|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
16.10.2009 21:16:20   
Fargesia
nisem se podrgnila, sem ga pa božala...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
16.10.2009 22:27:12   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

nisem se podrgnila, sem ga pa božala...user posted image user posted image user posted image

No, tud to veja. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
16.10.2009 22:32:08   
PENCA

Bravo Fargi, zdej pa ziher bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo Misk2, da si se spomnila na nas user posted image .

Lučka res nehi jokat, ker je že čist opasno, da dehidreraš kot pravi Neela. Upam, da boš mela kmal konc diete, pol pa jej, vse kar zdaj nisi mogla user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
17.10.2009 8:50:19   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
17.10.2009 9:29:53   
kimsy
fargi - bravo!!!

neela - imam pa eno vprašanje za tebe. Plis, če mi odgovoriš! V torek grem na test za sladkorno, pa sm že mislila, da mi uide! Zanima me, a to moreš bit čist tešč, pa a ti vzamejo kri al morš dat vodo? Kok časa vse skupaj traja? Grem pa na polikliniko, A se morem prej kaj naročit? Uf, sm naložila... No, sej mi lahko tud kera druga pove!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
17.10.2009 12:17:57   
neela
kimsy, greš zjutraj (jaz mislim, da sem prišla ob 8. uri) na polikliniko (diabetološki oddelek, ki je takoj ob vhodu desno). Tam greš na okence sprejem, oddaš napotnico in poveš, da si prišla na test za sladkorno. Je fajn, da si tešče. Potem te takoj napotijo v sobo št 3, kamor takoj vletiš noter (ni ti treba čakati pred vrati) in tam dobiš za pit tisti cukr. Fajn je, da vzameš s seboj limono, ker jo sestre rade stisnejo v to vodo in je potem čisto tak okus kot malo bolj pocukrana limonada. JAz vem, da sem bila tako žejna, da sem kr prosila, če lahko dobim še user posted image . Itak ne cukra, samo vodo. Potem pa te pošljejo ven v čakalnico in ti naročijo, da točno čez eno uro priletiš nazaj (vmes ne smeš preveč gibati ali jest, lahko pa piješ navadno vodo) in takrat ti vzamejo kri. Potem pa še cca. 15 do 20 minut počakaš na rezultate. V primeru, da dosežeš vrednost do 7,8 potem je to to in je ok. Če pa presežeš to mejo, potem pa v prihodnjih dneh ponoviš test, z večjo vrednostjo sladkorja v spiti tekočini in potem daješ kri vsako uro (se pravi na tešče, 1 uro po pitju, 2 uri in 3 ure). Če so te vrednosti ok potem je super, če ne, pa te dajo na 'listo diabetičnih srečnic', kjer najprej štartaš z dieto (ki po mojem mnenju to sploh ni dieta, ampak zdrav način življenja, ki bi ga moral prakticirati vsak človek) in merjenjem sladkorja.
Meni to ni noben bav bav, saj mi po eni strani zaradi te diete teža ne narašča (jo kar dobro držim na vajetih, saj sem se do dopolnjenega 32. tedna zredila vse skupaj 3kg), poleg tega pa sem pri G bolj obravnavana, ker bolj spremljajo razvoj ploda.
Ma itak, da bo pri tebi vse ok....če pa slučajno prideš v naš klub pa nič sekirat, ker tale sladkorna itak s porodom skoraj vedno mine.
Če te pa še kaj zanima pa kr z besedo na dan. user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
17.10.2009 13:30:39   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          user posted image

Ja no, po otroške sem povedla. Veja - vela user posted image

Pa še nekaj, bravo za kilograme. Samo 3, pa saj to je super. Si še boljša kot jaz user posted image user posted image user posted image Boš pol taka suhica kot jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
17.10.2009 13:41:42   
kimsy
neela - HVALA! No, pol ne bo tak bavbav!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
17.10.2009 17:28:27   
Anonimen
Ojla.

Fargi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj nej ti rečem? Ful sem vesela zate in že sedaj držim pesti!!!

lučka, ne ga srat, pa nehi jokat. user posted image user posted image Si očitno še res čist pod vplivom hormonov. Itak, da bo prišel čas, ko bomo vse skupaj kofetkale z našimi user posted image .

miška gre danes domov?? Nič ne vem. user posted image Če je tako pa samo upam, da je ni več strah kako bojo sfolgali.

neela kako si ti? Sta že pripravila sobico?

misk, čestitke za začetek postopka!! Potem se bova pa tako videli v čakalnicah.user posted image

Jaz grem pa sedajle pogledat eno živo stimulacijo. En mesec staro user posted image .. Sem ful vesela in na trnih, po drugi strani pa me je kar malo strah kakšne volje bom spet po obisku. user posted image

(odgovor članu kimsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
17.10.2009 18:42:35   
neela
lučka, ja, mogoče je pa čas, da še medve do manekenskih mer pridemo...pajade...user posted image user posted image user posted image user posted image No, men je čist kul tako, ker vem, da z več kilami pa se bi res ful slabše počutila.

kimsy, itak ni bavbav. Jaz si rečem HB za današnjo medicino, pa - roko na srce - zaenkrat še kar dober zdr. sistem.

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Khm, za kaj že? user posted image user posted image user posted image Ja, vem - obupna sva. Še ničesar se nisva dotaknila in res ne vem, koga ali kaj čakava. Naju bo prehitel po celi črti.

Sem ful vesela in na trnih, po drugi strani pa me je kar malo strah kakšne volje bom spet po obisku.

Jaz bom ti bom tako rekla...svaka ti čast, da greš v to. Priznam, jaz sem se pred user posted image dobesedno izogibala takim srečanjem. Prvič zaradi tega, ker sem videla bitjece, ki sva si ga tako želela, po drugi strani pa zato, ker je ob obisku VEDNO padlo 'the' vprašanje...saj vse vemo, katero. In potem je bil zame pokvarjen dan...ITAK!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
17.10.2009 18:43:57   
neela

miška gre danes domov?? Nič ne vem. user posted image Če je tako pa samo upam, da je ni več strah kako bojo sfolgali.

Mislim, da so šli že včeraj. Hja, Fargi je rekla, da naša miška bolj zmatrano zgleda, ampak jaz verjamem, da bo ona s svojim user posted image že zmogla dva nadebudneža.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
17.10.2009 18:56:27   
Fargesia
ja včeraj naj bi šli domov. ja, men se je ful zmatrana zdela...v primerjavi s ponedeljkom ko sva se videli...

jaz sem kr kul...samo ko grem na vodo, mam filing da mi bo vse skup ven padlo....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
17.10.2009 20:32:39   
lučka 25

lučka, ja, mogoče je pa čas, da še medve do manekenskih mer pridemo...pajade...user posted image user posted image user posted image user posted image No, men je čist kul tako, ker vem, da z več kilami pa se bi res ful slabše počutila.

Ja, kaj pa veš Mogoče se pa kdaj srečava na manekenskih revijah. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
17.10.2009 20:33:40   
Anonimen
neela, dobra si, da zdržiš. Jaz bi pomoje hotla sobico zrihtat že tja v 10 tednu. user posted image Ni šans, da bi zdržala tok dolg. Res ne. Ja, kar se pa obiska tiče je pa točno tko kot si rekla.. Pol je pač pokvarjen dan, dva dni al pa cel teden. Ampak presenetljivo sem tokrat presenetla sama sebe. user posted image  user posted image

fargi, ja, tak občutek je. Boš videla, da bo vsak dan boljš. Sem brala na uni temi, da si mela ful podporo.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1289
17.10.2009 20:34:49   
lučka 25

Khm, za kaj že? user posted image user posted image user posted image Ja, vem - obupna sva. Še ničesar se nisva dotaknila in res ne vem, koga ali kaj čakava. Naju bo prehitel po celi črti.

Pa ti to resno????? Ma vaju bo pobč prehitel po dolgem in počes. Pa veš, da sem jaz 4 tedne prej rodila, pa me je tudi za kašno stvar prehitel. No so vse zrihtal, tako da ko sva z Nežo prišli domov j bilo vse tipi top. Ampak sobico sva pa le imela zrihtano.
A vaju bo treba za ušesa???user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
17.10.2009 20:36:23   
lučka 25

ja včeraj naj bi šli domov. ja, men se je ful zmatrana zdela...v primerjavi s ponedeljkom ko sva se videli...

jaz sem kr kul...samo ko grem na vodo, mam filing da mi bo vse skup ven padlo....

Nč bat, ne bo nič ven padlo, tud odvečne kile ne user posted image .
Kome čakam sredo (no ti še najbolj), da bomo videle kako dober "pridelek" vama je uspel. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
18.10.2009 8:38:06   
Fargesia
heeeej, moje lepotice!!! kako ste?

hja, neeli sem se jaz že pred punkcijo ponudila, da prideva pomagat, pa ni bla neki za to...user posted image user posted image user posted image

suzika, ja noro dobro podporo sem mela! pa še po smsjih...a ne lučka?brez skrbi...ko bom mela ti punkcijo, ti bomo prišel tja strašit!

ja, lučka...komaj čakm na sredo. itak vem da se bodo vsaj dve oplodile...pa če se samo ena in ta ornk, bom vesela do neba!!!!

ps: kok je fajn k mož iz službe laptopa prinese, da lahko na kavču ležim in pišem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
19.10.2009 13:49:52   
lučka 25
Fargi, jap jaz sem tudi tako pravla. Vsaj dva zarodka naj bosta, pa če se magaru samo en prime in točno tako je bilo user posted image . No, jaz bom v sredo upala, da bo pri Neži čim manjše število alergij, ti pa čim večje število zarodkov. Bova obe navijali.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
19.10.2009 14:20:01   
neela

Pa ti to resno????? Ma vaju bo pobč prehitel po dolgem in počes. Pa veš, da sem jaz 4 tedne prej rodila, pa me je tudi za kašno stvar prehitel. No so vse zrihtal, tako da ko sva z Nežo prišli domov j bilo vse tipi top. Ampak sobico sva pa le imela zrihtano.
A vaju bo treba za ušesa???user posted image

hja, neeli sem se jaz že pred punkcijo ponudila, da prideva pomagat, pa ni bla neki za to...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma ja....sej bomo začeli, obljubim. Upam, da ta teden - ma saj veste, da takšne stvari jaz bolj težko oz kasneje dojamem. In itak vem, da naju bo tale naš fantič prehitel po desni, preden se bova midva spokala in prištimala vse stvari.

Fargi, še malo, pa bo sreda.....jupiduuuu.....

In ostale??

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
19.10.2009 14:37:15   
lučka 25
neela, jap si zgleda še bolj pozna, kar se tiče dojemanja, kot sem jaz. Kaj bo šele potem, ko bo fantič tu. Jaz še zdaj kdaj rečem, a je res ali sanjam da imava Nežo. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
19.10.2009 16:31:04   
PENCA

Ojla

Neela tud jaz pravim, da vaju bo fantič prehitel po desni user posted image . Res si dobra, da zdržiš, da ne zrihtaš sobice, jaz bi jo tud že zdavnaj, že v kakšnem petem mesecu user posted image . Če bi jo imela user posted image . Tako imava pa samo kuhinjo in dnevno v enem, pa spalnico, res mi ni jasno kam bi tukaj otroka dala, še sploh, ker v spalnici celo zimo nič ne kuriva, pa skoz je balkon odprt, tako, da je ene 11 stopinj že zdaj. Če bi bilo pa več, bi pa moj umrl, tolk mu je vroče. Se smejem, pa pravim, ko pride otrok, se bom pa kar v kuhinjo k njemu preselila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bova vsaj na toplem user posted image . Tud moj ve, da bo moral pol tud v kuhni bolj zakurt. Zdele še nič ne kurva, je 15 stopinj, mene zebe k psa, njemu je pa vroče. Lahko je njemu šparat, na men, ampak bo prišel čas, ko bo tud njega zeblo, pa bom rekla, da morva šparat, plin je drag user posted image . Aja, res full drago plačava ogrevanje ( mava svojo peč), ker so okna in vrata še iz pantiveka, vse not piha, kurš k pr norcih pa skor ni efekta. Upam, da sva zadnjo zimo tukaj user posted image .

Aja M mi zamuja že kar nekaj dni, 13.10 bi naj prišla, pa ni nobenih znakov user posted image , test je pa tud pred parimi dnevi pokazal - user posted image . Naredila sem ga, ko mi je zamujala 3 dni - bi moral že pokazat, ane? Me ma, da bi jutri še enega naredila, pa se bojim, da bo spet samo ena črtica. Najbolj mi je smotan, k morm met skoz vložke, k nikol ne vem kdaj bo prišla, če bi test pokazal user posted image , bi vsaj vedela, da je ne bo user posted image . Pa spet bi bla srečka user posted image . Torej, če že misli pridet ta user posted image naj čimprej pride, da gremo v nove boje, še boljš pa če je sploh ni in nama je ratal user posted image .

Fargi držimo pesti za sredo user posted image

Lučka kako sta z Nežo?

Grem zdaj pod deko, prste mam že cist trde. user posted image Te dni vas bolj berem, kot pišem

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
19.10.2009 17:20:26   
neela

neela, jap si zgleda še bolj pozna, kar se tiče dojemanja, kot sem jaz. Kaj bo šele potem, ko bo fantič tu. Jaz še zdaj kdaj rečem, a je res ali sanjam da imava Nežo. user posted image

Mhm, očitno se bom jaz zavedla, da imam sina, ko se bom mogla uštimat za njegov maturantski ples user posted image user posted image user posted image user posted image .

PENCA, pr nama je bla podobna zgodba okol temperatur. Jaz zmrznjena in oblečena kot medo, on pa v kratkih rokavih. Potem pa pride user posted image in vsi tisti pripadajoči hormoni zraven in se zgodba obrne. Sedaj jaz luftam sto na uro, kurila sploh še ne bi, moj pa zmrzuje. user posted image user posted image user posted image
Hmmmm...praviš, da ti zamuja, kajne? Pa ti imaš drugače redne cikluse, če se ne motim. No, v tem primeru bi jaz na tvojem mestu čez kakšen dan ali dva še enkrat poskusla s testom (definitivno s CB!!) - lahko, da je prišlo do poznejše vgnezditve in ti ni takoj pokazalo +.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
19.10.2009 19:56:57   
lučka 25
PENCA, a ti zamuja. Kar ponovi test, pa res s CB pa naj pokaže user posted image , da bomo lahko spet skakale do stropa.user posted image  Pa tak mraz mata. Ojoj, mene bi pobral. Je pa res, da sedaj mi je 22 stopinj čez glavo dovolj. Prej, ko sem še živela na Planini, kjer je centralna vezana na kurilnico, je bilo tako vroče, da smo moral imet okna odprta po sobah, pa radiatorje zaprte, ampak če so pa sosedje tako kuril, da je še nam grel. Potem pa mojga spoznam, kjer so še prej kuril na drva, pa pridem k njim na WC, kjer je blo komja kaj čez plus. Sem rabila 5 minut, da sem zbrala pogum, da sem hlače dol potegnila, lulat me je pa že tako, da bi mi skoraj ušlo. user posted image  user posted image  user posted image
Tu pa imava svojo peč na elektriko, pa tud kurva samo v dnevni pa v kopalnici, no zdaj še Nežino sobo. 

neela, ja res vaju bo vse prehitelo. Ja, tam okoli maturanca pa res že zna bit čas, da dojameš. user posted image  user posted image  user posted image  No, a matazdaj vsaj že imena izbrana?user posted image

fargi, kako počutje? Si dobro, vsa na tnih, a ne.

suzi, kaj pa ti kaj? Kdaj kaj kaže da greš v boje? A te M in izcedki še kar hecajo?

tecnobica, kje se skrivaš?

nf-ka, kako kaj vidve z Ajdo?

miška pa uživa s svojima fantoma doma. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, moja Neža je ba zdaj veliko bolje. Apetit in veselje do hrane je super, se je navadla na grenkobo. Pa še akutni dermatitis se ji je čez vikend vidno izboljšal, ni več rdečice, sa še na okoninah ma hrapovo kožo. Drugače je pa veliko bolje.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
20.10.2009 5:19:16   
miska73

Ti jo sam začopati enkrat po transferju in se takrat podrgni ob njen trebuh.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
20.10.2009 5:23:32   
miska73

A deeee... to pa je tko, če ne spiš...
Zdej že bolš zgledam, ko smo doma in mi moj dragi pomaga.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?