|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
25.3.2009 11:53:06   
NoBady
Čao!
Se po dolgem času mal javljam... ful se slabo počutim, glava me skos boli pa še mleka mi hoče neki zmankvat in sm ful user posted image pa kr user posted image ... se mi zdi da mam mal te poporodne depresije... upam da čimprej mineuser posted image

Dans ponoč sm dobila sms od feliške...user posted image user posted image user posted image čestitke mladi družinici!!!

Kolk jih pa zdej še čaka? nč ne spremlam, tko da nč ne vem user posted image
če se kteri ljub naj mi na kratko malo pove ka sm kej zamudila... user posted image

user posted image za vse ki še čakajouser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
25.3.2009 12:08:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Čao!
Se po dolgem času mal javljam... ful se slabo počutim, glava me skos boli pa še mleka mi hoče neki zmankvat in sm ful user posted image pa kr user posted image ... se mi zdi da mam mal te poporodne depresije... upam da čimprej mineuser posted image

Dans ponoč sm dobila sms od feliške...user posted image user posted image user posted image čestitke mladi družinici!!!

Kolk jih pa zdej še čaka? nč ne spremlam, tko da nč ne vem user posted image
če se kteri ljub naj mi na kratko malo pove ka sm kej zamudila... user posted image

user posted image za vse ki še čakajouser posted image

user posted image user posted image user posted image  če si utujena in razdražljiva ,je to tud eden od razlogov,da ti zmanjkuje mleka,najdi si koga za pogovor in počivaj kolk se dauser posted image
jaz bi ti bolj težko kaj obnovila,ker tud jaz nič nazaj ne berem,mi enostavno ne ratauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
25.3.2009 12:22:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

naš igralni kotiček user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
25.3.2009 12:22:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Naša Lejca pa sporoča, da še vedno čakajo na sprožitev poroda, tako da držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajmo, Lejca! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
25.3.2009 12:23:37   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Koliko ste ve shujšale takoj po porodu oz. koliko kg imate še viška? Jaz sem zaenkrat šla dol 10,5 kg, še 12 pa bom na svoji teži...ne bodo lahkeuser posted image

Shujšala sem ravno toliko kolikor je teža Nike, posteljice, vode... svoje kile sem pa obdržala. user posted image  In če bo šlo tako naprej, da vsakič ko podojim, grem jest, jih bo še več...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
25.3.2009 12:26:07   
Najaa
Mi smo od P. Nika se je zredila eno kilo odkar sva doma.  Dolga je pa 52 cm. Ful sem vesela, da mi tako lepo napreduje. Dobile sva napotnico za razvojno, za kontrolo kolkov pa dobimo po pošti datum.
Najbolj hecno je pa bilo, ko ji je P preverjala tisti refleks, kako otrok hodi, ko ga daš z nogicami na ravno podlago. Kako smo se smejali, ko je gledala s tistimi velikimi očkami in korakala¨! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
25.3.2009 12:29:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Koliko ste ve shujšale takoj po porodu oz. koliko kg imate še viška? Jaz sem zaenkrat šla dol 10,5 kg, še 12 pa bom na svoji teži...ne bodo lahkeuser posted image

Shujšala sem ravno toliko kolikor je teža Nike, posteljice, vode... svoje kile sem pa obdržala. user posted image  In če bo šlo tako naprej, da vsakič ko podojim, grem jest, jih bo še več...
jaz sem po porodu izgubila 7kg,odkar sem pa doma pa še 4,tako,da imam še 3 kilograme viška od teže pred zanositvijouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
25.3.2009 12:30:09   
spps

Mi smo od P. Nika se je zredila eno kilo odkar sva doma.  Dolga je pa 52 cm. Ful sem vesela, da mi tako lepo napreduje. Dobile sva napotnico za razvojno, za kontrolo kolkov pa dobimo po pošti datum.
Najbolj hecno je pa bilo, ko ji je P preverjala tisti refleks, kako otrok hodi, ko ga daš z nogicami na ravno podlago. Kako smo se smejali, ko je gledala s tistimi velikimi očkami in korakala¨! user posted image
user posted image user posted image user posted image super,da lepo napredujeteuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
25.3.2009 12:32:44   
NoBady

jaz sem se stehtala ko sem pršla domov iz P. in sem zgubila 15kg, sem se pa včeri spet stehtala in sem zgubila zdej skupno 18kg... ostalo mi  je še 5kg... sam vem da ko bom nehala dojit al pa ko bo Taj mal večji bo šlo sigurn nazaj gor, ker zdej ful kr pzabim al pa nimam časa it jest... ko bom pa bolj redn jedla bo šlo pa pomoje kr nazaj gor...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
25.3.2009 12:36:14   
NoBady

user posted image za Niko...
to sem slišala da ko preverjajo te reflekse da dajo neko plenico spodi pod njih pol jim pa to na hitro spodmaknejo al kk....  je blo to tut pri vas? to za hojo si pa kr predstavljam kk so smešni  jauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
25.3.2009 12:58:16   
trezika
DanDan!
Evo mene... nisem pozabla na vas...računalnik nama je crknil in seveda ni blo neta... no, mi smo superuser posted image maruša je ful pridna (čist po mamiciuser posted image )... sicer je ful lena kar se dojenja tiče, ampak bo že počasi.... kar se pa poroda tiče sn se že zafrkavala, da po naslednjega gre matej... ja je bo kr hudo, ampak res potem v trenutku pozabiš vse skupajuser posted image user posted image kmalu pa še pripopam kakšno slikico user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
25.3.2009 13:02:59   
mama_milchy

pridne punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
25.3.2009 13:03:02   
mama_milchy

jaz sem se stehtala ko sem pršla domov iz P. in sem zgubila 15kg, sem se pa včeri spet stehtala in sem zgubila zdej skupno 18kg... ostalo mi  je še 5kg... sam vem da ko bom nehala dojit al pa ko bo Taj mal večji bo šlo sigurn nazaj gor, ker zdej ful kr pzabim al pa nimam časa it jest... ko bom pa bolj redn jedla bo šlo pa pomoje kr nazaj gor...user posted image

jaz sem jih po porodu zgubila 8Kg, od kar sem doma ša še slabi 2likci tako da še 4 ostajajo samo po moje bodo tudi kr nekaj še ostale; glede na to kako dobro moja mama kuha user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
25.3.2009 13:13:52   
Pupa7
evo drugi del treninga, sprehod uspel user posted image učinek . ... vse me boli user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
25.3.2009 13:24:56   
piamaria
user posted image Felix....jaz pa...
danes je moj PDP...pa še nič......user posted image  CTG  kaže   vse mirno :)

Oh ja.... bomo pa počakali ane?

Jutri pa spet.... ponovi vajo.

Kaj čmo, bom jutri kaj več napisala...grem na sprehod...papauser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
25.3.2009 13:38:34   
drevozivljenja
oj kako ste?mi smo super.mala pridno papa in aja..edino ima trdo blato,tako da revčiki moram pomagat kakati..sem dokupila aptamil comfort in mešam ga s navadnim aptamilom da se ji blato popravi...lahko si ogledate slikce ki se nahajajo v mojem albumu in izberete eno za seznamuser posted image ..lp fajn bojte grem maloj jesti napravit ker bo zdaj že lačna..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
25.3.2009 13:52:35   
tasa_m
Hallo hallo.

Pupa a pol bomo danes dihali z tabo? Če si že vdarla 2 dela vaje dol. Jaz močno upam da ja.

Mi pa smo bli na sprehodu je tak sonček da smo mogli ven..
Zdaj pa kuham golaž,mami pa mi tamalo rihta..gremo spet mal ven. Včeraj nismo bli pa moramo nadoknadit user posted image

lejca
.. dajmo punca user posted image user posted image

najaa.. super za Niko da je že tak zrasla in lepo pridobiva na teži. Bravo punci user posted image user posted image

drevo življenja.. lepa je tvoja pupika user posted image

kg.. jaz sem jih po porodu izgubila 8kg, pa še zdaj 4 tak da sem že v minusu user posted image se bom mogla malo poredit user posted image user posted image

trezika
.. super da vam laufa, dojenje pa bo že..počasi. Vse rabi svoj čas.

NoBady.. čimveč počivaj in brez skrbi (vem da ni čist možno ampak daj na off vse) pa bo mleka dovolj. Sem pa jaz na začetku imela enake probleme, zdaj pa mam spet mleka tolk,da joj.

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
25.3.2009 13:55:08   
Grahec
Vsem, ki ste rodile pa vam nisem še čestitala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem pravkar od pediatra in Lucija je super. Zrastla je za 4 cm, tako da je zdaj že 57 cm velika, zredila se je za skoraj 1 kg tako da ima zdaj 4740 g, na UZ kolkov je sploh ne bo poslal, ker je imela že v porodnišnici oba 1A in tudi zdaj, ko jo je pretegoval user posted image je zgledalo vse OK.

Moram pa rečt, da je Lucija res pridna punčka, tako da ni z njo kaj dosti dela. Jo podojim, previjem,  se malo poigrava in že spi user posted image .  Ponoči imava tudi super urnik in se samo enkrat zbudiva, da jo tam med 2 in 3 podojim. Zvečer se dojiva med 21 in 22 potem pa že zjutraj najbolj zgodaj ob 6.
Tako, da se mi prav fajn godi in imam ful več moči in energije kot v zadnjih treh mesecih nosečnosti. O kaki poporodni depresiji k sreči ni ne duha ne sluha.
Sem bila pa prvi teden, ko sem prišla s porodnišnice na trenutke prav čudna, hkrati sem se smejala in bila iskreno vesela, pa kar neke solze so mi lile... in to kot dežuser posted image user posted image user posted image sem se počutila prav smotana, pa skozi možu govorila ah, ti čudni hormoni!user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

Neposredna povezava do sporočila: 1268
25.3.2009 14:00:23   
tasa_m
user posted image za Niko...
to sem slišala da ko preverjajo te reflekse da dajo neko plenico spodi pod njih pol jim pa to na hitro spodmaknejo al kk....  je blo to tut pri vas? to za hojo si pa kr predstavljam kk so smešni  jauser posted image

pri nam ni nič spodmaknila plenice. Prijela jo je in sta hodli. Jaz pa sem z izbuljenimi očmi gledala kaj ona dela z mojo tamalo user posted image user posted image Sem pol to mami razlagala pa ona men reče: ja to sem ti pozabila povedat,da bo hodla ja user posted image . Sicer mi je pediatrinja rekla naj se ne vstrašim kaj bosta zdaj delali ampak vseeno mi je blo tak malo .. čudnouser posted image .

Grahec.. super za Lucijo user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
25.3.2009 14:00:55   
Grahec
Aja, sem prej pozabila
vsem, ki še čakate svoje user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa še o kg:

jaz sem bila že 1o dni po porodu na -3 kg od svoje prednosečniške teže, potem so mi začeli vsi s patronažno na čelu težit da tako hitra izguba kg ni fajn in sem se začela še bolj nažirat. Zdaj teža stoji (1/2 kg gre gor in dol). Čez čas pa bom začela več športat in malček majn jest, ker bi rada shujšala, saj imam že od prej kar preveliko zalogo kg.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
25.3.2009 14:06:18   
drevozivljenja
kile?ja jaz očitno imam srečouser posted image ..ko sem šla iz p od trebuha ni bilo ničuser posted image ...vse kot pred nosečnostjo..evo danes sem sprobala hlače in so mi hvalabogu vse pravuser posted image ..drugi dan ko sem prišla iz p si nisem niti ene mogla občleči..zdaj pa 1 teden po porodu se sgodi čudež in so mi prav..ne vem koliko sem shujšala..in ni mi jasno kako če pa ne dojimuser posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
25.3.2009 14:13:41   
Steffi
Hello še z moje strani.

Čestike vseh novopečenim mamicam in user posted image , ter user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem nosečkam, da se čimprej cartajo.

Taj Gabriel je priden user posted image , je pa odkar smo doma malo bolj jokav, predvsem čez dan ponoči nama pa pusti , da se lepo naspiva saj ve da bo naslednji dan on zahteval svoj čas. Zdaj vidim, da je materinstvo res ful time job. Vedno je nekaj za postorit, ampaj je pravi užitek.

Vprašanje za vse doječe mamice KAJ OD SLADKEGA JESTE? jAZ IMAM NENORMALNO POTREBO PO SLADKEM, PA NE VEM KAJ SMEM JESTI.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
25.3.2009 14:15:21   
drevozivljenja
kako pa kaj spijo vaši malčki?moja je ko je prišla iz p ponoči se samo 1 krat zbudila.en dan je celo spala oo 23 pa do pol 7-me je skoraj kap zadela..zdaj pa že 2 dni zaspi okrog 11 in spi do 3 potem pa na 2 ure jeuser posted image ,ampak samo 30ml..ne vem če je lačna ali samo bi vlekla..ker ko je lačna poje 60mluser posted image

LEO-naš maneken,TIA-naša manekenka

.. ..
l
---u---

Neposredna povezava do sporočila: 1273
25.3.2009 14:15:25   
PERSIDA
kg- vsi so padli iz mene že po porodu.Edino žal mi je da se nisem v bolnici stehtala da bi videla koliko sem šla dol od moje teže.sedaj sem na svoji teži ki pa še vedno ni malauser posted image .Torej mojih pridelanih +15 je izginilo.Tisto kar je bilo še več pa sem v bolnici pridno papala in sem prišla nazaj na svoje kg.Pa vsakemu ki je prišo sem mu naročila čokolado še dobro da je šlo vsaj do mojih kiluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1274
25.3.2009 14:16:29   
PERSIDA
Jaz lahko jem vse ker ne dojim večuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?