1čebela
|
Hallo, hallo... ! Tudi za mano je danes po dolgem času končno ena prespana noč . To, da grem vsak dan spat ob polnoči je pa pr men itak redno na meniju... Edino na ta način si lahko malo skrajšam nočko... . Hmm, pravijo, da ko se otroček rodi, spi po istem vzorcu kot mamica, ko ga je nosila. Mi je ena kolegica zaupala, da se je njen mali še dolgo po porodu zbujal točno ob isti uri, kot je ona vsak dan vstajala za v službo... . No, upam, da si moja mojega spalnega ritma ne bo preveč jemala preveč k srcu, ker drgač bo pravi . Danes je tud mene poštar končno "presenetil", z odločbo iz CSD-ja. Zgleda, da bomo počasi tud me tazadne, začele s porodniško . Jaz sem do konca tedna še na bolniški, z 28.11. pa začnem s porodniško. Drugač mam pa 4.12. prvi CTG. Komaj čakam... Upam, da se moja pikica do takrat še ne bo naveličala namakanja v mojem "bazenčku" . Mi mormo namreč prej še v BC po vozek, pa čakamo, če bomo mogoče zraven ujagal še kakšen miklavžev popust. Previjalno torbo mamo pa tut mi naročeno skupaj z vozičkom, tako, da bomo čist v stilu... . Kar se tiče otrdevanja trebuha... hmm, meni otrdeva že od 20. tedna naprej, in to redno in kar konkretno. Včasih je čist vesoljske oblike . Ginekologinja pravi, da ni nobene panike, dokler to nima vpliva na maternični vrat . Sicer pa bomo počasi verjetno vse vesele, če se bo začel tanjšat, a ne . Vidim, da ste pri otroški kozmetiki kar izvirne. Itak je pa taka ponudba, da se težko odločiš, sploh, če pričakuješ prvič . Jaz raši ne bom nič pisala... sem bolj ziheraški tip in nočem ničesar prepustiti naključju. Sem si naredila kar konkretno zalogo vsega, pol bomo pa itak vidli, kako se bo obneslo v praksi. Podobno sem tud ravnala kar se tiče mlekca. V BC sem kupila nekaj unih tamalih vrečkic Aptamil-a, za vsak slučaj. Nikol ne veš, kdaj ti pride prav. Mamo pa rok glih okrog praznikov, tako da res ne bi rada, da je je naša lačna. No, pa sem spet nakracala pol strani... . Zunaj pa spet tak lep sončen dan... Bi bil pravi greh, če ne bi svojih bušijev peljale še malo na sprehod, tako da...punce kar brž...akcija... , dokler še lahko. Očitno so viroze res na osvajlskem pohodu. Maya2 in ShopGirl, tole pa za vaju, in za vse, ki vas napadajo virusi, da se čim prej pozdravite . No ja, pa tud za nas, ki smo še zdrave, da bomo take tud ostale in bomo vse skupaj z lahkoto predihovale popadke.
|