Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaaaaaa, da ne bom več doma delala (nad glavo imava mojo babico ....). Če že bejbija ŠE ni, bom vsaj delala lahko v miru
Bom lahko imela prostorček lepo za delat in vse igrače bojo lahko tam lepo pod alarmom, ampak najbolj omembno je pa to, da nisem skos doma in da bom spet v mestu. Sem celo življenje živela v mestu, ga mela poln kufer, se preselila v stanovanje mojega dedka (spodnja polovica hiše) in po 3 mesecih se mi meša, ko delam od doma. Imamo pa vsaj vrt, kar je pa veliko, za našega pasjega huligana in za naju, ki imava sedaj veliko domače zelenjave. Njamiii
Tako, da sva hotela poiskat prostor, kjer bi imela trgovinico in čudežno nihče ne oddaja prosotrov ali pa so tako dragi, da ne pride v upoštev. Tako sem se odločila za pisarnico in upam, da dobim to, ki jo imava ogledano, ker je res super!
< Sporočilo je popravil Nalina -- 28.5.2009 11:19:57 >
Tut pri meni je bil -. Pa tut ni! Bojim se, da mam še kr mal pomešano zarad KT. Cel mesec mam ful belega toka. In takrat ko naj bi bila o. je bla sluz, sam... Nkak se mi dozdeva da to ni blo to!!! Če ma za pridit, naj to čimprej naredi! Drugačpa naj se pokaže!
Živjo punce...mene tale heca...zdaj bi pa že lahk pritekla...glede na to, da me križ kar boli in boli, test je -, tečke pa še kr ni...naj se že zlije, da gremo v 16. krog....pa da mam spet možnost upanja...a ne
Tejchy kako si?, pa Luna...upam da jutr ugledaš , Pižmovka pa ti tudi
Joj Dini, kaj to berem, malo se pomiri, pa relaxsiraj...bo boljš...verjemi....
< Sporočilo je popravil zebra -- 28.5.2009 14:50:35 >
Evo, jaz se vam javljam, da je prelah verjetno mimo, da upam, da tečnule ne bo danes :) Sem prišla domov, sploh ne skuhana, kar je že dosežek. Pisarnica je fuuuuuuuuull luštkana, samo eni se morajo rej izselit ven. Hehehe
nisi sama, jaz tudi še strašim tukaj, čeprav se mi zdi, da ne bom več dolgo ker se mi je pojavil roza izcedek, ki ga spremljajo krči ah ja, se bomo očitno selili na julij
xx.05 - Kliki v nove boje xx.05 - Aqua77v nove boje XX.05 - Miklarom srečka xx.05 - S* (9. krog) v nove boje xx.05 - Tecnobica v nove boje xx.05 - Ency xx.05 - Chi_Pita v nove boje xx.05 - DOaisy v nove boje xx.05. - Tretinjkasrečka xx.05 - Dolydoly v nove boje 01.05 - JanaB v nove boje 02.05 - katrin30v nove boje 03.05 - CJv nove boje 05.05 - Maisha (4. krog) srečka 06.05 - BabyKitty v nove boje 06.05 -Tinncyka(3. krog po ss) srečka 06.05 - Amiiv nove boje 06.05 - Žažisrečka 07.05 - tuliipa srečka 07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka 08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF)v nove boje 09.05 - Jada82 (6. krog) v nove boje 10.05 - SISI4 v nove boje 12.05 - Neodkritav nove boje 12.05 - Tweety83 srečka 13.05 - Jane77 v nove boje 13.05 - Bellissima v nove boje 14.05 - Anneri srečka 14.05 - Majčyca srečka 16.05 - Ursa30v nove boje 16.05 - Buska v nove boje 18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI) v nove boje 18.05 - Misk2 v nove boje 18.05 - SakuL 19.05 - MiniMiska v novee boje 21.05 -Tejchy25 (12. krog) v nove boje 20.05 - Nalina v nove boje 20.05 - Mausikaav nove boje 20.05 - Pižmovka v nove boje 21.05. - Hana76 srečka 21.05. - Ziva1 v nove boje 23.05 - Sarar v nove boje 24.05 - Pajcevina srečka 25.05 - tropical(14. krog (6. krog po ss)) v nove boje 27.05 - LUNA83 27.05 - Tiki55 v nove boje 28.05. tatjana.d v nove boje 29.05. - zebra v nove boje 31.05 - Barvar 31.05 - Tinkarčica(6 krog) v nove boje
MAJA NAS JE 50, OD TEGA 12 SREČK NOSEČK
Modrih : 34 Roza : 12
Skupaj :46
NAVIJAČICE
*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*
HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se!
En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi!
Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi!
Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre...
En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
za vas, ki vas je obiskala ... Luna83 ... kaj je pa pri tebi ... si naredila test? Navijam da zagledaš res debel +
Drugače, a se že pripravljate na nove + v juniju ... jaz upam, da sva spacala nekaj lepega ... moram pa priznat, da me skozi neki šravfa po trebuhu ... sploh ne vem, kaj naj bi to pomenlo ... pa apetita sploh nimam ... sam verjetno je krivo to poletno vzdušje Še en dolg teden čakanja ... joooj