|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
25.3.2009 14:21:10   
Steffi
Ti se samo hecaj, se ti bo vrnilouser posted image user posted image user posted image . Kaj bi jaz dala, da lahko pojem kos odlične čokoladne torte, potem pa pogledam našo štruco in si samo obrišem sline pa mi je lažje. Mora mi biti. ZAENKRATuser posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
25.3.2009 14:25:07   
Grahec
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

KAJ OD SLADKEGA JESTE? jAZ IMAM NENORMALNO POTREBO PO SLADKEM, PA NE VEM KAJ SMEM JESTI.

Jaz jem domače rolade z marmelado, domač ali kupljen Kinder Pingvin, tiramisu brez srovih jajc, pa tono kupljenih rogličkov z dvojno kremo (čokolada+vanilija), to imam na nočni omarici in vsako noč pred ali po nočnem dojenju pojem enga. :-) Čokolade same pa ne jem, ker lešnikov ne smem (sem alergična) ostala čokolada mi pa dobra ni. Aja pa še občasno po kosilu za sladico kak cmok z marmelado ali kuhan  skutin štrukeljček...

Jaz pa pogrešam srovo sadje in zelenjavo. Lucijo vse sadje in zelenjava  tako napenja, da je joj, še sadni sok ali kompot ni OK, tako da sem se že preobjedla kuhanega korenčka in bučk, kar edino ta mala dobro prenaša.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
25.3.2009 14:25:20   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro. Pupa, kje siiiiiiii??? user posted image

O, pa je nekaj novega. Naša felix sporoča tole:

"Živjo, čakali ste me dolgih devet mesecev, no, pa sem le prišel. Ime mi je Jure in se že veselo stiskam k mamici in očku. Z mamico se počutiva odlično, le očka ima malce suho grlo user posted image  Rojen sem 25.3. ob 2.07, imam 3730g in 54 cm. Jure, Ana in Boris"

Iskrene čestitke družinici! user posted image user posted image user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE MAMICIuser posted image user posted image user posted image  IN user posted image  TER SEVEDA TUDI OČIJU

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
25.3.2009 14:27:39   
Grahec
Felix  tudi od mene  user posted image user posted image user posted image za user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
25.3.2009 14:30:09   
pocka

Hello še z moje strani.

Čestike vseh novopečenim mamicam in user posted image , ter user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem nosečkam, da se čimprej cartajo.

Taj Gabriel je priden user posted image , je pa odkar smo doma malo bolj jokav, predvsem čez dan ponoči nama pa pusti , da se lepo naspiva saj ve da bo naslednji dan on zahteval svoj čas. Zdaj vidim, da je materinstvo res ful time job. Vedno je nekaj za postorit, ampaj je pravi užitek.

Vprašanje za vse doječe mamice KAJ OD SLADKEGA JESTE? jAZ IMAM NENORMALNO POTREBO PO SLADKEM, PA NE VEM KAJ SMEM JESTI.

petit kekse, to je to zaenkratuser posted image , pa mi fuuul nekaj manjka

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
25.3.2009 14:31:45   
Grahec

Ti se samo hecaj, se ti bo vrnilouser posted image user posted image user posted image . Kaj bi jaz dala, da lahko pojem kos odlične čokoladne torte, potem pa pogledam našo štruco in si samo obrišem sline pa mi je lažje. Mora mi biti. ZAENKRATuser posted image user posted image user posted image

ti moram napisat, da smo mi v porodnišnici dobili za sladico po kosilu košček čokoladne torte, torej ne vidim pravega razloga zakaj je v zmerni količini ne bi smela pojest, razen če veš da vama škodi.

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
25.3.2009 15:19:44   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Naša Lejca pa sporoča, da še vedno čakajo na sprožitev poroda, tako da držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
25.3.2009 15:23:01   
Nina00
Na današnjem pregledu je bil CTG dober, brez popadkov, maternični vrat skrajšan, odprta 1 cm, kg isti.
Če do ponedeljka 30.3. ne bo nič, naj se pridem spet pokazat. To je to user posted image

Sedaj pa spet šibam.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
25.3.2009 15:34:29   
tasa_m
Vprašanje za vse doječe mamice KAJ OD SLADKEGA JESTE? jAZ IMAM NENORMALNO POTREBO PO SLADKEM, PA NE VEM KAJ SMEM JESTI.
jaz jem vse od sladkega razen kakšne jab. pite ne ker jo po jabolkah napenja. Nisem upala en čas čok. stvari  ampak sem zadnjič na obisku papcala čok. kekse in ni bilo nič..tak da se zdaj bašem tud z čok. keksi user posted image (v mejah normale,ker še vedno prisegam na Rafaello).
Od zelenjave pa tak pogrešam korenček user posted image ampak tega pa res ne upam razen kuhanega.
Sadje..joj hruške, ananas pa jabolka..kak bi jih jedlaaaauser posted image ampak tega pa res ne upam.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
25.3.2009 16:18:19   
Najaa

Vse. user posted image  user posted image  Sam čokolina ne, ker je dobila izpuščaje po njem.
Danes sem misla testirat jabolko, sam sem pozabila. Moram dopoldan, če bodo krči, da naj bodo preden gremo spat.

drevoživljenja, moja je podnevi in ponoči na 3-4 ure. Ponoči ponavadi tudi na 5 ur potegne, enkrat je pa celo 6 ur spala.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
25.3.2009 16:19:35   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady
user posted image za Niko...
to sem slišala da ko preverjajo te reflekse da dajo neko plenico spodi pod njih pol jim pa to na hitro spodmaknejo al kk....  je blo to tut pri vas? to za hojo si pa kr predstavljam kk so smešni  jauser posted image

Ne, nobene plenice ji ni spodmaknila.

Grahec, kaj v Lj ne delajo kontrole kolkov? Nika je tudi imela 1a, ampak ponavadi je po treh mesecih kontrola.

Še ostale, ki ste že imele prvo posvetovalnico povejte, če vas bodo poslali na kontrolo kolkov? Na obali je to še vedno praksa, pa mi je kar všeč, da je tako.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
25.3.2009 16:36:58   
Pupa7
hojla,

sej komentirala ne bom nič, ker nimam kaj še za enkrat... pri nas nobenih sprememb...

tretji del treninga opravljen...

sesanje... učinek je samo čisto stanovanje...

mi je pa zdaj zmanjkalo energije za stopnice, tko da jih prestavljam na jutri user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
25.3.2009 16:47:19   
mama_milchy

Ojla,

evo jaz sem včeraj jedla skutin zavitek, drugače pa mi je rekla patronažna da lahko jem jogurtove pite, jabolčne pite, biskvit s sadjem, kremšnite (doma narejene ali pa če koga poznaš, da ima res sveže), puding (doma kuhan), pa še nekaj je naštevala ma sem pozabla, tudi recimo čokoladni biskvit s sadjem pa še je govorila...sej če se spomne, ti javim.....načeloma vse....probaš in če nima nobene reakciji pač tisto ješ....

Drugače kako ste?

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
25.3.2009 17:05:48   
trinity22
ojla

felix še enkrat tu čestitke za malega korenjaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole glede hrane je kar huda ja ... jaz kr neki izbiram na koncu pa naju obe pol zvijauser posted image ... ni fajn ... predvsem pa pogrešam čokolado, ampak po  njej pa že mene tako zvije, da je joj, kaj šele potem Tiano ... tako da je res ne upam več jest, pa prej med nosečnostjo me pa ni ali pa nisem bila tolk pozornauser posted image

naša pikica mi ga pa čez dan neki sračka kr ne bi spala, pa skoz bi bila na zizi danes sva se do 15h dojile skoraj na vsko uro pa še 30 ml dodatka je padlo, ker sem imela čist prazne zizeuser posted image  Bili pa smo že tudi prvič zunaj, ati je tk ponosno vozil voziček naokoliuser posted image , no sedaj pa spi, pa ne vem  ali naj jo budim za hranjenje in previjanje glede na to da cel dopoldan ni spala, kaj vi naredite?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
25.3.2009 17:07:11   
trinity22

hojla,

sej komentirala ne bom nič, ker nimam kaj še za enkrat... pri nas nobenih sprememb...

mi je pa zdaj zmanjkalo energije za stopnice, tko da jih prestavljam na jutri user posted image

sej bo ... tudi ti prideš na vrsto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pridem vsak dan čekirat, kako je s tabo, držim pesti da bo čim prejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
25.3.2009 17:13:01   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

hojla,

sej bo ... tudi ti prideš na vrsto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pridem vsak dan čekirat, kako je s tabo, držim pesti da bo čim prejuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image sej skušam pohitet, da se selimo na nov forum, pa ne deluje nič user posted image

ah bo že, če ne prej drug teden več pa tko ne more bit user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
25.3.2009 17:59:00   
Tulipan12

hojla,

hvala user posted image sej skušam pohitet, da se selimo na nov forum, pa ne deluje nič user posted image

ah bo že, če ne prej drug teden več pa tko ne more bit user posted image

Navijam zate, da greš čimprej, jaz še sploh nisem čez rok, pa sem že tak nestrpna, da je joj! Kar malo mi je žal, da sem že prej vse postorila, da zdaj res samo še čakam kdaj bo kak znak. Pa prej me sploh ni bilo strah poroda, zdaj pa kr naprej razmišljam vse bedarije! Držim pesti, da te prazna luna nažene v P, jaz pa šibam takoj za tabo!user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
25.3.2009 18:01:51   
Tulipan12
Kako zatišje je tu gor, nimam niti komu za jamratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
25.3.2009 18:02:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Še ostale, ki ste že imele prvo posvetovalnico povejte, če vas bodo poslali na kontrolo kolkov? Na obali je to še vedno praksa, pa mi je kar všeč, da je tako.
ja, midve imama kontrolo kolkov in sicer v mesecu Maju. Ne spomnim pa se točno datuma user posted image . Tudi v Mb. je to še vedno praksa.

quote]IZVIRNO SPOROČILO: trinity22
naša pikica mi ga pa čez dan neki sračka kr ne bi spala, pa skoz bi bila na zizi danes sva se do 15h dojile skoraj na vsko uro pa še 30 ml dodatka je padlo, ker sem imela čist prazne zize  Bili pa smo že tudi prvič zunaj, ati je tk ponosno vozil voziček naokoli , no sedaj pa spi, pa ne vem  ali naj jo budim za hranjenje in previjanje glede na to da cel dopoldan ni spala, kaj vi naredite?
user posted image user posted image za sprehod in ponosnega atija user posted image
Jaz je ne budim, če spi pomeni da ni lačna. Vsaj jaz tako mislim.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
25.3.2009 18:02:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kako zatišje je tu gor, nimam niti komu za jamratuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
25.3.2009 18:06:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

kako pa kaj spijo vaši malčki?moja je ko je prišla iz p ponoči se samo 1 krat zbudila.en dan je celo spala oo 23 pa do pol 7-me je skoraj kap zadela..zdaj pa že 2 dni zaspi okrog 11 in spi do 3 potem pa na 2 ure jeuser posted image ,ampak samo 30ml..ne vem če je lačna ali samo bi vlekla..ker ko je lačna poje 60mluser posted image
Mi spimo vedno boljše user posted image . Se ponoči podojimo samo 1-krat - in pol spimo min. 3,5 in max. 5ur user posted image

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
25.3.2009 18:08:47   
tasa_m
tak zdaj pa mam jaz samogovore.. user posted image user posted image

no in kaj naj povem?? user posted image

jutri grem k tašči na kosilo, moja mami pa mi je danes vse zlikala user posted image . Aja pa od Lije sem dobila rožico za materinski dan (financirala jo je mami user posted image ).

Še kaj povem?? Ali bo začela katera kaj pisat??

aja pa še to: zdaj pa pijem kapučin in papcam rulado user posted image   user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem še mal okol pogledat.user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
25.3.2009 18:13:13   
Najaa

ojla

felix še enkrat tu čestitke za malega korenjaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole glede hrane je kar huda ja ... jaz kr neki izbiram na koncu pa naju obe pol zvijauser posted image ... ni fajn ... predvsem pa pogrešam čokolado, ampak po  njej pa že mene tako zvije, da je joj, kaj šele potem Tiano ... tako da je res ne upam več jest, pa prej med nosečnostjo me pa ni ali pa nisem bila tolk pozornauser posted image

naša pikica mi ga pa čez dan neki sračka kr ne bi spala, pa skoz bi bila na zizi danes sva se do 15h dojile skoraj na vsko uro pa še 30 ml dodatka je padlo, ker sem imela čist prazne zizeuser posted image  Bili pa smo že tudi prvič zunaj, ati je tk ponosno vozil voziček naokoliuser posted image , no sedaj pa spi, pa ne vem  ali naj jo budim za hranjenje in previjanje glede na to da cel dopoldan ni spala, kaj vi naredite?

Tole, ko je skoz na zizi - moja je tudi proti večeru ponavadi in pol seveda pade dodatek, ker so prazne. Danes mi je pa P rekla, da takrat ima krčke in se tako pač carta in ni treba dat dodatka, ker otrok ni lačen, če je pa itak že sproti vse pojedel. Kaj bom naredila naslednjič, pa še ne vem.

Za hranjenje je jaz ne zbujam. Se sama, spi pa največ 4 ure podnevi in 5-6 ponoči.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
25.3.2009 18:15:06   
Najaa

hojla,

user posted image user posted image  Sej bo kmalu. Ne skrbi, meni je vseeno na katerem forumu smo, dokler smo skupaj. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
25.3.2009 18:16:41   
Najaa
Mene je pa možek za materinski dan peljal na pico. Nika pa ga je skoz sračkala in se je hotla cartat, dokler smo bili v piceriji. Doma pa je spala naprej ko top. user posted image
Zdaj pa mi je šel v trgovino po magdalence (pecivo s koščki čokolade, ki ga OBOŽUJEM!!user posted image ). A ni zlat?? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?