*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja me je glih tašča klicala pa se menive...pol pa kao, da imam jutri prelged in da ima ona občutek, da bom čez rok rodila...in pol tako reče, če pa še sploh nisi odprta pol pa mi razlaga kak se to čuti, če si že odprt...jaz pa aja, tako...no mo vidli kako bom jaz to čutila, ko se bom začela odpirat...mi je bilo tako smešno...ampak ji ne bom povedala, da sem že v klubu 1 cm jutri mogoče že prestopim ker pol bo vsakih 10 min klicala, če sem že rodila in pol bom Kaka baraba si, da jo puščaš v nevednosti. če bi vedela za moj dober cm bi skoz na tel. visela in me nervirala ji bom pol povedala, da ni imela prav glede tega, da ženska čuti, če je odprta ali ne... In prav srečna boš, ko boš dala to iz sebe, kajne? Si te kr predstavljam. Nje pa ne. pa še kako... ona pa bo rekla, zakaj pa nista nič rekla?...jaz pa bom odg. vse vam pa tudi ni teba vedet IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Detelja - si pa malo oštra, a ne? Sej včasih je res fajn kej za sebe obdržat Detelja prav uživa v misli na to, kako bo tašči to povedala...samo da prilika nanese. Si tako prikupno nesramna in uživaš v tem, kajne? ja, zeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooo uživam kaj pa skoz nos vtika tam kjer ni treba ženske .... a misliš, da me ne bomo tečne, ko bomo tašče Tečna ne vem al bom al ne, radovedna bom pa ziher, ker sem že zdej...še dober, da me moj nazaj drži.