Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:19:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Skye a si malo priredila sliko iz naslovnice. Angelček in hudiček??? jep. Sam spodaj se ne vidi besedilo "neprecenljivo veselje" Dobro izgleda. sem blond ...kje to vidim?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:19:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo tudi že doma, smo bili od 13h praktično do zdaj zunaj. Imeli smo pa smolo, ker je moj zgubil denarnico z vsemi dokumenti. Zdaj je šel nazaj v eno gostilno in mcdonalds, če je mogoče tam zgubil in bil kdo tako fer da je pustil pri miru. v kar dvomim. upam, da ste našli denarnico na žalost ne, in spet imamo stroške s preklicem in izdelavo novih. Moj pa mnde od vseh živcev že celo noč driska.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:21:09
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Skye a si malo priredila sliko iz naslovnice. Angelček in hudiček??? jep. Sam spodaj se ne vidi besedilo "neprecenljivo veselje" Dobro izgleda. sem blond ...kje to vidim? poglej pod ticker
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:21:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, hvala za vse objemčke Sem bila že navsezgodaj na policiji in sem izpolnila vlogo za pridobitev osebnih podatkov tega *****. Zdaj moram čakati 2-3 dni, da rešijo vlogo, ker tako narekuje zakon o varstvu osebnih podatkov... Prej ne morem ničesar urejat, ker nimam pojma, katero zavarovalnico ta drek ima. Bruha se mi, ko stopim iz bloka in vidim njegov balkon Aja, a veste, kako je njegova baba včeraj obešala cunje? Na balkon je hodila rikverc, ker ni imela jajc, da bi me pogledala Da pa je ironija še večja, je pred 1,5 leta moj na igrišču pobiral njegovega smrkavca, ki se je grdo potolkel, ko je padel s kolesom... Res žalostno, to pa ti je pol zahvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:24:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo neki čivka iz postelje , letim v čeking Moj enih 10 minut že čivka v postelji, ampak jaz še skoz sedim in kavico pijem. Grozna mama. Zakaj grozna, saj ne joka . Očitno mu nič ne manjka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:24:11
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: ali je P vzela kri Maji? Mogoče sploh ni bakterija ampak virus. Potemtakem AB seveda ne prime. CPR nad 8 bi mogla naredit sanfort, pa bo dobila primerni AB. Ne vem kako lahko tako na slepo predpisujejo AB
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 23.3.2009 10:25:08 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:26:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit. Lahko da je kaj z ušesi narobe, vendar Nia se vleče za ušesa, ko je razdražena, živčna...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:28:58
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit. Lahko da je kaj z ušesi narobe, vendar Nia se vleče za ušesa, ko je razdražena, živčna... Tilen se vleče za ušesa, ko je zaspan Barbaw...res najbolje,da gresta še enkrat k P,pa naj jo pregleda,tako kot se zagre,ne pa kar nekaj predpisuje,potem ji pa še pomaga ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:31:51
|
|
|
|
tally
|
dober dan danes ste spet na spidu . jaz sploh nimam več časa za kaj pisat. skos nekam letamo pa faj vreme je treba je sončka izkoristit pa še te brezskrbne dni , ki jih je tako malo ostalo. Emilija je ok, jaz pa še vedno neki šmrkam, mislim že dva tedna se mi vleče . Špelin@ sem brala kaj se je zgodilo in rečem samo no comment, kako alhko taki ljudje živijo s svojo vestjo, žalostno res . Upam, da boš dobro zrihtala in da bo ta p***** plačal kar je treba. Jana res smotano tole z denarnico in ful dodatnih stroškov z menjavo dokumentov Barbaw za Majo, tale vaša P si res zasluži eno orenk lekcijo, baba. Tilči lušne slikice , mi še vedno nimamo čeveljčkov, ker jih ne rabimo , smo še pri plazenju. SS za poganjalca in izlet, jaz tudi komi čakam, da se preselimo in skočimo na kak izlet na obalo. grem še malo čekirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:32:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali svoje vedno naročite k P,ali greste kar tja? Pri nas je tako,da moraš obvezno poklicati,da te naroči midve HB še nisva bile pri P, razen ko imava posvetovalnico ali pa cepljenja. in udi močno upam, da jo bom čim manj rabila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:32:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit. Lahko da je kaj z ušesi narobe, vendar Nia se vleče za ušesa, ko je razdražena, živčna... Tilen se vleče za ušesa, ko je zaspan Barbaw...res najbolje,da gresta še enkrat k P,pa naj jo pregleda,tako kot se zagre,ne pa kar nekaj predpisuje,potem ji pa še pomaga ne naša tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:33:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali kam greste za prvomajske praznike? Rada bi izkoristila te tri dni,ko bo doma,pa da gremo na ene mini počitnice .Ali je katera že bila v Umagu v apartmajih? Saj za kopat tako še ne bo,čeprav sem se jaz pred dvemi leti že kopala ravno za 1. maja v Opatiji.Zanima me,kako je tam s sprehajalnimi potmi za voziček? mi bomo bili kr doma , no money .........
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:33:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit. zdaj se pa to res že vleče kar lep čas in očitno je "virus" na AB odporen, ali pa bi bilo potrebno zamenjati AB Če bi bilo po moje bi imeli drug AB, ampak naši P se to ni zdelo potrebno. Bom videla kako bo, ker če se bom razpiz.... jo raje dežurnemu peljem. Tam sem vedno dobila dobra zdravila. Ne pa tole packarijo od AB. A po 14, dneh jemanja in nobenih učinkIh ona še vedno smatra da ni potrebna menjava AB Boljše je, ni pa še ok. si že študirala, da bi jo dala cepiti proti pnevmokoku? ne . A to tudi obstaja? A veš kaj več o tem?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:33:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali svoje vedno naročite k P,ali greste kar tja? Pri nas je tako,da moraš obvezno poklicati,da te naroči Pri nas greš kar tja. Nisem nikoli čakalja dlje od 20 min.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:33:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Skye a si malo priredila sliko iz naslovnice. Angelček in hudiček??? jep. Sam spodaj se ne vidi besedilo "neprecenljivo veselje" Da ti ne bosta kaj zamerili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:34:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ali je P vzela kri Maji? Mogoče sploh ni bakterija ampak virus. Potemtakem AB seveda ne prime. CPR nad 8 bi mogla naredit sanfort, pa bo dobila primerni AB. Ne vem kako lahko tako na slepo predpisujejo AB Naša P nikoli ne vzame kri. Niti Jaku je nikoli ni vzela v vseh skoraj 4-ih letih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:34:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Se na hitro oglasim nato pa šibam z Galom k zdravnici. Noč je bila Zaradi kašlja se je zbudil milijonkrat, zjutraj je potem še zakuhal tako da zdaj greva in ne bova nič čakala. Bom kasneje voščila našim obmesečnikom in kaj pokomentirala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:35:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit. Lahko da je kaj z ušesi narobe, vendar Nia se vleče za ušesa, ko je razdražena, živčna... Tilen se vleče za ušesa, ko je zaspan Barbaw...res najbolje,da gresta še enkrat k P,pa naj jo pregleda,tako kot se zagre,ne pa kar nekaj predpisuje,potem ji pa še pomaga ne naša tudi Ušesa itak še nima zdrava to vem, ampak ne vem zakaj spet vročina. Zdaj spi pa bom videla kako bo, ko se bo zbudila. Ji pa spodnja 2-ka rine ven in je vse na kupu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:35:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ali je P vzela kri Maji? Mogoče sploh ni bakterija ampak virus. Potemtakem AB seveda ne prime. CPR nad 8 bi mogla naredit sanfort, pa bo dobila primerni AB. Ne vem kako lahko tako na slepo predpisujejo AB Naša P nikoli ne vzame kri. Niti Jaku je nikoli ni vzela v vseh skoraj 4-ih letih. čista kontra našega P. za vsako figo vzame kri, al pa pošilja naprej v Lj na pediatrično, kar pa spet ni ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:35:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dober dan danes ste spet na spidu . jaz sploh nimam več časa za kaj pisat. skos nekam letamo pa faj vreme je treba je sončka izkoristit pa še te brezskrbne dni , ki jih je tako malo ostalo. Emilija je ok, jaz pa še vedno neki šmrkam, mislim že dva tedna se mi vleče SS za poganjalca in izlet, jaz tudi komi čakam, da se preselimo in skočimo na kak izlet na obalo. grem še malo čekirat ojla, ojla!!! a veš da sem se včeraj nate spomnila, ko smo se po AC peljali mimo PO. Sem prav pomislila, a bo J. mogoče v teh rumenih blokih živela, ki se vidijo tukaj iz AC Pa čim prej se pozdravi oziroma nehaj šmrkat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:35:47
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella kako si, nič se ne javiš??????
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:36:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll tudi od naju z Emilijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:36:44
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ali je P vzela kri Maji? Mogoče sploh ni bakterija ampak virus. Potemtakem AB seveda ne prime. CPR nad 8 bi mogla naredit sanfort, pa bo dobila primerni AB. Ne vem kako lahko tako na slepo predpisujejo AB Naša P nikoli ne vzame kri. Niti Jaku je nikoli ni vzela v vseh skoraj 4-ih letih. Samo Vidku je pa vzela kri pri 6. mescih, ko je bil prvič hudo prehlajen, vzela mu je kri, pa vodo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:36:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali kam greste za prvomajske praznike? Rada bi izkoristila te tri dni,ko bo doma,pa da gremo na ene mini počitnice .Ali je katera že bila v Umagu v apartmajih? Saj za kopat tako še ne bo,čeprav sem se jaz pred dvemi leti že kopala ravno za 1. maja v Opatiji.Zanima me,kako je tam s sprehajalnimi potmi za voziček? mi bomo bili kr doma , no money ......... mi tudi pa itak bomo imeli manjši party za Mančin RD
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 10:38:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kako si, nič se ne javiš?????? jaz sem vaju tudi že zjutraj pogrešala, pa sem potem videla, da si se ti avila, o šefici pa še vedno skor ne duha ne sluha
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?