Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 13:28:41
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Spps hvala za slikice za vse bolane malčke ter za vse v čakanju
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 13:57:10
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Pupa,čeprav si še v P,ti želim vse najlepše ob rojstnem dnevu Se podpišem Vse naj naj...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 14:16:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Takole, z Niko sva bili pri P. Samo nosek je zadenfan, ostalo (grlo, pljučka in ušesa) so ok. Tak da je sam kapljice dobila. Zdaj pa spančka lepo v lupinici, jaz pa razmišljam, zakaj na obali ni niti ene halo pice, kjer bi se dalo s kartico plačat. Kuhat se mi ne da. Kaj se gremo res prestavit na Starši čvekamo? Katera bo odprla temo? Če se nobena ne javi, jo bom jaz... samo,da je drugače ok nosek bo par dni jezil potem pa bo ok men se tud ne da kuhat,pa bi se tud morala začet učit pa mi ni,ker sem tud zaspana in nimam volje za učenje ti kr odpri temo marčevskih zvončkov in trobentic pa se bomo postopoma preselile na nov forum
< Sporočilo je popravil spps -- 31.3.2009 14:17:37 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 14:17:48
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps Pupa,čeprav si še v P,ti želim vse najlepše ob rojstnem dnevu Se podpišem Vse naj naj...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 14:18:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Spps hvala za slikice za vse bolane malčke ter za vse v čakanju ni zakaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 1.4.2009 11:26:52
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps Pupa,čeprav si še v P,ti želim vse najlepše ob rojstnem dnevu Se podpišem Vse naj naj... vse najboljše draga Pupa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 1.4.2009 12:29:43
|
|
|
|
trezika
|
Aloalo! Kako smo kaj? Naša Maruša si kot medo smo se dans prvič kopali in jo je voda čist izmučila je pa blo zanimivo, ko ji je popek odpadel v ponedeljek ravno na UZ kolkov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 1.4.2009 13:13:12
|
|
|
|
mediuhec
|
punce kako imate porihtano glede banjice na WC-ju-? na kaj jo odložite? na previjalni je previsoko, umivalnik ni stabilen, potem pa nam ostane samo še tuš kabina ali tla. patronažna nam predlaga na 2 stolih, samo mamo tko malo kopalnico da ni placa?? drugač pa slab spimo, mali se zvija od krčev, pa ga je tko hudo gledat ! bogi revež. pa bogi sosedje ker ga skoz poslušajo.... sem bila tako okupirana z njim, da sem si komaj utegnila sčrpat mleko. lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 1.4.2009 14:34:54
|
|
|
|
dushka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec punce kako imate porihtano glede banjice na WC-ju-? na kaj jo odložite? na previjalni je previsoko, umivalnik ni stabilen, potem pa nam ostane samo še tuš kabina ali tla. patronažna nam predlaga na 2 stolih, samo mamo tko malo kopalnico da ni placa?? drugač pa slab spimo, mali se zvija od krčev, pa ga je tko hudo gledat ! bogi revež. pa bogi sosedje ker ga skoz poslušajo.... sem bila tako okupirana z njim, da sem si komaj utegnila sčrpat mleko. lep pozdrav Jaz imam banjico kar v tuš kabini.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 1.4.2009 15:39:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mamice, ste imele prve dni po prihodu domov kakšno pomoč od mamic ali tašč? Mene moja tašča non-stop nagovarja, da bom potrebovala pomoč, pa naj 100% računam na njo, pa da ona tudi ni zmogla, pa tak... je pa moja mami še v službi, tašča pa v penziji, ampak si res ne predstavljam, da bi mi tašča non-stop tu strašila za đtedilnikom al s sesalcem, pa ko vem, da ne bi mogla bit tiho glede ! Je pomoč res tako potrebna? bo imel očetovskega 14 dni... k meni je prišla cela moja familija od mame do atija in brata - kao pomagat... pa verjemi, da mi je dosti bolj fajn ko smo sami. moj vse tak fajn porihta, da mi je res lepše, če drugih ni blizu... sploh pa tašče
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 1.4.2009 17:22:24
|
|
|
|
Lorencia
|
Heeej punce, žal mi je da nisem mogla javiti prej - vendar sem pomota zbrisala tel od Felix. Vpetek 27.3.09 ob 16.45h se je rodil Žak, težek 3370g in visok 51,5 cm. Več napišem, ko bo mi dopuščal čas... Slikica :
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 2.4.2009 9:14:31
|
|
|
|
mediuhec
|
glede pomoči od zunaj: najprej se pozanimaj kaj naj bi ti pomagali - fajn je če ti kdo kaj skuha, to pa res prav pride. sicer pa počakaj, da boš videla, kako ti bo šlo (že zaradi šivov moraš počivat), pomoč lahko še vedno zavrneš kasneje. kapljice: po kolikšnem času zamenjate firmo kapljic? pri nas se mali še vedno precej zvija, sploh ponoči je bogi. zdaj smo imeli 3 dni lefaxin. hm ja, morda bi brez lefaxina biloše slabše. v navodilih piše da počakaj 1 teden, če ni učinka prekini. a naj mu že danes probam bio gaia dat. v lekarni so rekli samo da naj ne bi kombiniral 2 vrst kapljic naenkrat - ker sem mu mislila dat še kuminov sirup, pa sem si potem premislila. a kdo vseeno kombinira?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 2.4.2009 11:06:53
|
|
|
|
sanna
|
Punce tudi jaz se javljam z zamudo, 27.3. smo končno dočakali našega fantka težkega 4500g in velikega 54cm. Če zdaj gledam za nazaj niti ni bil težek porod, sem imela kar srečo proti drugim, nič šivana. Zdaj se pa privajamo in crkljamo in je bolj malo časa za RR. Čestitke tudi ostalim, ki so dobile svoje .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 2.4.2009 17:20:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Punce tudi jaz se javljam z zamudo, 27.3. smo končno dočakali našega fantka težkega 4500g in velikega 54cm. Če zdaj gledam za nazaj niti ni bil težek porod, sem imela kar srečo proti drugim, nič šivana. Zdaj se pa privajamo in crkljamo in je bolj malo časa za RR. Čestitke tudi ostalim, ki so dobile svoje . čestitke sanna zdaj se nam pa le pruidruži na zgornjem linku
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 3.4.2009 18:39:03
|
|
|
|
spps
|
ups
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 3.4.2009 18:40:17
|
|
|
|
Najaa
|
spps, si se mal zmotla?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?