mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Pocka, zdaj pa samo reci, da si imela tudi mojo posteljo - tista zraven okna? ma dej, kot da bi se zmenle ej; vse obalne marčevke (no, Najaa je itak v LJ rodila) smo ble v sobi 14... Ja, midve sva šle obe v četrtek domov, smo tebi odstople sobo .... Steffi je bila itak 4.dan po porodu in je bilo vse OK tako da je šla domov; jaz sem bla 3.dan po porodu in kao drugi otrok pa tudi z Leo je bilo vse OK, le G je nekaj komplicirala, da kao ni priporočljivo da porod je ipak porod in kaj ti jaz vem kaj, pol pa mi je ena punca, ki jo poznam že par let zrihtala, da grem lahko čeprav tudi pediatrinja je rekla, da kar se tiče otroka ni težav, da gre, ker ni bla nič rumena in tudi lepo je pridobivala na teži.... Kako je pa Taja bratca sprejela? ne,sem bila pri vratih ...mene so tudi spustili 3.dan,ker je bila glih moja G na viziti, pa sem jo vprašala,če je možno, glede na to,da sem bila na dan poroda cel dan že v sobi...pa je rekla,da lahko, če je z obema vse ok, tako,da so naju spustili...je pa P pri Bležu slišala en manjši šum na srčku, morava v ponedeljek nazaj na kontrolo,da še enkrat posluša, če je kaj Taja je brtca sprejela zelo dobro, jo ful vse zanima, pa stalno sprašuje kje je Blaž, pa kaj dela, pa ga lupčka, pa boža...moramo pa ful pazit,ker nima občutka, se bojim,da bi ga zmečkala,ker se kar vrže gor pol pa jaz izstopam iz kluba sobe 14, sem namreč edina, ki je spala ob oknu ... kdo pa je tvoja G? za Blaža da bo vse OK Ja, jaz tudi moram pazit Žigca, da ne bi kaj naredila ma danes je že Ok, je bolj nežen in se ravno ne meče več na posteljo gor, ko je Lea na njej... Pupce; jaz grem kosilat in pol moram ribico zbudit za se podojit, mi bo mlekarna eksplodirala; nazadnje je jedla ob 9:30 aja, še nekaj glede dojenja: a jih dojite enkrat ena cicka, enkrat druga al kr na obe pri obroku? Moja G je dr. Smajila, če veš katera je, taka malo manjša, bjonda, fuuul v redu, pravi angelček dojenje - midva se dojiva enkrat na eno,drugič na drugo...zaenkrat se mi zdi tako kar ok Mi smo danes spali super, edino jaz sem en del noči preživela v kopalnici s črpalko na zizi, sem jo komaj rešila, upam,da se ne bo kaj vnelo, mi ne pomaga niti,če ga podojim, niti če si grejem,črpam... , imam tako nabite, da je joj, no zdaj je malo boljše...bomo videli kaj bo do večera mene pa ravno ta tvoja GIN ni hotela spustit domov pa še neke tablete proti bolečinam mi je predpisala, ko jih sploh nisem jemala, še tiste, ki ti dajo prvi dan so ostale nedotaknjene.... ma zdaj nema veze, jaz sem doma in to je važno... a si že dobila rojstni list; mi še ne in danes sem klicala na UE v Izolo in so mi rekli, da jim nekaj šteka program pa da ne morejo rojstva potrdit; v bistvu emšo že ima dodeljen in tudi starše vpisane le na naš naslov je ne morejo prijavit, boooo....upam, da to uredijo čimprej, ker je res en kup papirjev... mi smo pa našo frajlo v vrtec vpisali , zdaj mora še počakat, če bo sprejeta; je rekla ravnateljca vrtca možu, da je lih med šolskim letom in da zna bit do takrat že vse polno, je pa kao res da imamo že enega otroka pri njih v vrtcu, bomo vidli.....
|