|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
26.3.2009 14:33:08   
brigita23
NenaLena- kremo sem naročila po mailu in je prišla v dveh dneh, stala je pa s poštnino 11EURuser posted image ....sam tudi če bi bla 100 mi ne bi blo žal denarja, ker je res super.user posted image  Če rabiš ti lahko dam mail, kjer sem jo jst naročilauser posted image .
Kar pa se tiče solz sem pa jst ista....je zadnjič reku moj ti se še pri trilerju zraven zjokašuser posted image user posted image user posted image ...kaj čmo, hormoni pač...pa smo take nežne dušeuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
26.3.2009 14:33:41   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Čao babuške!

Danes sem bila kar zgodnja, že ob 7h pokonci user posted image . Me kar neka evforija daje, čeprav upam, da se naša princeska ne bo odločila priti pred aprilom. Madona, saj imam šele drug teden CTG in vaginalni pregled user posted image user posted image . Čutim pa, da je že kar malo stiska s prostorom v mojem bušiju. Sem ravno en dan razmišljala, da so kar face ti naši bebiji, da jih nič klastrofobija ne daje, pe reveži se niti iztegniti ne morejo user posted image user posted image user posted image . Pol pa ni čudno, da potem toliko let samo norijo in skačejo user posted image user posted image user posted image .
detelja - Tvoji zajtrki so pa vsak dan boljši. user posted image Že zato ni šans, da še grem v P, saj me prav vsako jutro daje firbec, kaj bo pa danes na jedilniku user posted image user posted image user posted image . Pa nisem hotela reči, da na zadnji fotki nisi seksi, samo tako nežno sem ti hotela prišepšniti, da si včasih boljš' izgledala user posted image user posted image user posted image .
malcekvita - Sem ti poslala porodni načrt na mail. user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za Postojno. Gotovo bo porod bolj intimen kot v Ljubljani. Me Aprilčice bomo pa tako razturale, če pa tako lepo skrbimo druga za drugo in za predporodno sprostitev. user posted image user posted image
sobra - Vidim, da sta s Teneo že ujeli svoj ritem. Čestitke! user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajta in negujta še naprej. user posted image

kopalke - Jah ta ideja s krilci in dolgimi gatami sploh ni slaba user posted image user posted image user posted image . Ali bom pa mojemu kupila nove sončne špegle, ki bodo imele en tak poseben filter, ki bo skril celulit, pa vso odvečno maščobico. user posted image user posted image user posted image A katera ve, če kje kaj podobnega prodajajo? user posted image user posted image
L&L - Ubogi Patrik user posted image . Samo da ni nič zlomljeno in je vse ok. user posted image
Junona - Kako lepo te je presenetil tvoj dragi user posted image ! Glede solz te pa kar razumem, sem tudi sama zadnji mesec še toliko bolj čustvena, da me kar vse spravi do solz. En stavek, lepa melodija, objem dragega medtem ko kuham, pa njegovo lubčkanje mojega trebuščka ... pa že smrkam user posted image user posted image user posted image . Mater, malo sem pa lahko tipična nosečnica user posted image user posted image user posted image .
brigita23 - Super, da je stanje s hemeroidi boljše. user posted image user posted image user posted image Sem si zapisala ime kreme, če jo bom slučajno potrebovala po porodu. Koliko pa je stala?

Grem sedaj še malo na delo, pa se slišimo kasneje,
NenaLena

Js sem tudi taka jokica, že nekaj časa opažam. Moj pravi, da sem kot mala punčka. Se včasih razjočem in me gleda, in reče, da sem tako lepa ko jočem kot mala punčka.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
26.3.2009 14:34:34   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

NenaLena- kremo sem naročila po mailu in je prišla v dveh dneh, stala je pa s poštnino 11EURuser posted image ....sam tudi če bi bla 100 mi ne bi blo žal denarja, ker je res super.user posted image  Če rabiš ti lahko dam mail, kjer sem jo jst naročilauser posted image .
Kar pa se tiče solz sem pa jst ista....je zadnjič reku moj ti se še pri trilerju zraven zjokašuser posted image user posted image user posted image ...kaj čmo, hormoni pač...pa smo take nežne dušeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
26.3.2009 14:34:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Detelja, pošiljam ti tole:

user posted image

ooooooooooooooooooooo hvala ti...zlata si...user posted image user posted image user posted image

Malenkost.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
26.3.2009 14:35:20   
*Junona*

me je glih tašča klicala pa se menive...pol pa kao, da imam jutri prelged in da ima ona občutek, da bom čez rok rodila...in pol tako reče, če pa še sploh nisi odprtauser posted image  pol pa mi razlaga kak se to čuti, če si že odprt...jaz pa aja, tako...no mo vidli kako bom jaz to čutila, ko se bom začela odpirat...mi je bilo tako smešno...ampak ji ne bom povedala, da sem že v klubu 1 cm jutri mogoče že prestopimuser posted image user posted image  ker pol bo vsakih 10 min klicala, če sem že rodila in pol bom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaka baraba si, da jo puščaš v nevednosti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
26.3.2009 14:36:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Sonček, dobro jutro. Si pa res prinesla sonček.
A so ji kaj rekli, kdaj naj bi ga dobili?

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*Sonček, ti maš pa danes frizerja...opala.

ja malo pa moram sijat danes k grem k frizerju.Vedno k sem šla je bilo deževno
Ja sem sama klicala sedaj k je ona v službi in k bojo imeli je rekla da pokliče na mojo št. ki sem ji jo daal,enkrat drugi teden pa naj bi dobili.Stane pa 80g 2,36e

Danes imajo pa nTaša in zupancdam  pregled:včeraj so zupancdam klicali da naj pride danes ,zakaj ne ve.Potem sporoči

Srečno obema

Držimo pestke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
26.3.2009 14:37:13   
malapikica
Sem danes ful leteča.
Zjutraj sem šla v lab. dat vodo in HB so izvidi OK. Bakterije ni več prisotne, sem pa čakala pri G skoraj eno uro. Nato sem se odpravla po trgovinah za mojga možeka darilo iskat in sem mu kar brivski aparat kupila, ker že nekaj časa jamra, da se mu je ta star pokvaru. Sem namreč zmeraj pristaš praktičnih daril. Da je stvar tudi za ponucat in ne kar nekaj. Po nakupih sem zavila v spar na solato, zatem pa sem šla še s sodelavko na kavico. Sva kar eno uro uživale na sončku.
Aja pa vmes sem še malinov čaj kupila v Sanolaborju - cena 2,12€. Pomurke tolk da veste kje se dobi, če katero zanima. V ponedeljek ga začnem piti, pa bomo vidli kaj bo.
Zdaj pa moram šibat v šolo po sončka.

Fajn bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 1257
26.3.2009 14:37:23   
*Junona*
Men pa tak kožo na trebuhu narazn tišči, da me kr skeli... kr čakam, kdaj me bo raznesl.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
26.3.2009 14:38:53   
*Junona*
Zdej pa šibam cote dat sušit.

Se tipkamo kasneje.

Papa.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
26.3.2009 14:39:11   
malapikica
lily in simonaa - iskrene čestitke in veliko cartanja user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
26.3.2009 14:39:42   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Drage user posted image !

Samo toliko, da vam javim, da sva z mojim dragim od 21.03.2009 ponosna starša malega Saše! Rodil se je ob 0.41, velik 51,5 cm, težak 3.530 g. Ob porodu me je dodobra namučil - porodno zgodbo vam napišem kasneje... Tudi slikice še sledijo. user posted image

Uživajte in božajte svoje bušije dokler jih imate - priznam, da je prav čudno, ko kar naenkrat ni več brcik user posted image ! Je pa zato veselje ob pogledu na malega mačkona poleg mene toliko večje!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lilo iskrene čestitke, zdej se pa le cartajte in odpočij si, potem pa nam napiši porodno zgodbouser posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
26.3.2009 14:45:19   
brigita23
se mi zdi da tale 4.del gre pa kr hitrouser posted image user posted image user posted image ...se vidi da nam je junonca normo zvišaluser posted image , se grem mal spočit...

vam pol pišemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1262
26.3.2009 15:17:56   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

ste prebrale https://www.mercator.si/uzivajmozdravo/clanki/zdravje/clanek?aid=2173   user posted image
bo treba res kr malinov čaj pit,....

tega članka mojmu ne bom kazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če hočem še user posted image  pred porodomuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz če mu ga pokažem ali ne mislim, da ne bo ničuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1263
26.3.2009 15:20:47   
detelja

me je glih tašča klicala pa se menive...pol pa kao, da imam jutri prelged in da ima ona občutek, da bom čez rok rodila...in pol tako reče, če pa še sploh nisi odprtauser posted image  pol pa mi razlaga kak se to čuti, če si že odprt...jaz pa aja, tako...no mo vidli kako bom jaz to čutila, ko se bom začela odpirat...mi je bilo tako smešno...ampak ji ne bom povedala, da sem že v klubu 1 cm jutri mogoče že prestopimuser posted image user posted image  ker pol bo vsakih 10 min klicala, če sem že rodila in pol bom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaka baraba si, da jo puščaš v nevednosti.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  če bi vedela za moj dober cm bi skoz na tel. visela in me nerviralauser posted image user posted image user posted image  ji bom pol povedala, da ni imela prav glede tega, da ženska čuti, če je odprta ali ne...user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
26.3.2009 15:22:59   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Sem danes ful leteča.
Zjutraj sem šla v lab. dat vodo in HB so izvidi OK. Bakterije ni več prisotne, sem pa čakala pri G skoraj eno uro. Nato sem se odpravla po trgovinah za mojga možeka darilo iskat in sem mu kar brivski aparat kupila, ker že nekaj časa jamra, da se mu je ta star pokvaru. Sem namreč zmeraj pristaš praktičnih daril. Da je stvar tudi za ponucat in ne kar nekaj. Po nakupih sem zavila v spar na solato, zatem pa sem šla še s sodelavko na kavico. Sva kar eno uro uživale na sončku.
Aja pa vmes sem še malinov čaj kupila v Sanolaborju - cena 2,12€. Pomurke tolk da veste kje se dobi, če katero zanima. V ponedeljek ga začnem piti, pa bomo vidli kaj bo.
Zdaj pa moram šibat v šolo po sončka.

Fajn bodite.

jaz sem mojemu tudi kupila brivski aparat sam ni zadovljen...je cel nek mozoljast...pa itak hujši je kot jaz...skoz neki komplicirauser posted image user posted image user posted image user posted image  meni pa danes sonček sploh ne ustreza...ker se mi pol sam solzijo oči...jaz bom rajši spravila našega slončka v pogon in če ne bo pomagalo pol bom šla po čajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
26.3.2009 15:24:29   
detelja

Men pa tak kožo na trebuhu narazn tišči, da me kr skeli... kr čakam, kdaj me bo raznesl.user posted image

upam, da ne bo tvoja eksplozija tako izgledalauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
26.3.2009 16:29:25   
brigita23
ja kje pa ste vseeeeee.....smo ble skor čist na zadnjem mestu...tak da sem mogla hitr it neki napisat da nam malo povprečje dvignemuser posted image user posted image user posted image ...

Ja detelja porkafiks, kje danes skrivaš pomočnike....bojo men hemeroidi nazaj vn udral, pa punce bojo popadke doble, pa trebuhi jim bodo začeli otrdevat, pa dol jih bo tiščal, pa križ jih bo bolel.....user posted image user posted image user posted image user posted image ....ojjoj kok posledicuser posted image user posted image user posted image

Jst sem zlikala en stroj perila, mal pospravila in zdej bom šla počasi na sladoled....sej je že čas za popoldanjsko malico a neuser posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
26.3.2009 16:31:31   
brigita23
Detelja- jah pri nas tud ne vem kolk bo še kaj seksa....stiskal se pa bomo, je bil dans zjutri vs ljubeč ko sma se včeraj nekaj ruknilauser posted image user posted image user posted image user posted image , tak da če ne bi bilo hemeroidov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bi še blo kajuser posted image user posted image ....
Bomo vidl kok bo ko izginejo

Neposredna povezava do sporočila: 1268
26.3.2009 16:49:10   
sonček85
nena.hvala evo me nazaj ib sem tko lepa user posted image user posted image user posted image ja a veš kako mi je pasala masaža  po skoraj pol leta odkar sem bila nazadnje pri frizerju user posted image user posted image
srečka:ena kolegica je rekla da naj bi se kupil zgoraj v sanolaborju v city centru ()jaz ne vem da bi bil tam sanolabor) in da imajo tam vse vrste čajev

mmmmm si imela pa dobro kosilo,jaz sem pa šla danes v mcdonald's nekaj pojest ,m sem se najedla user posted image user posted image user posted image user posted image
neateja:jaz nimam tega vozička user posted image
lili82:bravo za malega Saša in lepo se cartajte ,me pa kmalu sledimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja porodno zgodbo pa le ko bo čas,otroček je na prvem mestuuser posted image
mala pikica:super za čaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
26.3.2009 16:49:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Sonček, moja slikica je spet stara? user posted image  kaj je katera kaj spreminjala?

ne da bi jaz vedelauser posted image spremenila se je samo oblika naslova  ,junonca kam so pa zginali znakci za user posted image -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
26.3.2009 16:49:57   
sonček85

user posted image Detelja/37t4d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /37t6d
user posted image Sonček85 /35t4d
user posted image Junona/32t6d
user posted image  Blančica /36t
user posted image frutolina /36t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /376dt
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja
/37t4d
user posted image BrinaBa /35t4d

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
26.3.2009 16:57:07   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )  SPOL  KRAJ

01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )                     CE  
2.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
3.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                user posted image CE 
4.miška2006                
   (št. 2, št. 1)ŽE CARTAuser posted image GO

02.04.
5.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)             user posted image    LJ
6.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                     LJ/PO
7.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)             user posted image
8._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
9.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
10.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)ŽE  CARTA
user posted image PO
11.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             user posted image
12.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
13.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG                      
04.04.   
14.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
15.janja*                          (št. 5, št. 3)
ŽE CARTAuser posted image PO  
16.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  
17.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)ŽE CARTAuser posted image  PT            
05.04. 
18.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            user posted image LJ
19.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
20.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

21.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
22.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

06.04.
23.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)ŽE  CARTA user posted image   LJ
24.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
25.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
26.jernejav                      (št. 1, št.  0)           user posted image SG-JU
V soboto mora v P na CTG  ,čakamo novičke

27.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst
28.Artičoka                      (št. 2, št. 1)                    KR  
29.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
30.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
31.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
32.bineti                           (št. ?, št. ?)   
33.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
34.Nalini                           (št. 1, št. 0)                    MS
35.2sonček2                   (št. 1, št. 0) ŽE CARTAuser posted image
10.04.
36.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)                     LJ
37.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
38.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
39.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ 
40.pikiica                         
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ                         
11.04.              
41.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )           user posted image LJ
42.aljab                            (št. 2, št. 1)            user posted image
43.matt                             (št. 1, št. 0)        

44.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)            user posted image                                   
45.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            user posted image LJ
46.matcar                         
(št. 3, št. 2)            user posted image  
Mora 1.4 v P ,čakamo novičke                       
12.04.
47.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
48.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
49.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            user posted image MB
50.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            user posted image CE  
13.04.
51.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
52. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
53.zanchy                         (št. 3, št. 2)           user posted image                               
54.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           user posted image MB/CE  
55.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
56.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
57.pat                               (št. 2, št. 1)                                
58.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)
ŽE CARTA user posted image LJ 
59.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)          user posted image   LJ      
60.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
61.lily32                           (št. 1, št. 0)
62.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          user posted image SG      

17.04.

63.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)          user posted image   KR
64.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
65.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          user posted image LJ
66*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
67.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
68.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
69.pikatara                        
(št. ?, št. ?)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
70.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
71.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
72.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
73.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         user posted image  PO  
74.malapikica(36)            (št. 3, št. )           user posted image MS

75.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
76.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
77.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         user posted image TRB
20.04.
78.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ              
79.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)        user posted image LJ
80.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        user posted image MB        
81.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

82.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
83.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
84.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
85.PikaV                             (št.3, št.1)          user posted image  
86.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
87.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
88.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)       user posted image PT             
89.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
90.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)          user posted image CE
91.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
92.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         user posted image MB
93.ninica23                        (št. 1, št. 0)         user posted image CE  

25.04. 
94.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
95.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          user posted image PO
96.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
97.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          user posted image LJ         
98.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
99.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
100.štorkljica                      (št. 2, št. 1)         user posted image
101.barboom                       (št. 1, št.  0)        user posted image PO                     
102.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
103.anchika                        (št. 2, št. 1)           
104.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
105.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
106.ella. (33)                     (št.1, št. 0)          user posted image
107.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
108.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
109.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
110.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
111.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 1.5.                     
112.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

113.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
114.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
115.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image LJ
116.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                  LJ
117.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

27.03
detelja CTG
nmag
copka
tinaaja CTG
BrinaBa CTG
28.03

jernejav-gre v P  na CTG

30.03
sončni nasmeh
blueeyes
pikaro
31.03
štorkljica
L&L ctg
vud
srečka82
klavdyk
01.04
Cveta28
ninaMM CTG
matcar 1.4  v P
Artičoka
m...tina CTG
kpmk CTG v P
02.04
NenaLena
anca
rea27
Sonček 85 CTG+UZ
mlavla
03.04
Junona CTG
malapikica
duda1
06.04

Brigita 23
ninica23
07.04
Pat74
Artičoka
10.04
Cveta28
14.04
m...tina CTG
TRENUTNO NAS JE: 117nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1272
26.3.2009 17:01:18   
detelja

ja kje pa ste vseeeeee.....smo ble skor čist na zadnjem mestu...tak da sem mogla hitr it neki napisat da nam malo povprečje dvignemuser posted image user posted image user posted image ...

Ja detelja porkafiks, kje danes skrivaš pomočnike....bojo men hemeroidi nazaj vn udral, pa punce bojo popadke doble, pa trebuhi jim bodo začeli otrdevat, pa dol jih bo tiščal, pa križ jih bo bolel.....user posted image user posted image user posted image user posted image ....ojjoj kok posledicuser posted image user posted image user posted image

Jst sem zlikala en stroj perila, mal pospravila in zdej bom šla počasi na sladoled....sej je že čas za popoldanjsko malico a neuser posted image .

detelja je še vedno tako uboga...tko se mi solzijo oči, nos me tako peče...upam, da bo jutr boljše...ko vzamem lekadol je ok...sam ga pa tudi nočem kar tako vzet...enega bom še zvečer, da bom lažje spala...kaj več pa ne...

Neposredna povezava do sporočila: 1273
26.3.2009 17:06:17   
brigita23

detelja je še vedno tako uboga...tko se mi solzijo oči, nos me tako peče...upam, da bo jutr boljše...ko vzamem lekadol je ok...sam ga pa tudi nočem kar tako vzet...enega bom še zvečer, da bom lažje spala...kaj več pa ne...

ajaaaa točno bogica user posted image user posted image user posted image ......bučka jst sem čist pozabla, jo upam da ti bo čimprej boljš.
Bom pa jst za pomočnike pokrbela, da še za tebe mal poskrbijo in ti vročino zbijejouser posted image ....jih grem iskatuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
26.3.2009 17:06:34   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

TA JE PA MOJ...UPAM, DA BOM JUTRI ZDRAVA KO ROŽICAuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?