PENCA
|
Pozdravljene punce Tinč407 bravo! Lepo, da te prevevajo takšni lepi občutki . Mene sploh niso, men je blo najbolj logično, ko sem vidla rezultat na testu, da je . Ne vem, pomoje še vedno nisem dojela . Zdaj sem v 9. tednu, se počutim čist normalno, lačna sem bla že prej skoz, trebuh mam že skoz tak kot bi bla v 3. mesecu, večinoma kar pozabim, da sem , oz. se sprašujem, če sem res. Tudi jaz sem kadilka. Ko sem zvedla, sem zmanjšala na 3,4, prej sem jih pa pokadila 6 ali 7. Zdaj pa mi tako noro paše kadit, da sem spet na 6 kom/dan. Ah, telo že ve. Sem pa brala, da do 20. tedna ne škoduje tolk, dobro je postopno zmanjševat, ne na hitro prenehat, ker se v telesu sproščajo strupi, ki so se prej nabrali. Ne vem, v knjigah tud piše TAKOJ prenehat, pomoje zato, da vsaj zmanjšaš. V bolj starih študijah piše, da do 10 cigaret na dan ni panike, v novejših pa do 3. Jaz bom potem počasi omejila na 3 in verjetno kadila do konca. Po porodu si bom pa ja zaslužila 1 cigaret . Velik jih poznam, ki so kar dobro kadile v nosečnosti, pa so rodile zdrave otroke, nobene pa ne poznam, ki bi zaradi nosečnosti prenehala. Pomoje je v mejah normale vse uredu. Ne se sekerat, poslušaj svoje telo, pa bo. Samo več C vitamina rabiva, antioksidante. A maš že kakšne znake? Neela mogoče res pretiravam s to alergijo, mislim, da je astmo staknil po puberteti, za jajca pa ne vem. Lučka 25 ne morem verjet, da nisi več 2v1. Čeeeessssttttttttiiiiiiiittaaaaaaaaaaam! Skuštrana suzi bravo za bioenergetika. Zdaj pa bo, si na dobri poti, upam, da čimprej.
|