Zibka
|
Pozdravljene! V enem kosu, doma. Bila sem tam, naredili so mi ctg, uz, zmerli pritisk in v urinu pogledali albumine (ali katera ve kaj je to?). In ker je bilo vse zmerno, so me poslali domov do jutri, jutri spet pregled, ctg, pritisk. Pritisk je bil kao mejen, ampak ne za tam ostat. Sem bila vesela, ko sem se spet opravila domov. Ko sem bila tam na porodnem oddelku in zmešanih čustev in hormonov sem bila čisto v šoku in z grozo zrla v dve nosečnici, ki sta čakali na porod.. Potem sta pa prišli še dve veseli in neučakni nosečnici, obe pričakujeta dvojčka, ki jima je odtekla voda in sta bili tako srečni, da gresta rodit... Še moja mrka čustva sta premaknili, tako da sem le uspela videt še kaj drugega kot porodne bolečine. Doma sem se pa najbolje počutila,da sem se nekak uspela prepričat, da sem kar spala, med tem ko je bil pogreb babice. Potem me je sesulo, ampak mislim, da sem se uspela, čeprav na daljavo, od babice poslovit in osmislit njenih 90let... Ker je bila zelo bolna, mi ne bi mogla pomagat, sedaj je srečna s svojim možem, sestrami in starši...in mi bo od zgoraj lahko vlila moč. Pred pol ure sem se nekako sestavila in se zavedla, da je res skrajni čas, da se posvetim naši Dojenčici in njenemu prihodu v beli svet :) ČESTITKE novima mamicama in SREČNO Uršu in Taji! NAJLEPŠE ŽELJE za Matevža- on je že dokazal, da je borec in verjamem, da mu bo tole mama malica. Ninča, pogumno!
|