vagica
|
čestitke vsem novim mamicam in njihovim Tinchy vse najboljše z rahlo zamudo joj, jst bi tud že rada mojga sinčka mela ob sebi, čeprav baje ful pogrešaš brcike....sem bla v soboto v centru, da sem šla pogledat osvetljeno Ljubljano - mogoče zadnjič letos in se mi je nazajgrede zdel, da mi je neki ušlo po nogah.......shit, kaj pa zdej, mi je mal vode odteklo, pol pa nič, šla sem spat, zjutri sem se pa vseen odločila za odhod v P, bolj preventivno......moji sestrični se je namreč zgodilo, da ji je voda odtekala res po kapljicah in sploh ni vedla, po branju večih postov pa so lahko posledice za bejbija hude skratka, prideva tja in je bla una v sprejemni tko nasikana (rekla je, da voda odteče v šusu, kar ni res, saj so nam povedali tako v MŠ kot kolegice, ki so že rodile), da sam molim, da bo na dan D vstala s tapravo nogo...naredil so mi CTG in zdravnik me je pregledal, naredil test za ugotavljanje plodovnice in je blo HB vse OK.........žal mi ni, ker sem zdaj vsaj mirna in čakam dalje verjamem, da imajo takih "lažnih" prihodov porodnic malo morje, ampak klinc, če to prvič doživljaš in nisi zihr, raje greš, kot da bi šlo kej narobe, a ni res? ja, glede striženja nohtov, katastrofa, nimam ravno ogromnega trebuha, ampak si jih vseeno s težavo sama postrižem (jih bolj na hitr), brijem se lahko sama, mal na pamet, popravke pa naredim pred špeglom danes sva šla v BC končno po ostale zadeve za bejbija in imava res vse, jupiiiiiii.....sam še sinčka, pa bo itak bi vse rade, da pridejo prej, ampak bodo že povedal, ko bo čas, a ne beebee pozdravček tudi tebi, velikokrat se s cmokom v grlu spomnim nate, drži se dalje, s tvojim se bosta pa za otročička odločila ob najbolj primernem času, srečno
|