|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "nore krave"
25.6.2009 10:09:10   
tinč407
user posted image user posted image user posted image user posted image hvala miška!!
Nisem si mislila da bom kda dočakala, da bo še kdo meni čestital. To je tako kuuuuuuuulll user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 676
25.6.2009 10:10:19   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407
Nisem si mislila da bom kda dočakala, da bo še kdo meni čestital. To je tako kuuuuuuuulll user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, to je res hecen občutek, ker si bila do sedaj vedno navajena ti drugim čestitat, kajne??

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 677
25.6.2009 10:11:07   
miska73
Kaj najj še dodam...
Punca, na to se pa pije

user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 678
25.6.2009 10:12:00   
miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala miška!!

He, he... se navadiš.
Uživaj v tem neverjetnem občutku.
Danes je ves svet tvoj.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 679
25.6.2009 10:15:37   
tinč407
Res je smešen občutek :)
Miška upam da je šampanjec brezalkoholni user posted image user posted image   Sva bla včeraj na nekem obisku in so vsi navajeni da spiješ kakšen kozarček in so me tako čudno gledali ko sem rekla da ne bom. Sem se branila z vsemi močmi! user posted image user posted image user posted image

Zdaj upam ,da bo vse potekalo tako kot treba. Malo me grabi tudi panika. Tako dolgo sem si želela tega! Zdaj pa mi gre skozi misli Šit, jaz sem noseča? Jaz pa mami? user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 680
25.6.2009 10:16:04   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Kaj najj še dodam...
Punca, na to se pa pije

user posted image

ti, mama miška, pa ne z alkoholom!!! Al bo ta samo cyber in bomo v resnici nazdravile s sladoledom?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 681
25.6.2009 10:19:10   
miska73
Tinč saj se ni treba čist odpovedat vinčku.
Jst občasno spijem tam od pol do en deci vina.
Pa ko sem zvedla za svojo novičko, sem tudi ene dvakrat nazdravila s šampanjcem.
Ničesar ti ni treba absolutno črtat.

Drgač pa... odličen tikerček imaš

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 682
25.6.2009 10:21:31   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

ti, mama miška, pa ne z alkoholom!!! Al bo ta samo cyber in bomo v resnici nazdravile s sladoledom?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš kaj... mama miška je nazadnje v nedeljo pila šampanjc... pa ji je okus pasal ... njama njama... pa miškolinkota se tudi nič nista pritoževala.

Sva bila namreč v Radgoni v nabavki... da bo mel moj s čim zapit deco tam oktobra, novembra

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 683
25.6.2009 10:22:54   
miska73
Ah moram še eno fotko prilimat... zgleda vsaj en mal manj alkoholna

user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 25.6.2009 10:24:47 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 684
25.6.2009 10:26:14   
tinč407
saj maš prav miška. Kaj paše tebi, mora pasat tudi malim miškolinčom. No, brez pretiravanja user posted image user posted image
Sem pa nekje brala, da če nosečnica spije mislim da enkrat na teden deci rdečega, da so potem otroci tistih mam bolj umirjeni, bolj komunikativni, in se prej naučijo ročnih spretnosti. Je pa bila neka znanstvena raziskava. user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 685
25.6.2009 10:27:29   
tinč407
uuuuuuuuuuuuuuu, jaz bi samo jagode user posted image user posted image user posted image user posted image

A si katera kdaj kakšnega prižge med nosečnostjo? Jaz sem do zdaj kadila, od včeraj naprej pa ne upam več user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 686
25.6.2009 10:33:24   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Veš kaj... mama miška je nazadnje v nedeljo pila šampanjc... pa ji je okus pasal ... njama njama... pa miškolinkota se tudi nič nista pritoževala.

Sva bila namreč v Radgoni v nabavki... da bo mel moj s čim zapit deco tam oktobra, novembra

uuu...jebelacesta...še dobro, da imamo vino doma, tko da lahko nazdravljajo kadarkoli in kolikor želijo. Šampanjec itak ne pride v poštev.

miška, a voziček je že parkiran doma?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 687
25.6.2009 10:33:55   
neela
A si katera kdaj kakšnega prižge med nosečnostjo? Jaz sem do zdaj kadila, od včeraj naprej pa ne upam več user posted image user posted image

Jaz sem nekadilka....strastna...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 688
25.6.2009 10:38:07   
Anonimen
tinč, tole je pa tako lepo brat!!! ČESTITAM!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa začni verjet in uživat!! Mami boš!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

neela, jaz sem tako-tako. Kak dan boljše, drug dan slabše.. Sem pa upoštevala tvoj nasvet in šla k bioenergetiku. Mi je takoj povedal, da so moji jajčniki in maternica čisto "razštelani". Tako, da sedaj začnem z zdravljenjem. Bo pa baje potrebno dolgo zdravljenje, ker imam vsepovsod neke blokade. Rekel je tudi, da bom imela user posted image , vendar ni hotel povedati kdaj in koliko.

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 25.6.2009 10:40:17 >

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
25.6.2009 10:52:22   
tinč407
hvala Suzika!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj te bo bioenergetik spucal in boš tudi ti zagledala svoj user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 690
25.6.2009 10:57:04   
miska73
Suzi ... lej tole so pa moje ploščice
pa brisače, ki sem jih včeraj naročila

user posted image

Tinč lej, najbolš je če ti uspe čist prenehat s kajenjem.
Če ne, pa vsekakor zmanjšaj samo na ene par cigaret.
Drgač pa smo nore kravice menda kar vglavnem nekadilke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
25.6.2009 10:57:10   
spps
tinč407, čestitaaaaaaaaammmmmmmmmmm!!!!!!

slučajno sem videla,da nosiš malo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lepo in zdravo nosečnostuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 692
25.6.2009 10:59:26   
spps
Miska73,kako si pa kaj ti? počutje ok? buši lepo raste?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 693
25.6.2009 11:08:38   
tinč407
spps hvala. Končno sem tudi jaz prišla za tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako kaj tvoj mali sonček? Vidim, da nimaš nobene slikce gor, ko je že prikukal iz trebuščka user posted image user posted image
Se še spomnim, kako sva upale skupaj iz meseca v mesec. Res te že dolgo nisem nič slišala!

Suzi, Saj tudi jaz sem od zdaj naprej med nekadilkami user posted image user posted image user posted image Malo si ne upam, dosti pa pripomore to, da se mi upirajo. Pa kava mi več ne paše. Prej pa bi je spila na hektolitre user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.6.2009 11:10:03   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Miska73,kako si pa kaj ti? počutje ok? buši lepo raste?

Čau lubika.
Jst sem dobro. Počutje je še posebej odkar se doziram z železom vedno boljše.
Buša je pa že taprava... jao, moram mojga nahecat, da me kej fotkne.

Pa vi? Kak se rihtate?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 695
25.6.2009 11:44:50   
neela
suziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....fuuuuuuuuull sem vesela zate, da si se vendarle odpravila. Veš, sej tud meni ni govoril kdaj pa koliko; in jaz sem bila tud ful zablokirana. Samo rekel mi je, da bomo že poštimali - pa smo. user posted image   Eden izmed prvih je tudi zvedel, da nama je ratalo in bil zelo srečen. Boš vidla suzi, sedaj bo šlo samo še navzgor - v vseh pogledih. Res si mi polepšala dan s to novičko. In kdaj greš naslednjič??

miška, huuude so te tvoje ploščice in brisačke. Pa daj še malo pofotkaj v živo tole tvoje bogastvo...khm...kopalnico mislim. Bušija bom itak v živo kmalu vidla, kajne? Kaj pa glodaš za železo...kakšne posebne tablete??

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 696
25.6.2009 12:47:14   
miska73
neela sem sicer probavala vnest železo skozi hrano in pa z dodatkom elevita, ki ga sicer nisem najbolj redno jemala...
ampak ni blo dovolj...
so bli zanč krvni izvidi pod mejo, pa sem dobla železov sirup na recept.

Drgač pa kopalnica je trenutno v pričakovanju keramičarja... tak da ti lahko zaenkrat fotkam samo ploščice v škatlah, pa betonske stene... user posted image
Ja, in miška, ki komaj čaka na tole lepo kopalnico... je pač morala že naročit tudi brisače...

U, nisem se tle nič pohvalila kolk sem včeraj fajn šopingirala na nosečniškem oddelku v H&M...
oblekca 9€, kratke hlače 5€, tričetrt hlače 9€... in se že pere pravkar vse skupaj user posted image
Šla sem pa za čisto nekaj drugega pogledat...

suzi jst tudi upam, da ti bo pomagalo in da bo zdaj vse šlo samo na lepše.
Kaj si pol kupla tiste nagledane ploščice?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 697
25.6.2009 19:37:34   
lučka 25
Ojla user posted image

Kaj jaz to berem, kako lepa novica.

tinč user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ČEEESTIIITAAAM!!! Pa saj to je noro. Zdaj je pa mednorimi kravami res kar zaživelo z nosečkami. PENCA, zdaj pa še tii. Pa obe smo me že takoj zavohale, da dišita kot nosečki. user posted image  Je pa res kar nenavadno, ko ti čestitajo za nosečnost. Kar misliš, da sanjaš. Ti samo uživaj. user posted image

suzi, super za bioenergetika. Jaz sem bila tudi že pripravljena, da grem če nama v 2.IVF ne bi upelo. Boš videla, kako bo to koristno. Brat in svakinja še sedaj hodita, po uspehu, pravita da je to tudi terapija za dušo, kot pri kakem psihiatru, ne samo na bazi bioenergije. Se pa kmalu vidimo, pa boš lahko še dobila š malo naše nore energije. user posted image

neela, nič bat za železo. Dodatke jej redno pa se mogoče izogneš zvarkom železovega sirupa. Danes sem bila spet na Bledu, sav se z mami potepali, pa malo zapravljali in se sladkali. Sva meli ženski dan, ker je oči danes delal. Je bil pravi užitek.user posted image

fargi, še malo pa bo veliki dan. Komaj čakam, da te vidim. Itak pa vem, da boš prelepa, ma kaj mi je, itak boš najlepša in vsa v oblakih sreče. user posted image

miška, kakšne nre ploščice. Komaj čakam končni izdelek, pa tudi da v živo vidim tvojega bušija. Moj tudi kar raste. Se mi zdi, da zdaj se mu je pa kar zmešalo, je vsakič težji, večji. Za rdeče vino pa res pravijo, da je zdravo tudi za nosečko, kakšen deci na teden. Samo meni ne paše, pa še takoj dobim izpuščaje pa dlesni mi zatečejo. Ja, alergija na alkohol je pa res od hudiča. user posted image

spps, lepo da si zvohala noseče nore krave.user posted image kako pa kaj ti?

Se že cel dan potepam, moram še kaj narediti. na primer kaj zlikat user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 698
26.6.2009 7:28:32   
Anonimen
miška, a že vem katere ploščice so to! Lepe so, sem jih videla pri eni moji prijateljici. user posted image user posted image user posted image  Ne, midva jih še nisva kupila. Ravno včeraj sva točno zmerila kopalnice in koliko katerih potrebujeva, tako, da moram danes skupaj potegnit, drug teden pa naročit.

neela, ja, upam, da bo tole pomagalo. user posted image  Tisti dan sem bila 100%, da res pomaga, sedaj pa že malo dvomim..user posted image  No, kakorkoli, škodit ne more. Me pa še vedno grize tisto, da mi ni povedal KDAJ bom imela. Ker imam občutek, da bo še dooolllggggoo do takrat.user posted image  aja, zdravit me pa začne danes.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
26.6.2009 9:19:02   
Anonimen
kopiram post od naše miške

"Pupike moje... Za Lučko pa orng odštevamo.
Ji je namreč odtekla voda danes na vse zgodaj...
Tak da bo/je akcija. "

lučka, želim ti čim lažji porod, zdravega user posted image  in čimveč cartanja!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo tvoj user posted image   lahko prišel pravi čas!!

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?