lučka 25
|
Jupi, še tu mi je uspelo, da lahko kaj napišem. je ta računalnik, ki ga še kar serje. Upam, da bo kmalu do konca popravljen. Pa saj berem vas že, samo napisat mi pa ne uspe. Ampak zgleda, da je danes srečen dan. neela, dojela gotovo še nisi dokončno, a si vsaj boljša od mene. Skratka tako dolgo, kot sem rabila jaz, gotovo ne boš, a ne? Vrednost hormona je lepa, ampak se vseeno ne spoznam na to ali sta 2 ali 1. Bo miška že bolj vedela, a ne? Pa boš zdržala do 11.5. Jaz sem kar vesela, da sem imela prvi UZ pri Rešu že pri 6t3d, da sem bila potem mirna. No, ampak itak maš že prave znake: utrujenost, boleče prsi, napihnjen trebuh, zgaga,... Boš morala res tempo zmanjšat. No, nam boš pa na srečanje že lahko prinesla pokazat slikice UZ. V glavnem čuvaj se, umiri se, zmanjšaj tempo,...joj zdaj sem pa že kot kaka sitna mama polna pametnih nasvetov. fargi, kako si mi? Kako gre vse skupaj pri tebi? Jaz čakam, kdaj bo športni dan, ko pridemo navijat tudi za tebe v LJ. kar se p morja tiče, pa ga jaz tudi zelooo pogrešam. Pa letos bom še brez morskega dopusta. No ja, za prvomajske me bo moj za 4 dni peljal na morje, da se vsaj malo naužijem scežega zraka. Ponavadi greva v apartma, zdaj p bova šla v hotel, pravi moj, da se ne bom preveč matrala s kuhanjem. Hvala bogu. miška, a ti si pa že velik lenivec. Potem že lepo vshajaš. Ja bušija pa res lahko pokažeš, glej mene, sem podlegla pritiskom. Maš pa prav glede srečanja. Se mi zdi, da se nismo videle že celo večnost, zdaj ko pa ves čas dežujejo razne novice, pa res komaj čakam, da vas spet vidim. O nf-ka se je oglasila. Kako si. Vidim, da vshajaš, pa da zdaj vsaj nisi več taka glistica, da maš vsaj kako kilco več. Pa počasi se že približuješ koncu. Ko vidim, kako daleč si, se kar zmrazim, da grem jaz za tabo in bo tudi kmalu prišel čas tudi za mene. Kar se pa kilc tiče, pa priznam. Še vedno imam samo +1kg. Ampak glede na mojo podlago je to v redu, ti pa je nisi nič imela in si zato morala dobiti kako kilco več kot jaz. Važno, da pri obeh otroček lepo raste. suzi, a ti pa si že v nizkem štartu? A z naslednjo M že štartaš? Ma, sploh nisem na tekočem. Upam, da boš kmalu v akciji in ti takoj uspe. buča, upam da bo hsg pokazal kaj je narobe in bodo lahko potem to uredili. Potem pa, da bo tvoja prelepa pupa dobila bratca ali sestrico. Ma vse ostale"nore krave", mejte se, ostanite še naprej tako nore kot ste, pa čim več traparij ušpičite. Jaz jih vsak dan malo. Malo zanalašč, malo pa po nesreči (zdaj ko sem tako zmedena) .
|