lučka 25
|
Evo mene . Mi je končno le uspelo nekaj napisati na ta računalnik. Saj bi ga vrgla skozi okno, pa mi moj ne dovoli. Važno je, da vam povem, da vas nisem pozabila, da vas pogrešam, pogrešam vaš klepet,... Vidim, da bo ta teden polno enih novic, dogodkov,... Super. neela, dobro opravi jutri na UZ. Pa poročaj. Itak pa, da bo vse v redu, nič bat, še kakšna solzica sreče bo pritekla - govorim iz izkušenj, ker jaz na vsakem UZ spustim kako solzico (ampak obvladam, me nobeden ne odkrije, ker vsi vneto gledajo v ekran) miška, a ti pa v petek na NS. Pa saj tu bo tudi vse v redu. Oba škrtka ti bosta veselo mahala, ti boš pa jokala od sreče. fargi, čakamo na top kaj si kuoila, kakšen je bil nakup. Pa navijamo. suzi, a bo že akcija. Super!!! Vidiš kako dobro se je vse skupaj izšlo. Zdaaj pa navijamo za uspeh. tecnobica, jaz sem za laparo šla k osebnemu zdravniku, ki me je poslal v laboratorij, kjer so mi naredili krvno sliko, v svoji ambulanti pa mi je naredil EKG. Potem pa imamo v Kr itak tako, da greš še prej na posvet pred operacijo, kjer ti zmerijo pritisk, preverijo kapaciteto pljuč, se pogovoriš z anestezistom. Za HSG pa nisem šla nič dat kri (G ni nič rekel, da moram opraviti krvno sliko), pa so bile setre tam kar hude, ampak so mi potem tam vzele kri in je bilo potem vse v redu. Da sedaj poročam še malo o sebi. Danes sem imela posvetovalnico, vse je v redu (kri in voda), malo zatekam, lega otroka je v redu, maternični vrat lepo zaprt in dolg, kot je pač potrebno. Sem pa danes G povedalal, da mi je komisija zavrnila bolniško, pa je bil kar hud. Zdaj mi je napisal ponovni predlog za bolniško, kjer je pa sedaj zapisal vse skupaj, kar je bilo do sedaj (IVF, vstavljena 2 zarodka, eden odmrel, krvavitve,..., rizična nosečnost) in na kobncu, da predlaga bolniško do PD in odebeljen klicaj. Je rekel, da če mi spet zavrnejo, me bo pa za kak dan vzel v bolnico, ga bodo pa bolj resno jemali. Ampak mene pa spet vse skupaj obremenjuje, ker se bojim, da mi bodo spet zavrnili. Rezultate izvem v petek, ko dobim odločbo, upam, zeloooooo upam, da z odobreno bolniško. No, zdaj sem poročala o vsem skupaj. A ja, nisem še. Nepričakovano sva tudi že dobila voziček, kljub temu, da so nama zagotavljali, da ga bova morala čakati 2-3 mesce, dobila pa sva ga po 4 tednih. Je pa lep, itak. No, zdaj bo pa to res vse, se bom še kdahj probala "skregat" s tem smotanim računalnikom, da vam kaj napišem. Saj berem vas lahko, sao kaj ko svojega jezika ne morem stegniti.
|