|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čaj iz malinovih listov
27.3.2009 21:09:44   
kamilija
Samo v vednost..seneni drobir je tisto,kar ostane, ko pograbijo seno na travniku. Se pravi posušena trava, rožice itd.
Tudi jaz sem ga kupila od Ašiča, pa mislim da je bil skoraj 8 evrov.
Sem začela na PDP in nato vsak dan. Mislim, da nobena ne more rečt, da je zato rodila 5 dni prej, ker tega enostavno ne moreš vedeti, kdaj je otroček pripravljeni pridet ven.
Bom pa sigurno tudi pri 2.porodu vse to probala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.3.2009 23:14:53   
valči
Da vam napišem,kaj mi je pomagalo pri 3. porodu.
Pila sem čaj iz malininih listov od 36. tedna dalje,najprej eno,potem,po 38 3 sdkodelice na dan.Seneni drobir sem si delala 14 dni pred rokom,vsak teden,potem še v soboto zvečer.Drobir imamo doma-kmetija.

Vglavnem.V ponedeljek zjutraj ob pol treh me je nekaj ščipalo,ob treh prišli popadki na 6 minut,ob pol štirih zbudim mojega in taščo,popasdki na 5 minut.

Deset čez štiri prideva v bolnico,bila sem odprta že 8 centimetrov,dobesedno v roku 1 ure in pol.Malo pred 5 v porodni,ko sem se vlegla,popadki potihnejouser posted image Dobim umetne in čez eno uro,ob 6 rodim našo malo pupo.Se pa ni spuščala mala,zato je trajalo.

Doli je bilo pa lepo mehko,odprto,je babica govorilauser posted image
mENI SO TI ZVARKI POMAGALI,KER PRI PRVIH DVEH SPLOH NI ŠLO HITRO,NITO ODPIRALA SE NISEM TAKO,KOT ZADNJIČ.pRIPOROČAM.

Se opravičujem za črke in napake,hitim.Srečno vsem user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.3.2009 23:23:20   
Jančika_
Pred drugim porodom sem krajši čas pila čaj iz malinovih listov, nisem pa bila ravno zelo pridna. Rodila sem zelo hitro (ob dveh razpok mehurja, ob treh prvi popadek, rodila ob štirih, v porodni sobi sem bila 15 minut). Ne bi pa mogla ravno trdit, da je bilo to zaradi čaja.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.3.2009 11:28:55   
PC Baby
Ker se ga dokaj teško dobi - vam posredujem informacijo, da ga imajo v naravni lekarni na tržnici Koseze (v Ljubljani) vedno na zalogi - tistega nemškega, ki se najbolj priporoča - in stane 3,25€ za cca 10l čaja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.3.2009 20:01:49   
Meggy
Živjo!
Mene pa zanima, kakšnega okusa je ta čaj? A je za preživet? :) A ste si ga sladkale, tiste, ki ste ga že uživale?

LP

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.3.2009 20:07:44   
BrinaBA
jaz ga kar spijem, nič ne razmišljam o okusu user posted image

(odgovor članu Meggy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.3.2009 10:30:25   
marjetica8
ravnokar mam salco caja pred sabo...je za prezvet. Jst mam unga iz avstrijske lekarne. Sem se bala da bo grenek, pa ni - ma tak neutralen okus in ga niti ni treba sladkat. Sicer pa nima veze, ce nuca, nuca - se ga spijeuser posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.3.2009 11:23:24   
akina
Mene pa zanima kje se ta čaj lahko kupi v Mariboru?

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.3.2009 12:16:00   
lananai
Če je res, da ga imajo v vsakem Sanolaborju, potem tukaj:

http://www.sanolabor.si/prispevek.asp?IDPodPodrocja=4

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.3.2009 12:17:59   
kamilija
Jaz sem ga kupovala v Radovljici, če je katera iz Gorenjske. Mislim, da je Meta trgovina.
Je pa ena tudi v Škofji Loki v Frankovem naselju.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.3.2009 15:10:14   
PC Baby
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Če je res, da ga imajo v vsakem Sanolaborju, potem tukaj:

http://www.sanolabor.si/prispevek.asp?IDPodPodrocja=4

Jaz sem bila na obhodu po ljubljanskih Sanolaborjih (malo osebno, malo pa po telefonu) pa so ga imeli samo v enem, ampak je imel rok trajanja samo še 2 tedna. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.4.2009 9:11:24   
lananai
Jst sem ga ravno včeraj kupila v prvem Sanolaborju, v katerega sem stopila. BTC, City Park. So imeli kar nekaj zaloge. Datuma uporabnosti pa nisem našla na vrečki... Čeprav (po moje) čaj tudi po tem datumu ne more biti pokvarjen. Saj so to le posušeni listi maline... user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.4.2009 22:00:04   
bina30
IZVIRNO SPOROČILO: akina

Mene pa zanima kje se ta čaj lahko kupi v Mariboru?

Mislim, da ga nimajo nikjer. Razen Sanolabor, ker punce pišejo, da so ga tam kupovale. Jaz sem šla v lekarno v Avstrijo v Strass, v bistvu je takoj čez mejo.

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.4.2009 17:17:13   
Eva MT
V Ljubljani ga imajo tudi v maxi marketu nasproti parlamenta, čisto spodaj, kjer piše zelišča. Sestra ga je pila. Pravi, da ga je pred prvim porodom pila in hitro rodila, da so se čudili v porodnišnici, drugič pa ga ni in je trajalo in trajalo ... obakrat je bil porod na enak nacin ... sprozen s hormoni po 42. tednih.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.4.2009 14:38:43   
PC Baby
Jaz sem ga kupila in pridno začela piti. Ampak moram reč, da se mi je kljub temu, da se dodala med in limono, da prekrije okus, želodec obrnil vsakič ko sem ga srknila. Zdaj pa ko samo pomislim, da bi si ga skuhala mi kar slabo rata. In sem ful žalostna zaradi tega, ker bi ga res rada pila, ker verjamem v to da pomaga. A mi lahko kaj svetujete?

(odgovor članu Eva MT)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.4.2009 18:38:45   
Akil
Jaz sem ga pila samo en teden, pa mislim da mi je pomagalo!!!!

Rodila sem 3.4. fantka težkega 3810g in dolgega 52 cm. Popadki so se začeli ob 16 uri (taki rahli na 20 min), odprta sem bila 3 prste, zato mi je dr predrla vodo. Takoj so bili popadki na 2 min, ko sem prišla v porodno je bila ura 16. 15. Čez eno uro sem bila odprta 7!!! prstov in še pol ure je trajalo, da smo rodili!!! Ob 17. 58 sem rodila. Torej nisem bila niti dve uri v porodni. Vse je šlo zelo hitro in BP!!!user posted image user posted image user posted image

Je res skoraj neužitnega okusa, se pa splača nos zatisnat pa eksat!!!!user posted image

VSO SREČO VAM user posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.4.2009 19:58:25   
FLASK_A
Akil, si rodila kaj pred rokom? Kdaj si ga začela pit- koliko časa pred rokom?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 42
8.4.2009 9:09:51   
Akil
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Eh, sem bila kokoš, pa sem se spomnila na njega šele en teden čez rokuser posted image user posted image user posted image   Rodila 13 dni čez PDPuser posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 43
8.4.2009 10:12:05   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Akil

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Eh, sem bila kokoš, pa sem se spomnila na njega šele en teden čez rokuser posted image user posted image user posted image   Rodila 13 dni čez PDPuser posted image

user posted image

No, zdaj ga pa verjetno že piješ- kolikor vidim, nimaš več dosti do roka...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.4.2009 8:23:33   
sonček85
Jaz ga pijem že od 37t,pa sem še zmeraj tle,najbolj pomaga baje pri odpiranju in upam ,da mi bo potem pomagal  k bo šlo zares da  se bom super odpirala user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.4.2009 11:38:47   
marjetica8
Jst ga tud pijem že od 36. tedna, pa sem zdej v 39. se kar tleuser posted image  Se tud nadejam da bo pokazalo svoj učinek, ko bo slo zaresuser posted image  Sem pa povečala dozo iz 2 na 3 šalce dnevno...kolkrat na dan ga pa ve pijete? Se bojim da ne bi predozirala al pa kej...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Nov jogi
nada56

Bi si privoščili dobro ležišče?

JA, zanj mi ni škoda denarja (61%)

JA, če so dobri plačilni pogoji (30%)

Ni pomembno kje spim (8%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!