|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
23.11.2009 8:47:20   
marusi
ojla, punce, dobro jutro! danes me je pa prvič prijelo, da bi kar doma ostala (v bistvu se mi ni dalo iz postelje ven zlesti). čeprav bom po moje potem totalno tečna, ker ne bom imela kaj veliko za počet.

posodico sem kupila. od bebejou-ja. in ko sem jo prinesla, domov, jo je moj kar k psu nesel in ji začel razlagati, da je dobila darilo user posted image user posted image user posted image , pa sem mu pač morala razložiti, da je to za njegovega sina user posted image

še vedno pa nimamo rešene banjice - in ja, itak nisem imela namena tiste, ki imajo po dnu neke reliefe. samo spet isti problem - bebejou-jeva mi NI všeč. imajo pri nas tako malo izbire user posted image

araz - a sta šla na primorsko včeraj - vreme je bilo katastrofalno!

sprehodi: meni full paše še vedno se sprehajati. na telefonu imam števec korakov in mejo 10.000 na dan. sicer počasnih, ampak jih naredim.

termometer - jaz sem, v BC kupila enega 6 v 1: meri telesno temperaturo, tekočine (mleko, banjico) in zrak, samo ga še nisem uspela sprogramirat. zrak kaže prav...

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
23.11.2009 9:23:02   
pipika 13
Rabim nasvet!

moj je včeraj rekel, da greva jutri kupit še vse ostalo za bebico. To pa je previjalna torba in kozmetika za dojenčka.

Rabim nasvet
- katero previjalno torbo ali prenosno torbo za bebico ste ali boste kupile, katero firmo
- torba mora imeti tudi notri previjalno podlogo
- katero kozmetiko boste uporabljale Nivea ali Bübchen ali kaj drugega
- dejansko sploh ne vem, kaj od kozmetike v začetku rabim za bebico (nekaj za popek, pa za ritko, pa katero milo, šampon......) - pojma nimam in ne bi rada nekaj kupovala brez veze

(očitno je moj spet pri denarju, ker drugače me ne bi teral, da breva to tako zgodaj kupit) Hm?user posted image

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
23.11.2009 9:26:39   
orhideja75
danes pa imamo vreme aneuser posted image . upam vsaj, da ne bo padalo, da bom šla lahko na sprehod

posodice jaz imam pripravljeno eno navadno plastično. brez veze mi je bilo, da bi jih kupovala. itak rabiš sam tolk, da v njej zmočiš gazico. umazane pa potem itak mečeš v plenico, ki si jo prej odvil

termometer mi smo nabavili Ufesa. ga ima že sestra in je zadovoljna z njim. izmeri pa vse (od telesne temp., vodo, hrano v steklenički,.....)

otroška varuška smo se odločili kar za Fisher-Price v pikapolonici

dojenje za mazanje dojk imam kupljen bepanten mazilo. če bom pa potrebovala kej drugega bom pa itak v P vprašala, al pa potem babco, ki bo prišla na dom. upam sam, da nam dojenje steče

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
23.11.2009 9:28:47   
orhideja75
glede kozmetike smo nabavili Penaten (trdo milo, kopel, ojle)
ostalo pa itak v lekarni:hladilno mazilo, fiziološko raztopino, alkohol, ....

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
23.11.2009 9:28:53   
Anuš
vijolca: Glavni vhod v P ni z Zaloške (tam je zaprto zaradi gripe) ampak na drugem koncu- tam kjer je transfuzija. Avto - kolkr maš srečo, sam sej se da tud na Zaloški kej najdt, ti boš pa medtem šla do vratarja, ki te usmeri naprej v čakalnico. Ja, tm boš verjetno mogla mal počakat, odvisno tudi od gužve. Pol prideš not, ti izmeri kolk si odprta, včasihnaredijo tudi CTG in, če si ready, ti dajo sexi spalno srajco in vrečo za tvoje cote, da jih user posted image odnese domov. On ti tudi nosi torbo za v P. Potem tebe in tvojga (ki je medtem našu parkirplacuser posted image ) pospremijo z dvigalom 1 nadstropje višje, kjer te čaka brivka in klistirka. Po kakšne urci pa ti pokažejo apartmauser posted image , v katerem boste postali družincauser posted image . Omarce v P so bolj ozke in kot se spomnim globoke. Tako da kovček lahko, če ni glih ful širok. Jst bom mela kar nahrbtnik, ki spreminja oblike, da bom tlačla, če ne bo šlo drugačeuser posted image .

marusi: jst bom zdaj kupila novo banco in tokrat ta najbl navadno - tako kot smo jih imeli mi. Upam, da še obstajajo. Je komot, otrok lahko tudi mal pobrca, ker v ta novih je bolj malo placa. a navadna je kot nek predštart za v ta veliko banjo. Pa še poleti prav pride na vrtu ali balkonu.

Včeraj sem dobila nosečniški album. Sem se ene 2 tedna nazaj slikala z bušijem za spomin na user posted image . Bom zdele dala kakšno slikco gor, če katero zanima.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
23.11.2009 9:56:44   
pikapoka78
Pipika13 - kar se torbe tiče... jaz sem upala, da bom skupaj s telgramom dobila kakšen nahrbtnik od Nivee (v njem je podloga in nekaj kozmetike), no nazadnje sem dobila dva! Tako, da sem bila prav vesela da nisem torbe v naprej kupovala. Sicer ni ne vem kakšna kvaliteta in tud izgled ne, ma čisto ok!
Lekarna - jaz imam vedno doma bepanhen mazilo in bepanthen plus, če je imel pa ful rdečo rito smo mu pa s Canestenom mazali, ribje mazilo - za suho kožo npr. po obrazu (v postojni jih vsako jutro s tem namažejo in potem pridejo v sobe dišeči kot ribice...), fiziološke so meni najboljše te od Nivee (škatla v kateri jih je cca 20, pakiranih po 5ml), zloženci-gaze za čiščenje popka in vata, vata, vata... če ga boš na začetku umivala z njo!
No, mogoče še kapljice proti krčkom (mi smo imeli italianske - Milicon), za vsak slučaj, da potem sred noči ne iščeš odprte lekarne!

Misli, da je to več al manj vse...

Kar se velikosti joškov tiče... Sploh se ne sekirat, ko enkrat popaca na levo je itak desna dvkrat večja :):):)

Hvala za vse dobrodošlice
še nakaj user posted image user posted image user posted image user posted image za vse naše ta hitre decemberčke

Da vas mal spravim v dobro voljo na ta turoben dan, še en link ki ga je moj našu, ko sva se o imenih pogovarjala, baje bomo imeli Gunnarja :):):)
http://www.babynamescountry.com/babynamesadvisor.html

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
23.11.2009 9:59:22   
taraji
Lepo pozdravljene na tale deževen, zaspan dan

IZVIRNO SPOROČILO: pipika 13

Rabim nasvet
- katero previjalno torbo ali prenosno torbo za bebico ste ali boste kupile, katero firmo - jaz sem previjalno kupila iste znamke kot vozoček (bugaboo), notri ima previjalno podlogo, dva termo žepka in nasploh ful enih predalčkov za razneprčkarije. No, meni je ful všeč
- katero kozmetiko boste uporabljale Nivea ali Bübchen ali kaj drugega
- dejansko sploh ne vem, kaj od kozmetike v začetku rabim za bebico (nekaj za popek, pa za ritko, pa katero milo, šampon......) - pojma nimam in ne bi rada nekaj kupovala brez veze

Od kozmetike sem jaz kupila:
Mandljevo olje
trdo milo
kremo za obraz za veter in mraz
Vse to sem kupila od firme welwda - ta kozmetika je zelo naravna in meni jo je priporočila prijateljica, ki je kozmetičarka, nekaj njihovih proizvodov pa uporabljam tudi sama in sem zelo zadovoljna.

Potem pa sem v lekarni kupila hladilno mazilo, fiziološko raztopino in 70 % alkohol.
Kolikor sem jaz gledala in brala nasvete glede nege v prvih tednih ne rabiš ničesar drugega.

Bi bila pa seveda tudi sama zelo vesela kakšnega mnenja že izkušene mamice če sem morda kaj spustila.

Upam, da tale dan čimprej mine, ker kljub temu, da sem v službi (od osmih) se mi vleče čisto po polžje- k da sem že ene pol dneva tukaj.user posted image user posted image user posted image Samo upam, da ne kinknem tuki za mizouser posted image

La vita e bella

Neposredna povezava do sporočila: 4007
23.11.2009 10:03:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pipika 13

Rabim nasvet!

moj je včeraj rekel, da greva jutri kupit še vse ostalo za bebico. To pa je previjalna torba in kozmetika za dojenčka.

Rabim nasvet
- katero previjalno torbo ali prenosno torbo za bebico ste ali boste kupile, katero firmoz firmo ti ravn ne bom v pomoc-Allerhand.Je pa torba res super,v dveh delih-2x zadrga-ena stran za moje stvari,druga za dojencka.Poleg je se podloga,grelec za steklenicko,pa zakeljcek za dudko...res super torba.Bila je pa lani 60eu.So kar drage,ce hoces malo boljso.
- katero kozmetiko boste uporabljale Nivea ali Bübchen ali kaj drugegasama uporabljam Welledo,je se najbolj naravna.
- dejansko sploh ne vem, kaj od kozmetike v začetku rabim za bebico (nekaj za popek, pa za ritko, pa katero milo, šampon......) - pojma nimam in ne bi rada nekaj kupovala brez vezepri prvi sem vzela trdo milo-prvo kar dm firma,sampon-aja,ta je bil prvi od Avene v peni.Imela ga je vec kot leto...Pa kremico za rito-Welleda,samo nisem skoraj nic mazala,saj ni potrebe,ce rita ni rdeca.Za popek nisem rabila,ker se ji je prej uredil.Pa oljcek mandeljev za gubice,ceprav sem poleti tamalo s pudrom po pregibih,je se najbolj pomagalo,a nasi bodo itak zimski.Moras pa paziti,da jeuser posted image pod vratom,pod pazduho,pregib nogic-vedno fajn suh,sicer se koza vname.Pod vratkom je sploh hitro,ker tja pride mlekec...sama to nisem vedla in,ko sem prvic vidla me je skoraj kapuser posted image

(očitno je moj spet pri denarju, ker drugače me ne bi teral, da breva to tako zgodaj kupit) Hm?user posted image ti kar pejt,saj tolk zgodaj pa spet niuser posted image

POSODICA-ena plasticna,vatke romajo v umazano plenicko
BANJICA-jo imam na stojalu,ker v kopalnici ni prostora,je pa kar hitro premajhna,tako da kupite najvecjo,kar jih je.

evo,tole sem na brzino vidla,da se pogovarjate.

Pa dobro jutroiuser posted image

kaksne imate pa modrce?Sama sem imela do sedaj kar vse s kostjo,nic novih,zdaj sem pa dala za dojenje...madona me tisci.Sem ga kupila v H&M,pa ima tako siroko elastiko,ki ubija.Ga ima ktera iz Müllerja in je v redu?

Neposredna povezava do sporočila: 4008
23.11.2009 10:04:35   
Anonimen
teraji-sva imeli podoben postopekuser posted image Ja,sem pozabila,kremico za obrazek,zascita pred vetrom in mrazom.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 23.11.2009 10:09:14 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
23.11.2009 10:12:13   
Puffy
Kozmetiko sem vzela skoraj vso od Bubchen (prodajalka je rekla da je ta boljša od Nivee...midva z mojim itak nimava pojma, tako da sva ji kar verjela user posted image ). Pomojem je najboljše da kar vprašaš kaj vse rabiš in ti že prodajalke povejo kaj ja in kaj ne.

Termometer mam 6v1 al neki takega - meriš lahko temperaturo na čelu, v ušesu, temperaturo vode, zraka, ne vem kaj še. Glavno da meri temperaturo telesauser posted image

Varuške še nisva kupila, mogoče nam jo pa dedek mraz prinese. Sploh pa je tako nujno spet ne rabiva, ker živiva v 45 kvadratih user posted image . Kako stvar za dojenčka nam lahko pa tudi none in nonoti kupijo user posted image . Torbe za na voziček tudi še nimava, govoriva že 2 tedna da bova šla v Baby center pogledat, pa nama še ni uspelo. Na spletni strani od BC majo kar nekaj lepih torb, samo ne vem če bi pašale na barvo vozička, pa še barve na internetu ponavadi niso to kar vidiš pol v živo.

Joj izpit mam čez 1 teden, pa se mi kar ne da učit in že od 1. novembra govorim: bom jutri...user posted image .

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
23.11.2009 10:33:41   
marusi
pipika:
jaz ne bom imela previjalne torbe, bom kar en rukzak v to spremenila. podlogo sem pa kuoila v ikei, imajo take luštne z medvedki in po izkušnjah mamic zelo uporabne.
kozmetika: trdo milo, krema za ritko, vatke, zloženci fiziološka raztopina, 70 % alkohol, jaz sme vzela od buebchena, ker se ni je glede na prebrano zdelo najboljše razmerje cena-kvaliteta. pa bomo videli, če ne bo ok, gremo pač na dražje.
a, ja: pa blazinice za dojenje ne pozabi! jaz sem vzela ene aventove, ene od DM, ene od muellerja, pa ene od chiccota, pa bom probala razliko. da visimo, kakšna je razlika med blazinicami za 1,99 € in 8 €user posted image .
ena moja prijateljica uporablja že pri 4-em otroku vse od teh blagovnih znamk - trenutno od DM-a. in pravi, da nima nobenih problemov, da ji je bolje ko vse welede...
tako, da po moje moraš kar sama probat, da vidiš, kaj odgovarja bebici. saj smo tudi me različne: ena prisega na eno znamko, druga na drugo, tretja na tretjo...
še vedno pa računaj na to, da lahko kakšno stvar pustiš še obiskom, da ti jo prinesejo user posted image user posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
23.11.2009 10:47:01   
orhideja75
blazinice za dojenje sem dobila nasvet, da so najboljše od aventa. nič se ne sprijemajo z mlekom tko, da sem kar te nabavla. so ble pa 5,19 E

modrčki nabavla sem v kepici in sicer čist navadne in so mi ful vredu. mehki, nič ne tiščijo, ravno pravšnji. sem zadovoljna. bili so 15,50 E

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
23.11.2009 11:39:13   
Zibka
Jaz bom pa vso kozmetiko uporabljala od Justa (za ritko, olje, za obraz), potem pa sem kupila še zložence, vatko, blazinice za prsi, suhe robčke in robčke za zmočit z vodo- vse od Tosame, trdo milo pa  Loccitane. Pa bom vidla kako se bo obneso.
V lekarni pa alkohol in fiziološko,pa termometer.
Nisem pa vedela da rabim tudi šampon- ampak verjetno ne takoj, aliuser posted image user posted image

Torbe sem pa jaz tudi gledala vBC, pa so se mi zdele predrage,potem sem jo pa kupila v DM: imajo črno in bež- jaz sem kupila črno,ker paše h ogrodju vozička (in s tem h košari in hšportnemu delu,ki sta oba drugačna user posted image ).

Modrčka za dojenje sem jaz kupila v CA, bela navadna, se mi zdita udobna (to je pa tudi vse user posted image ).

Danes sem gledala knjigo Spi dete, spi-pa se mi zdi preveč agresivna, tako da sem potem kupila knjigo Otroško spanje, Elizabeth Pantley, Didakta. Poznate? Ko bom prebrala, mal poročam- sicer pa tekom naslednjih tednov,mesecev user posted image

Me pa spet skrbi če bom znala našo Dojenčico dovolj (veliko ali malo) obleči, potolažiti,  razumeti njen jok, pravilno nahraniti (bo imela dovolj?), ....  Me kar stiska od skrbi.. Verjetno vpliv tegale bedastega vremena...user posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
23.11.2009 11:55:13   
orhideja75
se mi zdi kozmetika od Justa ful predraga. čeprav je res na naravni bazi, ampak vseeno. sej imaš tudi dosti ostalih stvari, ki so narejene naravno. sicer pa itak takoj ugotoviš kaj paše tvojemu user posted image in kaj ne.
torbe v BC so pa tudi kr drage. te ceneje pride, če kupiš kje drugje. res pa je, da potem ni čist usklajeno z vozičkom.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
23.11.2009 12:04:41   
*nivea
marusi, jaz sem si takšno banjico naročila, pri recinkotu.. v rumeni barvi

user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
23.11.2009 12:09:21   
natasa28
Glede torbe, jaz sem jo vzela kar v BC od PP ker je iste barve kot voziček GT titanio, so pa cene res kar zasoljene 42 eur za torbo, ki ni nekaj posebnega, je p sevda PP! lepo zakasirajo firmo, i,ma pa not to podlogo za previjanje, en velik predal, dva manjša spredaj in ob strani, velika je že dovolj. To torbo imam tudi pripravljeno za v porodnišnico za dojenčkove stvari..
Kozmetiko, bano, blazinice za dojenje pa tudi še moram iti nabavit. Sem pa gledala da imajo en komplet kozmetike v BC od Nivee za 45 eur Drago? pozna katera?

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
23.11.2009 12:19:20   
marusi
zibika: midva sva dobila to knjigo. in moram priznati, da mi NI všeč, nič novega ne pove, pa ves čas se hvali s tem, da je to njena knjiga "saj ste prebrali prvo poglavje", "kot boste videli v svoji knjigi", "ker moja knjiga"...  ipd. sem full alergična na take zadeve. me full moti samohvala! meni je precej bolj všeč spi, dete spi, čeprav je mogoče res malo kruta... ampak ima vsaj načrt. tale se mi zdi pa "kr neki". no, moram do konca prebrati, pa poročam. ampak za otroke do 4 meseca, kar sme že prebrala, ni nič, česar ne bi že sama po sebi vedela. no, bomo pa videle tekom naslendjih tednov in mesecev:)

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
23.11.2009 13:11:50   
Anuš
Pikapoka: mi bomo po uni strani imeli user posted image Leonida ali user posted image Tanjo. Gunar, ta ime je pa ful hud - GO for ituser posted image user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
23.11.2009 13:12:57   
araz
Anuš ful hude fotke. Super so user posted image

Jest pa nimam še nobene. Mojga že tolk časa prosim naj me kaj slika , da bom verjetno prej rodila.

Mal prejle sem prišla z sprehoda in sem zmatrana kot user posted image
Zdej se pa  ubadam še z tem kaj naj skuham.  Sploh nimam nobene ideje kaj bi jedla. A je še katera tako brez apetita?

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
23.11.2009 13:17:40   
*nivea
Anuš slike so user posted image user posted image user posted image user posted image superca

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
23.11.2009 13:21:11   
summmer725
Ojla punce. Tale vreme danes me pa ubija. Po dnevni sobi mam povsod cunje (odrasle) se mi jih ne da dokonca zlikat, v kuhinji gora posode, se noče sama pomit, jaz pa visim na FB-ju in na RR. Pridna a ne?
Posoda za umivanje mi jo imamo tudi od bebejou-ja. Prav tako banjo za kopanje, je pa oboje  v zeleni barvi. Sm vidla da ima ena tudi zeleno barvo user posted image , dobra izbira ni kej.
Torba za previjanje imam jaz kar od Quinnyja, tko kot voziček. Ja je pa res da so precej drage, ampak....
Kozmetika imamo trdo milo od Mustele (smo ga dobili), pa imamo olje (mislim da je mandljevo), hladilno mazilo, Bepanten, fiziološko razstopino in alkohol 70%. Pa ne mislim več kupovati, bom sproti vidla kaj in kako.
Balzine za dojenje imam jaz kar od Tosame, mela sem pa tud že Aventove in so ok. A kateri že kaj teče iz prsi? Meni že, samo ne redno, najrajši ko se stuširam in se mi očitno vse zmehča user posted image
Termometer imamo čist klasičnega, takega da se meri temperatura v ušesku.
Varuško mam pa AngelSound

A je katera od vas šturdirala da bo kupila tud kako mleko, za dodajanje že prej? Sem lih zadnjič na 24.ur gledala un par (ki so ga celo nosečnost spremljali) in se je mamica najedla graha in je bla punčka tok boga. Tko da sem rekla, da si mormo neki nabavit, mogoče kak predlog?

Drugače pa imam že tri dni desno roko čist mravljinčasto in se ponoči zbujam, ker očitno ležim na njej. Imam pa take prstke ko eni knedeljni user posted image .

Anuš VAU, ful ful lepe slikce. Pa lepa user posted image  si, boš mela res lep spominček!! Jaz jih baje danes dobim, upam, ker sem že neučakana user posted image

Sva pa čez vikend mal SMS-e gledala, kakšnega bova poslala, pa še nisva prišla do konca, čeprav ga mam jaz v glavi že zbranga.

lp

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
23.11.2009 13:30:13   
tulpika

anuš: slike so fenomenalne ! wow !!!

Grem zdaj na sprehod do knjižnice je prov lep sonček zunaj.

Araz: jaz mam tak apetiti huhhh...se moram prov bremzat. Sploh mi pa zadnej tri dni strašno pašejo tortice in sladkarije nasploh. Vsak dan pojem eno tortico user posted image . Upam, da me kmal minejo te požrešne oči user posted image

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
23.11.2009 13:43:06   
araz
Summer725 jest imam tud zeleno banjico in posodico od bebejou-ja. Meni je ful lepa ta barva.

Kar se kozmetike tiče imam iz lekarne mandljevo olje, fiziološko od Nivea in lekarniško hladilno mazilo, trdo milo in kremo proti mrazu ter otroški puder od Bübchen, Bebanthen in pa Sudocream za ritko. Vidim, da imate vse tudi 70% alkohol. Meni je pa v lekarni rekla, da mi ne priporoča, da je preveč agresivno in da naj kar fiziološko uporabljam. Tud v MŠ so nam tako rekli.

Torbe pa še nisem kupila. Razmišljam, da bom verjetno kar od Peg Peregota, da bo v kompletu z vozičkom.
Čeprav bom malce pogledala, če kje kakšno lepo in ceneje dobim. Drugače bom pa kar naročila da mi jo kakšen prinese user posted image .

Mal prejle sem probala moderc, ki sem ga kupila pred 1 mesecem in sem ugotovila, da mi je že sedaj premajhen user posted image .
Tako, da moram it v nakup novega. Pa copate moram tud kupit. Ker imam doma samo une iz blaga.

Punce meni pa že tako živčki delajo, ker imam jutri pregled. Čeprav imam dober filing, ker se mi zdi, da mi je trebuh kar fajn zrastel med tem časom, ampak vseeno me mal skrbi. Zredila sem se pa za 1,5 kg. Upam, da je šlo vsaj pol kilce na tamalo. Bi bila ful vesela.

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
23.11.2009 13:46:34   
araz
Tulpika saj tortice pa sladko gre tud meni. Jest sem včeri dve pojedla. Eno v Kopru in eno v Piranu user posted image .
Prav hecno, ker na začetku sploh nisem mogla saldko jest, zdej pa že nekaj časa samo to. Slanih stvari tud videt ne morem, pa rib tud ne. Mi je slabo sam da jih zavoham. Pa ful jih imam drugače rada.

Še čudno, da s cukrom nimam problema.

Tulpika faj se sprehaji user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
23.11.2009 17:50:15   
metkara
Men se tut na začetku sploh ni luštalo kaj sladkega (še posebej ne kake čokolade - mi sploh ni šla po grluuser posted image ), pa sm prej ful sladkega pojedla. No, sedaj bi pa samo sladko jedla user posted image . Tudi kile so šle največ gor v zadnjih dveh mesecih, toda teža bebike tutuser posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.