|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
7.12.2009 18:26:47   
ShopGirl
I'm hooomeee user posted image  Nč novega pri meni - CTG je lep, nobenih popadkov ni blo v tistih 15h min. V Kranju majo v porodnem bloku full house. Sam za CTG sm bla pa sam jst, zgleda ostale že vse rojevajo user posted image  Lubika bo mela okrog 3kg ko se rodi, v zadnjem času ni tok pridobivala na teži - nč hudega. Ni me nč gledala spodaj, ker je rekla da ni pomembno, če sem kaj odprta glede na to da ni popadkov. V četrtek grem v Postojno, če me kaj ne prehiti user posted image  Hi hi, nobene amnioskopije ne bo...juhuhu...razen če jo v Postojni tut delajo - upam da ne.

Dobila sem torbo za na voziček, full mi je všeč, je pa v črni barvi ker v rdeči ne dobavljajo več. Nč hudega...črna je OK...glih tko paše k vozičku, ker ma tut nekaj črne barve na ogrodju. Pa končno sm si kupla še manjši lavorček, da bom mela vodo za umivanje otročka v njem, in pa en koš za smetke (pleničke).

Punce, men je blo tut slabo dons. Zakaj touser posted image  Sem povedala sestram in G, pa so rekle da mi ne bi smelo bit oz. če sem premalo jedla zjutraj. Itak da nism premal jedla če sm v dveh tednih pridobila 1kg user posted image  Pač rodit morm it in to je to...komu ne bi blo slabouser posted image

araz, masaža presredka ne sme bolet...v MŠ so rekle da je treba nežno masirat in če boli pač še bolj nežno... Pa full full na higieno rok pazit. Mislm, da bo tvoj dragec znal nardit tko, da te ne bo nč bolel user posted image  

Zibka, meni so zmerle pritisk in sm ga mela 168 user posted image  Ga je takoj zmerla še enkrat, mi naročila naj se sprostim in umirim, pa sm ga mela 138... A so ti ga večkrat zmerli? V glavnem...šit za bolnico no, škoda da morš it.

BRITJE: punce, po moje so G prav veseli nas, mladih pacientk, tut če mamo par dlakic odveč. A si predstavljate starejših žensk, tistih bolj konzervativnih, neobritih? Imagine the smell? user posted image user posted image user posted image  Skratka...navajeni so vsega hudega, brez skrbiuser posted image

NIVEA: BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!! Kok lepo ime - TAJA user posted image  Čestitam naši pridni urednici seznama, ki je tko skrbno ažurirala podatke vso našo nosečnost... Joooj, lepo se crkljajte user posted image  Čestitke še enkrat.

Pa hočem porodno zgodbo user posted image  hi hi...

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
7.12.2009 18:29:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: araz

A veste kaj sem mal prejle premišljevala. Da se velikokrat zgodi, da z novim rojstvom vedno nekdo umre in to v isti žlahti.
Sem se spomnila sodelavke. Ko se ji je rodila prva hčerka ji je umrl oče, pri rojstvu druge hčerke pa tast in babica.
Mojmu je pa prejšnji teden umrla teta.

Imas kar prav.Umrla stara mama-sestra rodila.Rodila jaz-umrl polbrat..samo na sreco ni bilo smrti pri vsakem rojstvu.

nivea,cestitke za deklico Tajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu araz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4702
7.12.2009 18:40:12   
Nončika
pozabila sem napisat, da je nivea rodila z CR.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
7.12.2009 18:42:24   
ShopGirl
Nončika, a pa je z njo vse OK? ...lepo jo pozdravi.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
7.12.2009 18:42:48   
pipika 13
Čestitke Niveiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj bo pa katera druga morala za nekaj časa prevzeti sezname.

Tudi jaz sem s pregleda. Je šel z mano tudi moj dragi, je mislil, da bo hitro fertig na koncu pa je bil tam skoraj uro in pol, ker so pri CTG ju v tisti posebni sobi sestra in dohtarca pozabili name. user posted image
40 minut sem tam ležala priklopljena, detece pa je medtem zaspalo in skoraj tudi jaz.
Hehe, je sestra potem rekla, da bi zdaj že alhko rodila, v opravičevanju. Imele so neko ženske iz instituta Jožef Štefan in ......na koncu se je celo to izcimilo, da so mene dali v neko raziskavo na institutu. Potrebujejo samo prvorodke iz določenih geografskih področij. Dobila sem črpalko za mleko in zdaj bodo treba en teden po porodu malce zbirat, pa urin in dat enkrat tudi kri, pramen las itd.
ah, sem naredila moji G uslugo, ker ji nonstop težijo s tega instituta za naše belokranjsko področje.
No, vsaj črpalko sem zastonj dobila. user posted image

Druga zadeva, na hitrco je naredila UZ in potrdila, da je bebica z glavo navzdol, da je plodovnica ok in da zdaj grem tudi lahko rodit. Dobila sem napotnico, navodila za to črpanje in zbiranje urina. Baje tudi del plodovnice v porodnišnici pri porodu vzamejo. Pa moj parter bo tudi moral dat enkrat urin, kri in pramen las, hehe
Se je kar sprijaznil, ker je moral danes toliko čakat v čakalnici.
Glavno da je vse ok, da je CTg, ki je bil dvojni, odličen, da je še zadnje testiranje za toskoplazmo in hepatitis negativno (tega sem se najbolj bala).
Je rekla, da tudi če mi voda odteče, da me lahko pelje v P parter in ne rešilc, ker imam otroka na glavo in da nič ven ne more pogledat, hehe
Jao, kake ima!!!!!!
Od nje vedno pridem dobre volje.

Vidim, da imate debato glede britja. Sama ne vem, kako bi to počela, ker si še nogavice komaj obujem. Mi je zadnjič moj tudi nohte na nogi strigel in britje tudi on opravi. Je to počel tudi prej in mu čisto zaupam. To počne zelo zavzeto in nežno.
Ponudil se je tudi za mazanje in masiranje presredka in to tudi počne. Opažam, da imam zlatega parterja. user posted image Mažem z nekim oljem kupljenim v DM. Ne vem na pamet.

Glavno, da je vse ok, da buši raste, ker je bil v začetku med tamalimi. Imam pa točno še 3 tedne do PDPja. Torej okrog Božiča se bo pri nas začela panika, hehe

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
7.12.2009 18:43:45   
vijolca
user posted image Nivea, super! Čestitke za Tajo!!!user posted image user posted image user posted image Ampak tole je bilo pa ekspresno, ne?

Glede masaže presredka: Ne, nikakor ne sme bolet! Mogoče je res bolje poprositi partnerja za to, da majo še oni malo zabave! user posted image Ko sva midva prvič probala, je tudi bolelo. Že ob prvi bolečini si misliš, pa kako lahko sploh rodim, če že malo močnejši dotik boli?! No in sva hitro nehala. Ampak štos je v sproščenosti (zato je tudi lažje, da to izvaja nekdo drug -  če ti že roko uspe tja dol spravit, verjetno nisi več v najbolj sproščenem položaju) - partnerja prosiš, da prst najprej samo položi gor ali noter (odvisno kakšno masažo boste izvajali) in ga zadrži, ponavadi se ob tem prvem stiku kar malo napneš in mišice skrčijo. Nato se skoncentriraš in mišice zavestno sprostiš (s prakso gre vedno hitreje) in potem lahko dela user posted image s presredkom praktično kar hoče, zraven pa poskusiš ostati maksimalno sproščena (opazujte svoje obrazne mišice, te kar dobro sledijo mišicam medeničnega dna - pa ne pozabit, da moramo mišice, ki jih s Keglovimi vajami utrjujemo, med porodom sprostiti!!!) Higiena je seveda ključnega pomena, pa tudi s kakšno kremo ali oljem bo lažje... Pa še enkrat - če je zelo neprijetno, je brezveze, potem je bolje nehati!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
7.12.2009 18:54:13   
araz
Nivea čestitke za malo princesko Tajo user posted image user posted image user posted image . Moja bo tud najbrž tko mičkena.
Joj mi je kar srce poskočilo, ko sem prebrala novico o novem dojenčku.

Jest bi tud že user posted image .

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
7.12.2009 19:06:43   
*Mojca*
Nivea čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti čimprejšnje okrevanje po CR in čimveč cartanja male Taje! Btw...ful lepo ime user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
7.12.2009 19:19:32   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Nončika, a pa je z njo vse OK? ...lepo jo pozdravi.

kolikor vem je vse ok. nočem je še motit, bom jo jutri poklicala.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
7.12.2009 19:28:22   
vagica
čestitke vsem novim mamicam in njihovim user posted image

Tinchy vse najboljše z rahlo zamudo user posted image

joj, jst bi tud že rada mojga sinčka  mela ob sebi, čeprav baje ful pogrešaš brcike....sem bla v soboto v centru, da sem šla pogledat osvetljeno Ljubljano - mogoče zadnjič letos in se mi je nazajgrede zdel, da mi je neki ušlo po nogah.......shit, kaj pa zdej, mi je mal vode odteklo, pol pa nič, šla sem spat, zjutri sem se pa vseen odločila za odhod v P, bolj preventivno......moji sestrični se je namreč zgodilo, da ji je voda odtekala res po kapljicah in sploh ni vedla, po branju večih postov pa so lahko posledice za bejbija hude

skratka, prideva tja in je bla una v sprejemni tko nasikana (rekla je, da voda odteče v šusu, kar ni res, saj so nam povedali tako v MŠ kot kolegice, ki so že rodile), da sam molim, da bo na dan D vstala s tapravo nogo...naredil so mi CTG in zdravnik me je pregledal, naredil test za ugotavljanje plodovnice in je blo HB vse OK.........žal mi ni, ker sem zdaj vsaj mirna in čakam daljeuser posted image  verjamem, da imajo takih "lažnih" prihodov porodnic malo morje, ampak klinc, če to prvič doživljaš in nisi zihr, raje greš, kot da bi šlo kej narobe, a ni res?

ja, glede striženja nohtov, katastrofa, nimam ravno ogromnega trebuha, ampak si jih vseeno s težavo sama postrižem (jih bolj na hitr), brijem se lahko sama, mal na pamet, popravke pa naredim pred špeglom user posted image

danes sva šla v BC končno po ostale zadeve za bejbija in imava res vse, jupiiiiiii.....sam še sinčka, pa bouser posted image

itak bi vse rade, da pridejo prej, ampak bodo že povedal, ko bo čas, a neuser posted image

beebee pozdravček tudi tebi, velikokrat se s cmokom v grlu spomnim nate, drži se dalje, s tvojim se bosta pa za otročička odločila ob najbolj primernem času, srečno user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
7.12.2009 19:28:35   
summmer725
Evo tud jaz sem iz pregleda. Nič novega, popadki so kao mehčajo MV, odprta še nisem, user posted image  ni tehtala, ker je baje že precej nizko. Naslednji pregled v četrtek v P.

Nivea čestitke za Tajouser posted image user posted image .

Glede britja, jaz to prakticiram z depilacijsko kremo. Sem zelo zelo zelo nerodna zadnje čase, pa nebi bilo fino da se res kje porežem.  Partnerju nebi lih prepustila to delo. Uf Pipika13 nohtov pa sploh ne. Nima osnovnih pogojev. Si jih kar sama uredim.
A si vse masirate presredek??
Ali katera od vas kako je, če je partner bolan in da je navzoč pri porodu??

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
7.12.2009 19:33:24   
vagica
aja, zibka moje iskreno sožalje ob izgubi babice user posted image

ja, jaz si mažem presredek kar sama......sicer eni spet pravijo, da ne pomaga, ampak bom vsaj vedla, da sem nardila vse, kar je blo v moji moči, tako proti strijam, kot pri hrani, presredku itd.

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
7.12.2009 19:43:49   
Tincy90
Wiiii, Nivea čestitke za Tajo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona je tud na hitrco šla pa že rodila, blagor se njej/enim.user posted image velik, velik lepih trenutkov s Tajči ti želim in lepo se cartajte!user posted image

Hehe, kok ste mi smešne s tem britjem.user posted image user posted image js tud hvala bogu nimam problema s tem kr mam pridnga pikca k za to poskrbi d spodi nimam šume.user posted image user posted image user posted image zmer me počas in nežno pobrije tko da me ne poreže in kar se tiče britja nog isto, je zlo priden kar se tega tiče.user posted image js mam pa jutr pregled in me prov zanima, če bo že kej novga al kar ne, prov ne vem kaj bi sama s sabo k sm že tko nestrpna d dobim bebiko u naročje.user posted image sm ta vroča kopel pa seks pr men nč ne nucata, čeprov se namakam k zmešana, sicer seksam pa ne lih ko zmešana.user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
7.12.2009 19:46:12   
Tincy90
Vagica hvala.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
7.12.2009 19:53:12   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: araz

A veste kaj sem mal prejle premišljevala. Da se velikokrat zgodi, da z novim rojstvom vedno nekdo umre in to v isti žlahti.
Sem se spomnila sodelavke. Ko se ji je rodila prva hčerka ji je umrl oče, pri rojstvu druge hčerke pa tast in babica.
Mojmu je pa prejšnji teden umrla teta.

Imas kar prav.Umrla stara mama-sestra rodila.Rodila jaz-umrl polbrat..samo na sreco ni bilo smrti pri vsakem rojstvu.

Na žalost je pri meni tudi tako, ko sem rodila hči, je umrla moja mama, zdaj pa moj brat user posted image

Nivea: user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
7.12.2009 20:01:05   
ShopGirl
vagica, ma hvala bogu da si šla v P! Tko sm tut jst enkrat šla v dežurno, in itak je bla una čist nasikana in mi je na polno zatežila in se sploh ni ustavla. Jst pa vsa prestrašena in itak občutljiva, sem jo najprej sam čudn gledala pol sm si pa rekla "ma kdo si ti tle, da mi boš težila pa slabo vest zbujala...". Jst mam skos v glavi samo eno misel: Jaz bom tista, ki bo jokala če bo na koncu kaj narobe. In jim lepo težim kadar je treba, me sploh ne zanima, kakšna gužva je. Pol sm pa to teto zanalašč tok zdražla, da je neumnost izustla, tko da sm ji na njeno sikanje eno močno spustila in se je na konc zelo lepo obnašala do meneuser posted image  ginekologinja je bla pa full prijazna. Tko kot moja osebna - kapo dol.

Pa še to: kolegica ki je novembra rodila je bla v istem dnevu 3x v porodnišnici, 1. je bla ziher da ji je voda odtekla, 2. je bla ziher da ma že full popadke, 3. ji je pa res voda odtekla in je šla direkt v porodno user posted image  v istem dnevu 3x... predstavli si to user posted image

in ja...lahko ti odteka po kapljicah...oz. pač "mal teče" vn.

summmer, če je partner bolan ne sme bit pri porodu user posted image  vsaj v LJ ne. Boljše tako, sj veš zarad otročka.

(odgovor članu vagica)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
7.12.2009 20:04:59   
taraji
Nivea - user posted image user posted image user posted image user posted image - čestitke za princesko Tajo. Tole je bilo pa res expresno. Želim vam veliko vsega lepega v nadaljnih skupnih trenutkih.

No, jaz sem s pregleda - vse bp, ctg pa tudi ni zaznal nobenega najmanjšega popadka. Je pa naša bebica spala, ko me je priklopila na ctg in je rekla, da jo bo morala malo zbuditi. Polse je pa očka začel z njo pogovarjati in ji rekel naj pokaže vse kar zna, no pa smo imeli žurkouser posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled ima čez en teden, me bo pa tudi spodaj pogledala, če se slučajno že kaj dogaja.

No, vas imam pa že nekaj časa namen vprašati za določeno mnenje, ampak tale nosečniška pozabljivostuser posted image user posted image user posted image

No, že v MŠ so nam rekli, da če ti odteče voda da je treba poklicati rešilca.To pa mi je zadnjič rekla tudi moja ginekologinja, saj naj bi bilo za nosečnico najbolje da leži dokler te ne pregledajo. Ker baje da če si odprt ti lahko ven zdrsne popkovina in se lahko dete z njo zadušiuser posted image . No, vsaj tako sva midva s partnerjem razumela. Res se to ne dogaja pogosto, se pa lahko zgodi.
Potem pa sem od raznih slišala, da ko jim je odtekla voda jih je enostavno peljal partner.

Pa me zanima, kakšne so vaše izkušnje s tem - tiste, ki ste seveda že rodile, kakšne ste ve dobile informacije glede tega v MŠ ali morda od svojih ginekologov.

Želim vam lep preostanek večera, pa če se katera odloči iti rodit naj bo to čimbolj expresno in nebolečeuser posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
7.12.2009 20:51:08   
araz
Taraji ravno danes sem vprašala svojo g kako je, če ti odteče voda. Glede na to, da imam namen rodit v Postojni in imam do tja 45 min.
Pa mi je rekla, da glede na to, da sem prvorodka in da je user posted image obrnjena z glavo navzdol, da ni panike in da mi ne bo ničesar ven padlo. Obvezno pa moram ležat.
Tako, da v tem primeru si bom naštimala na zadnjih sedežih povšterček in se vlegla.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
7.12.2009 21:01:35   
ShopGirl
taraji, tvoje vprašanje je sicer namenjeno nosečkam ki so že rodile, ampak bom vseen odgovorila, ker mam čas user posted image

V MŠ so rekli: ko vam odteče voda, kličite rešilca če:
-  imate za prehodit veliko stopnic,
-  nimate prevoza,
-  imate občutek, da vam otrok močno pritiska navzdol

Drugače se je treba pa takoj dat v vodoraven položaj, da res ne bi prišlo do kakšnega izpada popkovnice ipd., ne glede na to v kakšni legi je otrok (prečni, glavični, medenični).

jst grem v Postojno in me bo moj odpeljal...

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
7.12.2009 21:04:17   
Anuš
Nivea: čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Upam, da ne boš huda, če bo naša tud Tajauser posted image . Če bo punčka seveda. Sicer še nisva dorekla, samo je še kar v to smeruser posted image

Imam posesano in po tleh pomito, tudi pospravljeno. Zdej se moram sam še naspat. Potem v kakšno sredo pa je lahko akcija. današnji dan je verjetno mimouser posted image

Meni je G rekla, da rajš v rešilca, če voda odteče. Čeprav mi ful ni panike za delat.

Slabosti: ni to taka slabost kot za bruhat ampak neki podonega živčnosti pred zelo hudim izpitom. Vsaj pri meni je takouser posted image .

presredek: 1x sem ga, pa je ful zoprno. Pa sem mislila, da bo čist fajnuser posted image . Mogoče je res fino, če imaš pomoč.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
7.12.2009 21:05:07   
Anuš
Nivea: čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Upam, da ne boš huda, če bo naša tud Tajauser posted image . Če bo punčka seveda. Sicer še nisva dorekla, samo je še kar v to smeruser posted image

Imam posesano in po tleh pomito, tudi pospravljeno. Zdej se moram sam še naspat. Potem v kakšno sredo pa je lahko akcija. današnji dan je verjetno mimouser posted image

Meni je G rekla, da rajš v rešilca, če voda odteče. Čeprav mi ful ni panike za delat.

Slabosti: ni to taka slabost kot za bruhat ampak neki podonega živčnosti pred zelo hudim izpitom. Vsaj pri meni je takouser posted image .

presredek: 1x sem ga, pa je ful zoprno. Pa sem mislila, da bo čist fajnuser posted image . Mogoče je res fino, če imaš pomoč.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
7.12.2009 21:13:45   
Anonimen
taraji-to soi mi pa zdejle dala za mislit.Sama sem 2x rodila s CR,nikoli sla v MS in prvioc slisim tole o popkovini,ce voda odtece.Sicer imam napovedan CR pred PDP,samo,nikoli se ne ve.bi bilo pa zakomplicirano...da mi voda odtece,tavelka v soli,moz lje dalec dela,pa dren na cesti,jaz pa sama  s tamalo..user posted image

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
7.12.2009 21:46:54   
Ninča77
Nivea čestitke za težko dočakano pupo. Bravo Tajauser posted image user posted image user posted image . Upam, da se obe počutita ok.

Taraji ,men je voda odtekala postopoma, ampak sem bila kar naprej mokra, sem se doma lepo stuširala in me je moj odpeljal v porodnišnico ptuj. Od tam pa so me potem odpeljali v mariborsko porodnišnico, saj je bilo prehitro za ptujsko, ker nimajo tako usposobljenih pediatrov in aparatur za prezgodaj rojene otroke.V rešilcu v ležečem položaju se je grozno peljat, tko da če imate možnost, le naj bo vaš prevoznik partner.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
7.12.2009 22:00:32   
kaja13
Sam na hitro se javim... v petek mi je ob 22.30 odtekla voda ob 02.35 pa sem že stiskala malega Uroša z merami 4060g in 54cm.user posted image Podrobnosti sporočim naknadno.

Uživajte še naprej!!!

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
7.12.2009 22:05:07   
Tincy90
Aaa, Kaja13 čestitke in veselo cartanje z malim Urošem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?