|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "nore krave"
13.4.2009 12:14:56   
neela
O, aquica...kako sem? Hja, kot sem šla brskat po vsej tej 'znanstveni literaturi'user posted image na netu sem srečna lastnica skoraj vseh tipičnih znakov nosečnosti v teh dnevih, kot mi 'pripadajo'....zeeeeelo boleče prsi, napihnjen trebuh ter zgaga....samo hvalabogu slabosti ni. Drugače pa grem jutri - končno! na uradni krvni test na GK. Pa ti? Kaj dogaja? Po tvojmu nicku sodeč sva isti letnik...user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 201
13.4.2009 13:01:52   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: neela

O, aquica...kako sem? Hja, kot sem šla brskat po vsej tej 'znanstveni literaturi'user posted image na netu sem srečna lastnica skoraj vseh tipičnih znakov nosečnosti v teh dnevih, kot mi 'pripadajo'....zeeeeelo boleče prsi, napihnjen trebuh ter zgaga....samo hvalabogu slabosti ni. Drugače pa grem jutri - končno! na uradni krvni test na GK. Pa ti? Kaj dogaja? Po tvojmu nicku sodeč sva isti letnik...user posted image

Letnik sva pa sigurno isti, takih ne delajo več!! user posted image user posted image user posted image  

Držim pesti za super, duper novičke jutri pri G!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Če te bojo pa slučajno slabosti preskočile, pa ne bodi jezna, ker je ostalih znakcov po moje čisto dovolj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 202
13.4.2009 14:00:10   
neela
Ooooo....aqua, sem vidla na ne pričakujočih aprilčicah... user posted image ...sicer pa, zakaj si pa delala test prej? Ne predamo boja do takrat, dokler se M ne prikaže z vso močjo; torej je še upanje!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 203
14.4.2009 10:52:49   
aqua77
Dan!

Neela, a si že bila pri G???? Je kakšna nova novička???? Čakam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

P.P.Njegoš

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 204
14.4.2009 15:52:10   
nf
Neela čestitam stara sablja!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Nič ni lepšega, kot izvedeti za eno izmed starih sabelj, da je zagledala user posted image  user posted image , sploh pa zate! user posted image  user posted image  user posted image  Ful sem vesela zate in držim pesti, da bo vse v redu!

Pa evo mene punce. Zdej ko sem doma že cel mesec, moram priznat, da se dolgočasim k hudič. user posted image  Sploh te dni, ko ne morem it ven, ker me neki prehlad daje, tako da se raje doma čuvam in čajčkam. Sploh mi pa itak zadnje čase trebuh tako opleta na vse smeri, da mi ni več do nekih hudih dolgih sprehodov. user posted image
Kako ste ve? Lučka, kako raste trebušček in kilce? user posted image  Pa ne mi spet rečt, da si še vedno na +1!? Jaz sem trenutno na +8kg.
Skuštranka, sem videla, da si dobila pismo od konzilija! Superca!!!!!!! Samo še en mesec ane?
Fargi, kak si mi ti kej? A imaš že izbrano obleko za poroko? Ali pa ta najvažnejši del - honeymoon seveda? user posted image
Miška, a te kej slabosti dajejo?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 205
14.4.2009 17:45:57   
miska73
Sem ravno udarila en dolgi čvek z neelo po telefonu.
In ugotavljam, da vas ful pogrešam... tko v živo.
Bi res rable met srečanje vsak mesec, da bi se vsaj malo uspele načvekat.

Neelek te je bilo fino slišati.

Nfka a ti si pa postala velika lenobica. Kar privošči si. Potem ne boš več mogla.

Fargi daj povej malo kdaj in kako misliš ti tole zviznat na dopust v Turčijo.

Lučka  pa kje si spet? A računalnik spet zeza? Al si se ti mal odvadla vsak dan na netu viset?

Jst sem dobro. En mal sem že kipnala. Slabosti so vedno redkejše.
Prazniki so slabo vplivali na prebavo...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 206
14.4.2009 19:59:22   
Fargesia
hoj...

ko poslupam tole, si želim, da bi bila nekje ob morju, zvečer na pijači, klapa bi pa špilala...

turčija? za prvomajske!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 207
14.4.2009 20:53:50   
kimsy
fargi - men je ta tud full lepa...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 208
15.4.2009 7:33:29   
Anonimen
nf in miška... kakšna slikca bušita ne bi bila odveč!!!!!!!!!! Pravzaprav jo zahtevam. user posted image  user posted image

(odgovor članu kimsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
15.4.2009 9:03:18   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

nf in miška... kakšna slikca bušita ne bi bila odveč!!!!!!!!!! Pravzaprav jo zahtevam. user posted image  user posted image

user posted image Če češ videt, se pripelji v sosednjo vas...
Za fotko pa še ni. Pa če še tolk zahteveš.

Pa lep dan želim vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
15.4.2009 10:31:46   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
15.4.2009 18:56:39   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Neelek te je bilo fino slišati.

Enako...user posted image

Ja, jaz sem se včeraj primajala do GK, da še na uradno naredim krvni test. In pokazal je vrednost dobrih 6 tisoč. Sicer me je Fargi hotela takoj prestrašiti, da imam dvojčka, vendar me je HB miška takoj potolažla....ufff.... Prvi pregled pri svoji G mam šele 11.5., tko da moram sedaj samo čičat, user posted image in čakat. Moram pa priznat, da dolgo mojega dosedanjega tempa življenja ne bom več mogla vzdrževati, ker pridem domov takšna, kot da bi me najmanj 3 user posted image povozili...user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 15.4.2009 18:57:28 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 212
15.4.2009 18:59:51   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če se je že lučka razgalila potem res ni razloga, da se tud še vedve.....dajmo, dajmo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
16.4.2009 10:30:26   
misk2
neela... jeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. super.... fajn izvid user posted image user posted image ...
lep dan se naprej vsem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 214
16.4.2009 12:48:13   
tinč407
neela čestitke!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po zelo dolgem času sem vas prišla malo pogledat, da vidim kako napredujete. In kaj vidim prvo? SUPER NOVIČKO! Res sem danes takoj boljše volje ko vidim, da je še eni babnci uspelo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj ti Fargi? Si bla zopet na IUI?

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 215
16.4.2009 12:55:07   
aqua77
Neela, super novice!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.4.2009 13:14:59   
Anonimen
neela, ampak je pa res ful visoka tale številka.. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image     user posted image     user posted image  Čestitke še enkrat!! Si že dojela?

tinč, kako si ti? Že v postopku?

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
16.4.2009 13:43:46   
lučka 25
Jupi, še tu mi je uspelo, da lahko kaj napišem. user posted image  je ta računalnik, ki ga še kar serje. Upam, da bo kmalu do konca popravljen. Pa saj berem vas že, samo napisat mi pa ne uspe. Ampak zgleda, da je danes srečen dan.user posted image

neela, dojela gotovo še nisi dokončno, a si vsaj boljša od mene. Skratka tako dolgo, kot sem rabila jaz, gotovo ne boš, a ne? user posted image  Vrednost hormona je lepa, ampak se vseeno ne spoznam na to ali sta 2 ali 1. Bo miška že bolj vedela, a ne? Pa boš zdržala do 11.5. Jaz sem kar vesela, da sem imela prvi UZ pri Rešu že pri 6t3d, da sem bila potem mirna. No, ampak itak maš že prave znake: utrujenost, boleče prsi, napihnjen trebuh, zgaga,... Boš morala res tempo zmanjšat. No, nam boš pa na srečanje že lahko prinesla pokazat slikice UZ. user posted image  V glavnem čuvaj se, umiri se, zmanjšaj tempo,...joj zdaj sem pa že kot kaka sitna mama polna  pametnih nasvetov.user posted image

fargi, kako si mi? Kako gre vse skupaj pri tebi? Jaz čakam, kdaj bo športni dan, ko pridemo navijat tudi za tebe v LJ. kar se p morja tiče, pa ga jaz tudi zelooo pogrešam. Pa letos bom še brez morskega dopusta. No ja, za prvomajske me bo moj za 4 dni peljal na morje, da se vsaj malo naužijem scežega zraka. Ponavadi greva v apartma, zdaj p bova šla v hotel, pravi moj, da se ne bom preveč matrala s kuhanjem. Hvala bogu.

miška, a ti si pa že velik lenivec. user posted image  Potem že lepo vshajaš. Ja bušija pa res lahko pokažeš, glej mene, sem podlegla pritiskom.user posted image  Maš pa prav glede srečanja. Se mi zdi, da se nismo videle že celo večnost, zdaj ko pa ves čas dežujejo razne novice, pa res komaj čakam, da vas spet vidim.

O nf-ka se je oglasila. Kako si. Vidim, da vshajaš, pa da zdaj vsaj nisi več taka glistica, da maš vsaj kako kilco več. Pa počasi se že približuješ koncu. Ko vidim, kako daleč si, se kar zmrazim, da grem jaz za tabo in bo tudi kmalu prišel čas tudi za mene.user posted image  Kar se pa kilc tiče, pa priznam. Še vedno imam samo +1kg. Ampak glede na mojo podlago je to v redu, ti pa je nisi nič imela in si zato morala dobiti kako kilco več kot jaz. Važno, da pri obeh otroček lepo raste.

suzi, a ti pa si že v nizkem štartu? A z naslednjo M že štartaš? Ma, sploh nisem na tekočem. Upam, da boš kmalu v akciji in ti takoj uspe.user posted image

buča, upam da bo hsg pokazal kaj  je narobe in bodo lahko potem to uredili. Potem pa, da bo tvoja prelepa pupa dobila bratca ali sestrico.

Ma vse ostale"nore krave", mejte se, ostanite še naprej tako nore kot ste, pa čim več traparij ušpičite. Jaz jih vsak dan malo. Malo zanalašč, malo pa po nesreči (zdaj ko sem tako zmedena) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
16.4.2009 19:26:27   
Matejčika
Neela jeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!!! Se veselim s tabo!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 219
16.4.2009 20:36:05   
lana70
da vam zaželim en lep večer....

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 220
16.4.2009 20:41:26   
lana70
uf, mi nagaja ta računalnik..

vseeno, upam, da mi bo uspelo, da vas vse skupaj pozdravim

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 221
17.4.2009 7:44:34   
Anonimen
Jutro.

lučka, vidim, da si ok. SUPER!! user posted image  Ja, tako je - jaz štartam z M - predvidoma naj bi prišla za vikend ali začetek naslednjega tedna. Potem pa 3. dan šibam na UZ in mi bojo tam povedali ali bomo čakali dolgi postopek ali začnemo kar 3 oz. 5 dan. Tako, da...stvari se premikajo. user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
17.4.2009 10:58:18   
tinč407
Dan!

Suzi, pri tebi pa se stvari res hitro premikajo. Jaz še čakam in mam drugi pregled komaj čez dober mesec. Bomo tam zvedeli kako naprej.
Zdaj po HSG-ju pa zopet ni M od nikoder user posted image user posted image user posted image user posted image samo neki tekoče beli izcedki. V trenutku imam vse mokro :( kot da bi lulala non stop user posted image   Se je še kateri to dogajalo po HSG-ju??

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
18.4.2009 20:27:32   
Anonimen
tinč, ne samo po HSG-ju, meni se to dogaja kar pogosto. Enostavno čutim, ko nekaj priteče in imam mokre hlačke. Je pa čist prozorna tekočina. user posted image  user posted image  Jaz sem mislila, da je to od kakšne vodne ciste, ampak mislim, da ni tako.

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
18.4.2009 21:05:02   
Fargesia
mal plesa

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?