|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
23.11.2009 18:08:11   
Emili1

jaz sem tudi torbo za na voziček kupila v DM in sem zadovoljna. Mislim, da je bila okoli 20 eur in da je malo večja kot od pegperego, sicer pol cenejša. Ima pa ful predalčkov, tudi na strani torbe npr. za mobitel in ključe, pa previjalna podloga je notri. Tudi jaz sem vzela črno, bež mi je bila malo preveč občutljiva.

kozmetika: nam so v MŠ rekli sam mandeljevo olje in fiziološka. Nobenih mil, krem, pudrov, šamponov oziroma če že čim kasneje. Tako da zaenkrat res nimam še nič, ko pa bom bom sigurno vzela ali od Welede, Logona, Avalon itd. A pozna katera linijo za otročke teh naravnih kozmetik oziroma če jo je že sprobala na user posted image

Marusi: tale izjava v zvezi s posodicami za "psa" je čist identična, ki jo je dal moj dragiuser posted image

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
24.11.2009 7:24:07   
anaj22
dobro jutro

končno za mamo ene prespana noč, bo treba kr datum na koledarčku označituser posted image

Anuš super fotke user posted image

kozmetika: hladilno mazilo, bepanten, fiziološka, alkohol, mandelnovo olje vse drugo sem pri Jaku kupovala kasneje oz. sem moža pošiljala v lekarno ali trgovino. Je sedaj že pravi strokovnjak za otroško kozmetiko, plenice, dude.

Je nena spraševala gleda ad mleka, brez veze ga je kupovat prej, če dojenje zalufa ga na potrebuješ. Med dojenjem se zlo odsvetujejo vse stročnice, ker te že odraslega človeka ful napenjajo kaj šele komaj rojeno bitje.

Posodica za umivanje, sem kar en tak mali lavorček kupila in mi je čist ok, banco imam pa še od mene zdej sploh ne prodajajo več tko finih so vse nekam male. Sem pa banco kupila sodelavki za darilo, pa jo je izbrala v šparu mislim da imajo iste tudi v pikapolonici, je čisto navadna in še kar dost velika.

Mislam da sem zaklučla z gnezdenjem, zdej sem padla v izdelavo novoletnih okarskov sam mi gre neki počas.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
24.11.2009 8:06:35   
kaja13
Dobro jutro, mulca sem v vrtec spaketkala jaz pa uživam v prvi kaviciuser posted image .

Glede na teme zadnjih dni se vidi, da smo že vse v nizkem štartu. Ko se bo enkrat plaz decemberk sprožil, ga živ bog ne bo več ustaviluser posted image .

Od kozmetike ste v bistvu že vse naštele. Rada bi vas samo na kremico za ritko Bebival opozorila. Prvi sin je imel fuul občutljivo kožo in ko mu je prvič ratala rdeča mu ni čisto nič pomagalo. Po enem tednu je imel že krvave ranice na ritkiuser posted image . Probala sem čisto vse. Potem se je pa moja mami spomnila, da je včasih obstajala ena krema Maribosrkih lekarn, ki je bila čisti zakon. Grem jaz v lekarno in mi dajo Bebival. Od takrat naprej z ritko nismo imeli problemov, samo s to kremo sem ga morala mazati. Pri drugem sem uporabljala pa kar sem hotela oz. dostikrat tudi nič in je bilo vse OK.

Banjico... jaz imam čebriček in eno navadno banjico. En se je fuul rad kopal v čebričku, drugi ga pa videti ni hoteluser posted image , tko da smo banjico uporabljali.

Anuš... fenomenalne slike. To sta tukaj pri nas posnela, pri Koseškem bajerju, a ne?

Včeraj sem imela pregled in je vse OK. Spet sem imela eno novo G in mi je razložila, da tretji otrok mora biti večji (če je isti spol) drugače je z nosečko kaj narobeuser posted image . Pričakujem lahko dete, ki bo najmanj 500g težje od drugega.  Počakati moram, da se porod začne, potem bomo pa videli kaj in kako.

LP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
24.11.2009 8:12:03   
kaja13
Mleko... jaz sem ga pa kupila za vsak slučaj, kar une male vrečke od Aptamila. Pri ta prvem smo imeli enkrat paniko... iz ene na drugo joško sem ga prestavljala že dve uri, revež se nikakor ni mogel nahranit. Očitno je imel poskok v rasti, moji mlekarni pa nista bili čisto na tekočemuser posted image . Na koncu je bila že taka panika, da je habi šibal v Baby center, ki so mu ga pred nosom zaprli, potem pa v dežurno lekarno. Dokler se je vrnil z mlekom, je dete od izčrpanosti zaspalo. Od takrat imam vedno "za vsak slučaj" malo mleka in flaško v omari. 

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
24.11.2009 8:54:09   
*nivea
jutro decemberke

ja, zanimivo, končno smo vse v nizkem štartu, pripravljene, pa se nič še ne dogaja user posted image

sem se že vstala, me sila na wc, pa vmes na RR, zdaj pa se grem malo stisnit k user posted image , pa mogoče še zaspim nazaj. mam pa danes pregled, ctg, ampak komaj ob pol dvanajstih, tak da bo za vse še čas

shopgirl, kje pa si ti, a si nam ušla že?

punce, mejte se, uživajte, pa se beremo kasnejeuser posted image

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
24.11.2009 8:56:13   
blondy_81
Nivea, za Shopgirl sem se pa tud sama začela spraševat dons, da ni slučajno že mogla jt, ker ni nič glasu od nje.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
24.11.2009 9:03:12   
tulpika

jutro,

Emili1: jaz imam od Avalona kremo za bradavice in pa vlažilne robčke za ritko brisat. Te slednje so kolegice full hvalile, ker so na oljni osnovi narejeni in niso agresivni. Od Welede imam pa trdo ognjičevo milo.

Anaj22: user posted image za prespano noč. Pa naj bo še kašna taka do poroda.

Jaz sem včeraj dobila še 3 vreče oblekic in ostalih potrebščin. Grem veselo na delo...pranje/likanje. Omare še nisva dobila tako, da res ne vem kam naj vse zložim. Kar v kako škatlo najbolje dokler nama omare ne pripeljejo. Pa upam, da bojo to naredil preden rodim...nekako bi jaz to sama vse lepo zložila not (brez stresa) user posted image .

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
24.11.2009 9:04:50   
tulpika

jaz sem tud opazila da je ni....sej bi verjetno poslala kak SMS kateri od nas.

Ja, če je šla rodit držim pesti user posted image user posted image .

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
24.11.2009 9:05:40   
*nivea

Vane in Matevž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image da čim prej gresta domov iz bolnice

Manca in Aljaž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image [sm=pikapoka1.gif da pridno rasteta

user posted image pa da čim lažje preživimo porod user posted image user posted image user posted image in da se user posted image z našimi user posted image

eh, grem ka san že dosadna

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
24.11.2009 9:05:43   
blondy_81
Ni šla rodit...sem ji poslala sms...le časa ni imela za internet.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
24.11.2009 9:06:40   
ShopGirl
Ojla!

Jst sm mela včeri pregled + CTG in je blo super. CTG me je čist ganil - sem spremljala utrip od moje miške in gledala kako se rišejo moji popadki. Sem imela 2 mini popadka v 15minuser posted image  No zdej vsaj vem, da so to mini popadki,...mislm na to kako se občutijo, ker prej nism mela pojma in sm sam ugibala. Zdej nimam več nobenega pregleda, v bistvu če ne rodim prej, mam pregled 3 dni pred rokom + CTG. To je pa tut vse user posted image  Nč več špikanja (jemanja krvi)...do poroda user posted image
V glavnem včeri je bil pa tak dan...OMG. Se hočeva iz KR odpeljat v LJ, po pregledu, in nama avto ne vžge. Nč ni dal od sebe, niti enga samega znaka življenja. Prej je pa čist normalno delal... Greva po klešče na pumpo, priklopmo na en drug avto in hočmo nafilat akumulator... Je sam mal zajamral in NČ od njega, pa smo filal skor 15min! Pol sva pa kr AMZS klicala, mava brezplačno asistenco, so pršli v 10min in zrihtali akumulator (zgleda majo boljše klešče, ker je takoj vžgaluser posted image ). Ja nč...pol sva šla kr do serviserja, da je zamenjal akumulator. A si predstavljate da dobim popadke pa mojmu avto ne vžge? user posted image

Skratka what a day... sva mogla kr na pico user posted image  in k tašči na sladico. Domov sva prišla šele zvečer. Aja, pa moj prehlad se stopnjuje - mislm da je včer doživel vrhunec. Oči so se mi full solzile in je na CTG-ju zgledal kot da jokam od sreče... Pa ob treh zjutri sm si kuhala čaj, ker sm mela čist izsušeno sluznico in me je nos pekel ob dihanju...groza. Upam da bom kmal boljš, ker je full težko predihovat popadek (včeri je bil en full dolg, jst pa nism mogla dihatuser posted image ).

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
24.11.2009 9:07:43   
ShopGirl
user posted image user posted image user posted image  šele zdej sm vidla vaše poste user posted image user posted image user posted image

i'm still here my ladies user posted image  še vedno nosečka...

iii lepo da ste opazle da me ni user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
24.11.2009 9:22:32   
mala bejba
Dobro jutro user posted image .

Kak smo?Res sm bolj malo na forumu pa mam velik za preberat pol da vem kaj se dogaja z vami.
Jst hodm ta tedn v materinsko šolo,mi ni žal d sm šla,k so vse tko lepo opisal,d si lažje predstavljaš pa veš kakšne so možnosti.Dons mamo pa dihalne vaje,moj sicer hodi zravn kljub temu d je reku da verjetn ne bo zdržu z mano do konca.
Jst pa moja zvezdica smo kul,dohtar mi vztrajno piše železo za pit.Bljakuser posted image . Kr mi ful otrdeva trebuh mi je priporočal nazaj pitje magnezija.Na pregledu je kazal dobr,vrat se mi že malo mehča,sam upam da zdržimo do decembra. Zatekanje je kr hudo,noge mam kt ene buhtlje,prste na rokah pa kt čevapčičeuser posted image . Vsaj pritiska nimam več tko da ni panike.Sam vedno k mam pregled me pošlje v laboratorij urin dat.
Da se še jst pohvalim,cotke mam že oprane in zlikane.Bravo jst lenuhuser posted image .

Kr se kozmetike tiče sm jst kupla od Penatena,kako se bo obnesla bomo pa vidli.
Voziček tud že čaka doma da ga sprobamo,upam d je bla dobra odločitev(Bebe confort-High trek).Fajn je k je lahek,enostaven za zlaganje,pa zavoro ma zgoraj naročaju.Mamo kr velik klanec do doma tko da nam bo to vse prav prišlo.Kupili smo pa obvezno košaro,tko da se bo ene pol leta kr v njej vozila.

Zdj sam še cakamo da ati do konca pozida sobico,pa smo zmagali.

Uf sm bla pa dolga.
Me pa veseli da sete več al manj vse v redu in da se dobr počutite,če odmislimo slabo spanje:)

Preživite dan čimlepše.
Baj

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
24.11.2009 9:23:28   
natasa28
Tudi za mano je neka čudna noč, komaj po polnoči sem lahko zaspala, ko se mi je vse umirilo, drugače sem pa že ob devetih zvečer v spanju. Kakor koli sem  se namestila na levi, desni bok ali na hrbet me je vsake toliko časa hudo bolelo -nkot neki krči pod prsnim košem in ni spustilo po par minut, potem pa znova mir in čez 10-15 min znova. Me je že malo panika grabla kaj zdaj to pomeni, v glavnem sem se premetavala gor in dol po postelji med tem pa še 5 krat šla na minus vodo. Me je že pol moj začel malo čudno gledat kaj izvajam in me potem malo po trebuščku božat. Po polnoči pa se je potem umirilo in sem normalno zaspala. Pa še trebuh mi je poleg vsega vmes 3 otrdel, svašta. Mogoče je tamala imela najprej kake načrte potem pa si je premislila.
Ne vem se je kateri kaj podobnega dogojalo?
Po eni strani si mislim, eh saj je že dovolj velika, a kakšen teden-2 pa le še naj počaka.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
24.11.2009 9:24:21   
orhideja75
jaz sem tudi še tukej. pa sej me nobena ne pogreša, če me niuser posted image
sem pa bolj slabo spala. se že težko obračam iz enega boka na drugega. pa potem še mal na hrbtu ....
sem pa ravno pozajtrkovala, zdej si grem pa glavo umit.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
24.11.2009 9:53:55   
ShopGirl
Orhideja, to pa ni res! Jst hitr opazm če katera "zmagli" user posted image  pa zdej je full bolj živahno na forumu, ker pišete tut tiste ki prej niste ble tok aktivne... prej se mi je zdel da je vsak 3. post MOJ user posted image

V glavnem, morm it peljat moj prehlad na sprehod, najbolš da kr do knjižnjice ker mi kmal poteče rok za izposojo.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
24.11.2009 9:59:31   
tulpika

A seveda, da opazimo če katere ni. Sam ShopGirl je mal bolj očitna če "odmagli", ker je res veliko postov pisala in pol ti že kar nekaj manjka če dva dni ni njnega posta user posted image .

Itak pa velja, da se tako ali drugače oglasi tista, ki bo odvihrala v porodnišnico...moramo bit na tekočem...veseli december prihaja user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
24.11.2009 10:52:19   
maya2
Pozdravljene...

na hitro se javljam, od sobote sem čist v autu user posted image , me je tko zvil, da sem komi do wc-ja prišla, mojga ni blo doma, k sreči sta mojedva lahk pršla na hitr...
Vse me je bolelo, vročina, kašelj, ni da ni.... ponoči sem kuhala, trebuh mi je redno otrdeval tako da sem se res že bala da bom morala taka rodit user posted image ..
V nedeljo sva šla v dežurno, me je poslala na odvzem krvi v bolnico, no izkazalo se je da je neko vnetje... bolj natančno grlo in pa predvsem sinusi user posted image , dobila sem antibiotike (spet user posted image ), danes moram svojo poklicat, da se zmenmo po telefonu kar se da, ker ni fajn da preveč dol hodim...
Z malo je šel pa moj včeri še v laboratorij, čakam izvide za danes, je imela še vse do sobote vročino user posted image (pol smo pa spet mal zamenjale).... samo upam da nam uspe pozdravit vse tele prehlade, viroze in vnetja ta teden... ker si res ne predstavljam it taka rodit user posted image , zato Shop Girl pazi nase, meni pomagajo inhalacije, glava me non stop boli ker so tile sinusi čist zabasani.... pa svetovali so mi nek prežgani sladkor ga ravno pijem za izkašljevanje....  bog ne daj pa operil... me je G čist prstrašil, je rekel da lahko zaradi uporabe operila preneha delovat posteljica user posted image

Spanje: ga ni user posted image , me je ravno včeraj kolegica 'hecala' da ziher komaj čakam da se grem v porodnišnico spočit ....

Nič lepo se imejte... upam da vam zdravje služi bolje kot nam trenutno...

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
24.11.2009 11:24:31   
1čebela
Hallo, hallo...user posted image !

Tudi za mano je danes po dolgem času končno ena prespana noč user posted image . To, da grem vsak dan spat ob polnoči je pa pr men itak redno na meniju... Edino na ta način si lahko malo skrajšam nočko...user posted image .
Hmm, pravijo, da ko se otroček rodi, spi po istem vzorcu kot mamica, ko ga je nosila. Mi je ena kolegica zaupala, da se je njen mali še dolgo po porodu zbujal točno ob isti uri, kot je ona vsak dan vstajala za v službo...user posted image . No, upam, da si moja user posted image  mojega spalnega ritma ne bo preveč jemala preveč k srcu, ker drgač bo pravi user posted image .

Danes je tud mene poštar končno "presenetil", z odločbo iz CSD-ja. Zgleda, da bomo počasi tud me tazadne, začele s porodniško user posted image . Jaz sem do konca tedna še na bolniški, z 28.11. pa začnem s porodniško.

Drugač mam pa 4.12. prvi CTG. Komaj čakam... Upam, da se moja pikica do takrat še ne bo naveličala namakanja v mojem "bazenčku" user posted image . Mi mormo namreč prej še v BC po vozek, pa čakamo, če bomo mogoče zraven ujagal še kakšen miklavžev popust. Previjalno torbo mamo pa tut mi naročeno skupaj z vozičkom, tako, da bomo čist v stilu...user posted image .

Kar se tiče otrdevanja trebuha... hmm, meni otrdeva že od 20. tedna naprej, in to redno in kar konkretno. Včasih je čist vesoljske oblike user posted image . Ginekologinja pravi, da ni nobene panike, dokler to nima vpliva na maternični vrat user posted image . Sicer pa bomo počasi verjetno vse vesele, če se bo začel tanjšat, a ne user posted image

Vidim, da ste pri otroški kozmetiki kar izvirne. Itak je pa taka ponudba, da se težko odločiš, sploh, če pričakuješ prvič user posted image . Jaz raši ne bom nič pisala... sem bolj ziheraški tip in nočem ničesar prepustiti naključju. Sem si naredila kar konkretno zalogo vsega, pol bomo pa itak vidli, kako se bo obneslo v praksi. Podobno sem tud ravnala kar se tiče mlekca. V BC sem kupila nekaj unih tamalih vrečkic Aptamil-a, za vsak slučaj. Nikol ne veš, kdaj ti pride prav. Mamo pa rok glih okrog praznikov, tako da res ne bi rada, da je je naša user posted image  lačna.

No, pa sem spet nakracala pol strani...user posted image . Zunaj pa spet tak lep sončen dan... Bi bil pravi greh, če ne bi svojih bušijev peljale še malo na sprehod, tako da...punce kar brž...akcija...user posted image , dokler še lahko. Očitno so viroze res na osvajlskem pohodu. Maya2 in ShopGirl, tole pa za vaju, in za vse, ki vas napadajo virusi, da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image . No ja, pa tud za nas, ki smo še zdrave, da bomo take tud ostale in bomo vse skupaj z lahkoto predihovale popadke.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
24.11.2009 12:05:27   
blondy_81
Punce, dejte mi svetovat kaj naj naredim v tem primeru. Midva z mojim zaenkrat živiva še pri mojih doma. Nimamo svojega stanovanja in si vse delimo. Moja mami je vzgojiteljica v vrtcu, kjer so danes potrdili prvi primer pandemske gripe. Z mami sva vsak dan v stiku in jaz in Manca. Kako naj se zavarujemo, da ne bi kaj prišlo do nas? Mami lahko v vsakem trenutku faše kakšen virus. Me je prav strah ratalo in sem kar živčna.

(odgovor članu 1čebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
24.11.2009 12:11:14   
summmer725
user posted image  ojla. Pri nas pa ni sončka, je tko neki čudno oblačno pa še piha ko user posted image .
Kaja13 no evo zato sem rekla da bi tudi mi kupili mleko v prahu.
Mi je pa user posted image  včeraj prinesel katalog od Mothercare in sem spet čist user posted image , sem rekla da očitno bomo rabili še eno omaro!! pa za sprememo ni nič komentiral. Najbrž ve da mam 0 na računu. Je pa zbiral pajaca za maškarce, so mu bili ful všeč. Sm pa ugotovila da rabimo še kako bundico. Imamo namreč samo enga pajacka 62 številko in to je to.
Mi pa danes belijo stanovanje user posted image user posted image , jutri pridejo plošice položit, potem pa bo počasi fertik. Stric mi je pa obljubil da bo prišel otroško sobico porisat ker obvlada. Tko da sem zdej zaposlena z zbiranjem kaj narisat.

Maya2 in ShopGirl user posted image user posted image user posted image  da čim prej mine ta prehlad, pa pazita nase user posted image !!

(odgovor članu 1čebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
24.11.2009 12:19:43   
taraji
brzinski pozdrav

no, jaz sem danes spet v strašni gužvi - se tolažim s tem, da samoi še ta teden - ja, ja k da bom pol pa doma

no, za spremembo od včeraj sem danes polna energije, včeraj sem pa don 13 dvakrat dobeseedno zakonkala tukaj za mizo, tako da sem šla potem raje domov in sem spala od pol treh do petih - danes sem pa kot prerojena.

Maya in Shopgirl - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vaju tale prehlad čimprej zapusti in da se spravita k sebi

pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ostale, da vam prehlad sploh blizu ne pride

Blondy - ma verjamem, da ne veš kaj bi in da si nervozna. Ma jaz bi v tem primeru verjetno ravnala tako, da bi vsaj dojenčico imela nekaj časa bolj izolirano od tvoje mame ( ona bo verjetno razumela zakaj in s tem ne boš imela problemov), zase bi pa skrbela tako, da bi si veliko bolj razkuževala roke, veliko zračila, pa če se le da bi bila verjetno tudi čim manj v njeni neposredni bližini vsaj nekaj časa. Ma ne vem, res je težko biti pameten, vem pa da je toliko govora sedaj o tej gripi da bi tudi mene zagrabila panika. Meni je zadnjič brat rekel, da je njegov sodelavec zbolel za to gripo in ga žal 14 dni nisem pustila v svojo bližino - saj veš kako pravijo - bolje preventiva kot kurativa.
user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju da nebi prišlo do kakšne okužbe pri vas.

La vita e bella

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
24.11.2009 12:23:54   
blondy_81
taraji hvala user posted image user posted image user posted image Bo pa ful težka ta izolacija, ker potem boljše, da se nama nobeden ne približuje, ker so vsi v stiku z mami. Najrajš bi se kr zjokala zdele. Že tko sem mal bolj občutljiva in me po porodu mal hormoni dajejo, zdej me bo pa še za to skrbelo. Glede cepljenja pa ne vem al bi se šla cepit al ne. Mance pa tko ne smem, ker še ni 6 mesecev stara.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
24.11.2009 12:25:24   
taraji
Ja, saj sem vedela, da  sem nekaj pozabilauser posted image user posted image user posted image

Imam namreč vprašanje za kajo 13 - že parkrat sem opazila da svojega dragega - verjetno moža imenuješ habi, pa me močno zanima kako to. Vem, da sem to besedo že slišala, samo ne vem od kje izvira. Upam, da vprašanje ni preveč osebno, če pa slučajno je se pa že v naprej lepo opravičujem, drugače pa prosim za razlagouser posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
24.11.2009 12:42:11   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: taraji

Ja, saj sem vedela, da  sem nekaj pozabilauser posted image user posted image user posted image

Imam namreč vprašanje za kajo 13 - že parkrat sem opazila da svojega dragega - verjetno moža imenuješ habi, pa me močno zanima kako to. Vem, da sem to besedo že slišala, samo ne vem od kje izvira. Upam, da vprašanje ni preveč osebno, če pa slučajno je se pa že v naprej lepo opravičujem, drugače pa prosim za razlagouser posted image user posted image

http://www.wordreference.com/definition/HUBBY

takole od tu verjetno ne? user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.