|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
9.10.2009 17:58:52   
Fargesia
hej!!!

kako ste?

jst sem bila cel teden brez računalnika...zdej mi ga je možek prinesel domov...je fajn, ne?

jutri mam UZ...utrujena sem od teh zdravil...skos bi spala...HVALA ZA VSE PESTKE!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
9.10.2009 20:12:54   
lučka 25
Ojla!

Mam zadnje dni RR mrk, bolj berem kot pišem. Me utrujenost daje, pa te skrbi. Vsak dan gledam Nežo kako je, a je kaj manj, kaj več pikic, ko poje dovolj sem vesela, pa potem spet poskrbi za to, da noče jesti,...same skrbi. Saj vem, lahko sem srečna da jo imam in čez par let se bom smejala sama sebi, ker se tolko sekiram. Mah, bo že.

Fargi, noro noro mislim nate vsak dan. Za jutri pa pestke stiskam. Pa takoj sporoči DOBRO novico (ker itak bo dobra novica user posted image ). Ja, zdravila pa naredijo svoje. Sem bila jaz po jih tudi tako zelooo zaspana.

neela, ja še ko si nseč so same skrbi. Ampak nič bat, bo vse v redu. Neža je malo bolje, potem pa spet ven useka. Ampak smo se navadili na to.

PENCA, vidva naredita tako, kot sta se odločila. Pri tem pa uživajta. Časkaj, da še napišem stavek, ki ga vse tako sovražimo, a ne Fargi user posted image : Vidva se samo sprosta pa bo. Resno, želim vama, da vama uspe naravno, da boš nekaj posebnega med nami. user posted image

suzi, komaj čakam, da šatrtaš tudi ti. Pa hvala za novičke o naši miški in malima korenjakoma.user posted image

tecnobica, kje se skrivaš?

nf-ka, jaz pa bom tudi počasi zaključila s črpanjem, ker ta dieta, ko sedaj lahko jem komaj kakšno stvar me pa še dodatno ubija. A pa ti si kar naenkrat nehala? Ker jaz bom postopoma zdaj zmanjšala črpanje na 3x na dan, potem 2x na dan in nato zaključila. Me skrbi kako je kar nehat, da ne bo kaj z mojima balonoma narobe user posted image

Grem zdaj našo pupo skopat pa nahranit, potem pa v mižule pižule peljat.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
10.10.2009 9:12:25   
neela
Dobro jutro!!!!!!!!!!!

Danes sem tako zgodaj vstala samo iz enega razloga....da vidim, kaj se z našo Fargi dogaja...in ji posledično ČESTITAM za več kot odličen rezultat. Just keep on like that girl!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
10.10.2009 10:26:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Dobro jutro!!!!!!!!!!!

Danes sem tako zgodaj vstala samo iz enega razloga....da vidim, kaj se z našo Fargi dogaja...in ji posledično ČESTITAM za več kot odličen rezultat. Just keep on like that girl!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
10.10.2009 11:12:27   
Fargesia
še za ostale...hojla!

upala sem da bi imela vsaj 3 folikle...pa začne dr. T govorit in pri 5 sem nehala štet...jih je 8 in so veliki od 13- 15. danes sem 8.dan in imam UZ 12.10. sem ful ful vesela!user posted image user posted image user posted image  najlepša hvala za pestke

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
10.10.2009 15:26:03   
PENCA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fargi, sem vedla, da bodo pestke pomagale. Pa pozitivne misli vseh nas. Upam, da pomagajo še za naprej.

Lučka tud jaz upam, da nama čimprej rata. Ne vem, če bom zaradi tega kaj posebnega, na konc je itak važn rezultat user posted image , ne pa način, kako prideš do njega. Naravno manj boli, zato navijam zanj user posted image . Kolegica, ki ima dva iz postopka IVF, mi pravi, pejt na umetno - ne bo ti žal. Vem, saj potem, če mi ne rata, še zmer lahko grem user posted image . Pustimo času, čas. Tako nekako, zaenkrat.

Neela zdele zihr pančkaš, ker si tako zgodaj vstala user posted image . Ampak se je splačal. Fargi si poslala veliko pozitivne energije in poglej kakšni rezultati. Super.

Suzi, kaj pa kej Miška pravi? Kako so?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
10.10.2009 18:59:30   
Anonimen
Ojla.

neela, ne sekiraj se zaradi mace.. Ko boš uspela, pač boš - se ne mudi.user posted image A takole si skos v pogonu? Kaj pa sobica je že opremljena ali še vedno čakata? Ja, miška je s svojima user posted image user posted image še v bolnici in še nič ne vejo, kdaj bodo šli domov.

lučka, si ista kot moja mami, ko sem bila jaz dojenček. Tudi nisem hotela jest, spila sem največ 10 ml mleka, potem pa konec. Čez eno uro pa spet jok in jest... Skratka, mami je čisto obupavala,. Pa me poglej danes, če mi kaj manjka. user posted image

fargi, uau, tole je pa lep rezultat za pri UZ!! user posted image user posted image user posted image user posted image Do naslednjič se bo zihr še najdel kakšen - meni so ponavad našl še kakšna 2 na vsakem UZ-ju. user posted image   Potem boš pa tako počasi že stopko dobila. user posted image

penca, miška je ok, prav tako mulčka. Eden je še vedno malo v zaostanku, ampak pridno napreduje. user posted image

Jaz sem pa danes tko čudne volje. Vem, da bi mogla spet štartat z montijem, ker so se mi začeli neki rjavi izcedki, ampak nimam nobene volje.user posted image

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
11.10.2009 18:26:07   
tecnobica
Ojla babe žabe. Aja ne, krave moje user posted image

Se morm mal javit, da ne boste rekle, da se nč ne javm.

Taprvo morm čestitat Fargi za njena jačka. Dobra kura nesnica si, ja. Bravo! user posted image user posted image user posted image A ti greš na IUI?

Pol morm pa razočarat vse, ki čakate, da kličem na kliniko pa se prijavim. Mi ni še uspelo. Še zmeraj čakam, da grem čez 14 dni h G. pa da mi da uradno napotnico.

Sem se pa pogovarjala z eno pupo, ki je pri Rešu, in baje da tud na koncesijo jemlje. Tko da se morm še odločit, kam se bom prijavila, oz. se bom tja, kamor prej prideš na vrsto. Sevede, če bo to potrebno. user posted image

Neela, kako kaj tvoj mali? Je začel kaj več brcat?

Suzi, tole tvojo user posted image pa nekam pošlji. AL naj že enkrat pride, da boš pol lahko poskrbela tud ti da čimprej ugledaš user posted image .

Lučka, kako kaj z Neži? Je kaj boljša zdaj ko si na dieti?

Penca, men grejo taki prov na živce, k mi svetujejo, naj grem na umetno. Taki, ki pojma nimajo, kaj prestajamo. Oni mislijo, da je to kar tako, kot bi šu v trgovino po liter mleka. Mam dve taki kolegici. Pa človk jim razlaga, da smo na poti tja, da je treba it na raziskave prej (laparo pa to). Ena mi je rekla, da naj se kar zlažem, da delamo že več kot eno leto na otroku. K bi ona vedla, da je to že zdavnaj mimo... Ma, včasih me ma prov, da bi jim rekla, da naj se brigajo zase. Še dobro, da mam tle vas, k veste kako je to.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
11.10.2009 19:11:50   
Fargesia
tecnobica, ne na IVF sem...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
11.10.2009 19:55:28   
PENCA

Tecnobica si se pa razhudla user posted image . Morm te potolažit, da mi zaenkrat tisti, ki se na to ne spoznajo, še ne solijo pameti. So zelo uvidevni, pravjo, pa sej bo user posted image . Vem, da bo, samo vprašanje časa je user posted image . Zaenkrat imam še čas, da uživam user posted image . Umetno mi je predlagala kolegica, ki je sama v postopku IVF dobila dva zelo luštna otroka. Svetovala mi je to zato, ker je njej pomagal in vem, da mi iskreno želi pomagat. Je tud edina, ki me 100% razume, če kaj ne vem, mi razloži, super ženska. Imam res srečo, da jo poznam user posted image .

Suzi drugač sm pa tud jaz že ene tri dni bolj čudna, verjetno nas vreme daje user posted image , Pa še ohladitve napovedujejo, bom mogla počas že bundo ven zvlečt user posted image .

Zdej sm pa zmatrana, sm bila so treh v službi, pol sem pa doma pospravljala do sedmih. Me kr glava boli, kolk se ene krame nabere, spet za celo vrečo . Zdej grem pa mal počit, pa jest....čokolade že dolgo nisem. Včeraj sem suhe jabolčne krhlje, pa mam dons drisko, morm čokolado, da me zabije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
12.10.2009 11:40:13   
Fargesia
hej!!!

bila sem na UZ...sem čakala svojeag dr. V...skratka...naštel je 15 foliklov, velikih od 12 - 19... v sredo 14.10. ponovni UZ...

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
12.10.2009 11:56:53   
tecnobica
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej!!!

bila sem na UZ...sem čakala svojeag dr. V...skratka...naštel je 15 foliklov, velikih od 12 - 19... v sredo 14.10. ponovni UZ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
12.10.2009 12:16:15   
pilotina
pridna fargi, le tako naprej user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
12.10.2009 12:37:35   
PENCA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fargi, vsakič jih je več, me res zanima kako bo 14.10. Držim pesti še za naprej, naj pridno rastejo user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
12.10.2009 13:11:43   
nf
Fargi wuiiiii super!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Samo da ne bodo potem poročali o prvih 15tvorčkih na svetu user posted image
Lučka, si lahko mislim, da obupavaš. Jaz sem tako nehala, da sem postopoma zmanjševala število črpanj, na koncu sem recimo 1x na 2 dni, dokler res nisem imela občutka, da me mleko ne moti več. Tisti preostanek se pa itak sam resorbira. Ampak veš kako se imam zdej fajn, ko ne črpam več! user posted image user posted image user posted image Kr knjige berem!? Poročaj, kako gre tebi.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
12.10.2009 14:32:44   
lučka 25
Fargi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Bližaš se mojemu 15.10. ko sem jaz lani začela s postopkom. Boš videla, oktober je dobiten mesec user posted image

Tecnobica, če boš rabila kak nasvet glede Reša me kar vprašaj. Midva sva bila obakrat pri njem v postopku. v prvo samoplačniško, v drugo pa na konmcesijo. Glede klicanja na GK pa boš že klicala, ko boš pripravljena na to, a ne? Me te podpiramo v vsakem primeru.
Pa glede vseh teh "nasvetov" te zastopim. jaz sem jim včasih rekla, da zdaj glih n delajo takih, kot bi jih midva rada, da je zmanjkal plavolascev,...al pa že kaj. Al pa, da to ni nakupovalni center, da ko se odločiš greš pa v šoping.

neela, a še spiiiiiiš??? user posted image  kako je kaj naš fant?

PENCA, ko bo ratal, bo ratal. Itak bo to najbolj vesel dogodek user posted image .

suzi, sem bla jaz kot otrok ista. Nič jedla, da so mojo mami sekiral, da sem podhranjena. Zdaj pa....ni da bi govoril. Meni je mami kdaj v "jezi in hecu" rekla, da mi bo že moj otrok vse povrnil. Jaz pa sedaj govorim Neži, da bodo njeni otroci pridni jedci. user posted image
A tebe pa spet izcedki hecajo. Mater vola, sem kar jezna. Se bo pa ja vse uredilo.

nf, ja jaz tudi sedaj postopoma zmanjšujem. Zdaj črpam 2x na dan (zjutraj in zvečer). Za,je je že velik uspeh, da ponoči ne črpam več, da grem lahko takoj nazaj spat. Bom pa kmalu na 1x na dan, potem pa 2x nadan,... Komaj čakam, da bo konec, saj me že to 2x dnevno črpanje osvobaja. mi je mami včeraj rekla, da naj še črpam na polno, da bodo v bolnici lažje ugotovili na kaj je Neža alergična, tudi preko mojega mleka. Pa sem rekla, da bodo itak kožne teste delal in da mam jaz vsega dosti. Ker zdaj, ko pa komaj kaj lahko jem, pa me to še bolj mori. Že sanjam o skuti, jogurtu s kosmiči, jagodah, paradižnikovi solati, gobah, kostanju,....

Imam pa eno veselo novico. Neža je od 10.10. že tako velika punca, da spi v svoji sobi v posteljici in ne več v najini sobici v košku. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  In je zelo pridna.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
12.10.2009 17:52:08   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image BRAVO NEŽAAAA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

mene je eno mičkenu strah punkcije, ampak bomo preživeli...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
12.10.2009 20:29:55   
lučka 25

user posted image user posted image user posted image BRAVO NEŽAAAA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nič naj te ne bo strah. Se da preživeti. Res da malo boli, ampak potem si kmalu dobra, nisi polimljena še par dni, ampak hitro k sebi prideš. Samo čim bolj sproščena moraš bit, da nisi vsa zategnjena, ker potem pa res zaboli. Reš je tako dober, da vsakič, ko prebode z iglo in punktira te opozori, pa vmes reče, zdaj bova pa počila, pa a smo pripravljeni za naprej,..., upam, da je na GK tudi tako. Me je pa manj bolelo v 1, ko sem bila sama (moj še ni prišel nazaj s plavalčki user posted image ), kot pa v 2, ko je bl zraven. Sem se potem tako sama sebi smilila.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
12.10.2009 20:57:56   
neela
Evo konjske fige na raportu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spimo - DAAAA....in uživam vsako minuto spanca! user posted image

Najprej: BRAVO NEŽA, tko se dela. Vidiš lučka, že v zgodnjih mesecih kaže svojo samostojnost in samozavestnost. To ima po tetkah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suzi, danes vendarle poslala pošto. Želim ti, da ti prinese srečo!

madonca, a si baba al nisi? Nore kravice pa se res ne damo tako hitro prestrašit. Saj veš, kaj pravijo tisti prekkolpski bratje: 'Što ne ubija - jača!' Ma zate, draga moja, je to mala malca!!! Ne pozabi, da bodo vse naše misli, pestke in pozitivne vibracije samo s tabo!!!!!

tečnobica, vidiš, jaz se s takimi pomisleki in pametovanji, HB, nisem srečevala, ker moja okolica še vedno ne ve, kaj sva morala dati skoz za user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
13.10.2009 7:11:31   
Anonimen
Jutro.

tecnobica, tud Reš jemlje na koncesijo, ja. Samo pri njemu se čaka okoli enega leta, na GK si vseeno prej na vrsti.

penca, kako si ti? Kdaj jo nepričakuješ?

fargi, sem ti rekla, da bo še par foliklov?? user posted image user posted image user posted image user posted image A jutri bo pa že stopka počasi? pa nič te naj ne bo strah punkcije. Če imaš vse na svojem mestu sploh ne bo bolelo. Samo čutiš kako te nekaj "cukne" - kot, da bi te uščipnil.

lučka, o pridna, pridna Neža!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Super hitro ste tole uštimal.

neela, hvala. potem bom verjetno danes dobila! In kako si ti? Zaspano?

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
13.10.2009 9:12:47   
Anonimen
neela, sem dobila.. HVALA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
13.10.2009 11:57:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

tecnobica, tud Reš jemlje na koncesijo, ja. Samo pri njemu se čaka okoli enega leta, na GK si vseeno prej na vrsti.

Če greš k njemu v prvo samoplačniško, te naslednjič (čez3 mesce) vzame na koncesijo. Drugače se pa res lahko kar načakaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
13.10.2009 22:43:27   
PENCA

Bravo Neža, si pa res pridna, velika punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skuštrana suzi ne pričakujem je danes. Zaenkrat še ni nobenih znakov, da misle pridet. Ker tako naprej, ane? user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
14.10.2009 7:04:25   
Anonimen
penca, ja, kar tako naprej!! user posted image Držim pesti!!

fargi, tudi zate držim pesti, da danes pade stopka!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa dobro jutro!!user posted image

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
14.10.2009 9:12:19   
neela
Jutroooo!!

Sem bla včeraj tolk zmatrana, da vas nisem uspela prečekirat. Sem se šla farmacevtskega agenta in hodila od doktorja do doktorja, da sem uštimala papirje, ki so šli danes  naprej za bolniško. Upam, da podaljšajo in da bo vse ok.

fargi, hitro nam poročaj dobre novičke!

suzi, you're welcome. Res ti želim, da ti prinese srečo oz +!

PENCA, naj belina ostane še naslednjih user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?