Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 17:08:31
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ja kje pa ste vseeeeee.....smo ble skor čist na zadnjem mestu...tak da sem mogla hitr it neki napisat da nam malo povprečje dvignem ... Ja detelja porkafiks, kje danes skrivaš pomočnike....bojo men hemeroidi nazaj vn udral, pa punce bojo popadke doble, pa trebuhi jim bodo začeli otrdevat, pa dol jih bo tiščal, pa križ jih bo bolel..... ....ojjoj kok posledic Jst sem zlikala en stroj perila, mal pospravila in zdej bom šla počasi na sladoled....sej je že čas za popoldanjsko malico a ne . detelja je še vedno tako uboga...tko se mi solzijo oči, nos me tako peče...upam, da bo jutr boljše...ko vzamem lekadol je ok...sam ga pa tudi nočem kar tako vzet...enega bom še zvečer, da bom lažje spala...kaj več pa ne... ajaaaa točno bogica ......bučka jst sem čist pozabla, jo upam da ti bo čimprej boljš. Bom pa jst za pomočnike pokrbela, da še za tebe mal poskrbijo in ti vročino zbijejo ....jih grem iskat hehe...danes mi gre tako počasi ura...pa najhujše je to, ko se mo skoz lije iz oči...komaj gledam..pa nimam vročine,amapk vseeno....zunaj je bil tak lep sonček jaz pa imam temo, ker drugače skoz "jokam"... nekaj pomočnikov sem ti pa jaz vseeno zrihtatala...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 17:11:36
|
|
|
|
detelja
|
brigita samo zate....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 17:16:16
|
|
|
|
detelja
|
evo slončka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 17:16:49
|
|
|
|
detelja
|
slončka pa noče pokazat bom pa še 1x probala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 17:27:48
|
|
|
|
brigita23
|
cel post mi je zbrisal
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 17:39:48
|
|
|
|
sonček85
|
uff koliko pomočnikov in kako lep slonček le katerega si bom izbrala evo ga
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 17:40:35
|
|
|
|
sonček85
|
sam a ta slonček kaj dvigne svoj rilec al skoz tko žalostno dol visi
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 17:58:57
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jaz si tudi želim da bi bila takrat moja G dežurna,okoli praznikov je ker vsi grejo baje tko da dela ona ,mi je rekla in če bi ona bila pri mojmu porodu bi bila zelo vesela Po moje je tud fajn med svojga g. pri porodu,.... najbolj te pozna, pa čist drgač je,..... ko pa kr en,... no mislim da je boljš Js sem že slišala, da Simoniti če je dežurn rad sprejme, če imaš ravno takrat PDP. bravo za mene
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:11:32
|
|
|
|
kpmk
|
Brigita23 - glavno je da sta s ta malo doma, da ke vse ok,.... ker je tko drobna,... je pa tak luškana, le kaj bomo me mele? Fajn za hemeroide, po moje tud cartanje pomaga,..... Veš zdej si pa še men lušte naredla s sladoledom, dobr da mamo doma zalogo, si ga grem narest,.... se mi že sline cedijo,..... Frutolina - sej mene tudi dr ni nikoli pregledal, vedno le urin in ctg in po navadi še uz, .... Moj otroček je že v pravi legi od same nosečnosti, skoz aja spodaj in ima glavico dol, kar pa sedaj pa res tišči pa še boli, se mi zdi da mam dol že vse zatečeno
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:13:53
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sam a ta slonček kaj dvigne svoj rilec al skoz tko žalostno dol visi veš, to pa je v tvojih rokah, da slončka spraviš do tega, da dvigne rilec
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:16:33
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sam a ta slonček kaj dvigne svoj rilec al skoz tko žalostno dol visi veš, to pa je v tvojih rokah, da slončka spraviš do tega, da dvigne rilec se splača potrudit, .... ko ga dvigne še srečo prinaša
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:24:36
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sam a ta slonček kaj dvigne svoj rilec al skoz tko žalostno dol visi veš, to pa je v tvojih rokah, da slončka spraviš do tega, da dvigne rilec se splača potrudit, .... ko ga dvigne še srečo prinaša Zdej ste me pa nasmejale.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:25:06
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Men pa tak kožo na trebuhu narazn tišči, da me kr skeli... kr čakam, kdaj me bo raznesl. upam, da ne bo tvoja eksplozija tako izgledala To bo potem konec sveta.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:26:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Sonček, moja slikica je spet stara? kaj je katera kaj spreminjala? ne da bi jaz vedela spremenila se je samo oblika naslova ,junonca kam so pa zginali znakci za - Js sem samo naslov spremenila, ampak očitno na starem seznamu Zankcev pa verjetno zato ni, ker mi najprej ni hotl objavit, je kr en error javljalo.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:26:33
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jaz si tudi želim da bi bila takrat moja G dežurna,okoli praznikov je ker vsi grejo baje tko da dela ona ,mi je rekla in če bi ona bila pri mojmu porodu bi bila zelo vesela Po moje je tud fajn med svojga g. pri porodu,.... najbolj te pozna, pa čist drgač je,..... ko pa kr en,... no mislim da je boljš Js sem že slišala, da Simoniti če je dežurn rad sprejme, če imaš ravno takrat PDP. bravo za mene To pa res.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:27:25
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja me je glih tašča klicala pa se menive...pol pa kao, da imam jutri prelged in da ima ona občutek, da bom čez rok rodila...in pol tako reče, če pa še sploh nisi odprta pol pa mi razlaga kak se to čuti, če si že odprt...jaz pa aja, tako...no mo vidli kako bom jaz to čutila, ko se bom začela odpirat...mi je bilo tako smešno...ampak ji ne bom povedala, da sem že v klubu 1 cm jutri mogoče že prestopim ker pol bo vsakih 10 min klicala, če sem že rodila in pol bom Kaka baraba si, da jo puščaš v nevednosti. če bi vedela za moj dober cm bi skoz na tel. visela in me nervirala ji bom pol povedala, da ni imela prav glede tega, da ženska čuti, če je odprta ali ne... In prav srečna boš, ko boš dala to iz sebe, kajne? Si te kr predstavljam. Nje pa ne.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:28:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 se mi zdi da tale 4.del gre pa kr hitro ...se vidi da nam je junonca normo zvišal , se grem mal spočit... vam pol pišem Ampak danes nekaj štrajkamo... Bomo zvečer nadoknadle.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:31:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sam a ta slonček kaj dvigne svoj rilec al skoz tko žalostno dol visi veš, to pa je v tvojih rokah, da slončka spraviš do tega, da dvigne rilec ja ga pa ni doma ,da bi se mu kja dvignilo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:31:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Sonček, moja slikica je spet stara? kaj je katera kaj spreminjala? ne da bi jaz vedela spremenila se je samo oblika naslova ,junonca kam so pa zginali znakci za - Js sem samo naslov spremenila, ampak očitno na starem seznamu Zankcev pa verjetno zato ni, ker mi najprej ni hotl objavit, je kr en error javljalo. lej nio panike ,saj sem uredila važen je namen in da mi pomagaš uredit seznamček
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:33:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 se mi zdi da tale 4.del gre pa kr hitro ...se vidi da nam je junonca normo zvišal , se grem mal spočit... vam pol pišem Ampak danes nekaj štrajkamo... Bomo zvečer nadoknadle. ja res je danes nismo nekaj zgovorne, no jaz nisem zato ,ker je ena ,ki je na drugi temi(super punca ) včeraj začela krvavet in je šla v P in je zgubila eno pikico ,ena pa še živi ,v soboto izve kako je z drugo če se bo obdržala ali ne . A moramo it pozitivno naprej in biti močne
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:39:12
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja me je glih tašča klicala pa se menive...pol pa kao, da imam jutri prelged in da ima ona občutek, da bom čez rok rodila...in pol tako reče, če pa še sploh nisi odprta pol pa mi razlaga kak se to čuti, če si že odprt...jaz pa aja, tako...no mo vidli kako bom jaz to čutila, ko se bom začela odpirat...mi je bilo tako smešno...ampak ji ne bom povedala, da sem že v klubu 1 cm jutri mogoče že prestopim ker pol bo vsakih 10 min klicala, če sem že rodila in pol bom Kaka baraba si, da jo puščaš v nevednosti. če bi vedela za moj dober cm bi skoz na tel. visela in me nervirala ji bom pol povedala, da ni imela prav glede tega, da ženska čuti, če je odprta ali ne... In prav srečna boš, ko boš dala to iz sebe, kajne? Si te kr predstavljam. Nje pa ne. pa še kako... ona pa bo rekla, zakaj pa nista nič rekla?...jaz pa bom odg. vse vam pa tudi ni teba vedet
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:40:33
|
|
|
|
kpmk
|
Detelja - si pa malo oštra, a ne? Sej včasih je res fajn kej za sebe obdržat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:43:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja me je glih tašča klicala pa se menive...pol pa kao, da imam jutri prelged in da ima ona občutek, da bom čez rok rodila...in pol tako reče, če pa še sploh nisi odprta pol pa mi razlaga kak se to čuti, če si že odprt...jaz pa aja, tako...no mo vidli kako bom jaz to čutila, ko se bom začela odpirat...mi je bilo tako smešno...ampak ji ne bom povedala, da sem že v klubu 1 cm jutri mogoče že prestopim ker pol bo vsakih 10 min klicala, če sem že rodila in pol bom Kaka baraba si, da jo puščaš v nevednosti. če bi vedela za moj dober cm bi skoz na tel. visela in me nervirala ji bom pol povedala, da ni imela prav glede tega, da ženska čuti, če je odprta ali ne... In prav srečna boš, ko boš dala to iz sebe, kajne? Si te kr predstavljam. Nje pa ne. pa še kako... ona pa bo rekla, zakaj pa nista nič rekla?...jaz pa bom odg. vse vam pa tudi ni teba vedet IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Detelja - si pa malo oštra, a ne? Sej včasih je res fajn kej za sebe obdržat Detelja prav uživa v misli na to, kako bo tašči to povedala...samo da prilika nanese. Si tako prikupno nesramna in uživaš v tem, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:43:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 se mi zdi da tale 4.del gre pa kr hitro ...se vidi da nam je junonca normo zvišal , se grem mal spočit... vam pol pišem Ampak danes nekaj štrajkamo... Bomo zvečer nadoknadle. ja res je danes nismo nekaj zgovorne, no jaz nisem zato ,ker je ena ,ki je na drugi temi(super punca ) včeraj začela krvavet in je šla v P in je zgubila eno pikico ,ena pa še živi ,v soboto izve kako je z drugo če se bo obdržala ali ne . A moramo it pozitivno naprej in biti močne Ojoj.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 18:44:30
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Sonček, moja slikica je spet stara? kaj je katera kaj spreminjala? ne da bi jaz vedela spremenila se je samo oblika naslova ,junonca kam so pa zginali znakci za - Js sem samo naslov spremenila, ampak očitno na starem seznamu Zankcev pa verjetno zato ni, ker mi najprej ni hotl objavit, je kr en error javljalo. lej nio panike ,saj sem uredila važen je namen in da mi pomagaš uredit seznamček Z veseljem. Ker za eno je velik dela, sploh zdaj ko se bo non stop nekaj lepega dopolnjevalo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?