MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mam eno vprašanje: ste imele 3. dan po porodu kaj krize glede hormonov, joka, čustev - tako kot pravijo, da menda pride? ma jaz v P nisem imela nobenih izpadov sem pa imela eno noč doma mal krize...sam pač to pride,ko si nenaspan,utrujen,druge obveznosti,ki jih ne moreš odklopit...ampak se pregura en dan je boljši,drugi slabši,pa se zgliha jaz sem tudi imela ravno tretji dan. ker nama ni dojenje šlo v redu. in potem je mala bila res dobesedno nonstop na joški. nisem več vedela kaj naj. pol je prišla moja mami na obisk - jaz pa v jok, da nimam mleka itd. in solze so kar same od sebe tekle. četrti dan pa je prišlo tudi mleko in je spet bilo bolje. pa včeraj sem imela neki beden dan, ampak danes je pa spet bolje.... zgleda da vseeno malo hormončki nagajajo Ja, pravijo, da je 3. dan najhujši, pa me je res zanimalo, ker sem po naravi taka bolj jokica, pa da vidim kaj me čaka Včerajšnji dan pa je bil itak katastrofa, že vreme je naredilo svoje ja, to je pa tudi res, a to vreme ni najbolj fajn. pa še notri sem nonstop, ker nimamo še dovoljenja za izhode. klara je komaj 12 dni stara danes. jutri sicer pride patronažna, ampak ne vem, če bo dala zeleno luč za ven, ker je precej mrzlo še ma danes je moj pazil malo 15 minut - toliko da sem šla v bližnjo pekarno po kruh. in se že ful boljše počutim. samo če bi še sonček malo posijal, bi pa bilo že res super... zakaj pa še ne smete ven? Nam je rekla,da lahko gremo takoj, postopoma, najprej 5-10 minut, po par dneh pa lahko že z vozičkom na sprehod...smo šli pri enem tednu ven za 10 minut, pol je pa bil itak dež...zdaj je sicer sonček zunaj, ampak mali spi kot top...mogoče jutri...je pa zgleda odvisno od patronažne...vsak po svoje razlaga, ena patronažna pravi tako,druga drugače ma zgleda da je res odvisno od patronažne. naša je rekla, da včasih otroci niso šli ven po tri tedne. da pa zdaj nekje spuščajo po 10-ih dnevih... poleti prej, pozimi kasneje... ampak pri nas je še kar precej mrzlo. tak da ne vem. vreme je res obupno. no upam, da bo danes, ko pride, dala blagoslov. pa saj mamo fajni balkon pa bi lahko tja se spakirali za deset minut. vsaj da je malo. je zaprt iz vseh strani, razen sprednje in res ne more pihat. če je sonček, je že prav vroče na njem. no, ampak sončka noče in noče bit