Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 10. del (30.3.2009 12:48:04)
|
Dober dan. Že od jutra imamo pestro. Sem imela namen malo poležat, ker sem šla spet pozno spat, ponoči pa itak dojenje, ki mi vzame 1 uro... no, pa nisem poležala, ker mi je en kup folka zvonilo... nekaj dobrih, nekaj slabih novic... brez teh res ne gre. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Najbolj pa me skrbi, ker Nika tako grdo kašla. Pa nos ima še poln. Popoldan jo peljeva h P. tasa, zadnjič nam je rekla P, da če ima zeleno sluz v nosu, je treba AB kapljice dat, če ni boljše v parih dneh. Pri Niki ni boljše. PERSIDA, ti imaš tudi veliko prej rojena fanta. Kaj so ti kaj omenjali kakšno cepljenje? Npr. RSV in za streptokokne viruse? Baje naj bi bili nedonošenčki (ne vem al sam tisti, ki so imeli probleme s plučki ali vsi) upravičeni do brezplačnega cepiva. Meni ni nihče nič rekel. Bi bilo pa fajn, predvsem ker imam še starejšo hčerko, ki je pa zelo dovzetna za te viruse. yania, imaš zs. mamaM, tvoje poti bodo danes podobne mojim, ali pa bo šel mož, še ne vemo. Lekarna, muller...hvala za tole info, je tud nam zmanjkalo tamalih plenic. mediuhec, jaz imam skoz na prsih prsne blazinice. Si jih redno menjam, tak da je ok.
|
|
|
|