Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:36:13
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Gužva v Lj P - Vidim, da sem se res dobro odločila, da grem rodit na Ptuj ... tam je povprečje 2,6 poroda na dan . Ko sva šla gledat prostore, je bilo pa vse prazno, niti ene, ki bi rojevala, tako da upam, da bo tako tudi, ko bo prišel moj dan, da bom zares sama v porodni. Če bom imela srečo, dobim celo tisto, ki ima znotraj porodne še svoj wc. Potem pa tako gremo vsi trije v svojo sobico in smo 3 dni 24h/dan skupaj, imamo svojo mini kopalnico z wc-jem in tušem. Še domov ne bomo hoteli . moja prijateljica je tudi šla rodit na ptuj pa ni bila zadovoljna...baje te tam sploh ne sklistirajo, nimaš nobene protibolečinske terapije...prvo noč po porodu ostane otrok pri tebi...osebje pa je bilo baje tudi ful ošabno...pa še povrh bi človek pričakoval, da bo kaj boljše, ker pozna tam neke gin.... moja prijateljica tud ni bila zadovoljna... sicer nevem točno kaj jo je vse motilo..samo pravi,da naslednjič bo šla drugam... glede tega,da pa je otrok pri tebi..pa mislim,da je to kar v večini porodnišnic..pa meni se zdi to čist ok..če je porod potekal normalno...men bi bilo namreč grozno če bi mi hčerko odpeljali...pač samo moje mnenje
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha ha, naše bebice pa so sladkosnede ... Mater smo prefrigane . menstrualna skodelica - Imam v načrtu jo preizkusit, se mi zdi kar ok. Toda do takrat, ko bom imela spet menstruacijo, je še dolga . To pa smo kar pozabile, kako je fajn, ko smo sedaj imele skoraj devet mesecev mir pred tem, a ne? Jaz tudi zaključujem za danes, lepo spančkajte, ne hitite v Rim, pa se slišimo jutri, NenaLena
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:55:11
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Naj vam pa sporočim ,da je naša zupancdam že 3 cm odprta, maternični vrat zmehčan,počaka še samo na svoje popadke in gre v P.,lahko si pa sama datum izbere in gre na sproženje poroda. kako pa to,da si lahko kar datum izbere? a bo šla v Trbovlje..pa povej,da ji pošiljam pozdravčke...sem upala,da jo bom v živo spoznala, glede na to,da naj bi šli rodit v isto P..in pa da imava kar blizu rok.. ma sem se kar mal zamislila..saj še vedno nimam pripravljenih stvari za v porodnišnico..pa tud oblačilc za še ne..imam to v planu za ta teden... jst sem bila prvič 3cm odprta več kot 4 tedne... na koncu so mi pa itak sprožili v 42 tednu...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:03:10
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Ha ha, naše bebice pa so sladkosnede ... Mater smo prefrigane . menstrualna skodelica - Imam v načrtu jo preizkusit, se mi zdi kar ok. Toda do takrat, ko bom imela spet menstruacijo, je še dolga . To pa smo kar pozabile, kako je fajn, ko smo sedaj imele skoraj devet mesecev mir pred tem, a ne? Jaz tudi zaključujem za danes, lepo spančkajte, ne hitite v Rim, pa se slišimo jutri, NenaLena ali pa tudi ne.. jst sem bila tako presenečena oz. šokirana,saj sem jo po prvem porodu dobila po 2 mesecih in pol..sem bila čist paf...saj sem bila prepričana,da jo še nekaj mesecev ne bo na spregled... želim vam le,da jse se pojavi čim kasneje..
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:04:46
|
|
|
|
mlavla
|
menstrualno skledico..sem jst preiskusila..in sem akr zadovoljna..samo imam zaenkrat še bolj malo prakse z njo..ker sem zelo kmalu zanosila...in sem jo uporabljala le dva meseca... jo bom pa sigurno še uporabljala..
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:05:41
|
|
|
|
mlavla
|
drugače ste pa take čveke... vas komaj uspem prebrat.... zdej grem pa še jst mal pred TV...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:11:40
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kje pa je junona danes je ni bilo nič veliko na obisk tle,se spet potepa men se zdi da je mela ob 18h akopunkturo Ojla,.... men se pa zdi da sva ble obe hkrat i ,če je bila Junona ob 5ih na akupunkturi. Tak feeling mam da je bla ona
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:12:32
|
|
|
|
kpmk
|
Tak zdej pa sem sama gor,.... pol pa nič, sej me tud že dragi preganja,... skoz rr (kot da sem velik gor )
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:13:55
|
|
|
|
kpmk
|
men.skodelica - jst jo bom mogoče (še ne vem) preizkusila, ker jo full hvalijo, .... hm,... bomo vidli
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:17:02
|
|
|
|
kpmk
|
Hm,.... vse gledate POP tv ,... pol pa nič, se pa jutri še kaj javim,..... Sonček - le pozitivne misli in da se bo čimprej s tvojim atijem vse uredilo , jutri pa le poročaj pozitivne novičke o atiju in o kakem novem Lahko noč in če katera leti proti Rimu, veliko sreče in da bo let čimprej minil
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:17:26
|
|
|
|
sonček85
|
nena.ja res je bilo super 9m brez lahko noč tudi tebi,bebiju in dragemu,vsem mlavla:ja v trbovlje bo šla ja ji pa njena G rekla glede na to da je že tolk odprta in da ima mater.vrat zmehčan ,pa ne vem točno kaj še da naj si datum izbere če želi.Ne vem točno ,sem ji rekla naj se javi že v petek pa nič jo bom pozdravila ,hvala lepo in lahko noč tudi tebi-vam tko jaz sem pa mamico klicala in ji rekla če mi bo spekla štrudelj v sredo ko pridem in je rekla seveda m kako se bom basala lahko noč tudi z moje strani ,se slišmo jutri ,čeprav ne veliko saj grem na obisk h kolegici ki ima malčka stareg 3m potem pa dragega peljem v CE in naprej ne vem
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:17:45
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nena:ja tudi pri meni je tako ,samo jaz pol posežem kar po kakih keksih,kar je še labš k pa ornk hrana. A je Ela posegla po čokoladah tko k Aleks pri meni zadnjič ti pa po bananah Ja pomlad boi naredila svoje moj bebi pa je segel po albertovih keksih s čokolado ti kr jaz grem pa počas pod tuš saj je danes moj dan za pred tv:najprej lepo je biti sosed,razč.gospodinje in žametne mafije jaz tudi to gledam pol pa se narežim, da me skoraj kap...tukaj pa je moški rečvek bi rad slončkal silvika pa noče
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:19:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Hm,.... vse gledate POP tv ,... pol pa nič, se pa jutri še kaj javim,..... Sonček - le pozitivne misli in da se bo čimprej s tvojim atijem vse uredilo , jutri pa le poročaj pozitivne novičke o atiju in o kakem novem Lahko noč in če katera leti proti Rimu, veliko sreče in da bo let čimprej minil hvala ,upam ,da res ,tudi tebi lahko noč v rim pa se nbi branla če bi šla mi je pa dragi rekel ,da imam popek že čisto zunaj ,me je danes prišel stuširat jaz sem pa njega zmasirala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:20:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nena:ja tudi pri meni je tako ,samo jaz pol posežem kar po kakih keksih,kar je še labš k pa ornk hrana. A je Ela posegla po čokoladah tko k Aleks pri meni zadnjič ti pa po bananah Ja pomlad boi naredila svoje moj bebi pa je segel po albertovih keksih s čokolado ti kr jaz grem pa počas pod tuš saj je danes moj dan za pred tv:najprej lepo je biti sosed,razč.gospodinje in žametne mafije jaz tudi to gledam pol pa se narežim, da me skoraj kap...tukaj pa je moški rečvek bi rad slončkal silvika pa noče nem sex
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:21:41
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Hm,.... vse gledate POP tv ,... pol pa nič, se pa jutri še kaj javim,..... Sonček - le pozitivne misli in da se bo čimprej s tvojim atijem vse uredilo , jutri pa le poročaj pozitivne novičke o atiju in o kakem novem Lahko noč in če katera leti proti Rimu, veliko sreče in da bo let čimprej minil hvala ,upam ,da res ,tudi tebi lahko noč v rim pa se nbi branla če bi šla mi je pa dragi rekel ,da imam popek že čisto zunaj ,me je danes prišel stuširat jaz sem pa njega zmasirala hmmmm, priden tvoj dragi , bom mogla še mojmu mal povedat, kok vas dragi razvajajo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:21:53
|
|
|
|
detelja
|
midva z bebijem sva se nažrla keksov s čokolado zdaj naju pa boli bušči pa ne vem, če me boli glava od tega, da sem tako zaspana ali kaj mi je...v glavnem ful me boli glava...grem kar mal pred tv z upanjem, da bom hitro zaspala... želim vam lep večer...uživajte...božajte buščije...dragi naj vas cartajo....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:24:02
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja midva z bebijem sva se nažrla keksov s čokolado zdaj naju pa boli bušči pa ne vem, če me boli glava od tega, da sem tako zaspana ali kaj mi je...v glavnem ful me boli glava...grem kar mal pred tv z upanjem, da bom hitro zaspala... želim vam lep večer...uživajte...božajte buščije...dragi naj vas cartajo.... če te pa glava boli, pa dragemu le povej, pomaga proti glavobolu,..... Full lepa slikca Lahko noč in naj te čimprej mine glavobol
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:24:08
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Hm,.... vse gledate POP tv ,... pol pa nič, se pa jutri še kaj javim,..... Sonček - le pozitivne misli in da se bo čimprej s tvojim atijem vse uredilo , jutri pa le poročaj pozitivne novičke o atiju in o kakem novem Lahko noč in če katera leti proti Rimu, veliko sreče in da bo let čimprej minil hvala ,upam ,da res ,tudi tebi lahko noč v rim pa se nbi branla če bi šla mi je pa dragi rekel ,da imam popek že čisto zunaj ,me je danes prišel stuširat jaz sem pa njega zmasirala hmmmm, priden tvoj dragi , bom mogla še mojmu mal povedat, kok vas dragi razvajajo jaz mu rečem samo če me pride po hrbtu umit ,potem pa sledi celo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:24:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja midva z bebijem sva se nažrla keksov s čokolado zdaj naju pa boli bušči pa ne vem, če me boli glava od tega, da sem tako zaspana ali kaj mi je...v glavnem ful me boli glava...grem kar mal pred tv z upanjem, da bom hitro zaspala... želim vam lep večer...uživajte...božajte buščije...dragi naj vas cartajo.... tudi tebi in naj glavobol mine
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 20:42:24
|
|
|
|
angelito
|
drage moje so najprej, hvala vsem, da ste se spomnile na moj R.D. ... in za vse vase lepe zelje ter izvirne animacije ... torej, glede medenicne vstave in vaginalnega poroda ali CR so deljena mnenja... zadnje dni sem malo brskala po netu in brala... iskreno povedano, ne vem, kako se bom odlocila ... v cetrtek grem zjutraj se v postojnsko porodnisnico k dr. merlu na pregled in bom videla kaj bo on rekel in priporocal... najbrz se bom kar po njegovih navodilih oz. usmeritvah ravnala, saj mu zelo zaupam... pridobila sem si tudi neke vaje, ki naj bi pomagale, da bi se otrok sam obrnil v pravilni polozaj... upam... jutri pa zacnem z njihovim izvajanjem... ce jih kaksna rabi, naj mi na ZS poslje svoj mail, pa ji jih posredujem... pozdravcki vsem...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 21:16:49
|
|
|
|
simonaa
|
Pozdravljene! Da se na hitro javim. Včeraj sve z mojo deklico prišle domov, vse štima in se dojimo. Mami malo utrujena , ampak bo še časa za počivanje. Hvala za vse čestitke. Za seznamček pa še dolžina 49 cm. Nimam časa brat za nazaj, se še javim kaj. Lepo božajte bušije, dokler jih še imate ! Lp od obeh
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 21:49:36
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 zdej grem pa nekaj papat, pa vas pridem še pol pozdravit ....sam ne vem kaj naj jem, mogoče bom šla pa v meka na enga BIGA in krompirček pridne bodite ta čas me vzameš sabo v meka? ne vem če da ne bva videli kaj bo vse pojedla.Meni je rkela da bo samo misla name babe kake radovednice ste no ....kaj sem pojedla enga MCchikena, pomes, solatko in ledeni čaj....to je to
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 21:51:07
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 zdej grem pa nekaj papat, pa vas pridem še pol pozdravit ....sam ne vem kaj naj jem, mogoče bom šla pa v meka na enga BIGA in krompirček pridne bodite ta čas me vzameš sabo v meka? ne vem če da ne bva videli kaj bo vse pojedla.Meni je rkela da bo samo misla name a greve v meka pa jo presenetive? lahk bi vsaj rekla, da nama bo kaj prinesla, če naju že noče sabo vzet...pa itak smo vse nosečke pa nas noben ne bi čudno gledal, če bi se pošteno nažrle face vidve....če bi res prišle bi vaju častila 100%
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 21:51:35
|
|
|
|
mišk
|
Danes sva z Doni pojedla vse njene čokoladne jajčke in piščančke!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 21:54:13
|
|
|
|
mišk
|
Porodna soba, gužva ipd.: V Brežicah imajo samo eno porodno sobo, v kateri so tri porodne postelje (dve od tega starinski). Je pa tam v povprečju en porod na dan, tak da upam, da nas ne bo več naenkrat rojevalo! Sobi za ležanje po porodu sta samo dve in v vsaki so 4 postelje. Eh, sej če maš v redu cimre je kar fajn. V prvo sem imela krasne cimre in upam, da bo tudi v drugo tako.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?