PENCA
|
Kako ste punce? Takšno žalostno vreme, ampak se ne damo, ane? Fargi lepo se imejte na dekliščini! A tii bodo kakšno ušpičile? Misk2 Tinč407 črne scenarije pa res kar zakleni, ti čisto nič ne pomagajo na poti do sreče. Pojdi raje v dobro družbo, pozabi na te stvari in uživaj. Jaz sem bila tri mesece po laparo in histero, kjer so mi odstranili pregrado, prešpikali jajčnike (policistični jajčniki), enega jajcevoda mi niso mogli prepucati, G mi je rekel, da naj po 3 mesecih pridem na pregled, da naravno skor ziher ne bo šlo, da bom morala na IVF. Jaz sem pa kar malo odlašala, ker se full bojim iti na umetno. Vse sem kar malo omislila, itak sem mislila, da ne bo nič in evo ga, zamuja, tako kot je že večkrat tudi do 46 dni, pa še virozo sem imela, pa nisem verjela, da je kaj. Vseeno sem naredila test, čeprav sem jih v življenju že toliko brez rezultata, in končno zagledala . Tako, da punce ne obupat! Ko ti bo namenjeno, si bo en izbral tebe za mamo. Lučka 25 kar lepo si se razpisala. Hvala za nasvete, nam bodo prav prišli, pa čeprav malo kasneje. Je kar zanimivo v MŠ, ane? Mojmu še nisem povedala, ha,ha. Hotela sem mu kupit knjigo Hura, očka bom. Pa je žal v vseh DZS-jih že razprodana . Te dni sva bila tud skoz skupaj, tako, da tud pogledat nisem mogla, pa tud ne vem kje naj iščem, verjetno je povsod razprodana. Mi je žal, da jo nisem že takrat kupila. Tako, da ne vem, se bom prepustila naklučju. Ja, pregled imam šele 7.7., ker je moj G na dopustu, tako, da bom tudi prvi UZ imela takrat. Pa saj nič ne spremeni, mogoče je še boljš, da je kasnej, ker so nekatere povedale, da so po UZ splavile (ker je bil prezgodaj, al kaj, ne vem). Važno, da mi pikica lepo raste. A NS se pa dela samo v 12. tednu? V koledarčku mi kaže od 12. do 14. t. A sem jaz narobe razbrala? Kolk časa se pa čaka na vrsto? A v Trbovljah to delajo, al moram v Lj? Pa glih zdej je moj G na dopustu, ko ga najbolj rabim. Neela še kar tiščim novico zase, kaj pa vem, tud nič se ne počutim, tako, da sploh ni problem. Včeraj šele so prsi postale čisto mehke, pa žile se mal vidijo, to je pa tud vse. Namesto, da bi bila utrujena, kar naprej na WC hodila, sem še bolj polna energije kot ponavadi. Samo kašljam pa še zmeraj, dons sem pa še kihar pa smrkat spet začela, ne vem a se nikol ne bom pocajtala. Pa še ta vreme. Ampak saj pri meni vedno traja zelo dolgo, da se pozdravim. Kje je šele 7.7., jaz pa toliko vprašanj. Moj ima hudo alergijo na jajca, a jih jaz lahko jem, ker je možno, da alergijo podeduje? kakšno melko pijete? Alpsko, pasterizirano? Pa sem vam spet dala dela . Lep dan
|