Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipika 13 Rabim nasvet! moj je včeraj rekel, da greva jutri kupit še vse ostalo za bebico. To pa je previjalna torba in kozmetika za dojenčka. Rabim nasvet - katero previjalno torbo ali prenosno torbo za bebico ste ali boste kupile, katero firmoz firmo ti ravn ne bom v pomoc-Allerhand.Je pa torba res super,v dveh delih-2x zadrga-ena stran za moje stvari,druga za dojencka.Poleg je se podloga,grelec za steklenicko,pa zakeljcek za dudko...res super torba.Bila je pa lani 60eu.So kar drage,ce hoces malo boljso. - torba mora imeti tudi notri previjalno podlogo - katero kozmetiko boste uporabljale Nivea ali Bübchen ali kaj drugegasama uporabljam Welledo,je se najbolj naravna. - dejansko sploh ne vem, kaj od kozmetike v začetku rabim za bebico (nekaj za popek, pa za ritko, pa katero milo, šampon......) - pojma nimam in ne bi rada nekaj kupovala brez vezepri prvi sem vzela trdo milo-prvo kar dm firma,sampon-aja,ta je bil prvi od Avene v peni.Imela ga je vec kot leto...Pa kremico za rito-Welleda,samo nisem skoraj nic mazala,saj ni potrebe,ce rita ni rdeca.Za popek nisem rabila,ker se ji je prej uredil.Pa oljcek mandeljev za gubice,ceprav sem poleti tamalo s pudrom po pregibih,je se najbolj pomagalo,a nasi bodo itak zimski.Moras pa paziti,da je pod vratom,pod pazduho,pregib nogic-vedno fajn suh,sicer se koza vname.Pod vratkom je sploh hitro,ker tja pride mlekec...sama to nisem vedla in,ko sem prvic vidla me je skoraj kap (očitno je moj spet pri denarju, ker drugače me ne bi teral, da breva to tako zgodaj kupit) Hm? ti kar pejt,saj tolk zgodaj pa spet ni POSODICA-ena plasticna,vatke romajo v umazano plenicko BANJICA-jo imam na stojalu,ker v kopalnici ni prostora,je pa kar hitro premajhna,tako da kupite najvecjo,kar jih je. evo,tole sem na brzino vidla,da se pogovarjate. Pa dobro jutroi kaksne imate pa modrce?Sama sem imela do sedaj kar vse s kostjo,nic novih,zdaj sem pa dala za dojenje...madona me tisci.Sem ga kupila v H&M,pa ima tako siroko elastiko,ki ubija.Ga ima ktera iz Müllerja in je v redu?
|