MalaČebelica -> RE: Marčevke 2009 - 10. del (29.3.2009 19:00:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica imam eno vprašanje glede čišče. nimam zdaj časa it za nazaj brat, če je kdo že o tem govoril... danes se mi je med tuširanjem odtrgala kar precejšnja kepa - nekje pol pesti velika. ali se je to vam tudi dogajalo še toliko časa po porodu? (danes je 11. dan) patronažna mi je zadnjič rekla, da se mi zdaj ne bi smele več trgat neke kepe, ampak meni se je komaj prav začela krvavitev. v bolnici sem ful krvavela prvi dan, potem pa skoraj nič več. včeraj sem pa spet precej krvavela, danes pa se mi je še ta kepa odtrgala. pa tudi krče čutim ene dva dni malo močnejše - prejšnje dneve od poroda naprej, jih nisem sploh nič čutila... mislite, da je to še vse v mejah normale, ali naj začnem zganjat paniko? skrbi me samo za to, ker je ravno v četrtek patronažna rekla, da kep več ne bi smelo bit... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] mogoče bi bilo vseeno dobro,da kam pokličeš pa vprašaš, ali patronažno ali pa kar v P, nevem no, res,da je nedelja, ampak vseeno...je pa tudi meni glih zadnjič rekla,da ne sme biti več kep in naj ji takoj povem,če bi se kaj takega pojavilo, pa sem šele teden po porodu pocka hvala za napotek. sem šla kar poklicat v P pa so mi tam rekli, da to ni hudega, če ni obenem še zraven močne krvavitve. in res je ni. kake dva dni nazaj nisem skoraj nič krvavela pa zdaj tudi skoraj ne več. zgleda kot da se je neka kri nekje nabrala in malo strdila pa pol v enem kosu prišla ven. rekli so, da naj bom pozorna. če ne bo močne krvavitve ob teh kosih, pol ni panike. bom pa še vseeno omenila v torek patronažni. da vidim kaj bo ona rekla.
|
|
|
|