|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
25.9.2009 9:38:58   
Anonimen
tecnobica, aha, to je dokaz.. user posted image

lučka, a si ga prepričala, a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo. In kako je bilo? Ti itak da si se imela fajn.. user posted image očita mislim?

fargi, neela, o ****user posted image , jaz sem se pa pozabila podrgnit.  user posted image

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
25.9.2009 13:06:45   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
fargi, neela
, o ****user posted image , jaz sem se pa pozabila podrgnit.  user posted image

S hočeš rečt, da se moramo kmalu spet videti?? user posted image user posted image user posted image ...no, sej nas bo lučka kmalu mogla spet zbobnat skupaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
25.9.2009 16:26:02   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: neela

fargi, neela
, o ****user posted image , jaz sem se pa pozabila podrgnit.  user posted image

S hočeš rečt, da se moramo kmalu spet videti?? user posted image user posted image user posted image ...no, sej nas bo lučka kmalu mogla spet zbobnat skupaj...

Jap, točno tako. Oktober bo kmalu tu user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
25.9.2009 16:26:55   
lučka 25

lučka, a si ga prepričala, a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo. In kako je bilo? Ti itak da si se imela fajn.. user posted image očita mislim?

Ja, bilo je dobro. Preživeli vsi, brez težav.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
28.9.2009 13:36:35   
neela
Opa, pa ja ne bomo dopustile, da pademo na drugo stran! Kakšne čveke pa smo???

Kaj se kaj počenja? Pr nas bolj počitniško s pridihom gospodinjskih del user posted image . Sem danes online čvekala z nfko, ki vas pusti vse pozdravit. Packi sta zadnjih 14 dni uživali na morju; je pa obljubila, da se ob naslednjem srečanju (lučka!!!) pridružita tudi onidve...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
29.9.2009 10:03:33   
Anonimen
Ojla.

Pri nas vse po starem.. Jutri ali pojutrišnjem pričakujem M, potem pa spet štartamo s postopkom. Pridno jemljem vitaminčke, monti me je pa očitno malo zapustil. user posted image user posted image Zadnjič sem si vzela en teden frej od te zdrave hrane, sedaj se pa kar ne morem spraviti nazaj.

kako je kaj z našo miško? Katera kaj ve?

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
29.9.2009 11:29:09   
PENCA

Ojla

Neela, res smo slabe čveke. Mi smo meli trgatev, vse se je dobro izšlo, vreme je bilo super. Za staro mamo, ki ni mogla zraven, sem kostanj nabrala, samo pekli ga potem nismo, ker ni bilo časa user posted image .
Lepo, da si govorila z nf-ko in da pride. Eni pa res uživajo user posted image .

Včeraj sem verjetno imela O, midva pa sva te dni bila preveč utrujena, ene 2-krat, 3-krat sva, upam, da je bilo dovolj user posted image . Rint z glavo skoz zid, tud ne moreš. Brezveze se neki silt, če ti je namenjeno, bo glihtako ratalo, kajne?

Lučka lepo, da si šla mal uživat, pa da si si vzela malo časa samo zase. Naj te še možek malo nadomesti user posted image .

Skuštrana suzi saj bo šlo tole z montijem, samo več časa mine brez njega, težje je. Najboljš, da si kar recepte za naprej pripraviš in se jih držiš user posted image . Samo ni mi pa jasn, zakaj se vse tako strogo držite montija? zaradi PCO al kej druzga?

Zdele glih grejem filane paprike, so pa brez mesa, verjetno iz gob, mi jih je dala tašča. Grem papat, pol pa v službo.

lepo se mejte

< Sporočilo je popravil PENCA -- 29.9.2009 11:31:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
29.9.2009 13:17:36   
lučka 25
Ojla

No, mi smo aktivni. Ta teden je noro, sami obiski in to ta veliki. V četrtek bo sploh noro, ko pride 11 babnic (sodelavk) na obisk. Uf user posted image
Pa v četrtek mamo še pediatrinjo in prvo cepljenje. Upam, da bo Neža dobro prestala.
Drugače sva bli pa danes pri pediatru, ker tiste Nežine pike, rdeči fleki so se nooooro poslabšali. Za enkrat jo moram 1x na dan kopat kopeli iz hrastovega lubja (čaj), če ne bo bolje gre p gotovo za alergijo na kravje mleko. Potem pa mami dieta, neža pa poleg tega še drugo umetno mleko. Upam, da ni to to. Važno pa, da se vse uredi.

No dosti o meni, če ne bo Fargi spet kaj komentirala.user posted image

neela, a pol hočeš rečt, da sem jaz kmalu na vrsti za častit user posted image . Res da sem gorenjka, ampak vohrna pa nisem, tako da kar računajte name.

nf-ka pa je tako lepo uživala na morju. Pridna.

suzi, ja zdaj bo pa kmalu tudi zate akcija, bomo navijale še za tebe, kot nore.

PENCA, ja monti je dober za PCO. Ko sem se ga jaz strogo! držala, sem zelooo shujšala (25kg manj, kot jih imam zdaj) in le takrat imela redno M. Jaz vrjamem, da je nekaj na tem.

tecnobica, kko kaj? A že kaj hodiš na italjanščino?

Ma grem kuhat, da ne bova s fotrom lačna ostala.user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
29.9.2009 16:17:11   
neela
Ojla!
Evo mene danes od cukr tete. Sva malo poklepetale o tem in onem, marsikaj novega zvedla. Cukr ok, z nekaj trenutnimi izpadi. Drugače pa moram biti pridna, pa bom lahko daleč prišla....

lučka, a se je začelo pri vas? Obiski iz vseh vetrov? user posted image Si predstavljam, da bosta obe z Nežo zmatrani, zato si teh le ne nakopljita prepogosto. Drugače pa res držim pesti, da ne bo alergija...te znajo biti zoprne. Vohrna? Ti? Mensezdi, da imaš ti to samo za izgovor, drugače pa nisi podedovala te lastnosti user posted image

suzi, fargi, jaz že sedaj tako močno mislim na vaju in držim pestke in VEM, da je ta ciklus za vaju ta pravi in bosta skupaj uživale čas user posted image in se veselile user posted image . Samo nadaljujta tako....stric B, stric M in teta dobra volja!!! To bo prava formula za vaju!

PENCA, ja valda, user posted image na ukaz in na en dva tri je pa res zoprno. Potem kar naenkrat to več ni to. Jaz verjamem, da takrat tud ne more ratat. Glede Montija pa ti je že lučka lepo razložila. Pravilno prehranjevanje in ustrezna presnova je dost ključnega pomena pri PCO.

tečnobica, a si ti punca klicala in se naročila, kot smo ti svetovale???

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
29.9.2009 17:44:08   
lučka 25
neela, no vidim da se cuker lepo rihta in si pridna punca.
Jap, glede alergije pa tudi jaz moooooočno upam, da ni alergija na mleko. Sem kar P prepričevala, da gotovo ni to, da zakaj pa do zdaj ni blo,...pa mi ni pustila, da bi zmagalauser posted image . Upam, da bo vse v redu in res ne fašemo alergijo. Vem pa kako so zoprne, ker sem že imela otroke v vrtcu z alegijami na mleko, jajca, s cilialkijo,...ni da ni. Samo bereš deklaracije. Saj potem se navadiš, ampak...... Ma kaj sploh razmišljam v tej smeri, če pa bo pri nas vse v redu.
Vohrna pa res nisem, lepo da si opazila. Za izgovor pa kdaj prov prideuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
29.9.2009 17:44:21   
lučka 25

suzi, fargi, jaz že sedaj tako močno mislim na vaju in držim pestke in VEM, da je ta ciklus za vaju ta pravi in bosta skupaj uživale čas user posted image in se veselile user posted image . Samo nadaljujta tako....stric B, stric M in teta dobra volja!!! To bo prava formula za vaju!

Jaz tudi navijam kot nora user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in tudi jaz VEM, da vama bo uspelo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
29.9.2009 17:45:42   
lučka 25
A ja, obiski so šli, so bile pridne tetice, naju niso preveč zmatrale. V četrtek pa bo ornk ruker, ko pride 11 tetic user posted image , sam še ne vem kam jih dat, al v konzervo kot srdelce al eno na drugo kot palačinke user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
29.9.2009 18:08:47   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

A ja, obiski so šli, so bile pridne tetice, naju niso preveč zmatrale. V četrtek pa bo ornk ruker, ko pride 11 tetic user posted image , sam še ne vem kam jih dat, al v konzervo kot srdelce al eno na drugo kot palačinke user posted image

Naroči jih na izmene....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
29.9.2009 18:52:18   
tinč407
Pozdravljene drage babike!!

Kako lepo vas je malo prebrat po dolgem času!! Sem vas že kar orng pogrešala!! user posted image user posted image user posted image

Vidim da ste vse ok in uživate. Mala Neža tudi lepo raste user posted image user posted image . Kako pa je kaj z miško? Niti ne vem kako je ime njenima razgrajačema.

Mi smo ok. Štartali smo 19. teden in se lepo razvijamo in rastemo! user posted image user posted image user posted image Veliki smo že celih 19cm.
Ta teden sem ga/jo pričela tudi orng čutiti. Neko premikanje sem čutila že par tednov, ta teten pa so to postale kar konkretne brce user posted image user posted image user posted image user posted image

Morala sem se vam malo javiti. Upam, da ste me kaj pogrešale?? user posted image

Fargi, Suzi in Penca- Za vas pa močno držim pesti, da res rata čimprej!! Zdaj jih držim duplo, tak da bo moralo zaleči!!

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
29.9.2009 23:31:19   
PENCA
Ojla

Lučka se vam pa res dogaja. Najboljš, da jih k sardelce pošlihtaš, ker verjetno hočjo vse naenkrat pridet. Pa kakšno delo jim daj, da bodo še mal koristne user posted image .
Pa tud jaz upam, da Neža nima alergije. Da bodo fleki hitr izginili. Šc, šc fleki, dol z Neže! user posted image  Lučka, itak, da bo vse uredu, imej še naprej pozitivne misli.

Neela lepo, da se tvoj cukr tko dobr drži, to je super. Ja, se mi je zdel, da je monti dobr pri PCO. A misliš, da bi jaz tud mogla to prakticerat? Moj je vegetarjanc, pa itak jeva samo zelenjavo, največ omake in juhe. M mam redne, edino kar so se mi par let nazaj prestavile z 28 na 30 dni in postale bolj boleče, Debela tud nisem, edino trebuh je mal preveč štrleč. Ampak pol k bom user posted image , bo pa čist uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Fargi in suzi tud jaz držim pesti za vaju user posted image .

Tinč 407 lepo, da si nas prišla pogledat. Jaz sem te pogrešala, pa hvala, da držiš pesti user posted image . Lepo user posted image  ti želim še naprej.

Lahko noč

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
30.9.2009 6:45:11   
Anonimen
Jutro. user posted image

Evo eno kavico, da se malo zbrihtate user posted image in pa en sendvič, da ne boste lačne. user posted image

penca, tko kot si napisala - z glavo skos zid je brezveze. če je namenjeno bo dovolj tudi 1x, če ni namenjeno lahk pa 100x pa itak ne bo nič. Mogoče bo pa tako še boljše, ko se nista nekaj trudila.user posted image Jaz se držim montija predvsem zaradi postopka - da ne jem sladkarij, bele moke.. To baje pomaga za boljše celice. Ne vem, no,.. jaz bom še to poskusila, ker če lahko jem tok tablet, vitaminov in vsega, lahko tudi malo pazim pri prehrani.

lučka, ojej.. user posted image Upam, da se bo izkazalo, da ni alergija. Boga Nežika.user posted image A jutri pa praviš, da bo dobila prvo pikico. user posted image

neela, praviš, da ti tist sladoled zadnjič ni preveč škodil?  user posted image user posted image No, vidiš, kar pridna bodi pa bo.user posted image ha, ha, piše da ti mulc nagaja in da te zarad njega boli hrbtenica.. Je kej na tem?

oo, tinč, lepo, da se še spomniš na nas. user posted image Super, da ste ok, pa bravo za brce.  user posted image Kdaj maš morfologijo? Glej, da se nam javiš!! Bosta kaj firbčna ali je user posted image ali user posted image ali bosta počakala do poroda?

fargi, kje se ti potepaš? Pa nf? Vaju bo treba obe našeškat po nagi riti, sploh nf-ko, ki nas je čist pozabila.user posted image

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
30.9.2009 9:52:35   
tecnobica
Se moram malo javit user posted image , da me ne boste vrgle iz skupine norih kravc. Lepo, da me ene pogrešate že malo. Nelči, ne nisme klicala. Kar nekako verjamem, da mi bo ratalo naravno. Sploh pa sem čisto odmislila tole. Še dobro, da si me spomnila, čene bi pozabili še seksat user posted image

Lučka, ne ne hodim še na italjanščino. Me bojo poklical, ko se začne.

Tinč, zame tud navijat lepo prosim.

Eh, nč, grem likat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
30.9.2009 10:34:09   
Anonimen
tecnobica, ne biti smotka in se naroči na posvet!! user posted image

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
30.9.2009 10:36:19   
tecnobica
No, pa mi dajte telefonsko, kam se naročim, za vsak slučaj. ve to ziher imate...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
30.9.2009 10:41:45   
Anonimen
mam, mam.. sam ne pri sebi.. ti popoldne pogledam. Sicer imaš pa mislim da čisto navrhu.. telefonske številke za naročanje in razne napotke.user posted image

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1170
30.9.2009 13:22:47   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA
Ja, se mi je zdel, da je monti dobr pri PCO. A misliš, da bi jaz tud mogla to prakticerat? Moj je vegetarjanc, pa itak jeva samo zelenjavo, največ omake in juhe. M mam redne, edino kar so se mi par let nazaj prestavile z 28 na 30 dni in postale bolj boleče

Hmmm....a ni tipičen znak PCO ravno neredne M? A ti imaš postavljeno to diagnozo? Kolikor vem je Monti dober za PCO (k so vmes tiste presnovne fore pa to), tko da ne vem, če bo tebi kaj hudo nucal. Boleče M pa - po mojem vedenju - vedo nakazovat endometriozo.

ha, ha, piše da ti mulc nagaja in da te zarad njega boli hrbtenica.. Je kej na tem?

ti, a veš da nič! Moram hitro trkat na les...user posted image . Je pa res, da sem bolečin v hrbtenici bolj vajena kot ne, tko da približno vem, kako to zgleda. Da pa mali nagaja, to pa je blo jasno, še preden je začel brcati...kaj čmo, po očetu je user posted image user posted image user posted image user posted image
A si se spoprijateljila z stričkom M al ga še vedno postrani gledaš? Joj, mene tako matrajo tiste tvoje polnozrnate palačinke! Ni user posted image , da si jih v kratkem ne naredim. Samo kaj, ko sem jih jaz vajena jesti z nutello...user posted image ...ne vem pa, kakšna je tista 'diabetična' - si jo že poskusla?

tečnobica, neeee.....ni šans, da te vržemo ven iz kluba! Kdor enkrat vstopi, izstopit ne more več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . P.S.: KLIČIIIII!!!!!! Nismo vsak dan mlajši. user posted image

Fargi, kako kaže?

lučka, a gresta z Nežo še na kakšen pregled okol te alergije?

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
30.9.2009 19:57:20   
lučka 25

lučka, a gresta z Nežo še na kakšen pregled okol te alergije?

Jutri mamo tako in tako posvetovalnico (mogoče dobi že prvo pikico), pa bomo kaj več izvedeli.
Drugače pa imamo naročeno, da jo 5 dni 1x dnevno kopamo v kopeli iz hrastovega lubja, pa če ne bo bolje pa v ponedeljek nazaj. Takrat pa bodo povedali kako in kaj naprej. Baje pregledajo kri in blato, da se lahko že veliko ugotovi.
Smotan je to, ker je flekov vse več, sedaj so že po celem telesu. Saj če ne bi imeli jutri posvetovalnico, bi gotovo šla že pred ponedeljkom nazaj k P. Smotan je pa to, da jutri baje moja P ne dela, jo bo nekdo nadomeščal, pa že včeraj sva bili pri drugi, ker je imela moja posvetovalnico pa tako nisva prišli do nje.

Samo ne vem kako bo kaj z Nežo in našimi srečanji, če je res alergična na krvje mleko. Kako pa naj se druži z nami "norimi kravami",saj bo vsa flekasta. user posted image  user posted image  user posted image
Mal se moram hecat, ker drugače pa me kar zvija. Saj zjokala sem se že, pa tako in tako en bo konec sveta, bomo že pregurali. Pa če je alergija jo skoraj vsi otroci prerastejo med 2-4 letom, in naša pade v to skupino, a ne.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
30.9.2009 21:22:01   
neela
lučka, nikar bit nepopravljivo slabe volje zaradi Neže. Alergije so - žal! - del našega vsakdana. Npr. jaz s tremi takimi živim že več kot pol življenja. Ne glih na hrano, ampak na druge alergene, tipične za astmatike. In kaj mi manjka? Khm, mogoče imam česa celo preveč, kajne? user posted image user posted image user posted image user posted image
Poleg tega pa si že sama napisala, da tele pri user posted image izzvenijo v nekaj letih. Pa naša medicina tud čudeže dela....kar si pa že sama tud ugotovila, da si Nežiko sploh dobila. Četudi vama potrdijo alergijo, naj vama bo samo še en zelo prehodni izziv, ki ga vedve zmoreta kot bi rekel keks. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.: alergija na nore kravice pa NE OBSTAJA....ne boš nas peljala na led...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
30.9.2009 22:14:07   
lučka 25

P.S.: alergija na nore kravice pa NE OBSTAJA....ne boš nas peljala na led...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti šment, pa sem mislila da mi bo ratal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Glede alergij pa vem, da so in bodo,...vse bo v redu. Je pupa podedvala po očiju. In on je eden tistih, ki jo je prerastel in zdaj popije na litre mleka. Ostale pa so še alergije na prah, pršice, perje in dlako. Mah saj vem da bo, samo da mava največji zaklad, ki ji je ime Neža.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
1.10.2009 7:05:37   
Anonimen
Jutro. user posted image

neela, a da te matrajo PZ palačinke? Ja, dej hitro si jih naredi.. Rabiš samo PZ moko (jaz dam malo pirine, malo ajdove ali ržene), malo pecilnega praška, sol in radensko. Maso potem pusti nekje pol ure, šele potem začni pečt. Moraš pa imet res vročo ponev, pa zavedaj se, da se te palačinke pečejo dalj časa kot navadne. Kar se tiče pa nutele imaš pa v trgovini med diabetičnimi stvarmi tudi lešnikov (al čokoladniuser posted image ) namaz, schnelkope (neki tazga) - čist majhen lonček, cena je pa cca. 3,5€, ampak je ful dober.user posted image Aja, moje M še ni.. Še od prejšnjega tedna imam tiste krvave izcedke in čakam kdaj bo, ampak noče pridit. Samo upam, da bo sploh prišla, da ne bojo samo ti izcedki.user posted image Danes al pa jutri bi mogla pridit.

lučka, tud od moje sestrične mulc ma alergijo na kravje mleko, pa se počasi umirja, tako, da ne skrbi!! Tudi če ima Neža alergijo bo izvenela še predno bo šla v vrtec. user posted image Drugače pa dobro opravita danes!!

fargi, jutri imaš pa prvi UZ!! user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo polno foliklčkov.

tecnobica, joj, čisto sem pozabila na številko. user posted image user posted image Daj poglej na netu, če jo kje najdeš, ker dvomim, da se bom spomnila popoldne. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?