|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "nore krave"
22.4.2009 12:00:33   
tecnobica
Hej kravce moje. Morm vam povedat, da sem končno zbrala pogum in poklicala v bolnico PO.

Sem dobila dr.Grmka na telefon, pa mu razložim situacijo, pa prav, da naročajo šele v septembru, pa da naj preračunam, kdaj bom mela takrat user posted image . Pa mu razložim, da bo to težko preračunat glede na moje PCO. No, pol ga pa vprašam še glede HSGja, pa mi da druzga, dr. Likarja. Ta pravi, da to delajo vsak dan med tednom zjutraj. Da prideš tja z napotnico brez kakršnegakoli naročanja. Sam da je pa treba bit 4-6 dan po začetku zadnje menstre. Jaz pa glih 8 dan danes. Mater sem jezna. Zakaj nisem prejšn teden že klicala, pa bi bla zdaj že fraj te muke.

No pol sm vzela kar povprečje zadnjih 6 user posted image , dobila povprečje 36 dni, pridem do datuma 5.9. in ga pokličem. MI da datum za laparo in histero 11.9. EN dan da morm bit prej tam, tešča, z izvidi krvi, ekg in krvno skupno. Na te preiskave me pošlje moj osebni G en teden do dva prej.

Jao. Zdej morm klicat še mojga G, da mi da napotnico za HSG posebej, ker on je kar neki napisal na uno prejšnjo. Mater, še dobro, da berem po internetu in da že vse vem, kaj pa kako.

Razmišljam, da grem k enmu od G v PO. Upam, da se zmenim po HSGju.

No, zdej mi pa povejte, če je tole OK, kar so mi rekli. Datumi, preiskave krvi pa to. Če ste tud ve to mele? Ker ne bi spet rada kaj zašuštrala pa klicarla še enkrat.

AJa, pa držte pesti, da septembra user posted image res priteče na taprav datum, ker drgač bom mogla prestavljat. Bugve kam me bojo pol dal. V december? No, še boljš pa je, da držiite pesti, da jo sploh ne bo, pa da ne bom niti rabila it na nobeno od teh preiskav, ampak na UZ pa nuhalno pa v šoping za nosečniškimi oblekcami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
22.4.2009 13:02:06   
Anonimen
Tecnobica, ja, tako je ok. A pred HSG-jem ti ni treba dat krvi? Jaz sem jo mogla.

Drugače imam pa v petek prvi UZ in najbrž se začnem pikat že v nedeljo ali ponedeljek!! user posted image   user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Baje, da sedaj vsem mlajšim od 35 let dajo ta kratki postopek, ki se začne okoli 6 dne ciklusa. user posted image  Tako mi je rekla ta sestra, čeprav je dr. D rekel, da bom imela dolgi ciklus. Točno bom pa itak zvedela šele v petek.user posted image

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
22.4.2009 13:43:53   
tecnobica
Suzi, verjetno bojo kri tam vzeli, ker morm pridt tešča.

Sicer pa super za špikešpoke. Držim pesti, da bo prvi in zadnji krog, ker bo itak uspelo.

A je katera brala knjigo Noge gor, pa bo! od Vanesse Bates? Jaz to zdaj prebiram. Zanimivo napisano, tko na smešen način.

A imate mogoče kak namig za kakšno knjigo o tej tematik. Ker zdaj sem začela knjige brat. Dovolj je blo interneta. No, malček ga še povoham.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.4.2009 14:03:12   
lučka 25
Evo mene  user posted image . Mi je končno le uspelo nekaj napisati na ta user posted image  računalnik. Saj bi ga vrgla skozi okno, pa mi moj ne dovoli.user posted image  Važno je, da vam povem, da vas nisem pozabila, da vas pogrešam, pogrešam vaš klepet,...

Vidim, da bo ta teden polno enih novic, dogodkov,... Super.

neela, dobro opravi jutri na UZ. Pa poročaj. user posted image  Itak pa, da bo vse v redu, nič bat, še kakšna solzica sreče bo pritekla - govorim iz izkušenj, ker jaz na vsakem UZ spustim kako solzico (ampak obvladam, me nobeden ne odkrije, ker vsi vneto gledajo v ekran) user posted image

miška, a ti pa v petek na NS. Pa saj tu bo tudi vse v redu. Oba škrtka ti bosta veselo mahala, ti boš pa jokala od sreče.user posted image

fargi, čakamo na top kaj si kuoila, kakšen je bil nakup. user posted image  Pa navijamo.

suzi, a bo že akcija. Super!!! Vidiš kako dobro se je vse skupaj izšlo. Zdaaj pa navijamo za uspeh. user posted image  user posted image  user posted image

tecnobica, jaz sem za laparo šla k osebnemu zdravniku, ki me je poslal v laboratorij, kjer so mi naredili krvno sliko, v svoji ambulanti pa mi je naredil EKG. Potem pa imamo v Kr itak tako, da greš še prej na posvet pred operacijo, kjer ti zmerijo pritisk, preverijo kapaciteto pljuč, se pogovoriš z anestezistom. Za HSG pa nisem šla nič dat kri (G ni nič rekel, da moram opraviti krvno sliko), pa so bile setre tam kar hude, ampak so mi potem tam vzele kri in je bilo potem vse v redu.

Da sedaj poročam še malo o sebi. Danes sem imela posvetovalnico, vse je v redu (kri in voda), malo zatekam, lega otroka je v redu, maternični vrat lepo zaprt in dolg, kot je pač potrebno. Sem pa danes G povedalal, da mi je komisija zavrnila bolniško, pa je bil kar hud. Zdaj mi je napisal ponovni predlog za bolniško, kjer je pa sedaj zapisal vse skupaj, kar je bilo do sedaj (IVF, vstavljena 2 zarodka, eden odmrel, krvavitve,..., rizična nosečnost) in na kobncu, da predlaga bolniško do PD in odebeljen klicaj. Je rekel, da če mi spet zavrnejo, me bo pa za kak dan vzel v bolnico, ga bodo pa bolj resno jemali. Ampak mene pa spet vse skupaj obremenjuje, ker se bojim, da mi bodo spet zavrnili. Rezultate izvem v petek, ko dobim odločbo, upam, zeloooooo upam, da z odobreno bolniško. No, zdaj sem poročala o vsem skupaj. A ja, nisem še. Nepričakovano sva tudi že dobila voziček, kljub temu, da so nama zagotavljali, da ga bova morala čakati 2-3 mesce, dobila pa sva ga po 4 tednih. Je pa lep, itak.user posted image

No, zdaj bo pa to res vse, se bom še kdahj probala "skregat" s tem smotanim računalnikom, da vam kaj napišem. Saj berem vas lahko, sao kaj ko svojega jezika ne morem stegniti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 254
22.4.2009 18:06:25   
miska73
Babe žabe... oziroma nore kravice, en lep pozdravček.

Neelek  jutri bo pa en gledal tini mini bitjece, pa srčeka...
Komaj čakam poročanje

Lučkec pa ka maš ti to za eno kišto user posted image

Fargi jst pa tole zdle poslušam... ni salsa, je pa merenge, kar isto pali user posted image
http://www.myspace.com/juanluisguerra

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 255
22.4.2009 20:27:25   
neela
Joj, babe žabe, kako lepo vas je spet vse brati!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Jupiiiii, stara garda spet na dobri stari poti! user posted image

suzi, iskrene čestitke!!! Ful sem vesela, da tudi ti končno začneš z akcijo! Sedaj boš pa samo še špikala, se vozila na uz in nam pisala poročilca ...user posted image Ja, tud meni je dr. D rekel, da pridem na dolg postopek....pa očitno res, samo ne ta....user posted image

lučka, iiiiii voziček!! A boš spustila kakšno fotko v album? Pleaseeee.... user posted image Za bolniško pa nič skrbet, sploh ker imaš res fajn G, ki se potegne zate.

miška, Fargi....kaj počenjata kaj danes? Fargi, si se vendarle spokala do lekarne???

tečnobica, jaz sem bila včasih pravi knjigofil. Odkar pa znova študiram sem morala tovrstne knjige malo postaviti na stran. user posted image user posted image user posted image Veš, jaz pa bom zate raje navijala, da sploh ne pride septembra, ker prej ugledaš +. Zmenjeno??? user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 256
22.4.2009 20:59:40   
Fargesia
no pa ste me sprovocirale...ja sem šla v lekarno po BC mini...in sem mal prej nalulala en velik ............ minus valda

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 257
22.4.2009 21:28:23   
lučka 25
Ojla! user posted image

Danes mam kot kaže dobre živce, da se dajem z računalnikom. user posted image  ja kaj čem, pogrešam vas.

miška, ja ta moja kišta naj bi bila super, samo se je sesula, pa jo sedaj ne znajo skupaj sestavit. Saj samo še malenkosti mankajo, pa bo. Počasi, počasi. user posted image  Ti naša dvojna noseška, kako si drugače? vidim, da pogrešaš salso. Mene tudi zdaj bolj mika ples, kot prej. Saj veš, kar je prepovedano (ni priporočeno), je itak najslajše. user posted image

neela, ja stara garda se je spet zbrala. user posted image  Obljubim pa, da bom jutri poslikala voziček, pa tudi trebušček, no ja, zdaj pa že je trebuh. Sem pa še vedno ponosna, da imam samo +1 kg, da sem še vedno "suhica" user posted image  Tako, da jutri upam, da mi uspe naložit slikice v album, prej jih pa moram še poslikat, da ne bom pozabila na to. user posted image

fargi, pa kaj jaz to berem. A potem je en velik -? Pa ne no. Pa tako sem že sanjala o tem, kako si tudi ti nosečka. Pa saj ti tudi o tem že lep čas sanjaš. Ampak vedi, lepe sanje se vedno uresničijo, tudi tebi se bodo. Za zdaj pa te objemčkam user posted image  user posted image user posted image  in ti pošiljam dobre misli, želje...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 258
22.4.2009 22:11:32   
Fargesia
lučka, hvala... pa super za samo +1!!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.4.2009 23:12:55   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Tecnobica, ja, tako je ok. A pred HSG-jem ti ni treba dat krvi? Jaz sem jo mogla.

Drugače imam pa v petek prvi UZ in najbrž se začnem pikat že v nedeljo ali ponedeljek!! user posted image   user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Baje, da sedaj vsem mlajšim od 35 let dajo ta kratki postopek, ki se začne okoli 6 dne ciklusa. user posted image  Tako mi je rekla ta sestra, čeprav je dr. D rekel, da bom imela dolgi ciklus. Točno bom pa itak zvedela šele v petek.user posted image

Super Suziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dej pridi malo pred sedmo na UZ, tako se bomo imele šanso spoznat, ker kasneje je ful gužva in nas je sram spraševat med vsemi kdo je kdo in še naglasuser posted image user posted image user posted image bodo mislili da sem butastauser posted image
Fargiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale kako ste,in user posted image ?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
23.4.2009 8:44:02   
Anonimen
Na hitrco, ker ni časa...

lučka, super,da si končno malo usposobila tisto škatlo. A tako praviš zaradi bolniške. PA to res ni nobene logike. Ene ležijo doma, pa jim nič ne manjka, tebe pa takole zajeb... Super samo,  da imaš takega G, da te podpira in se bori zate. PA nič ne skrbi. Sem sigurna, da boš dobila odobreno. user posted image
miška, še en dan te loči, da boš spet videla svoje dva srčka.. user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image

neela, ti pa že danes.. Kdaj imaš? Glej, da boš takoj poročala!!!!!!!!!! Držim pesti!!

fargi, ti greš sedaj še na en IUI, ne? Al sem se zmotla?

tecnobica, jaz sem tud prebrala to knjigo. user posted image  Za kakšno drugo o tej temi pa ne vem..

bebiii, malo pred sedmo?? Potem moram vstat že ob 4ih. user posted image   user posted image  A je boljše pridit pred osmo al kako? Da si čimprej na vrsti najbrž, ne? Jaz računam, da bom šla tam nekje ob 6 od doma, tako, da bom gor nekje ob pol 8ih.

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 23.4.2009 8:46:05 >

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
23.4.2009 9:49:53   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: neela

tečnobica, jaz sem bila včasih pravi knjigofil. Odkar pa znova študiram sem morala tovrstne knjige malo postaviti na stran. user posted image user posted image user posted image Veš, jaz pa bom zate raje navijala, da sploh ne pride septembra, ker prej ugledaš +. Zmenjeno??? user posted image

Zmenjeno.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 262
23.4.2009 19:08:24   
lučka 25
Ojla!

No toliko, da povem. Obljuba izpolnjena. Danes sem slikala trebušček in voziček. Slikice so v albumu. Za voziček lahko povem, da gre za Mutsy 4 rid, lupinica pa je MaxiCosi.

suzi, dobro opravi jutri n UZ!!! user posted image

BEBIII, ti tudi. user posted image

tecnobica, tako se govori, bo + še pred septembrom. Me že navijamo. user posted image

neela user posted image

fargi, še malo pa greš na dopust, počitnice. user posted image

miška, jutri bo pa itak ena super NS, prelep pogled na ekran UZ, solze sreče,... user posted image

Jaz pa bom jutri trepetala, kako bo z bolniško. Glede na to kaj vse poročajo v medijih glede recesije, da je treba šparat tudi pri bolniških, se kar pripravljam na slab odgovor. Tako, da če bo dober, bom toliko bolj vesela. Če ne pa....ne vem kaj bom naredila. Šla spet na dopust. Me je pa presenetilo, da mora preteči 1 mesec od zaključene bolniške, da ti jo lahko tvoj osebni zdravnik predpiše, seveda če gre za isti vzrok. A ni bilo prej to obdobje krajše?

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 263
23.4.2009 20:20:40   
neela
Imamo ga...user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 264
23.4.2009 20:22:45   
kimsy
neela- user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 265
23.4.2009 20:23:58   
neela
lučka, miška....jutri vse navijamo za vaju....prvi za bolniško in drugi za dobro NS! Dajmo user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suzi, moje izkušnje za uz so take, da prej prideš, bolje je. Zna se fuuuuulll gužva nabrat; tud do 50 punc. user posted image

Fargi, user posted image ....zdaj pa tako! Vse naše pozitivne misli, vibracije, pestke in fige so skoncentrirane na vaju s suzi. Vsa ta energija bo sigurno sedaj delovala, kajne punce?

kimsy, thanks...user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 23.4.2009 20:25:00 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 266
23.4.2009 20:43:47   
Fargesia
neelika, hvala!!!!user posted image

zdej si pa moraš ticker narest!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 267
23.4.2009 20:57:08   
miska73

Imamo ga...user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga moja, na tole se pa pije.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In... občutki?

< Sporočilo je popravil miska73 -- 23.4.2009 21:00:05 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 268
23.4.2009 20:59:27   
miska73

Fargi, user posted image ....zdaj pa tako! Vse naše pozitivne misli, vibracije, pestke in fige so skoncentrirane na vaju s suzi. Vsa ta energija bo sigurno sedaj delovala, kajne punce?

Se močno strinjam.

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

zdej si pa moraš ticker narest!!!!

Zdaj pa res. Kako pa misliš, da bomo drugače spremljali koliko si že noseča.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 269
23.4.2009 21:05:09   
lučka 25
neela, še enkrat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa kot je rekla fargi, hočemo tikerček, da bomo lahko odštevale s teboj.  user posted image  pa hvala za navijanje.

Fargi, zdaj pa navijamo za vaju s suzi. Kmalu, zelo zelo zelo kmalu se nam pridružita v klubu nosečk, da bomo lahko jokale od sreče tudi z vama. Pa pogledala sem tvoj tikerče, pa saj maš samo še 2 mesca, do senega najsrečnejših dni v tvojem življenju. Potem ali pa že prej pa samo še češnjica na vrhu torte manjka. Ma tudi, če so 3 češnjice ne bo nič narobe.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 270
23.4.2009 21:31:08   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ma tudi, če so 3 češnjice ne bo nič narobe.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...A kr trojčke bosta ubodla? Ajajajaj....ubogi bodoči možiček. user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 271
23.4.2009 21:33:43   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Draga moja, na tole se pa pije.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In... občutki?

THANKSSSS!!!!

Občutki? Res še ne dojemam. Kot da bi na tistem monitorju gledala nekaj, kar se v bistvu neki drugi ženski dogaja. Drugače pa sem - ostala brez besed. Kar zame predstavlja največji šok...user posted image user posted image user posted image ...Sem pa vsekakor veliko bolj mirna.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 272
23.4.2009 21:35:36   
Fargesia
ti tiho!??? ne ne, tole pa ni možno....

tole zdele poslušam....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 273
23.4.2009 21:36:12   
Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ma tudi, če so 3 češnjice ne bo nič narobe.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...A kr trojčke bosta ubodla? Ajajajaj....ubogi bodoči možiček. user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah nehi no....konc koncev pa zakaj bogi on?! kdo bi pa v trebuhu nosu te otroke?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 274
23.4.2009 21:58:23   
Rakica_80
Neela, supeeer za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iiiiii kako lepooooouser posted image
Suzi, jaz sem tam lih pred sedmo, zadnjič malo po petih minutah, ko sem prišla se je že kr začelo polnit, nevem no, upam, da jutri nebo gužva in da boš hitro prišla na vrstouser posted image
Punce lep večer želim naprej, grem počasi ajatuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Erik vam je najlepša?

Erik (69%)

Eric (4%)

Erich (1%)

Ta ime mi ni všeč (26%)

Število vseh glasov: 582

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!