kaja13
|
Anonimna, kaj pa je pretiran šport? 60 min teka, 10 min teka, hoja??? Mislim, da ni ravno pametno govoriti punci, ki ima rjav izcedek, da je za njega lahko tudi sama kriva. Punce... ko sem prvič izvedela, da sem noseča, sem v trenutku "nehala živeti". Konec rekreacije, kavice, še na trebuhu si nisem upala ležati . Drugič sem zadevo sprejela čisto drugače in sem si rekla "če nam je uspojeno, bo vse v redu" in sem normalno živela. Obe nosečnosti sta se končali z zdravim otrokom, razlika je bila samo v tem, da sem med drugi jaz dosti bolj uživala. Dosti mojih prijateljic je zaključilo nosečnost do 10t, pa nobena ni bila športnica, kadilka,.... Če se zadeva ne prime dobro oz. ne razvija pravilno, gre pač naprej. Ne rečem, da je lahko, samo očitat si pa ne smemo. Tiste, ki mislite, da svoji nosečnosti najbolj koristi vaše mirovanje, je najbolje, da pač mirujete. Bistvo je, da se obnašamo tako, kot se počutimo. Meni zaenkrat čisto nič ne fali, še slabo mi ni, valjda ne bom ležala in se sama sebi smilila. A to pomeni da imam premalo nosečniškega hormona?... tudi to je možno, samo vplivat na to pa res ne morem. Punce, držim pesti, da nam vsem rat!!!! Vsem priporočam, da si malo preberejo Pušenjakov forum... meni je dr. totalen car, direktno pove,.... Zibka, rjav izcedek lahko pomeni vse ali pa tudi nič. Med drugo nosečnostjo sem ga imela v 12t, celi koščki so šli iz mene, pa ni bilo nič narobe. Na tvojem mestu bi se šla pokazat....
|