|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
14.10.2009 10:33:26   
Fargesia
daaaan!

tako...pa smo dočakali...stopko namreč...v petek 16.10. imam punkcijo in upam da bo imel moj dr. V čas zame...je rekel da se bo potrudil!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
14.10.2009 10:36:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
14.10.2009 10:55:37   
pilotina
user posted image user posted image user posted image bravooo Fargesia user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 14.10.2009 10:56:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
14.10.2009 11:15:22   
PENCA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO Fargi, bravo

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
14.10.2009 11:38:50   
neela
Še tu:

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
14.10.2009 13:19:51   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

daaaan!

tako...pa smo dočakali...stopko namreč...v petek 16.10. imam punkcijo in upam da bo imel moj dr. V čas zame...je rekel da se bo potrudil!

SUpeeer user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
14.10.2009 14:49:35   
lučka 25
Fargi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Stimulacijo in kaj te čaka čez 1 leto sem ti pa že po MMS poslala.user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
14.10.2009 14:50:39   
lučka 25
neela, mislim da glede bolniške ne bi smelo bit težav, še posebej ker boš kmalu na porodniški. Vem pa kako je letat okrog dohtarjev

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
14.10.2009 14:51:39   
lučka 25
Ja, pa še nekaj. Mama lučka čez 11 dni praznuje pa mal sprašuje kdaj bo kaj srečanje, da seže v denarnico. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
15.10.2009 12:16:54   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ja, pa še nekaj. Mama lučka čez 11 dni praznuje pa mal sprašuje kdaj bo kaj srečanje, da seže v denarnico. user posted image

Itak, da tega ne bomo pozabile. Jaz bi predlagala, da se enkrat po RD al pa v začetku nov dobimo. K bomo imele še dodaten vzrok za proslavljanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neela, mislim da glede bolniške ne bi smelo bit težav, še posebej ker boš kmalu na porodniški. Vem pa kako je letat okrog dohtarjev

Ja, to mi je tud dr rekla. Sam mene bolj skrbi, da bom priklenjena na dom, kar pa mi še zdaleč ne diši...saj veš k me poznaš. user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 15.10.2009 12:18:05 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
15.10.2009 13:02:22   
Anonimen
ne, ne, neela..user posted image Fargi bo mogla pa kar sama častit!user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
15.10.2009 14:49:11   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

ne, ne, neela..user posted image Fargi bo mogla pa kar sama častit!user posted image  user posted image

Ja, točno tako. Je tako tudi sama izrazila željo. A ne Fargi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
15.10.2009 14:50:47   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ja, to mi je tud dr rekla. Sam mene bolj skrbi, da bom priklenjena na dom, kar pa mi še zdaleč ne diši...saj veš k me poznaš. user posted image

Nič bat, ti kar bodi mobilna, ker take, ki so tik pred porodniško in s takim vzrokom ne kontrolirajo. Pa še to, ko so meni v zadnjo podaljšali, za 5 tednov mi niso nič napisali, da moram biti doma, kar so mi prej obvezno. Mislim, da na koncu tega ne napišejo, edino če je taka diagnoza, napotek od G.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
15.10.2009 22:04:21   
lučka 25
Fargi, navijam za jutri user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
15.10.2009 22:16:27   
PENCA

Fargi jaz tud navijam za jutri user posted image . Upam, da bo dr. V imel čas zate.

Srečno

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
16.10.2009 10:45:49   
tecnobica
Fargiii. A si že na vrsti? No, držim pesti, da čimveč jajčk poberete, pa da bo čimmanj bolelo.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
16.10.2009 15:07:31   
neela
Da še tukaj prilepimo novičko...

IZVIRNO SPOROČILO: diana79
fargi sporoča da je preživela in ima 9 celic!

Moram rečt, da se je naša fargi tko fejst držala, da bi lahko še tri take punkcije dala skoz. Prava nesnica, ni kej.

botrca user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
16.10.2009 15:58:51   
lučka 25
No, sem čakala na objavo, čeprav sem že sama hotela prilepiti novico. Ampak res Fargi, čestitam in vrjamem neeli, da si se dobro držala. Si me spravila v jok, seveda sreče. Vsakič ko pogledam Nežo in se zamislim začnem jokat in si zamišljam vse vas, kako čvekamo s vojimi otročki. Bo prišel ta dan, KMALU.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
16.10.2009 16:40:27   
neela
Si me spravila v jok, seveda sreče.

Joj, a ti še kr jokaš? Ma te tile hormoni še kr držijo? Madonca, nehi....sej si nam že preveč shujšala, sedaj boš pa še dehidrirala. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
16.10.2009 16:43:07   
Ejla
user posted image user posted image user posted image Tudi jaz navijam za Fargi čeprav iz ozadja!!!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
16.10.2009 16:56:16   
Fargesia
heeeeeej, babnice moje!!!! hvala vam za vso podporo, še posebej pa moji neeliki!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
16.10.2009 16:57:37   
misk2
lep pozdravcek bejbike.... vem... vem da se nisem oglasila ze par mesecev... ampak ....enostavno nism.... imam novico.... nas dragi dr. je povedal da mora pa zdaj na ivf.... malo me je strah..ampak sva se ze pomirila s tem.. in greva 2 .11. se spikat z injekcijami.... upam da ste ostale ze vse srecne nosecke..nism se nic prebskala katera je katera se ni... drzim pesti za vse vas .... POGRESALA SEM VAS.... :)))))

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
16.10.2009 19:43:27   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Si me spravila v jok, seveda sreče.

Joj, a ti še kr jokaš? Ma te tile hormoni še kr držijo? Madonca, nehi....sej si nam že preveč shujšala, sedaj boš pa še dehidrirala. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja kaj čmo, takle mamo. Hormni še kar delajo. Od zadnjič mam pa še 4 kg manj, ker ta dieta zdaj je pa nora. Do srede še zdržim, ko bomo šli z Nežo gotov na teste, potem pa konec. KOmaj čakam, da pojem jogurt, skuto, pomarančo,...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
16.10.2009 19:44:11   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

heeeeeej, babnice moje!!!! hvala vam za vso podporo, še posebej pa moji neeliki!!!!!

Pa si se podrgnila ob njen buši? Ma kaj sprašujem, gotov nisi pozabla. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
16.10.2009 19:46:24   
lučka 25
misk2 dobrodeošla spet med nami. Nič bat, bomo pa v novembru navijale še za tebe, pa gotov tud za suzi, a ne?

Pa ful, ful, ful,..., ful sem vesela, ker je šla naša miška s svojima fantkoma danes domov.

Na, pa že spet jokam. Danes je en tak dan. Pa še spomini na lansko leto, ko sem si dala 1. špiko v postopku in sedaj je tu Neža.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?