Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 9:18:12
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa še nekaj naših slikc kako je kokolo.. tvoja mala pa tudi...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 9:22:00
|
|
|
|
spps
|
Mala se mi sploh ne zdi več tako mala,odkar imamo Marcela pri hiši proti njemu je že prava dama
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 9:47:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps pa še nekaj naših slikc kako je kokolo.. tvoja mala pa tudi... Kok je enim fajn.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 9:48:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 DOBRO JUTRO - zadnje marčevsko 2009! Pa smo ga dočakale - večina še kaj več, nekaj se nas pa še šlepa v april - to bomo zdaj zrihtale po hitrem postopku Se mi vidi, da spim samo tri ure na noč, ne??? Jaz grem danes rodit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 9:51:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, dobed dan.... no marec se končuje, kaj zdaj greste k aprilčicam al lahko še danes kakšnega pričakujemo Lulek: jaz sem (nasvet patronažne) Žigcu med kopanjem v banjici to kožico vlekla gor pa dol, ko je luli fajn namočen in se ni nič kje zarasla..... Sprehodi: mi smo pa bili z Leo do sedaj že 4x zunaj, prvo po 10-15 minutk, včeraj pa smo bli kar pol urce....nam je rekla patronažna da lahko gremo malo ven samo da ne piha, jo pač fajn oblečem, zavijem v dekico in smo že zunaj... BioGaia kapljice: jaz sem Lei včeraj probala dat pa ne vem, če ji je kaj pomagalo, zvečer smo imeli eno uro joka, no noč je pa prespala z dojenji na 3,5ure.....sem ji pa dala 2kapljici popoldan in pa 3zvečer...danes bom najverjetneje spet tako..... Pocka, dobro opravite pa javi kako je blo Za Tijo, da se čimprej pozdravi spps, tvoja dva pa sta tako luškana Najaa, a že imaš popadke?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 9:55:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 DOBRO JUTRO - zadnje marčevsko 2009! Pa smo ga dočakale - večina še kaj več, nekaj se nas pa še šlepa v april - to bomo zdaj zrihtale po hitrem postopku Se mi vidi, da spim samo tri ure na noč, ne??? Jaz grem danes rodit. a jo boš najprej nazaj potisnila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 10:09:15
|
|
|
|
Najaa
|
Sam kok gre hitro čas, punce! Ok sej sem res 7t prezgodaj rodila, ampak kako se je to hitro obrnilo do zdaj! No, če bi bila še noseča, bi se mi verjetno vleklo ko jara kača! Pa pogledam Niko in kako je že napredovala od tistega malega suhega črva! spps, vedno, ampak vedno se spomnem na tebe, ko jem gres! In dve veliki žlici benkota, ne? sprehodi - mi smo že prvi dan šli ven in pri Tiji isto. Drugače nismo mogli do avta priti. Hecam se, ampak zgleda so v Lj P ful moderni, ko priporočajo, če je seveda vreme v redu, da se gre lahko res že 1.dan ven. Sam glede na to, da sva midve bile 3t notri, smo šli na prvi pravi sprehod šele 22. dan. Ugante, kolk sem spala! 4 ure, pa še to ne v kosu! Počasi se bova odpravle z Niko h P, potem pa popoldne samo počitek.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 10:22:49
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Še eno vprašanje za vse tiste, ki imate fantke. Kaj in kako boste delale z lulčki in kožico? Boste potegovale kožico čez glavico lulčka ali boste vse skupaj pustile pri miru. Mene je strah, da kasneje ne bo šla gor js tudi nimam pojma kaj naj s tem lulčkom nardim... sicer vsako previjanje tudi ''njega'' fajn umijem, ampak kožica pa itak še ne gre dol... mi je pa rekla patronažna, da pri vsakem kopanju morem v banjici krat potegnit kožico proti dol, da se ne bo zarastla... zame je tudi tale lulček znanstvena fantastika , pojma nimam kaj naj z njim počnem...danes pride patronažna, pa jo bom vprašala kaj in kako
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 10:23:42
|
|
|
|
pocka
|
najaa - še enkrat vam pošiljam pikepoke, da se hitro pozdravite, boščki
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 10:27:23
|
|
|
|
pocka
|
Mi smo nazaj iz bolnice, je naredila UZ srčka, Blaž je bil tako priden, pregled traja pol ure in on je pridno spančkal ves čas. Dr. pravi,da ne vidi nikjer nobene napakice, da vse deluje tako kot mora , se mi je kar kamen odvalil od srca. Imamo kontrolo še enkrat pri 6 mesecih. Hvala vsem za pikepoke in za pestke, so pomagale. Zdaj pa tiste,ki niste še rodile, alo gremo, danes je zadnji marčevski dan, dejmo akciiijaaaa!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 10:28:00
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam kok gre hitro čas, punce! Ok sej sem res 7t prezgodaj rodila, ampak kako se je to hitro obrnilo do zdaj! No, če bi bila še noseča, bi se mi verjetno vleklo ko jara kača! Pa pogledam Niko in kako je že napredovala od tistega malega suhega črva! spps, vedno, ampak vedno se spomnem na tebe, ko jem gres! In dve veliki žlici benkota, ne? sprehodi - mi smo že prvi dan šli ven in pri Tiji isto. Drugače nismo mogli do avta priti. Hecam se, ampak zgleda so v Lj P ful moderni, ko priporočajo, če je seveda vreme v redu, da se gre lahko res že 1.dan ven. Sam glede na to, da sva midve bile 3t notri, smo šli na prvi pravi sprehod šele 22. dan. Ugante, kolk sem spala! 4 ure, pa še to ne v kosu! Počasi se bova odpravle z Niko h P, potem pa popoldne samo počitek. a nisi rekla,da greš rodit?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 10:31:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Mi smo nazaj iz bolnice, je naredila UZ srčka, Blaž je bil tako priden, pregled traja pol ure in on je pridno spančkal ves čas. Dr. pravi,da ne vidi nikjer nobene napakice, da vse deluje tako kot mora , se mi je kar kamen odvalil od srca. Imamo kontrolo še enkrat pri 6 mesecih. Hvala vsem za pikepoke in za pestke, so pomagale. Zdaj pa tiste,ki niste še rodile, alo gremo, danes je zadnji marčevski dan, dejmo akciiijaaaa!!! joj, super. sem misla na vaju. res babe, danes pa je treba finiširat. držimo pesti. tulipan, tisto tiščanje ni bilo nič, ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 10:32:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka a nisi rekla,da greš rodit? dan je dolg. moram bit spočita za it rodit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 10:44:56
|
|
|
|
sončko
|
Ojla, mamice! Dajte mi prosim povedat, kje se kupijo kapljice BIO GAIA? Mi imamo te iz koroških lekarn, ma ne pomagajo kaj dosti....... Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 11:10:02
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka zame je tudi tale lulček znanstvena fantastika , pojma nimam kaj naj z njim počnem...danes pride patronažna, pa jo bom vprašala kaj in kako ...ja, kakšna reč je to za nas, ki imamo pupe prvo ...in ko upali fontanco med previjanjem pa glih ga fajn oblečem...in pol šviccccc...je vse za preoblečt še enx...ben, se bomo že naučile...nam je porodnišnici rekla, da moramo kožico pustit pri miru, da nam bo že pediatrinja povedala kaj in kako ..kako različne info delijo...patronažna pa je rekla, da ga moram kar med umivanjem malo "prijet"... Naš Neo je kot buba...kot, da ga ni...edino okoli 23h ima svojo urico, ko bi visel skozi na zizi...pa sva mu včeraj uturila dudko in...fant jo je zagrabil in veselo cmokal...tudi ponoči se je zbudil samo 1x...zjutraj, ko smo pa vsi tako veselo spali, pa nas je patronažna zbudila ... Sprehodi...ah, komaj čakam, da bo minila ta burja, da končno sprehodim kosti Punce, kdaj se bo odprla tema o zvončkih in trobenticah?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 11:26:04
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka zame je tudi tale lulček znanstvena fantastika , pojma nimam kaj naj z njim počnem...danes pride patronažna, pa jo bom vprašala kaj in kako ...ja, kakšna reč je to za nas, ki imamo pupe prvo ...in ko upali fontanco med previjanjem pa glih ga fajn oblečem...in pol šviccccc...je vse za preoblečt še enx...ben, se bomo že naučile...nam je porodnišnici rekla, da moramo kožico pustit pri miru, da nam bo že pediatrinja povedala kaj in kako ..kako različne info delijo...patronažna pa je rekla, da ga moram kar med umivanjem malo "prijet"... naš se je zadnjič polulal po glavi, ampak direkt, majčke so ostale suhe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 11:31:51
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 DOBRO JUTRO - zadnje marčevsko 2009! Pa smo ga dočakale - večina še kaj več, nekaj se nas pa še šlepa v april - to bomo zdaj zrihtale po hitrem postopku Se mi vidi, da spim samo tri ure na noč, ne??? danes še imaš čas,da ujameš marec bo treba kakšno ornk čistilno zarezat Vse spucano v nulo! Sem se s prijateljicami za kino zmenla, mogoče bo prišel samo da mi dokaže, da nisem več glavna in naj ne delam računov brez krčmarja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 11:34:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ravnokar sem govorila s Felix...revčka sta mogla danes nazaj v P, ker je mali rumenčkan in je že pod lučko... Je pa drugače vse uredu in lepo papa pri njej....gužva pa totalna v P....baje jih je v soboto v pol ure 12 rodilo....pred sprejemno totalni kaos..... uhhh.. to je pa moglo bit zanimivo!!! Upam, da je tudi s Felixino pikico vse ok Tu pa smo imele 3 PDP na ta dan, pa nič
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 11:35:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa še nekaj naših slikc Iiiiiiiiiiii, kak lepo! Mislim, da ko to vidiš, veš, da si v življenju dosegel SREČO!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 11:38:34
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 DOBRO JUTRO - zadnje marčevsko 2009! Pa smo ga dočakale - večina še kaj več, nekaj se nas pa še šlepa v april - to bomo zdaj zrihtale po hitrem postopku Se mi vidi, da spim samo tri ure na noč, ne??? Jaz grem danes rodit. si se zmenila v mojem imenu?Mogoče bo pa moj res katero drugo teto ubogal - sam mu vsi že v popek tulijo naj pride, pa ne upošteva ravno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 11:41:44
|
|
|
|
Infinity1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Še eno vprašanje za vse tiste, ki imate fantke. Kaj in kako boste delale z lulčki in kožico? Boste potegovale kožico čez glavico lulčka ali boste vse skupaj pustile pri miru. Mene je strah, da kasneje ne bo šla gor js tudi nimam pojma kaj naj s tem lulčkom nardim... sicer vsako previjanje tudi ''njega'' fajn umijem, ampak kožica pa itak še ne gre dol... mi je pa rekla patronažna, da pri vsakem kopanju morem v banjici krat potegnit kožico proti dol, da se ne bo zarastla... zame je tudi tale lulček znanstvena fantastika , pojma nimam kaj naj z njim počnem...danes pride patronažna, pa jo bom vprašala kaj in kako No če bo povedala kaj pametnega pa sporoči, drugače bom pa tudi jaz probala v banjici med kopanjem tole mal telovadit, da se kaj ne zaraste
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 11:42:11
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka Mi smo nazaj iz bolnice, je naredila UZ srčka, Blaž je bil tako priden, pregled traja pol ure in on je pridno spančkal ves čas. Dr. pravi,da ne vidi nikjer nobene napakice, da vse deluje tako kot mora , se mi je kar kamen odvalil od srca. Imamo kontrolo še enkrat pri 6 mesecih. Hvala vsem za pikepoke in za pestke, so pomagale. Zdaj pa tiste,ki niste še rodile, alo gremo, danes je zadnji marčevski dan, dejmo akciiijaaaa!!! joj, super. sem misla na vaju. res babe, danes pa je treba finiširat. držimo pesti. tulipan, tisto tiščanje ni bilo nič, ne NIČ!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 11:43:23
|
|
|
|
Infinity1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps pa še nekaj naših slikc Iiiiiiiiiiii, kak lepo! Mislim, da ko to vidiš, veš, da si v življenju dosegel SREČO! Jaz še vedno vidim neverjetno podobnost v tehle najinih fantih spps, ne vem zakaj, ampak grozno sta mi podobna . Evo bom dala še slikice od včeraj v album, ker jo tukaj gor ne znam prilimat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 31.3.2009 11:44:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka zame je tudi tale lulček znanstvena fantastika , pojma nimam kaj naj z njim počnem...danes pride patronažna, pa jo bom vprašala kaj in kako ...ja, kakšna reč je to za nas, ki imamo pupe prvo ...in ko upali fontanco med previjanjem pa glih ga fajn oblečem...in pol šviccccc...je vse za preoblečt še enx...ben, se bomo že naučile...nam je porodnišnici rekla, da moramo kožico pustit pri miru, da nam bo že pediatrinja povedala kaj in kako ..kako različne info delijo...patronažna pa je rekla, da ga moram kar med umivanjem malo "prijet"... naš se je zadnjič polulal po glavi, ampak direkt, majčke so ostale suhe priden!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?