natasa28 -> RE: december 09 (22.10.2009 12:32:59)
|
Tudi jaz se le ztežka navajam na ležanje in mirovanje, ampak je zgleda res potrebno. Včeraj in v torek ko sem lepo ležala ni bilo niti o sledu o izcedkih (krvavih ali rjavih), danes pa ko sem mogla sam iti do moje gin. po napotnico, ker je seveda moj ki sem mu točno vse naročila kaj mora narediti, naredil vse kontra, pa sem ko sem prišla domov znova imela malo krvi na papirju.Ni druge lažat je treba. Je pa vsekor boljše se it pokazat, pa da pgledajo če je vse ok, sicer jaz danes ne bom hodla, ker so mi tako ali tako že v ponedeljek povedali kaj je vzrok. meni je trebuh otrdeval ene 3 tedne nazaj, zdaj pa je znova mir. Se pa moja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] še nič ni umirila, samo malo se na bok vležem pa že igra nogomet, se pa še vedno ni obrnila saj me lepo v desni del brca, še kar vztraja počez. Za informacijo: včeraj sem mamo poslala kupit posteljnino v Baby center, ker je bil zadnji dan akcije iz 130 na 99 eur, pa se je prej pozanimala pri proizvajalcu koliko tam stane. Imajo trgovino v bližini MB -Bresternici, kjer lahko kupiš vse izdelke, ki jih imajo na spletni strani precej ceneje kot npr. v Baby centru. Primer posteljnina Aljaž redna cena Baby center 130 eur , pri njih pa le 88 eur , kar precejšnja razlika.
|
|
|
|