bina30 -> Čaj iz malinovih listov (24.3.2009 18:30:32)
|
Pozdravljene! Rada bi napisala nekaj o čaju iz malinovih listov, ki ima neverjetne učinke in sicer mehča porodne poti. Seveda ne bom ne vem kako pametovala in posploševala zadev, rada bi vam samo povedala kako in kaj. Babice v Avstriji in Nemčiji ga priporočajo nosečnicam po 36t. Prej ga ne smeš piti, da ne pride do splava. No, tudi jaz sem si ga v drugi nosečnosti nabavila v avstrijski lekarni (Himbeerblättertee) in ga pila po 3 do 4 skodelice na dan. Po njem mi je bilo zelo vroče, ker ima tudi ta učinek, da pospeši prekrvavitev. No, kar pa je glavno, v 40t sem rodila 4530g težkega fantka v rekordnem času, 20min. od doma do poroda je minila samo 1h in sem trdno prepričana, da mi je ta čaj pomagal. Ko sem prebirala avs in nemške forume, so mamice tudi pisale o hitrih porodih in o tem kako je ta čaj zares naredil čudež. Glede na to, da se nosečnice zanimajo za raznorazne načine kako lažje roditi, kaj narediti blablabla, je to pač en način, ki ga je vredno poskusiti. V bistvu ne moreš narediti nič narobe, ker je samo čaj. Poskusite.
|
|
|
|