lučka 25
|
Evo mene Sem že vse napisala, pa sem dobila prav lepo napisano we are sorry Mater, bom pa vse še enkrat, ampak bolj na kratko. neela, ja sem te slišala ko si nas klicala na raport in se takoj javila. Midva sva se odklopila, spočila, nabrala moči, nahodila,... Zdaj pa veselo nazaj v realno življenje. Pa ti, si najdla potem kar si iskaa, si naročila ali šla raje kar v trgovino kupit? Fargi, vidim da sta uživala. Si mi pa naredila lušte, bi jaz tudi šla kadaj v malo bolj odaljene tople kraje, kot vidva. Saj bova oz. bomo enkrat šli. A pri tebi ap še vedno ni M? Po moje ne bi bilo slabo, da kar upoštevaš neelin nasvet. Te mora, tudi pohvaliti za tisto, kar si nama poslala. Si naju razveselila in moram rečt, kapo dol, res obvladaš - dobra ideja in dobr izvedba. Suzi, vidim da so se folikli zbudili, zdaj naj pa samo lepo rastejo in hkrati v njih tudi lepe celice. miška, kaj je a te tvoja zaklada tako zmatrata, te daje nosečniška utrujenost? nf, zgleda že počasi odšteva dneve in pripravlja še zadnje deatalje za odhod v Rim in prihod pupe. tecnobica, odklop od vsega včasih zelo koristi. Ampak navijam pa še vedno za vaju, da vama uspe. bibabibona, upam da je sedaj M že prišla. Jaz sem svojo M dobila na dan laparoskopije (so mi jo delali na 43 dan ciklusa), potem pa je naslednja prišla na 29. dan. Kaj pa so ti delali na laparo? lana, a ti si bila pa od špik vsa plava. Ko sem si špike dajala sama, nisem bila nikoli plava, je špehec na trebuhu vse prenesel. V prvo, ko mi jih je dajal moj dragi v zadnjico, pa je enkrat zadel žilo in prav tako enkrat Reš. Da še na hitro poročanm kako je pri nas. Trebuh raste in s tem tudi dete. Sem že bolj okorna, moram že uporabljati nosečniške gibe pri sedenju, vstajanju. Drugače mi zvečer malo zatečejo noge, pa križ me daje zadnje dni, a vse se da preživeti. Zdaj bova počasi začela urejati stveri. Danes sva šla na CSD po papirje za porodniško, pa uredit za priznanje očetovstva, ker sva koruznika. Potem pa bova počasi začela tudi kaj urejati za dojenčka, da nama ne bo potem zmnajkalo časa. Zdaj ap upam, da mi bo uspelo posalti post.
|