tintara -> RE: december 09 (23.10.2009 13:46:02)
|
Shopgirl, na 30 ne boš nič ven spravila. Ok, saj pri teh dojenčkih nimaš kaj vemn spravljat, edin drekec je kar intenziven, če useka čez. Jaz sem sicer ločila (če s eprav spomnim), pa sme prala nekaj tudi na 40, ampak večino pa na 60. Zato prisegam na HM cunjce, ker lahko praktično vse pereš na 60 in nato sušiš v sušilcu brez večje škode (beri krčenja). Drgač pa ja, naj bi pral ločeno, sam rabiš kar dosti cunj za tako pranje. No, saj jaz jih imam in bom tudi tokrat prala ločeno na začetku, samo kakšne od ostalih bom pa tudi zraven fliknila. Jih pa dosti poznam, ko niso prale ločeno, pa tudi ni bilo nič narobe. Saj ko prideš iz porodnišnice tudi ni ne vem kolk čišče več (ajde, jaz sme prišla 6 dan, ker mam CR), tako da tudi ni vse na ful krvavo. Meni se je čišča kar hitr normaliziral na eno NORMALNO KOLIČINO, SAM JE PA TAko (pardon za ta velike črke), da včasih pa potem spet kar mal več ven useka (ni preveč predvidljivo, tako kot pri M). No, se je pa meni vse skupaj kar vleklo, ene 5 tednov že. Saj tudi M imam bolj počasno... Joj, se že pogovrajamo o teh krvavitvah in čiščah in potem kmalu spet M.... Bljak, pa tako fajn je bilo biti brez. Uf, meni se pa seznam stvari, ki jih je treba opravit samo polne. Sem ful na ta teden stavila, pa poterm nisem naredila nič (zaradi bolezni hčerke), še pregled sem si prestavila. Mah, sem upala, da bo drug teden, ko so počitnice, bolj družinsko obarvan, no saj bo, samo verjetno bolj v pričakovanju novega člana in del povezanih s tem. Nič, grem do konca skuhat. Lepo se imejte. Aja, tudi meni se včasih zdi, da otroka slabše čutim, sam če si pa čas vzamem in se uležem, je pa takoj z mano. Malo več počitka, pa bo vse OK. Lp, T
|
|
|
|