tintara -> RE: december 09 (25.10.2009 20:45:48)
|
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Ninča 77! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Čestitke, upam, da bo kmalu več novic. Vidim, da ste se ful opogumile in že čestitate malemu MAtevžu, no jaz pa v spol ne verjamem do konca. Da ne bo Matevžika! O, madonca, jaz tudi nimam še skoraj nič. No, saj če bi bilo treba, bi kar hitr pokomandirala iz porodnišnice, sam občutek je pa boljši, če urediš sam. Vsaj večino. Sam kaj, ta teden so počitnice, pa še naš ta velik ima RD vmes in že zdaj vem, da če se bo nabavila omara, da bo že super truper, uf, da bi se pa še sestavila in namestila v prostor, je pa že znanstvena fantastika. Saj potem bi bilo hitreje, ker bi lahko stvari kam začela zlagat. Dokler nimam jih kam dajat, potem jih je tudi domov nesmiselno prinest. Glede preoblačenja po kopanju. Predvidevam, da iamte vse pralni stroj v kopalnici (če na njem ni sušilca). Jaz vam povem, da ni boljše previjalne kot je pralni stroj. Ravno rav širok, ravno prav visok. Jaz sicer previjalno imam v sobi, samo sem jo res zelo malokrat uporabila za pravi namen (je pa super odlagalana površina seveda). Ostalo previjam kar na stroju. Voda je zraven (ker sam z robčki previjat je meni zoprno), toplo je tudi hitro, če rabiš... Gor flikneš tisto ta široko previjalno blazino (uuu, kupit jo še moram) in je stavr zaključena. Blondy: lepo da si doma. Pa počivaj punca, no. Se mi je zdelo, da si šla se pokazat, ko te en dan ni bilo na spregled tu gor. Fino, da je vse v najlepšem redu. Ja, saj jaz bi tudi mogla kaj več počivat, sam k je pa tok stavri za uredit, ane. Afrodita: kako je s teboj? Jaz naj bi šla pa jutri na pregled k internistki za pritisk. Sem ga imela že v četrtek, sam nisme mogla zarad bolezni hčerke. Mah, jutri moram pa spet varstvo iskat. V skrajni sili bom šla pa v torek, ko ima možek že dopust in ne bom rabila varstva. Punce, meni se pa že od petka zdi, kot da je moja driska v zadnjih izdihljajih. Nisme prepričana, če je temu res tako, ampak nekaj se je spremenilo. Število obiskov sicer ne, ampak nekaj (pa ne vem točno kaj) je drugače in meji že na normalo. Madonca, saj sploh ne vem več, kaj normala je. Mi smo bili pa danes na Kisovcu, je bilo lepo sonce. Ko gledaš od zgoraj, ga tu spodaj sploh ni. Kar skoz smo v eni meglici. Fuj, v kakšni svinarjiji živimo. TAkole, imejte se lepo. Preostale, počakajmo vsaj do sredine novembra, prav. PA to je prvi možni rok za tiste od začetka meseca. Ninča, tebi še enkrat čestitke. Aja, a si bomo med seboj kaj telefone zamenjale, da se bomo tudi tukaj obveščale? Pri meni moj že ne bo pisal na forum, sem prepričana.
|
|
|
|