|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
25.3.2009 9:50:26   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Pocka, zdaj pa samo reci, da si imela tudi mojo posteljo - tista zraven okna?
ma dej, kot da bi se zmenle ej; vse obalne marčevke (no, Najaa je itak v LJ rodila) smo ble v sobi 14...

Ja, midve sva šle obe v četrtek domov, smo tebi odstople sobo user posted image ....
Steffi je bila itak 4.dan po porodu in je bilo vse OK tako da je šla domov; jaz sem bla 3.dan po porodu in kao drugi otrok pa tudi z Leo je bilo vse OK, le G je nekaj komplicirala, da kao ni priporočljivo da porod je ipak porod in kaj ti jaz vem kaj, pol pa mi je ena punca, ki jo poznam že par let zrihtala, da grem lahko čeprav tudi pediatrinja je rekla, da kar se tiče otroka ni težav, da gre, ker ni bla nič rumena in tudi lepo je pridobivala na teži....

Kako je pa Taja bratca sprejela?

ne,sem bila pri vratihuser posted image ...mene so tudi spustili 3.dan,ker je bila glih moja G na viziti, pa sem jo vprašala,če je možno, glede na to,da sem bila na dan poroda cel dan že v sobi...pa je rekla,da lahko, če je z obema vse ok, tako,da so naju spustili...je pa P pri Bležu slišala en manjši šum na srčku, morava v ponedeljek nazaj na kontrolo,da še enkrat posluša, če je kajuser posted image

Taja je brtca sprejela zelo dobro, jo ful vse zanima, pa stalno sprašuje kje je Blaž, pa kaj dela, pa ga lupčka, pa boža...moramo pa ful pazit,ker nima občutka, se bojim,da bi ga zmečkala,ker se kar vrže goruser posted image

pol pa jaz izstopam iz kluba sobe 14, sem namreč edina, ki je spala ob oknu user posted image ...
kdo pa je tvoja G?
za Blaža user posted image  da bo vse OK
Ja, jaz tudi moram pazit Žigca, da ne bi kaj naredila ma danes je že Ok, je bolj nežen in se ravno ne meče več na posteljo gor, ko je Lea na njej...

Pupce; jaz grem kosilat in pol moram ribico zbudit za se podojit, mi bo mlekarna eksplodirala; nazadnje je jedla ob 9:30

aja, še nekaj glede dojenja: a jih dojite enkrat ena cicka, enkrat druga al kr na obe pri obroku?

Moja G je dr. Smajila, če veš katera je, taka malo manjša, bjonda, fuuul v redu, pravi angelček

dojenje - midva se dojiva enkrat na eno,drugič na drugo...zaenkrat se mi zdi tako kar ok

Mi smo danes spali super, edino jaz sem en del noči preživela v kopalnici s črpalko na zizi, sem jo komaj rešila, upam,da se ne bo kaj vnelo, mi ne pomaga niti,če ga podojim, niti če si grejem,črpam...user posted image , imam tako nabite, da je joj, no zdaj je malo boljše...bomo videli kaj bo do večera

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
25.3.2009 9:57:17   
pocka
Moj je šel pa zdaj Blaža vpisat v vrtec, pa novo vlogo za otroški dodatek je nesel...joj,koliko ene papirologije imamo te dni user posted image

...grem malo kataloge prelistat,dokler šef spančka, si bom kako majčko naročila, hlač si še ne morem,ker me je še kar nekaj skupaj

Koliko ste ve shujšale takoj po porodu oz. koliko kg imate še viška? Jaz sem zaenkrat šla dol 10,5 kg, še 12 pa bom na svoji teži...ne bodo lahkeuser posted image

user posted image - pri nas še ni na sporedu, me še šivi malo bolijo, sicer pa,bo moral možek kar malo počakat, do pregleda se raje ne bomo hecali...glede kontracepcije pa jaz še nisem razmišljala, pa bo treba nekaj pogruntat, ker zaenkrat smo zaključili s proizvodnjo user posted image .

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
25.3.2009 10:00:36   
MAMA JE KOT MOGOČNA GORA,
KI V SONCU SE ZLATI.
TUDI KO OBRAZ POLN JI JE SKRBI,
GA NASMEH KRASI. TO ZMORE LE, MAMA.

Vsem želim lep materinski dan!!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
25.3.2009 10:01:06   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro. Pupa, kje siiiiiiii??? user posted image

O, pa je nekaj novega. Naša felix sporoča tole:

"Živjo, čakali ste me dolgih devet mesecev, no, pa sem le prišel. Ime mi je Jure in se že veselo stiskam k mamici in očku. Z mamico se počutiva odlično, le očka ima malce suho grlo user posted image  Rojen sem 25.3. ob 2.07, imam 3730g in 54 cm. Jure, Ana in Boris"

Iskrene čestitke družinici! user posted image user posted image user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
25.3.2009 10:05:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
sem ti že hotla sred noči sms poslat, da si zgubla stavo user posted image user posted image user posted image
poslala bi, bi si lahk mal smsesali user posted image user posted image
ko je bilo feliši dostavljen sms (ki sem ji ga poslala včeraj) sem glih Lijo dojila. Pol pa sem pozabla pogledat na gsm in zjutraj ko pogledam vidim sms od naše šašavke. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
25.3.2009 10:06:26   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

sem ti že hotla sred noči sms poslat, da si zgubla stavo user posted image user posted image user posted image
poslala bi, bi si lahk mal smsesali user posted image user posted image
ko je bilo feliši dostavljen sms (ki sem ji ga poslala včeraj) sem glih Lijo dojila. Pol pa sem pozabla pogledat na gsm in zjutraj ko pogledam vidim sms od naše šašavke. user posted image

ma sem bla na pol v spanju, sem samo vsake tok na telefon gledala a je naša feliška že dobla svojga pobčka al ne user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
25.3.2009 10:06:39   
mama_milchy

Pocka, zdaj pa samo reci, da si imela tudi mojo posteljo - tista zraven okna?
ma dej, kot da bi se zmenle ej; vse obalne marčevke (no, Najaa je itak v LJ rodila) smo ble v sobi 14...

Ja, midve sva šle obe v četrtek domov, smo tebi odstople sobo user posted image ....
Steffi je bila itak 4.dan po porodu in je bilo vse OK tako da je šla domov; jaz sem bla 3.dan po porodu in kao drugi otrok pa tudi z Leo je bilo vse OK, le G je nekaj komplicirala, da kao ni priporočljivo da porod je ipak porod in kaj ti jaz vem kaj, pol pa mi je ena punca, ki jo poznam že par let zrihtala, da grem lahko čeprav tudi pediatrinja je rekla, da kar se tiče otroka ni težav, da gre, ker ni bla nič rumena in tudi lepo je pridobivala na teži....

Kako je pa Taja bratca sprejela?

ne,sem bila pri vratihuser posted image ...mene so tudi spustili 3.dan,ker je bila glih moja G na viziti, pa sem jo vprašala,če je možno, glede na to,da sem bila na dan poroda cel dan že v sobi...pa je rekla,da lahko, če je z obema vse ok, tako,da so naju spustili...je pa P pri Bležu slišala en manjši šum na srčku, morava v ponedeljek nazaj na kontrolo,da še enkrat posluša, če je kajuser posted image

Taja je brtca sprejela zelo dobro, jo ful vse zanima, pa stalno sprašuje kje je Blaž, pa kaj dela, pa ga lupčka, pa boža...moramo pa ful pazit,ker nima občutka, se bojim,da bi ga zmečkala,ker se kar vrže goruser posted image

pol pa jaz izstopam iz kluba sobe 14, sem namreč edina, ki je spala ob oknu user posted image ...
kdo pa je tvoja G?
za Blaža user posted image  da bo vse OK
Ja, jaz tudi moram pazit Žigca, da ne bi kaj naredila ma danes je že Ok, je bolj nežen in se ravno ne meče več na posteljo gor, ko je Lea na njej...

Pupce; jaz grem kosilat in pol moram ribico zbudit za se podojit, mi bo mlekarna eksplodirala; nazadnje je jedla ob 9:30

aja, še nekaj glede dojenja: a jih dojite enkrat ena cicka, enkrat druga al kr na obe pri obroku?

Moja G je dr. Smajila, če veš katera je, taka malo manjša, bjonda, fuuul v redu, pravi angelček

dojenje - midva se dojiva enkrat na eno,drugič na drugo...zaenkrat se mi zdi tako kar ok

Mi smo danes spali super, edino jaz sem en del noči preživela v kopalnici s črpalko na zizi, sem jo komaj rešila, upam,da se ne bo kaj vnelo, mi ne pomaga niti,če ga podojim, niti če si grejem,črpam...user posted image , imam tako nabite, da je joj, no zdaj je malo boljše...bomo videli kaj bo do večera

mene pa ravno ta tvoja GIN ni hotela spustit domov pa še neke tablete proti bolečinam mi je predpisala, ko jih sploh nisem jemala, še tiste, ki ti dajo prvi dan so ostale nedotaknjene....
ma zdaj nema veze, jaz sem doma in to je važno...

a si že dobila rojstni list; mi še ne in danes sem klicala na UE v Izolo in so mi rekli, da jim nekaj šteka program pa da ne morejo rojstva potrdit; v bistvu emšo že ima dodeljen in tudi starše vpisane le na naš naslov je ne morejo prijavit, boooo....upam, da to uredijo čimprej, ker je res en kup papirjev...

mi smo pa našo frajlo v vrtec vpisali user posted image , zdaj mora še počakat, če bo sprejeta; je rekla ravnateljca vrtca možu, da je lih med šolskim letom in da zna bit do takrat že vse polno, je pa kao res da imamo že enega otroka pri njih v vrtcu, bomo vidli.....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
25.3.2009 10:07:10   
tasa_m

jaz vam dam dovoljenje, da se selite na starševski forum... jaz pa se selim k aprilčicam user posted image user posted image user posted image user posted image
brez tebe nikamor!!!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
25.3.2009 10:08:00   
yania
Feliška draga....vse naj naj...iskrene čestitke za takega korenjaka, no pa saj sem ti po smsu tudi že čestitala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
25.3.2009 10:09:26   
Pupa7

jaz vam dam dovoljenje, da se selite na starševski forum... jaz pa se selim k aprilčicam user posted image user posted image user posted image user posted image
brez tebe nikamor!!!

pa valda ne bote mene čakale, sej vidiš, da nikamor ne grem user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
25.3.2009 10:11:15   
yania
NO mi smo pa danes spet kar lepo spančkali...jedel je ob polnoči, nato pa šele ob 5ih...zbudil se je 4.45....se vidi da ga greje mamina toplinauser posted image , se tako stisne k nama v posteljo....uživač...no potem smo lepo zapančkali do 7.30. Timon bi še spal, samo je mogla moja Naja priti v sobo, me zbuditi: Mami a boš prišla danes po mene po kosilu v vrtec?....grrrruser posted image ...neeee sem rekla...in itak se je tudi Timon zbudil..al pa pride in reče mami daj mi špangico gor ....kot da to oči ne zna...
Ma sem grda a ne......

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
25.3.2009 10:16:21   
yania
Pupa, zdej mam pa jaz en predlog...mislim, da je čas za mal telovadbe....začela boš s počepi, mi pa bomo štele....ena, dva, tri...ma ni hudiča da se kaj ne premakne no...s trebušnjaki te ne bomo matrale, lahko pa po 50 počepih posesaš stanovanje, nato si omisli neke stopnice, začela boš 10 stopnic gor in 5 dol, pa 15 gor in 10 dol, potem pa kar samo gor, in brez počitka....nato če še vedno ne bo nič, pa kar ven, na zrak, hitra hoja 30 minut (2-3 km). Obuj prevelike čevlje, kake zimske....najboljše so skibucke...ko se tako fajn sezuvajo...user posted image
Mislim da bomo zvečer že dihale s tabo.
A? Si za stvar...naj bomo tvoji osebni trenerji...aja, pa še to, ne pozabi piti veliko tekočine!

Saj hočeš današnji datum, a ne?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
25.3.2009 10:25:39   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Pupa, zdej mam pa jaz en predlog...mislim, da je čas za mal telovadbe....začela boš s počepi, mi pa bomo štele....ena, dva, tri...ma ni hudiča da se kaj ne premakne no...s trebušnjaki te ne bomo matrale, lahko pa po 50 počepih posesaš stanovanje, nato si omisli neke stopnice, začela boš 10 stopnic gor in 5 dol, pa 15 gor in 10 dol, potem pa kar samo gor, in brez počitka....nato če še vedno ne bo nič, pa kar ven, na zrak, hitra hoja 30 minut (2-3 km). Obuj prevelike čevlje, kake zimske....najboljše so skibucke...ko se tako fajn sezuvajo...user posted image
A? Si za stvar...naj bomo tvoji osebni trenerji...aja, pa še to, ne pozabi piti veliko tekočine!

bom probala tud to, za datum mi je pa tko že lep čas vseeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
25.3.2009 10:29:43   
yania
Pupa, kdaj pa mami pride zdaj k tebi? A je že zdrava?
Iz katerega konca SLO si sploh ti?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
25.3.2009 10:29:50   
baby blue
Felix čestitam za rojstvo sinčka... imava na isti dan rojstni dan...  pa še eno uro za menoj se je rodil

user posted image user posted image user posted image

vsem pa čestitam ob materinskem dnevu user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
25.3.2009 10:33:25   
Pupa7

Pupa, kdaj pa mami pride zdaj k tebi? A je že zdrava?
Iz katerega konca SLO si sploh ti?

mami pride če bo po sreči ta vikend, ker še ni čist 100% zdrava, pa da nebi še nam prinesla poleg alpskega mleka, kako konkretno slovensko virozo user posted image

drugače pa sem iz LJ iz Vrhovcev user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
25.3.2009 10:38:07   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Felix čestitam za rojstvo sinčka... imava na isti dan rojstni dan...  pa še eno uro za menoj se je rodil

user posted image user posted image user posted image

vsem pa čestitam ob materinskem dnevu user posted image user posted image

potem pa vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
25.3.2009 11:07:53   
spps

no, materinski dan je, in jaz sem še nisem mama.... tak da men dol visi za ta materiski dan user posted image

lorencija uradno mava isti PDP, ma lahko greš, lahko greste vse, men je že čist vseen kdaj bo...
po moje tuduser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
25.3.2009 11:07:55   
spps

sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
25.3.2009 11:09:29   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image

a kukuruza nema user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
25.3.2009 11:12:32   
spps

bom probala tud to, za datum mi je pa tko že lep čas vseeno user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
25.3.2009 11:17:06   
spps

brez tebe nikamor!!!

PUPA_ZATE  user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
25.3.2009 11:22:06   
Pupa7

brez tebe nikamor!!!

srčece zlato, zdej mi je pa kr na jok šlo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
25.3.2009 11:24:59   
spps

brez tebe nikamor!!!

srčece zlato, zdej mi je pa kr na jok šlo user posted image
user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
25.3.2009 11:49:26   
Pupa7
prvi del treninga 50 počepov je opravljen, zdaj gremo počasi v akcijo na 2-3km sprehoda user posted image

(za enkrat učinek, bolijo me kolena user posted image user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 25.3.2009 11:53:18 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?