|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
10.5.2009 20:20:44   
sarar
hvala miklarom... pa sej bo. če ne ta mesec, pa drug. sej mene pa tud že roke bolijo, k držim skup pesti zate da boš v torek sporočila veselo novičko! user posted image user posted image user posted image  pa seveda tudi ostale punce ki še čakajo novičke

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 901
10.5.2009 20:30:38   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Tinncyka kako se kaj počutiš ? Si ok? So že kakšne jutranje slabosti?

jaz sem super! trenutno nimam še jutranje slabosti. mi je blo pa včeraj tako slabo da sem komaj stala... danes je pa superuser posted image !!

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 902
10.5.2009 20:35:48   
dini
Ja pikica imamo ljubezensko razmerje z miklaromuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 903
10.5.2009 20:38:18   
Kliki
evo se va mše jast malo javim. Moj vikend je bil kar naporen včeraj sem delala popoldne danes pa zjutraj. sem pa ujela še nekaj sončka da sva šla z user posted image  malo na sprehod.
Ta teden imam pa zaslužen dopust. hura hura
upam dab bo vreme lepo.
Zvečer pa obvezno user posted image  in bomo tam okoli 22.5 vidli kako in kaj.

Kako ste pa ve kaj?

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
10.5.2009 20:43:15   
dini
Tanja_Jes ja spet sm gor in navijam za useuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 905
10.5.2009 20:44:20   
sarar
ja kliki ti si pa res zaslužiš dopust... reva, na tak sonček moraš delat. boš pa zdaj živala, ko bomo me delaleuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 906
10.5.2009 20:46:52   
sarar
kliki, bove se skup tresle, jz pa mam 23.5. a bo tečka prišla al ne. sem že skor obupala za ta mesec pa so me punce mal dvignjileuser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 907
10.5.2009 20:47:39   
dini
miklarom beri zsuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 908
10.5.2009 21:30:32   
Anonimen
čer!
evo punce jutr me ne bo nič gor tko da zdele pišem
jaz še zmer navijam tko k se spodobuser posted image user posted image
urša evo me sm še pr živihuser posted image bolj kot norel so pokal tisti avto no je pa en poskrbel za akcijo in sicer je v ovinek prišel prehitr in ga je čist ob tisto leseno ograjo skor pognal in če ne bi na gas stisnil bi končal pred bajto,ampak takrat k je on na gas stisnu je v nas kamenje,korenine in trava prletela v moj štuk k mam vhod kjer je bilo do danes varno aja pa tamalga sm mela v naročju da je gledu brm brm ane,no v glavnem par modric mam k sm s hrbtom tamavčija zaščitila da ni dobil kamenja drgač pa ok,šipe so pa tud po ne vem ktermu čudežu celeuser posted image

anyway vidim da imata dini pa miklarom eno tajno navezouser posted image user posted image vidve si kr duška dajtauser posted image
aja če bo ktera govorila s tanči mi jo naj ful ful lepo pozdrav k je name čist pozabila,no v glavnem da je ok

nč zdej grem pa še jaz v vodoravno tko da nočko pa jutri vam želim en lep sončkast danuser posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
11.5.2009 6:24:43   
miklarom
jutro evo eno kavicouser posted image

dini - imaš nazaj ZS

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 910
11.5.2009 7:57:01   
BarbiG
Miklarom hvala za tale kofe. Ti povem, da prav paše.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 911
11.5.2009 8:22:02   
S*
Miklarom, hvala za kavico. Kako kaj počutje, teše vedno ni prijelo daa bi naredila en CB in potešila našo in svojo radovednost user posted image   user posted image   user posted image .
Kakorkoli, kmalu boš izvedela veselo novico, tako da... jaz navijam kot nora user posted image   user posted image   user posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 912
11.5.2009 10:02:09   
miklarom
S* - CB kar naj ostane v trgovini, jutri bom tako in tako izvedala, in ti takoj sporočimuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 913
11.5.2009 10:56:01   
majčyca
Zdravo punce!
Evo, se še jaz na hitro malo oglasim. Včeraj sva bila z lubijem cel dan na motorju, zvečer pa še v kino, tako, da sem potem samo padla v posteljo user posted image
Vsem, ki ste dobile user posted image pošiljam ogromno user posted image user posted image user posted image in držim pesti za naslenji krog. Za vse, ki pa še čakamo, da močno močno stiskam pesti, da vse zagledamo user posted image user posted image , da bo maj res naš mesec user posted image user posted image jaz moram počakat do četrtka, da vidim, če se bo user posted image pojavila ali ne, pa res si nenormalno fesjt želim, da je ne bi bilo - kot verjetno vse tukaj user posted image

Miklarom - držim pesti, da jutri zagledaš velik +!!

Lep sončen dan vsem skupaj! user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 914
11.5.2009 11:34:46   
BarbiG
Miklarom dobra si, mene bi ta negotovost ubijala in zase vem, da ne bom zdržala in bom tam nekje 10-12. dan po ET delala test.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 915
11.5.2009 14:08:08   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

kliki, bove se skup tresle, jz pa mam 23.5. a bo tečka prišla al ne. sem že skor obupala za ta mesec pa so me punce mal dvignjileuser posted image
Ja upam da me ne bo spet kaj hecala.Ta mesec sva res pridna in naj bo tudi najin trud končno poplačan.user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 916
11.5.2009 15:32:27   
MiniMiska
Živjo, bejbe, a pridno delate al tud kejuser posted image ? :)
Jaz se slednjega tudi danes še lotim, ko pride user posted image  domov :) drugače pa čez en teden ne pričakujem user posted image , držite pesti za +;) tko ko jih jest za vse vas...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 917
11.5.2009 17:01:59   
miklarom
MiniMiška - seveda bomo držale pesti zate, na rokah in nogahuser posted image user posted image user posted image , samo da čimprej ugledašuser posted image . jaz pa jutri na test beta HCG, in kar malo trepetam kaj bo pokazalouser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 918
11.5.2009 18:03:12   
Nalina
Punce z mojim accountom (Pikica-2) se je pa nekaj zgodilo. user posted image   Včeraj sem po oddanem prispevku hotela spremenit mail naslov in se od takrat naprej nisem mogla prijavit - geslo se je resetiralo, mail pa tudi oz. nisem nič dobila. Sicer sem danes poslala mail, če se kaj ve, kaj se dogaja, vendar ni nobenega odgovora, tako da sem se sedaj še enkrat registrirala in upam, da me ne bo kdo ugriznil.  Ne biiit huuudiii naaameeeee prooosiiiim user posted image Se vidi, da retrogradni merkur dela sto na uro! Grrrr  user posted image

Tako, da če zrihajajo, bom spet na tistem imenu verjetno, sicer pa takole.

Miklaron in Dini, z veseljem bi se vama pridružila, ampak očitno včerej ni bilo namenjeno. Sem pa tako presadila vse sivke (15 malih grmov user posted image ) in končala časopis user posted image . Evo ga, tiste, ki vas firbec matra - ecasopis.blogspot.com user posted image

MiniMiška jaz že sedaj držim pesti user posted image zate in za vse, ki gremo v nove boje. Go baby, go baby user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 919
11.5.2009 19:11:34   
miklarom
Nalina - ja ti šmenta no, Pikica - 2 , tak ti jo je ta čarunalnikuser posted image  zagodo, zdej si si pa še ime morala spremenitiuser posted image . no samo da sedaj spet dela kot mora in da si spet z nami. ja res škoda k se nama nisi mogla včeraj pridružit, pomojem bi se imele še pa full cooluser posted image
no, bo firbec pogledal na ta nalsovuser posted image user posted image

Dini - haloooo, kje si danes, ka te je sonce utrudlouser posted image , te pogrešam

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 920
11.5.2009 20:02:11   
sarar
miklarom, hotela sem ti samo povedati, da že cel dan mislim nate in ful ful ful ful ful upam in držim pesti za jutri!user posted image user posted image user posted image kdaj boš pa zvedela novičko? no, jaz delam dop. tako da bom šele okoli dveh na računalnikuuser posted image  kakorkoli, fajn opravi jutri!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 921
11.5.2009 20:03:43   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

miklarom, hotela sem ti samo povedati, da že cel dan mislim nate in ful ful ful ful ful upam in držim pesti za jutri!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 922
11.5.2009 20:09:09   
MiniMiska
Miklarom, držimo pestke!!!

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 923
11.5.2009 20:22:50   
Nalina
Hehe, v to sploh ne dvomim Miklaron! user posted image Sem bila celo večnost prijavljena tu, a sem bolj malokrat kaj napisala, pa zdej šele vidim, kaj vse sem zamujala user posted image

Držim pesti za jutri!!!! Dobro opravi!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 924
11.5.2009 21:29:30   
miklarom
sarar - izvedela bom ob 12.00 uri, potem pa da še pridem domov in vmeš še skočim na firmo, pa takoj javim, to je okoli dveh. bom pa preko sms-ja poslal že takoj ko izvem BEBIII, in vam bo sporočilauser posted image

skratka punce moje, hvala vam vsem ki ste ves ta čas navijale zame, in navijate še jutri,res ste vse zlate in brez vas ner bi bila tako močna, je res mi pomagalo, da sem belino ohranjala do konca, zdaj še samo jutri zadnji izid , ki upam na +, in potem smo na konjuuser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.