mediuhec -> RE: Marčevke 2009 - 10. del (30.3.2009 10:25:56)
|
punce, pozdravljene! ja, glede sumljvih zadev za čiščo ali šive, se pokliče v P- tam kjer rodiš. po poterebi se tam tudi oglasiš. vprašanje: a vas lahko vprašam, kako imate "spravljene" bradavičke čez noč, pa tudi dan. jaz se še vedno mažem z lanolinom kot obsedena (zarad prejšnjih poškodb), potem pa je modrc ves masten od tega. potem si pa dam še une posebne obliže gor. kaj pa ve? jih imate samo v modrčku? vas nič ne draži blago? slišala sem za bombažne blazinice- kolk je to higienično? tiste, ki brez problema dojite, ali se tudi mažete s kakšno kremo ali popolnoma nič? kakci: naš ma vse sorte, od zeleno, rumeno... pa ne vem kako vam dojenčka uspe tolkokrat previt. pri nas ko se začne dret za hrano, ni šans, po tem zaspi. če ga nekje vmes pa se zbudi potem pa ne zaspi nazaj. dobro je edino, če ga skapiram, da bo kmal lačen- pa še to se potem proti koncu zna jokat na previjalni... spanje: naš je ful glasen med spanjem! glih ko zaspim malo, pa me vrže pokonci kakšen glasen stok. a je pri vas tudi tako? lepo se imejte
|
|
|
|