|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
3.10.2009 15:59:30   
Fargesia
Lučka, hvala!user posted image

suzika, na 8.dan špikanja z menopurjem me je napročil...drugače jih naročajo na 10.dan...očitno je v dolgem postopku mal drugač...in ful sem vesela, da me je stric B pohvalil.user posted image

moj mož pravi, da ga moram pohvalit...kr tko...pravi zdej da naj odprem novo temo...KAKO STE ZADOVOLJNI S SVOJIMI MOŽMI...in da naj napišem, da sem izredno zadovoljna, da sem zadela terno!zdej mi je reku, da se hecam, on pa resno misli...

neela, a jst mal tvojga gospoda pokličem, pa ga okregam?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
3.10.2009 16:09:05   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
moj mož pravi, da ga moram pohvalit...kr tko...

Ja, ja....sej dedce treba samo hvalit pa božat in gladit njihov ego...če hočeš kaj dosečt pri njih...user posted image

pravi zdej da naj odprem novo temo...KAKO STE ZADOVOLJNI S SVOJIMI MOŽMI...

user posted image ...mislim, da bi bilo v enem tednu naklofanih 200 strani...takih, napetih strani kot kriminalka....user posted image user posted image user posted image

neela, a jst mal tvojga gospoda pokličem, pa ga okregam?

Mu ni pomoči, ker točno ve, katere strune mora ubrati, da se odkupi...do naslednjič...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
3.10.2009 16:10:07   
neela
..in ful sem vesela, da me je stric B pohvalil.user posted image

suzi, kaj pa tebi pravi stric B? Ready to start and win???

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
3.10.2009 18:03:16   
Anonimen
jah, meni je rekel, da je odprl "poti" in da bom danes ali jutri dobila M. Ampak ne kaže, da bo kej. Je res, da me je prej parkrat ful zašpikalo, ampak ni pa vidit, da bo kej priteklo.user posted image Jaz imam občutek, da se je meni ščistilo že prek tega izcedka.user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
3.10.2009 19:12:55   
Fargesia
suzika, tud jst sem mela zelo zelo slabo M...v ponedeljek se je začel izcedek, v četrtek se je malo okrepil, danes je pa že konec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
4.10.2009 10:04:49   
Anonimen
Evo, js pa še izcedka nimam več. Tako, da očitno bomo počakal na drugo M. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
4.10.2009 11:00:12   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image suzika, čist tko mim grede...si mogoče naredila kakšen test? si klicala na GK?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
4.10.2009 13:50:05   
lučka 25
suzika, pa ja ne no. Pa ja ni bo to to od M? user posted image user posted image user posted image

Fargi kokoška, kako kaj? A ti moraš pa svojega pohvalit user posted image  Jap, kot pravi neela, ves čas moramo hranit njihov ego, da kaj dosežeš user posted image

No, pri nas pa ima Neža spet pike, tako, da bom črtala še jajca. Jap, seznam živil je zelo kratek, ampak se da preživet. Še dobro, da sem imela v vrtcu že 3 alergike na mleko in jajca, da vem kaj lahko jem, ker se spomnim iz njihovih jedilnikov. No, oni so lahko jedli tudi sojine izdelke (2 od 3 otrok), jaz pa jih ne smem. Sem pa jedla rižev sladoled in je prav dober.
Neža že malo lažje spravi dol to novo mleko, ampak so pa še borbe. Še kakšen dan, pa bo jedla tudi to mleko, se ga bo navadila.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
4.10.2009 19:20:42   
neela
Oooojjj....kako smo danes?
Pr nas blo malo bolj napeto. user posted image Ta naš mali mi že sedaj dela sive lase. Že od včeraj ga bolj malo čutim (brce, premikanje), tko da sem danes pa že bila malo zaskrbljena. Sploh, ko ni brcal ob urah, ko ponavadi to počne. Celo na hrano ni reagiral. Pa sem si rekla....če ga cukr ne bo prebudil, potem bo treba iti k G al pa celo v P. K user posted image pa sladkorna, privoščila sem si sladoled in nekaj malega čokoladnih napolitank ter se šla malo uležt, da bi lažje 'registrirala' premike. HB pa je po ene 10 minutah vendar začel migat. Ne morem povedat, kakšen kamen se mi je odvalil izpred srca. Saj vem...mogoče si boste mislile, eh, to pa ja ni kaj takega; drugače pa misliš takrat, ko si na tem. Sedaj se tolažim s tem, da ga malo daje polna luna in se mu ne da migat. Mož pa pravi, da smo našli prvo lastnost, ki jo je podedoval od...mame. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
4.10.2009 19:55:25   
nf
Ehh Neela, vem kako se počutiš, ampak ne se sekirat, vse je v redu! Naša je včasih cel dan prespala, ali pa se je samo meni tako zdelo, mogoče tudi nisem čutila na kakšnih mestih brcanja, kaj pa vem.
Lučka, a ti še stiskaš? Jaz sem nehala na Ajdin 4.mesečni rojstni dan! user posted image Kot sva se zmenili user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
4.10.2009 20:00:07   
lučka 25
neela, vem kako je to. Sem jaz tudi včasih morala kaj popiti, se nalivala z vodo kot žaba, da se je Neža premaknila. Skrbi pa so. Samo, da se je sedaj mali zbudil, pobrcal mamico in jo pomiril.

nf, ja jaz še črpam mleko. Sedaj ga je samo še za 2-3 obroke. Sem rekla, dako ga bo samo še za 2 obroka od 6 neham, kar pa bo kmalu. Zdaj ko smo na strogi dieti zaradi suma na alergije pa še posebej, čeprav sem zdaj prav hvaležna, da mam še svoje mleko, ker ga obožuje.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
5.10.2009 7:23:11   
Anonimen
Jutro.

fargi, testa nisem delala, ker se mi zdi čist brezveze, glede na mojo diagnozo. Na GK sem pa klicala in je rekla, da dokler ne dobim M nimam kaj. Tako, da računam, da bom počakala še kake 10-14 dni, potem pa si jo bom spet sprožila.user posted image

lučka, a misliš, da ima Neža še na jajca alergijo? user posted image Kako boste sedaj izvedli teste na kaj je alergična in kaj ne? A kar takole?

neela, a praviš, da je mulc bolj lene sorte? user posted image   user posted image Očitno ga samo cuker premami k gibanju. Ma, saj ima prav.. Za kakšno zelenjavo se ne splača vstat, za kak sladoled pa že. user posted image

ooo, naša nfka se je javila.. kako ste z Ajdo? Daj malo poročaj kaj počnete, če je kaj pridna...

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
5.10.2009 8:53:45   
Anonimen
aja, neelika, dej mi povej, kje si ti kupla tisto maco? Mi jo bo zmanjkal, pa bi jo rada naročila.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
5.10.2009 8:57:30   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

aja, neelika, dej mi povej, kje si ti kupla tisto maco? Mi jo bo zmanjkal, pa bi jo rada naročila.user posted image

Suzika, pa če boš naročala... a bi še zame, da probam, kako to izgleda?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
5.10.2009 9:17:06   
Anonimen
ja, kamot.. bo neelika povedala kje in kako.user posted image

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
5.10.2009 9:22:44   
tecnobica

ja, kamot.. bo neelika povedala kje in kako.user posted image

Ok. Neli, daj povej, daj povej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
5.10.2009 9:57:31   
neela
Dobro jutro!
Kaj ne že pravijo, da user posted image ne morejo spati? user posted image Ugotavljam, da ga jaz z dnevi samo podaljšujem...danes 'samo' 11 ur spanca v kosu user posted image .

Ja, maca. Ravno ta vikend sem neki pospravljala in še našla en zavitek tele mace. Suzi, glede na to, da si se prva javila - ti jo pošljem? Drugače pa jo lahko naročite pri grethy. Hm, mislim, da jo fargi bolj pozna.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
5.10.2009 10:32:26   
Anonimen
joj, neela, zdej mi bo pa že nerodno.user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
5.10.2009 11:28:24   
neela
Ti, suzi - meni še bolj, zaradi tega, ker te bom spet morala fehtati za tvoj naslov, ker sem ga nekam založila user posted image . Pošlji mi ga prosim na gsm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
5.10.2009 14:14:13   
lučka 25

lučka, a misliš, da ima Neža še na jajca alergijo? user posted image Kako boste sedaj izvedli teste na kaj je alergična in kaj ne? A kar takole?

Teste bomo delali v alergološki ambulanti na Jesenicah. Samo je za čakat 1 mesec, do takrat a stroga dieta, da se vse umiri, da se ne poslabša. Ker lahko je alergična na eno stvar, pa druga potencialna živila, ki rada povzročijo alergijo, lahko sprožijo še kakšno. Zato pa sem na strogi dieti. Saj jaz se tako in taklo tolažim, da bo na koncu pa alergična na eno malenkost. Upam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
6.10.2009 7:29:28   
Anonimen
neela, ti pošljem sms malo kasneje, ker vem, da sedaj dolgo spiš. user posted image

lučka, aha, tako je to. Nisem vedela. No, tud jaz močno držim pesti, da bo na koncu res kakšna malenkost.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
8.10.2009 19:46:12   
PENCA

Dober večer.

Kje ste kravice?

Vidim, da imate vsaka svoje skrbi.

Lučka tud jaz upam, da je samo ena malenkost. Pa si spet na dieti, pa vse tolk časa traja, upam, da boste čimhitrej ugotovili kaj je. Pa da bo Nežika kmalu bolje.

Skuštrana Suzi kako pa kaj tvoja M, a jo pol ni bilo?

Neela važno, da tvoj mali pikec spet veselo brca. Te pa čist razumem, da te skrbi, če ne. Mene bi še bolj, ker je kolegici 3 dni pred rokom nehal brcat, na rok se je pa mrtev rodil. Je že boljš, da zapaničariš prej, kot prepozno. Sam, da ga cukr zbudi, pol že bo. Boš pa več sladoleda pojedla user posted image .

Fargi kako je bilo na pregledu?

Tecnobica kaj kej dogaja? Kaj novega?

Punce lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.10.2009 7:33:22   
Anonimen
Jutro.

penca
, ne, moje M ni bilo oz. je bil samo nek krvav izcedek en teden. Tako, da čakam spet konec meseca, da štartam. Pa ti? user posted image

tecnobica, si klicala ali te bomo mogle po nagi riti?user posted image

fargi, boš kaj povedala kako se počutiš sedaj ko si uradno drogerašica? user posted image

neela, kako si ti? Fantič priden? Očitno itak spiš cel dan, da se nič ne javiš.user posted image

lučka
, kako je Neža? Kaj boljše? Pa mami, kako se počuti spet na dieti?

Jaz sem dva dni nazaj govorila z našo miško. user posted image Fanta sta ok, lepo napredujeta, tako, da je bila slišat res dobre volje, čeprav ima še vedno ful skrbi. Je vprašala za vse vas, tako, da sem mogla poročat kaj dogaja z vami. user posted image

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.10.2009 12:30:32   
neela
Ja, drage moje...to moje športanje se mi takoj pozna, da sem trikrat bolj utrujena, zato komaj do računalnika pricapljam...al pa spiiimmm in si pustim uživati...user posted image

suzi, nisem še uspela priti do pošte user posted image . Obljubim, da pošljem asap, ker itak moram še neko položnico čimprej plačat; samo pa res ne vem, če mi bo uspelo čez vikend, ker sem ostala brez avta  (je na servisu). Ja, mene ustaviš samo na tak način, da mi avto vzameš user posted image user posted image user posted image

PENCA, ja, to nebrcanje je tud mene čez vikend spravilo malo v strah. In potem sem še v MŠ slišala, da če en dan ga ne čutiš, da moraš iti takoj v P al pa k G user posted image . Žal mi je za tvojo kolegico. Mislim, da je to mora vseh user posted image ; ko si po tolikointoliko tednih misliš, da si že ven iz nevarnosti, potem pa pride to. In kako si ti? Si se že odločila, da ne boš poslušala sodelavk in poskrbela zase?

Jaz sem dva dni nazaj govorila z našo miško. Fanta sta ok, lepo napredujeta, tako, da je bila slišat res dobre volje, čeprav ima še vedno ful skrbi. Je vprašala za vse vas, tako, da sem mogla poročat kaj dogaja z vami.

user posted image user posted image user posted image user posted image A so še v porodnišnici?

lučka, kako kaže s pikcami naše Neže? Je kaj boljš?

Fargi, jutri bodo vse moje misli s tabo in vsi prstki na rokah in nogah prepleteni samo zate!!! user posted image
user posted image
user posted image
In še neki ti polagam na srce....'Expect the worst, hope for the best!''...Zmenjeno?!?!?!? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.10.2009 16:27:02   
PENCA
Ooooooo, pa ste se spet prikazale user posted image

Skuštrana suzi, škoda, zdej morš pa do konc meseca čakat. Sej bo, hitr bo šel tale oktober, pol pa naprej v akcijo. Jaz pa mojo M pričakujem 13.10. oziroma je rajš ne bi user posted image . Ta ciklus nisva bila najbolj pridna, pa vseeno upam, da se je prijelo user posted image user posted image user posted image .

Govorila si z Miško in ji vse poročala? Super. Kako se kej rihtajo? A sta še v P?

Ja, Neela se strinjam, nikol nisi iz najhujšega. Tud jaz sem prej mislila, ko je bilo skoraj 3 mesece mimo, da se lahko malo sprostim, pa se je vseeno slabo končalo. Edino dobr je to, da se je tako kmalu. Zmeraj je kaj, nikoli konca, tud ko rodiš, so pa druge skrbi... Ampak, me smo optimistične, ane? Ne bomo študerale kaj vse je lahko. Ti pošiljam eno user posted image , da vama prinese srečo.
Kakšno športanje se greš? A si zdaj začela? Jaz bi tud mogla kaj športat, pa sem prelena. Že dve leti hodim v fitnes, da bi se vpisala, pa mi še ni ratal, tko, da ne vem kako bi pol hodila večkrat na teden. Se bo treba v rit brcnt, moj me ne bo - je še slabi. Rajš dobr jeva, pol pa počivava. To je katastrofa, ne samo za kondicijo, ampak tud KG se nabirajo. Neki bo res treba narest, a ma katera kakšno idejo?

Neela, jaz bom zaenkrat poskušala še naravno, če ne rata, bom šla pa v akcijo, se bom pa postavla zaseuser posted image . Kot to ovni menda znamo, tud z glavo skoz zid, če je treba.

Fargi se strinjam z Neelo, tud jaz držim pesti user posted image .

Lučka kako sta z Nežo?

Lepo se imejte

< Sporočilo je popravil PENCA -- 9.10.2009 16:32:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?