|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "nore krave"
9.4.2009 21:33:34   
Rakica_80
J**** vam vraga, kaj ste noreeeeeeuser posted image
ČESTITKE NEELA, ZA +++++++++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vedela sem vedelauser posted image , čim je neki Fargi skrivalauser posted image
Uživaj vuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 176
10.4.2009 0:14:41   
misk2
neela ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
c e s t i t k e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 177
10.4.2009 8:50:04   
aqua77
Neela, iskrene čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 10.4.2009 8:59:47 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 178
10.4.2009 8:56:07   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Drage moje,
neela je srečno pripujsala domov in doma zeeeloooo razveselila možeka s user posted image . Ja, končno je tud nama uspelo!

Sam tko, da boste vsaj vedle, katera naslednjič časti...user posted image user posted image user posted image

JJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 179
10.4.2009 9:08:22   
T1979
Neela čestitkeeeee.  user posted image    user posted image   user posted image   user posted image    Lepo nosečnost in uživaj.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 180
10.4.2009 17:52:05   
lana70
punce...vesele praznike, pa čimveč jajčk  !!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 181
10.4.2009 20:39:25   
neela
Punce!

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 182
10.4.2009 21:07:02   
lana70
...a vse jajčka barvate, k ni nobene gor???

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 183
11.4.2009 14:42:35   
lučka 25
No jaz se spet veselo švercam na drugem računalniku. Doma vas lahko samo berem, napisat pa ne morem nič. Zdaj sem pa res že jezna kot 10 user posted image . Kdaj bo ta mašina spet začela normalno delat. Al pa jo bom res samo še čez okno ven vrgla.

Skratka mislim na vas in vas nikakor nisem pozabila. Še dobro, da me takooo zelooo dooobra nooovica od neele pokonci drži, pa mi na obraz nariše en velik nasmeh. Zdaj pa še ostale, ma da boste hitro v našem klubu. Članarine pa ni, ste vse dobrodošle. Fargi, pri tebi pa veš, da sem ti že rekla, da te pridem spodbujat v LJ.user posted image

Drugače so pa meni sedaj na ZZZS zavrnili podaljšanje bolniške, ker .... ne vem zakaj. In to 2x. Tako, da sem zdaj na dobustu, potem pa spet na bolniško, ki pa bo spet na breme delodajalca. Še dobro, da mam dobre sodelavce, da so bolj oni mene mirili, kot pa jaz njih. So rekli, da sem pomembna jaz in predvsem otrok, da naj se ne razburjam, da bodo oni že plačali. Zlati so.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 184
11.4.2009 14:43:18   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Jaz jih grem (šele) zdajle. Vednjo zadnji trenutek lovim. user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 185
11.4.2009 18:55:55   
neela
lučka, ja fuuuuuul te že pogrešamo. Vrzi ta računalnik čez okno pa hop po novega user posted image   Tvoja informacija mene tako jezi! Bemtiš, najbolj me jezi zato, ker poznam kar nekaj punc , ki vem, da jim ni nič, pa veselo koristijo bolniško. Ne me vprašat, kako jo dobijo. Me pa, ki smo RESNIČNO dale marsikaj skoz, velikokrat zobe stiskale, jokale in komaj komaj prišle do user posted image ....take treba pa preverjat in jim oteževat to lepo stanje, za katerega smo se borile. user posted image user posted image user posted image user posted image To ni pošteno! Še dobro res, da imaš ok sodelavce in pa predvsem šefa, da ti bodo že poštimali, da bo vse ok. Res pa je, da tile na zavodu fuuuul stiskajo mošnjiček in prav na takih stvareh... Držim pesti, da urediš vse tako, da boš v miru doma dočakala svojo user posted image !

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 186
11.4.2009 18:56:33   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Jaz jih grem (šele) zdajle. Vednjo zadnji trenutek lovim. user posted image

Jaz pa jih ne bom....ker jih niti ne bom jedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 187
11.4.2009 19:50:09   
LuNa73

Drage moje,
neela je srečno pripujsala domov in doma zeeeloooo razveselila možeka s user posted image . Ja, končno je tud nama uspelo!

Sam tko, da boste vsaj vedle, katera naslednjič časti...user posted image user posted image user posted image

superrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image   želim ti lepo lepo nosečnost....

hmmm.... sam me zdej mal skrbi, ker tale norost  se nekam hitro "množi" zadnje cajte.... da ne bo vse polno norih krav po svetu hodl user posted image user posted image user posted image  Ampak če dober razmislim, me nima kej skrbet, ko pa je to taka lepa, prikupna in prisrčna kravja norost user posted image .

EVO vam tole.... zvočnike morte dat na ful pa se na vs glas zraven dret... dobra volja zagotovljena... je namreč antistresni program to user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Jst sem dobro. Se pretvarjam v velikega lenivca user posted image

hmmmm....user posted image user posted image  sej to se pa ti ja ne rabiš... pretvarjat mislim user posted image . drgač sem pa spet nekej za tebe prpravla: TOle, TOLE in TOLE user posted image  Pa en velik objemček vam trem pošiljam user posted image .

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 188
11.4.2009 20:01:28   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Jst sem dobro. Se pretvarjam v velikega lenivca user posted image

hmmmm....user posted image user posted image  sej to se pa ti ja ne rabiš... pretvarjat mislim user posted image . drgač sem pa spet nekej za tebe prpravla: TOle, TOLE in TOLE user posted image  Pa en velik objemček vam trem pošiljam user posted image .

user posted image user posted image user posted image Znaš me ti vidim ekstra dobro...

Hvala ekstra za prvo in drugo. Tretje pa zaradi mojega nadaljnega duševnega zdravja (kolikor ga je še ostalo) raje ne bom do konca poslušala user posted image

Kak si mi srce? Bo kej pirhov pa šunke pri vas?
A veš, da mi prav manjkaš tle na RR.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 189
11.4.2009 20:56:52   
LuNa73
oj miška... veš za ta tretji komad sem pa poskrbela zato, da ti pr prvih dveh ne bi prevč cuker narastu user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da se spet v realnost vrneš user posted image .

Prhi pa šunke pa zajci... za to drugi poskrbijo,.... se nimam cajta jst s tem ukvarjat user posted image . Drgač pa sem.... spomladansko...utrujenooooooooooo do konca in naprej user posted image .

hmmm, veš kaj, glede na to da me ni na RR... veš kje me njadeš drgač.... pa me ne boš nč pogrešala, če me tam mal pocukaš za rokav... pa udarima kaki klepet. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 190
11.4.2009 21:44:05   
lučka 25
neela, ja tako je to z mojim računalnikom. No, saj mi uspe, ko se skoraj eno uro matram, mi ga pa rata nekak usposobit. Jaz tudi pogrešam klepetanje z vami. Ma da po praznikih zrihtajo to mašino do konca.
Kar se pa tiče bolniške, sem pa tudi jaz jeza kot user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Kot si rekla. Veliko jih je, ki so doma, pa to ni potrebno, nas pa kaznujejo še s tem. Je rekla moja mami, kakšna mirna nosečnost, če se pa enkrat na mesec ali pa na mesec in pol treseš al bo odobrena bolniška ali ne. Jaz sem bila res že en teden čist preč, od kar so mi v prvo zavrnili in samo čakala sem še, da mi bodo ponovno zavrnili. Pa se je to tudi zgodilo. Ah, bo že. Važno, da smo našli vmesno rešitev.
Pa ti mami, kako si? Vse v redu?user posted image

miška, ti pa tako lepo vshajaš, zdaj se pa sigurno že kaj pozna. Čuvaj svoja zaklada še naprej.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 191
12.4.2009 8:33:11   
neela
Drage moje...želim vam prekrasen današnji dan. Jaz si ga vsekakor privoščim user posted image

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 192
12.4.2009 9:50:56   
lana70
da vas še tu pozdravim.....in zaželim lepo nedeljo

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 193
12.4.2009 9:51:02   
aqua77
nore kravce veliko pirhov vam želim...

pa še več piščančkov.... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 194
12.4.2009 20:27:47   
lana70
nobene nikjer....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 195
13.4.2009 9:06:50   
aqua77
Jutro!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 196
13.4.2009 9:24:34   
Fargesia
madonca, sam res sameva tale tema...

dobro jutro aquica!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 197
13.4.2009 10:38:14   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

madonca, sam res sameva tale tema...

dobro jutro aquica!!!

čau čau!! user posted image user posted image user posted image

te ni je res bolj zatišje, samo nekatere dežuramo... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 198
13.4.2009 10:48:38   
neela
No, danes sem tud jaz gor....a ve ste še? Kaj počenjate kaj danes? Jaz bom danes nekak zgledala takole user posted image , izpit se približuje.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 199
13.4.2009 10:50:44   
aqua77

No, danes sem tud jaz gor....a ve ste še? Kaj počenjate kaj danes? Jaz bom danes nekak zgledala takole user posted image , izpit se približuje.

Pozdravček frišna nosečka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako se kaj počutmo?? user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?