|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
2.11.2009 15:21:45   
ShopGirl
Uh punce, Blondy je že od 11h v porodni...dobiva tekočino za mehčanje MV in počasi dobiva svoje popadke. Pravi, da bo še trajalo...
Je bla še čist zaprta in brez popadkov ko so jo peljali v porodno, tko da bomo najbrž še kr neki časa čakale na novico, da je rodila.

Mi je pa hecno ker mi piše iz porodne sobe user posted image  

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
2.11.2009 15:27:54   
ShopGirl
Ninča to je pa tko lepa novica, prav polepša ta oblačen in deževen ponedeljek!
Full full dobr, lepo se crkljajta - še malo pa ga boš mela doma, pol pa ne bo več časa za forum user posted image

Welcome Cocolo123, nosečka z dvojčki - waaaw user posted image

maya, ti se pa čimprej pozdravi user posted image  najbolš da mandarine napadeš (jst tok pretiravam z njimi!!!), pa pridi kej na čvek...men je tko dolgčas dons, na forumu pa zatišjeuser posted image
Še en sms od Blondy: je ne boli tok...zaenkrat, se še nč ne matra user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
2.11.2009 15:36:02   
Emili1
Ojla, vidim da imamo prav prenos v živo iz porodne sobe. Držimo pesti za Blondyuser posted image user posted image , pa Vaneta in Matevža. user posted image .

Shopgirl..pridno nas obveščaj še naprej. Nekaj časa nisem bila aktivna na forumu, ampak mislim, da sem nekje na začetku zaseldila, da si naročala iz UK oblekice za bebiko. Jaz zdej neki gledam na Next, pa ne vem kake so kaj velikosti. A imaš ti izkušnje z njimi, mogoče pa katera druga.

No lepo se imejte, idealen dan za pod dekco in na kavč.user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
2.11.2009 15:53:10   
araz
Joj Ninča kolk je to lepo brati. Bravo za Matevža. Pravi mali korenjak in borec. Tako se dela user posted image user posted image user posted image .

Shopgirl a ti pa praviš, da ti je dolgčas. Lahko prideš k meni ti dam mal za likat user posted image .
Jest ravno kuham kosilo in se mi bo spet kaj zasmodilo, ko skoz čekiram forum in čakam na novice od Blondy.
Ampak imamo pa res direkten prenos iz porodneuser posted image . Sploh nisem vedela, da lahko v porodni počneš take stvari. No hvala bogu se vsaj lahko mal zamotiš med čakanjem na popadke.

Grem do konca skuhat, pa se kasneje ko pojem še kaj javim.

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
2.11.2009 16:03:56   
ShopGirl
Jp, direkten prenos...live user posted image  bolš da ne povem mojemu, ker se že tko za glavo drži ko mu omenim forum user posted image  Zdele počas pride iz službe in morm kliznit dol z računalnika, ker me pol full heca... Se dere decembrka po stanovanju in govori traparije user posted image

Emili res sm naročala pri Nextu, in sm super zadovoljna. Jst sm vzela kar newborn velikost oz. 0-1 in so tok velika oblačila kot št. 56. Pižamci se mi zdita celo mal večji, npr. št. 62. Drugače maš pa tut "sizing guide". Oblačila sem tut že oprala in zlikala in so enaka kot prej, tko da brez skrbi. Čimveč naroči, ker je 5eur poštnina v vsakem primeruuser posted image  Aja...še to. Se splača vzet tut žabice, majo velikost za 0-6m, pa več komadov jih dobiš za eno ceno, in še vzorci so mi taki fajni user posted image  Poročaj če boš kej naročila... Men je praznična kolekcija full luštkana, samo ne smem več zapravljat user posted image

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
2.11.2009 16:11:12   
ShopGirl
araz, prav bedna sem, cel dan že zabušavam user posted image  Čeprav te tut tole "poročanje" kr mal zmatra in je stresno user posted image
ne omenjaj mi likanja, sem prejšnji teden cel božji dan preždela za likalnikom, so me tko ramena bolela da mi je vzelo vso veselje in sm komi čakala da se rešim teh mejhnih cunjic user posted image  Sej kupovat in prat jih je čist luštno, ampak likat te mejhne zadeve je pa druga zgodba! Ne vem kok dolg bom jst to likala, po moje bom mela hitr dostuser posted image

Pa še to: dobr da sm ene žametne hlače iz H&M oprala ročno, ker so full barvo spustile in bi blo vse zaprano, če bi dala z ostalimi oblačili pratuser posted image  So mi ble takoj nekam sumljive... Jao.

Jst tut nism vedla, da loh iz porodne sms-e pošiljaš user posted image  Sam po moje ti je tko dolgčas...si predstavljate da sam ležite 5-6h ali več, pa čakate da se akcija začneuser posted image  Zraven pa poslušaš kako ostale nosečke tulijo...hjooojuser posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
2.11.2009 16:49:34   
ammam
Ajoj, vsakič, ko malce pogledam sem gor, je že kak novorojenček.
Shopgirl, dvomim, da ti bo dolgčas v porodni.user posted image Meni do sedaj še ni bilo, ker me je itak tako zvijalo, da ne bi mogla kakšnih igric na telefonu igrat vmes.
Ja, če se vleče, je res hudič. Jaz sem bila prvič v porodni 13 ur in sem vmes slišala ženske, kako so dokončevale porod, mislila sem že, da nikdar ne bom šla ven. Bila sem že tako obupana, da sem rekla babici naj me že razrežejo.  Drugič je bilo čisto drugače. Sem že v sprejemni rekla, da še enkrat ne mislim biti toliko ur notri in naj mi kar takoj našopajo umetne. Bilo je zelo boleče, vendar je šlo hitro, po porodu pa nisem bila zelo utrujena. Kako bo pa tokrat...bomo videli. Upam samo, da zdrživa do decembra.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
2.11.2009 16:56:47   
Emili1
Shopgirl hvala za pojasnila. Sigurno bom naročila...velik že imam, ampak tejle imajo res takooo lepe stvari, pa ugodne. Ti bom sporočila, kaj bom nabavila.

Tudi jaz imam ene žabice iz H&M pa so se meni tudi zdele sumljive. Upam,da bodo spuščale barve samo prvo pranje pol ne več..

V porodni bi lahko imeli tudi internet, pa TV...kake trač revijeuser posted image .. No mal za hec. Držim pesti, da bo z njo in štručko vse ok!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
2.11.2009 17:34:08   
mala bejba
Jupi Ninča77,čestitke za tvojega korenjaka Matevža.Tako je prav,upam da se boste čimprej cartali doma.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
2.11.2009 18:02:01   
BeeBee
Ojla punce.

Po dolgih dveh tednih sem zbrala nekaj moči in prišla nazaj na RR.
Boli. Jočem.
Še vedno ne morem dojet,da Anje Tie ni več. Šla je tako hitro kot je prišla. Sploh se nisem zavedala.. In še zdaj upam,da se bom zbudila iz teh »sanj«
Ampak vem,da se ne bom. Nevem kaj je narobe z mano, ampak počasi se mi že meša.
Včasih sem bila močna ženska, težko me je bilo spravit na tla.
Kaj pa zdaj? Popolnoma sem zlomljena.. in strah me je,da se ne bom mogla več pobrat.
Brez mojega sončka se niti nočem.
30.tednov sem uživala v nosečnosti.. Čutila sem njene brce. Z vsakim dnem sem se bolj veselila,da jo bom spoznala, zaslišala njen jok in jo potolažila.
In naenkrat BUUUM. Imela sem jo v naročju in ji prigovarjala,da mora bit borka, se ne predat,da bova lahko hodili na sprehode. Ampak me ni poslušala.. V tistem trenutku 15.43 ji je nehal bit srček in je za vedno zaspala. To moje malo bitje, ki še niti živet ni prav začelo..
Punce, sesedla sem se na tla in kričala.. Zakaj jaz???? Zakaj sem 30. tednov lahko uživala potem pa sem dobila nož v srce..
Najhujše je bilo,da sem mogla it in jo tam pustit.. Brez nje sem šla domov in brez lepih novic.
Grozno je bilo poslušat na hodniku jok novorojenčkov, ko veš da tvoj otrok nikoli več ne bo zajokal. Vseposod okoli mene so bili srečni ljudje, jaz pa sem hotela umret.
Ne morem vam povedat kako sem se počutila, ko sem prišla domov in videla vse stvari.. voziček, posteljica, ležalnik… Vsa oblačilca čakajo na njo. Ampak nikoli ne bom dočakala,da ji oblečem njeno roza oblekico, ki sem ji jo kupila v Londonu.
Včeraj sva šla na njen grobek. Vse polno belih svečk je bilo gor. In bele rožice. Skoraj eno uro sem jokala zraven.. Mimo mene pa so hodili ljudje in me gledali. Nisem mogla vstran. Bit bi še mogla v trebuščku in brcat.
Ali pa vsaj bit v topli posteljici v bolnici. In čez kakšen teden bi že lahko šle domov.
Če bi bilo vse vredu.. Ampak ni bilo.. In tukaj je konec vsega.
Konec pravljice.

Se mogoče sprašujete kaj me je pripravilo do tega,da vam pišem?
Odprla sem maile in zagledala sporočilo: NOSEČI STE 37.tednov.
user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
2.11.2009 18:04:48   
*nivea
BeeBee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
2.11.2009 18:11:13   
Netta
beebee - tudi jaz jočem s teboj in te objemam na daljavo...besede so nepomembne, le to vedi da nisi sama in da smo tu vse s teboj, pripravljene poslušati kadarkoli boš potrebovala. samo ne obupaj in "keep swimming"...tudi nate bo nekega dne posijalo sonce...tvoji deklici pa že sveti večni sonček v nebesih...vsaj jaz tako verjamem.user posted image user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
2.11.2009 18:21:28   
araz
BeeBee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Že pri prvih prebranih besedah sem začela jokati user posted image . Sočustvujem s teboj in ti želim, da se čimprej pobereš. Ne bo lahko ampak čas bo prinesel svoje.
Se pridružujem besedam Mirjam. Tudi ti boš enkrat doživela srečo, ker si jo zaslužiš.
In vedi, da nisi sama. V mislih smo še vedno in bomo s teboj, pa čeprav se poznamo samo preko foruma.

Drži se! user posted image Anja Tia počivaj v miru in pazi na svoja starša.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
2.11.2009 19:14:41   
taipai
BeeBee, želim ti vse najlepše, da bi bolečina počasi zbledela, a da tvoja mala punčka v spominu ostane ti za vedno !! Sedaj imaš svojega pravega angelčka, ki te ne bo nikoli zapustil, in bo Anja Tia čuvala nate! Prosi zanjo, da ji bo sedaj lepo, kjerkoli je...
Objem in sožalje še enkrat user posted image user posted image user posted image Želim ti ogromno moči, dobrih ljudi okoli sebe, predvsem pa, da boš lahko prebrodila to krizo, ki je žal sedaj "pri tebi !!

Mi smo danes OK, moj user posted image nekaj boleha, ampak ni kaj, tudi to mine user posted image .. delavca spet ni bilo, upam, da pride jutri, da stvari  dokončamo in da se lahko spraviva na kuhinjo. Mi pa res ni, da bi zbijali po tem, ko bo mali v hiši.
Zataknilo se je tudi pri naročilu moje previjalne mize, od katere je minilo že mesec dni... če bo vse po sreči, pride do konc mesca user posted image tok časa niti preprala ne bom!

ShopGirl: glede pritiska se ne obremenjuj, to je čist ok. jaz sem imela nekaj časa tudi čez 160, pa se je zadeva normalizirala; zdej pa redko preseže 130!
pa če imaš gsm zraven, ko si meriš sploh naraste ..preverjeno user posted image

Ninča77: vesela sem, da se je tvoj korenjak odločil dihat sam.. pravi borecuser posted image

blondy: srečno user posted image

Gtem si narest gres s kakavom user posted image

lp bejbe*

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.11.2009 20:27:45   
araz
Punce ravnokar sem iz pod tuša in na žalost sem ugotovila, da so se mi pojavile strije kljub vsakodnevnemu mazanju user posted image . Pa sploh nisem nič čutila kdaj so se mi naredile. In to čisto spodaj pod trebuhom, tako da sem jih videla samo s pomočjo ogledala.
Poleg tega pa so se mi že pike naredile od britja oz. je videti kot, da bi se mi koža vnela.
Mi lahko katera priporoča kakšno kremo predvsem za to vnetje kože. Saj proti strijam vem, da ni pomoči, če si nagnjen k temu.  user posted image pa sem mislila, da me to ne bo doletelo.

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
2.11.2009 21:20:09   
ShopGirl
BeeBee, jaz sem v mislih s tabo vsak dan, tudi če te ne poznam osebno. Zame si, tudi če praviš da si na tleh, še vedno močna ženska. In moje mnenje je, da si upravičena do žalovanja, do prebolevanja na svoj način - in če to pomeni, da jokaš in se čutiš prazno, je to le tvoj način spopadanja z bolečino. In vedi, da se boš še smejala in da boš tudi srečna, da si boš želela met še kakšnega otročička in da ga boš tudi imela! Sedaj je še prehitro za vse to, vendar čas res dela čudeže... Bolečina nikoli ne bo izginila - bo pa zbledela in postala znosnejša. To vidim pri svojih starih starših, ki so izgubili otročka ko je bil star 10 let (nesreča), in to sem videla pri svoji pokojni babici, ki je izgubila svojo novorojenko. Tako da, ne bodi črnogleda... Vzemi si čas in bori se naprej. Če bi slučajno želela me lahko kontaktiraš (ZS) in ti dam svojo tel. št.,... včasih se je lažje pogovorit s kom, ki ga "ne vidiš, ne poznaš".

araz, žal mi je za strije...jaz jih imam sicer že od prej malo po bokih, tako da se ne bi sekirala če bi jih še v nosečnosti kaj pridobila - mene bolj jezi celulit user posted image
a se mažeš vsakič po tuširanju? drugače pa mam jst doma Canesten, ki pride prav pri vnetjih nožnice. In kadar se mi koža vname po britju ga tut uporabim - pomaga! Drugače pa bi Bepanthen tut znal pomagat... Poskusi.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
2.11.2009 21:32:48   
ammam
BeeBee, vem, da je najlažje reči, bodi močna. Težko je bit močen ob takšnih krutih trenutkih, ki jih ne bi bilo treba nobenemu staršu. Solze dobim vedno, ko pomislim, kaj preživljaš. Tako kot so ti napisale že ostale, počasi bo zbledelo, vendar ne dopusti, da bi pozabila, dobro je, da žaluješ, da hodiš na grobek, pogovarjaj se s svojim partnerjem, vedi, da se bo veliko ljudi izogibalo pogovoru, ker ne vedo, kako naj se obnašajo. Močno sočustvujem s tabo in ti želim, da se ti v prihodnosti pokaže svetla točka, ki te bo razvedrila in ti dala novega optimizma.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
2.11.2009 21:33:08   
Afrodita1
ejuser posted image ,

ninča
čestitke teruser posted image user posted image user posted image .
shopgirl kaj novic o blondy user posted image , ja v porodni lahko telefoniraš. je kar super, da lahko ljudem javiš kako in kaj. jaz sem po porodu (trajal 1,5ure) takoj klicala vse naokroguser posted image .
beebee nimam besed. v mislih sem dosti s tabo. želim ti vse dobro. drži se. za Anjo Tio user posted image .
araz kremaj, kremaj, kremaj,... otroško olje (nivea baby), meni paše na koži,...

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
2.11.2009 22:06:39   
Zibka
Bee bee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ne morem  opisat svojih občutkov ob branju tvojih besed.... Žal mi je. Naj bo čas tvoj zaveznik.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
3.11.2009 7:25:10   
anaj22
dobro jutro

BeeBeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti da bi počasi in pogumno z partnerjem prebolela izgubo vajinega angelčaka Anje Tie, velikokrat pomislim nate in si želim, da bi tvoja bolečina popustila, vedno user posted image user posted image

dobrodošla coccolo123

Matevž user posted image user posted image user posted image user posted image  mali borec

telefon sem pa jaz tud veselo uporabljala po porodu še v porodni, so Jaka odpeljali na opazovanje jaz sem mogla pa še ležat, mož je šel domov in meni je blo ful dolgčas. Pol na oddelku sem bla tud še brez Jaka sem šla mal sodelovko v sosednjo sobo obiskat in so me vsi čudn gledal od kej mi tok enrgija če se pa glih rodila. Sej ko sem malega končno dobila se pa nisem premknila nikamor, energije sem mela pa za gore premikat.

blondy upam da že cartaš

Pri nas sneži user posted image  in moje buče pa sneg zgledajo prov čudn

se grem iz pižame spravt in zaluft v nov dan predn se mali zbudi

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
3.11.2009 7:51:10   
martinca
beebeeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem tako jokala ko sem brala tvoj post. upam, da bo čas kmalu zacelil rane in verjamem da boš tudi ti enkrat srečna v življenju, ker si to zaslužiš, ker si prav posebna oseba.  

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
3.11.2009 8:09:25   
maya2
Dobro jutro....

tole vreme mi prav nič ne diši, zdaj bomo še manj mobilne, že tako sem okorna, zdaj bo treba še posebej pazit, da mi ne spodrsne...
Dopoldan bom sama doma in bom lahko počila user posted image user posted image

Že kaj novic od Blondy?

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
3.11.2009 8:26:54   
Momtobe
BeeBee user posted image user posted image user posted image ... močna si bolj kot si misliš.

Mene je moja beba tako zelo prestrašila danes zjutraj ... nič se ni premikala - nič. Ponavadi se takoj začne bunit, če se vležem na hrbet ali trebuh ... danes nič. Skakala sem po sobi in si več kot pol ure štokala v trebuh in ga premetavala, pa nič user posted image ... potem sem pojedla pojedla par koščkov čokolade in čez nekaj časa se je začel malo bunit.
Očitno tako trdno spi. Baraba mala. Že tako je med bolj lenimi ... in brca recimo 3-4x na dan (tistih omenjenih 10 pri meni ne velja).
Sem pa popolnoma budna!! user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
3.11.2009 8:44:25   
tintara
Ninča, bravo za MAtevža! Zdaj je svet lepši, kajne!

No, mi smo pa včeraj imeli padec, saj sem pričakovala, samo vseeno te potre. So mu poskusili odklopiti infuzijo glukoze, pa je sladkor padel v pol ure že. Mah, saj bo, očitno pa še nismo skozi. Dobi pa danes izvide za inzulin (vrednost bi mogla padet) in sem že zdaj živčna. Prosim, držite pesti, da je tako kot mora biti oz da gre po pravi poti.

Blondy: kako kaj, zdaj si pa že kajne. Držim pesti, da je vse v najlepšem redu in da greste kar na oddelek. Kdaj prbl je imela ona rok? Imam občutek da bolj od začetka decembra.

Beebee: user posted image , jokam s teboj.

T

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
3.11.2009 8:47:56   
kaja13
Beebee... kdor tega ne doživi, si sploh ne more predstavljati kako se počutišuser posted image . Pravijo, da čas celi rane.user posted image user posted image user posted image . Vse kar bi ti svetovala je... ne skrivaj solz in žalosti... to si zaslužita obe, ti in tvoja mali angelček. 

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.