|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
27.5.2009 14:13:47   
sarar
ojla punce! samo eno ful smešno in morda neumno vprašanje imam in vas prosim za mnenje:
doma imam že dva fantka, želim pa si še eno punčko. po kitajski tabeli bi jo dobila, če bi zanosila ta mesec, pa je žal prišla user posted image  user posted image user posted image user posted image
naslednjič mi punčko kaže šele novembra user posted image
a ima kak smisel da čakam na november? kaj pravite? sem pa zasčedila še eno drugo kitajsko tabelo na netu in mi malo drugače kaže...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
27.5.2009 14:19:25   
Anonimen
sarar ne na to gledat k to nima nobene veze,to je sam tko da se pohecaš nikar pa ne jemlji tega resno

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
27.5.2009 14:22:39   
pižmovka
Ojla babe žabe!
Kak ste? Vedno tuk napišete, da rabim pol ure, da vse preberem! user posted image
Pri meni user posted image še ni! Test bomo pa nardil v soboto zjutri ko bova z user posted image skupi. Seveda, če se una tečka ne bo prkazala!
Sm zdej šla gledat ta kitajski koledar... Pravi, da bo fantek, če nm je ratal, drga pa punčka naslednji mesec! user posted image
Tejchy25 res je bedno tak ku ne veš pri čem si! Upam da bo vse ok in da si user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
27.5.2009 14:28:28   
pižmovka
Ah to fantek/punčka je loterija! Ne preveč resno jmat teh tabel! To sam tak za foro! user posted image Ena verzija je drgač tut, da so spermiji fantki hitrejši in če user posted image tik pred ovulacijo bo najbrš fantek. Če pa user posted image že neki dni pred ovulacijo pa bojo ostale samo semenčice punčke, ker so počasneše in bolj dolgožive! Ampak ta teoija še ni čist potrjena in problem je točno trofit ovulacjo! user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
27.5.2009 14:30:18   
sarar
user posted image user posted image user posted image  pižmovka, tud jz vedno rabim pol ure da vse preberem. ravno sem se javila in prijavila h junijkam. upam da bo kaj...
držim pesti, da bo v soboto en velik ++++++++++

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
27.5.2009 14:32:19   
sarar
ja, fora je trofnit ovulacijo, drugače pa verjamem, da ta teorija o semenčicah drži. je tudi pušenjak pisal o tem. pa pri meni sta oba fantka, k sma vsak drug dan user posted image , se pravi da sva morala tudi med O

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
27.5.2009 14:35:36   
Tejchy25
Dan! Sm sam za kratek čas odšla iz pisarne in je že pooolno napisanega :)

Nč, res je bedno čakanje, ampak če mora tako bit...

Ja, 11.6. so me pa naročil, ker se bo takrt sigurn vidl, a je kej a ni. Čeprov, kokr vem, bi morala biti sluznica odebeljena, men je pa dežurna ginekologinja rekla, da je tanka...

Tko da morm rečt, da sm prpravljena da ni nič...oz. sm se že v ponedeljek sprijaznila s tem...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
27.5.2009 14:37:34   
sarar
žal se moram strinjati s tabo. se mi zdi, da če bi bila nosečka bi bila sluznica odebeljena. ne skrbi, sem prepričana, da bove obe junija zagledali +user posted image user posted image !

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
27.5.2009 14:51:59   
zebra
Živjo punce...kolk ste se razpisale...user posted image

Joj najprej Sarar: ne gledat na kitajsko tabelo...jaz mam kolegico, ki ji je za prvega defin itivno pisalo fantek pa je bla pupa, za drugega pa glih obratno, po kitajski bi naj bila pupa, pa je bil fantek...tak da...to je res samo tako malo za hec....

Tisto s hitrejšimi semenčicami ki so moški pali...tako da je pa spet tko...pr punčkah semenčicah, je pa res, da baje morta do 3 dni pred o user posted image ful pogosto, ker tudi če je sem. manj, potem so bolj punčke..semenčice in je več možnosti za punčko...

No sam tiste, ki pa se že tako dolgo trudimo (pr men 15. krog), pa nam je vseeno al bo pubec al pa pupa:-)

Tejchy, jaz mislim, da si ti še zmer user posted image , ker če je blo tako malo user posted image pol si po moje res še user posted image  upam da siuser posted image držim pesti...

Ker  jaz ko sem imela ss, se je ful sipalo...7 dni je lilo...tak da...držim pesti...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
27.5.2009 15:02:14   
LUNA83
oJLA PUNCE,... moje tečke danes zaenkrat še ni,.. niti sledu o njej upam da tako tudi ostane,čeprav mislim vseeno da bo prišla ker me spodaj trebuh boli,kot da bo prišla... bomo vidli,...

Čakamo +

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
27.5.2009 15:09:41   
tatjana.d
ojla,

nekje na poti ste me zgubili iz spiska...

no, kakorkoli. moja user posted image je danes prisla, en dan prezgodaj. sem ze vceraj zvecer cutila...
tako da gremo v 9. krog in upamo na boljse.

prejsnji teden sem bila na pregledu pri ginekologu. mi je rekel, da je pri meni vse bp (ze takrat je rekel, da ta mesec verjetno ne bo nic, ker ni bilo nobene spremembe, tako da sem ze takrat predelala razocaranje). da naj preprosto skrbim zase (da nisem utrujena, izmozgana, da urejeno in pravilno jem...) in da naj grem z mozem na dopust (uuuuuh, tega ze celo vecnost nisva imela). ce do oktobra ne bo nic, se novembra vidimo.

drugace pa, ce izostane menstruacija, mi je rekel, naj pocakam 1 teden in potem naredim test. to sem tudi upostevala pri obeh nosecnostih zdaj. ker drugace je samo obremenjevanje, ce je ali ne.
in tudi to, da ovulacijskih testov naj ne uporabljam, ker lahko zavedejo. naj raje gledam, kdaj imam povecan bel tok, ker takrat je verjetno ovulacija.

tako da, punce, uzivajmo v druzbi nasih moz - fantov. in odmislite drugo. ko bo nosecnost, boste vedele, verjemite, ce je ne bo, bo pac prisla tecka. bolj razmisljate o tem, bolj si delate medvedjo uslugo...

tako da vsem user posted image zelim mirno nosecnost in krasna leta, ki sledijo, vsem nam ostalim pa, da to kmalu (spet) postanemo.

jaz se od foruma poslavljam...

lp

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
27.5.2009 15:49:56   
sonček85
tiki.hvala za poljubčke in poljubčki nazaj user posted image user posted image ti pa nikar in nikoli ne obupaj
sulfinija,o o čas bomo dihale s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
27.5.2009 18:52:07   
Tinkarčica
No, pa je tudi mene obiskala user posted image ! Zdej grem pa že tako rekoč v 7.krog in mi nč več ni všeč ta številka.
Pa kaj čmo user posted image . Se vidimo v juniju!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
27.5.2009 19:24:32   
miklarom
Tinkarčica - user posted image user posted image user posted image n eobupaj saj bo , še vsem je uspelo in tudi tebi bo,

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Tinkarčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
27.5.2009 19:32:01   
MiniMiska
Sem vas prišla malo pozdravit ... tečka se poslavlja, slončkanje sledi user posted image user posted image

Tko da vsem, ki se selite v junij, se beremo na tisti temi

majskim nosečkam dobro počutje in nič slabosti

tistim "nekje vmes" pa user posted image za srečo...

nasmeh na obraz in lepo se imejte!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
27.5.2009 20:22:02   
LUNA83
user posted image  Moje tečke še ni,... jojjj zdaj imam pa že malo upanja,... ampak vseeno globoko v sebi mi nekaj govori,da bo ju3 prišla.

Jooojjj! Upam da je ne bo,..

Čakamo +

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
27.5.2009 21:22:41   
pižmovka
Tut moje še ni.... Bomo konc tedna videli al gremo v junij al k februarkam! Upam da to drugo! user posted image Pa ne punce narobe razumet! 

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
27.5.2009 21:26:53   
Kliki
navijam za obe user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kliki -- 27.5.2009 21:27:08 >

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
27.5.2009 21:28:02   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Aqua77 user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy user posted image   user posted image user posted image user posted image
 v nove boje
xx.05. - Tretinjka srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.05 - Tweety83 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca srečka user posted image
user posted image   user posted image   user posted image
16.05 - Ursa30  user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
16.05 - Buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image
v novee boje
115.05. -Tejchy25 (12. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
21.05. - Ziva1 user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
23.05 - Sarar user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
24.05 - Pajcevina srečka  user posted image  user posted image user posted image user posted image  
25.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
27.05 - LUNA83
27.05 - Tiki55
28.05. tatjana.d user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje

29.05. - zebra  user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje   

MAJA NAS JE 50, OD TEGA 12 SREČK NOSEČK 

Modrih : 30
Roza   :  12
  Skupaj :42

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................30,00% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
27.5.2009 21:53:54   
mokca
ojla!
se vam lahk prdružim.???

gremo v četrti krog,za 1x še nič.konkretnega.M moram dobit najkasnej 3.6.2009.

Imam že enega razgrajača,2,5 leti.rabila sva  16 mesecev,zanosila po laparo,takoj.
naredila vse preiskave,tako da lahko kat.kaj svetujem.delam tudi  v bolnici,...pa porka duš,se znakov niti približno ne spomnim.tistih zgodnjih.
naj povem samo to,da kaj tipičnega ni bilo,razen izostanek M in to špikanje.ki pravijo da je čist normalno.nobenih slabosti,joškice so počasi rastle,nič kaj preveč boleče.in pa ja,glava me je bolela in spat nisem mogla,za to tudi pravijo da je značilno.zaradi porasta hormonov.

tako da upam na dober rezultat.ne želim si čez vso to ceremonijo še 1x,pa ni hudga,ubija to čakanje da prideš do G da se naročiš na preiskavo,.....vmes zboliš,....čas pa leta pa bežijo.

me sprejmete med sebe????user posted image

p.s.: sem malo kopirala.user posted image

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
27.5.2009 22:03:39   
LUNA83
Lepo pozdravljena mokca,.. seveda se nam lahko pridružiš,..ampak glede na to da je NE pričakuješ 3.6 se preseli v junij,..ker je tam bolj veselo,..tukaj nas je samo še enih par ki je ne pričakujemo :)

Čakamo +

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
27.5.2009 22:08:59   
pižmovka
ja počasi se bomo vse selile!!!!

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
27.5.2009 22:13:06   
LUNA83
Pižmovka,.. upam da v februar user posted image

Čakamo +

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
28.5.2009 8:16:07   
Tiki55
No, moja se je ulila... Gremo v nove boje, ostalim nečakajočim pa user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
28.5.2009 8:17:54   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

No, moja se je ulila... Gremo v nove boje, ostalim nečakajočim pa user posted image

ma neee user posted image user posted image user posted image  jaz sem pa že upala...user posted image user posted image
škoda no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.