Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 21:39:23
|
|
|
|
sesil
|
sem bla na pilatesu, ma se mi je tako zehalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 21:41:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tako, da ne bom imela samogovorov, se tudi jaz za nocoj poslavljam in vse želim mirno in prijetno noč NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 21:45:31
|
|
|
|
sesil
|
sam mal sem preletela, kaj ste pisale, zdej pa še ta sončna odhaja . vidim da je kr nekaj bolnih , pa mame so zmatrane pri nas vse po starem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 21:46:15
|
|
|
|
sesil
|
ah, sama s seboj pa tud ne morem čvekat lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 21:53:15
|
|
|
|
špelin@
|
Vidim, da ste že odšle spat. Naj vam samo povem, da imam s povzročiteljem škode na avtu celo štalo. Ta človek je pokvarjen in gnil v dno duše. Več od mene jutri. Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 22:43:02
|
|
|
|
jana81
|
jst se tud poslavljam za danes.. nočko in brez zbujanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 6:19:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro oziroma samo jutro Pokonci smo parktično od 4ih ko se je naša Manca odločila da ne bo več spala . Nekaj časa sem se še dajala z njo in poskušala, da bi kupaj spali v taveliki postelji, ampak njej ni bilo do tega, tako da sem jo popokala in sva šli v dnevni. Sedaj ap že veselo poganjalec vozi naokoli in se krga, ko pride so stene ali sedežne, ker ne more naprej Tako da si grem sedaj naprej pristavil en orng lonc za kofe potem pa upam, da bom lahko normalno funkcionirala naprej. Je pa res da sem od 22ih pa do 4ih spala zelo dobro, samo ob 4ih auf mi je pa res mal too much Evo pa še za vse vas ena
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 6:20:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da ste že odšle spat. Naj vam samo povem, da imam s povzročiteljem škode na avtu celo štalo. Ta človek je pokvarjen in gnil v dno duše. Več od mene jutri. Nočko Oh Špelin vidim, da imam težave z unim bebcem Joj kako ne maram takih pokvarjenih ljudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:09:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! mi ni za brat vsega, včeraj mi nikakor ni zneslo prit vas malo pogledat, v nedeljo pa itak da ne. Kako ste kaj, sem kaj pomembnega zamudila?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:17:31
|
|
|
|
suzy85
|
evo, vse v enem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:22:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
Punce hvala ker ste ploskale za moj pregleda in za dobro vilo v obliki medicinske sestre, NA MRI bom šla najverjetneje na Ptuj, ker kot zgleda bom najhitreje na vrsti, danes kličem še v Izolo špelin@, pa kaj je zdaj s tem bebcem, saj je to še vedno ona nesreča ozroma porikan avto za tvoj roj dan? Barbaw- Maja že kaj bolje? Vidim da si bla nekaj jezna na P.... SS- moja Taja je bla tudi zelooo zgodnja - ob 6 pa 10 ,ampak zdaj sem jo uspela no, malo prej že , spravit nazaj spat, jaz pa kava v miru in RR. pa kaj pri Manc ires nič ne zaleže da bi dlje spala?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:24:27
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spanje-ni da bi govoril Tilen novo mleko v redu prenaša zaenkrat,pikice pa zaenkrat ostajajo.Imam upanje,da bomo po testiranju začeli spati,ko ugotovijo,kaj mu je.Če sploh bodo Čudno mi je to,ker ima pikice samo po obrazu. SS...vidim,da ste tudi zgodnji Špelin@,..vidim,da imate s.r.a.n.j.e.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:27:42
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:29:23
|
|
|
|
Estrella*
|
ZALI VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:31:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sem preletela in moram rečt Hijenci hvala da nas je tak pohvalila kak smo lepi in res sem dobila novega prijjatelja, Videka se je kr prodal k meni, samo da sma šla na špancir, itak1 Mi je znano, moja mandljeva očka U kako je to lepo opisala) bi isto nardila..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:33:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
Punce, kaj zdaj je bla katera na BRENI? Kako je blo?
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 24.3.2009 7:34:06 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:36:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma samo jutro Pokonci smo parktično od 4ih ko se je naša Manca odločila da ne bo več spala . Nekaj časa sem se še dajala z njo in poskušala, da bi kupaj spali v taveliki postelji, ampak njej ni bilo do tega, tako da sem jo popokala in sva šli v dnevni. Sedaj ap že veselo poganjalec vozi naokoli in se krga, ko pride so stene ali sedežne, ker ne more naprej Tako da si grem sedaj naprej pristavil en orng lonc za kofe potem pa upam, da bom lahko normalno funkcionirala naprej. Je pa res da sem od 22ih pa do 4ih spala zelo dobro, samo ob 4ih auf mi je pa res mal too much Evo pa še za vse vas ena ojej, tak je bla dans zgodna? naša je včeraj zaspala okrog 19.30. ob 3.30 je jedla in spala kot polhek do 6.10, ko jo je mami zbudla!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:37:37
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro spali smo ok, le da smo že od 6h pokonci. jst glih jem sendvič,moj pa še vedno trpi na wc-ju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:39:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje-ni da bi govoril Tilen novo mleko v redu prenaša zaenkrat,pikice pa zaenkrat ostajajo.Imam upanje,da bomo po testiranju začeli spati,ko ugotovijo,kaj mu je.Če sploh bodo Čudno mi je to,ker ima pikice samo po obrazu. kaj je pa nocoj tilna matralo? Upam, da vam res ugotovijo od kod te pikice!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:40:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo ok, le da smo že od 6h pokonci. jst glih jem sendvič,moj pa še vedno trpi na wc-ju za spanje! a tvojga pa še kr matra? je mel na policiji kaj sreče?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:42:26
|
|
|
|
Skye
|
Jutro...joj kolk sem jaz še zaspana...ga je Lia zopet sračkala ponoči in budni smo že od 6h. Pa vidim da je nekdo še na slabšem od mene..Sončnica Sandra.. IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 MATIC (Anery) VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV! ZALA (darmar) VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESECEV! tudi od nas vse naj, naj IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Punce hvala ker ste ploskale za moj pregleda in za dobro vilo v obliki medicinske sestre, NA MRI bom šla najverjetneje na Ptuj, ker kot zgleda bom najhitreje na vrsti, danes kličem še v Izolo Ptuj....moje mesto A so tako dolge čakalne dobe ali kaj? Ko sem jaz hodila nekaj glede mojega kolka sem prišla ful hitro na vrsto...mislim, da v roku meseca dni IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SKYE BRAVO 3000 POSTOV!!!!! a res...sploh nisem opazila hvala
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?