo vaši G in koliko UZ ste imele in če je parter lahko zraven oziroma, če si vaš želi sploh to videt? Moj je firbčen, da groza in čisto ganjen. No, glavno, da je vse v redu z , samo jaz moram pa malce pazit na svojo težo. Mogoče mi bo sedaj, ko grem spet v službo, počasneje rasla. G je rekla, da naj malce pazim, čeprav lačna pa da ne smem bit. Spol: nisva hotla vedet, čeprav je ona rekla, da se vidi, vendar je bila uvidevno tiho. Jaz slutim, kaj bo, vendar hočem, da bo to presenečenje. Mi pa je že 5 žensk reklo, da bo fantek. Ni mi sicer jasno, po kaki logiki in kako to vidijo, hehhe Naslednji pregled imam 21. 9. Bodite fajn in pazite nase in na
< Sporočilo je popravil pipika 13 -- 24.8.2009 21:01:25 >