|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Primorke -help!!!
19.3.2009 18:59:04   
anajmad
V soboto naj bi delala škampe v buzari. najbolj enostaven recept,please?!?!Mal sem že na kulinariki gledala,pa sploh ne vem,kako naj naredim. A prvo čebulo prepražim,ali moram prvo škampe vržt noter. Pojma nimam?
Pomoč,prosim!!!

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Primorke -help!!!
19.3.2009 20:36:05   
thaiss
Jaz najprej prepražim čebulo na olivnem olju; dam pa kr dosti čebule, potem še malo česna in peteršiljček. Škampe dam ko čebula porumeni in jih zalijem z vodo, dam šalšo, začinim in obvezno dodam malček belega vina.
Če je preredko lahko zgostiš z drobtincami

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2009 3:50:43   
amaya
enako...obvezno pa drobtine...

joj, kako bi jih zdej maznila eno porcijo, al pa raje pidoče...ahhhhhhhhhhhh

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2009 7:55:01   
Anonimen
Ciao!!!

Ali bodo zmrznjeni?
Če bodo pazi, da jih deaš čim krajši čas, da ne bodo kašasti.
Če so pa sveži je pa druga pesem, lahko malo dlje pokuhaš.

Torej moj recept stokrat že peverjen in se moram považit, da so si vedno polizali prste.user posted image

15 dag, na drobno esekljane čeble stresem na olivno ole in popražim le toko, da ovene.
Nato dodam žlico paradižnikove mezge (imajo radi na rdeče) in cele dodobra prane škampe. Dobro vse skupaj premešam in zalijem z 2 deci belega vina.
Nato dodam maslo, strt česen, tanke kolobarje limone.
Prilijem malo vode in pokrijem posodo in pukuham ene pet minu, če so zrznjeni, če so sveži pa par minut več.
Nato posolim in popopram in, ker imamo radi pikantno dodam še noževo konico peperončina, dodam droptine( tok kokr se mi zdi, da hočem gosto omakco)
za finiš pa na drobno nasekljan petršilj, pokrijem in še enkrat na kratko za dve minuti povrem.
Poleg pa skuham še špagete in jih nato odcejene stresem direkt v onec z škampi. Lahko pa tudi samostojne, sam, da ne dodam prej paradižnikove mezge.

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2009 18:15:22   
anajmad
Sveže,sveže jih imam že v hladilniku. Si mi dala idejo Neva,za špagete. Sploh nisem vedela,kaj naj skuham zraven. Superca! Hvala!

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?