Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:49:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ jst bi mu kr za vrat skočla,upam da ugodno rešiš na zavarovalnici. Se moram najprej ohladiti in potem hladnokrvno razmišljati za naprej: maščevanje je jed, ki je najboljša, če je servirana hladna! tole si morem pa zapomnit, ker jst sem vedno prehitre jeze
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:51:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Najprej spanje: če se ne bi ati vstal danes ob 4h bi spali, ampak Videk izkoristi vsako premikanje in je auf. Tako je bil ob 4.30 čisto auf, dobre volje, Videk je mislil, da je jutro in je že bil v elementu. Sem ga previla, dala flašo, ga vzela k sebi v postlo in je ob 5.30 nazaj zaspal, sedaj pa me že kliče iz kinderpeta. sam da je zaspal nazaj! Smo šli včeraj na rojstni dan, sem se toliko upognila, zaradi nečaka, ampak smo po dobri uri že šli. Je pa šel tudi zraven, ni mu bilo lahko, ampak šel pa je. za , da se je ojunačil in šel z vama! Ej, tole je pa res lepo Sedaj pa moram it Vidka porihtat, ker bo vse iz kinderpeta zmetal. mali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:53:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo tudi že doma, smo bili od 13h praktično do zdaj zunaj. Imeli smo pa smolo, ker je moj zgubil denarnico z vsemi dokumenti. Zdaj je šel nazaj v eno gostilno in mcdonalds, če je mogoče tam zgubil in bil kdo tako fer da je pustil pri miru. v kar dvomim. upam, da ste našli denarnico na žalost ne, in spet imamo stroške s preklicem in izdelavo novih. Moj pa mnde od vseh živcev že celo noč driska. ojej! ni toliko problem denar, ki se izgubi, problem so dokumenti in podobne stvari! na policijo sta kaj vprašala? mogoče pa se še najde kje! držim pesti!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:53:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro spanje in še zdej spi , s tem da se je ob 6.00 zbudil in popil AM. za pridnega filipa!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:53:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo neki čivka iz postelje , letim v čeking Moj enih 10 minut že čivka v postelji, ampak jaz še skoz sedim in kavico pijem. Grozna mama.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:55:27
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:58:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo tudi že doma, smo bili od 13h praktično do zdaj zunaj. Imeli smo pa smolo, ker je moj zgubil denarnico z vsemi dokumenti. Zdaj je šel nazaj v eno gostilno in mcdonalds, če je mogoče tam zgubil in bil kdo tako fer da je pustil pri miru. v kar dvomim. upam, da ste našli denarnico na žalost ne, in spet imamo stroške s preklicem in izdelavo novih. Moj pa mnde od vseh živcev že celo noč driska. ojej! ni toliko problem denar, ki se izgubi, problem so dokumenti in podobne stvari! na policijo sta kaj vprašala? mogoče pa se še najde kje! držim pesti! denarja ni bilo v denarnici, so ble pa kartice, vozniški izpit,dokumenti... ja po službi bo šel še na policijo. Res upam da je bil kdo pošten, ker nimava denarja še za to zdej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 8:59:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:00:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, hvala za vse objemčke Sem bila že navsezgodaj na policiji in sem izpolnila vlogo za pridobitev osebnih podatkov tega *****. Zdaj moram čakati 2-3 dni, da rešijo vlogo, ker tako narekuje zakon o varstvu osebnih podatkov... Prej ne morem ničesar urejat, ker nimam pojma, katero zavarovalnico ta drek ima. Bruha se mi, ko stopim iz bloka in vidim njegov balkon Aja, a veste, kako je njegova baba včeraj obešala cunje? Na balkon je hodila rikverc, ker ni imela jajc, da bi me pogledala Da pa je ironija še večja, je pred 1,5 leta moj na igrišču pobiral njegovega smrkavca, ki se je grdo potolkel, ko je padel s kolesom...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:01:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit. Ja to pa je več kot hudič. Pa ne morem verjet, da je zopet zakuhala. Obe sta bogi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:01:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit. pinjuti pa ne že spet . una koka od P pa nej ji že enkrat napiše summamed, da bo mir bogica mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:01:58
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit. Uboga Maja .Toliko časa že na AB,pa še nič bolje. A gresta k P? Zate pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:03:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo tudi že doma, smo bili od 13h praktično do zdaj zunaj. Imeli smo pa smolo, ker je moj zgubil denarnico z vsemi dokumenti. Zdaj je šel nazaj v eno gostilno in mcdonalds, če je mogoče tam zgubil in bil kdo tako fer da je pustil pri miru. v kar dvomim. upam, da ste našli denarnico na žalost ne, in spet imamo stroške s preklicem in izdelavo novih. Moj pa mnde od vseh živcev že celo noč driska. ojej! ni toliko problem denar, ki se izgubi, problem so dokumenti in podobne stvari! na policijo sta kaj vprašala? mogoče pa se še najde kje! držim pesti! denarja ni bilo v denarnici, so ble pa kartice, vozniški izpit,dokumenti... ja po službi bo šel še na policijo. Res upam da je bil kdo pošten, ker nimava denarja še za to zdej. moj je tud zadnjič najdel denarnico pri vrtcu in je poklical tipa, ki je priletel v roku 20minut in se full zahvaljeval. No imel je pač srečo da je naletel na mojga , ker to je pa res eno letanje za nove dokumente pa še dnar ti gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:04:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo neki čivka iz postelje , letim v čeking Moj enih 10 minut že čivka v postelji, ampak jaz še skoz sedim in kavico pijem. Grozna mama. ti ti mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:06:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo tudi že doma, smo bili od 13h praktično do zdaj zunaj. Imeli smo pa smolo, ker je moj zgubil denarnico z vsemi dokumenti. Zdaj je šel nazaj v eno gostilno in mcdonalds, če je mogoče tam zgubil in bil kdo tako fer da je pustil pri miru. v kar dvomim. upam, da ste našli denarnico na žalost ne, in spet imamo stroške s preklicem in izdelavo novih. Moj pa mnde od vseh živcev že celo noč driska. ojej! ni toliko problem denar, ki se izgubi, problem so dokumenti in podobne stvari! na policijo sta kaj vprašala? mogoče pa se še najde kje! držim pesti! denarja ni bilo v denarnici, so ble pa kartice, vozniški izpit,dokumenti... ja po službi bo šel še na policijo. Res upam da je bil kdo pošten, ker nimava denarja še za to zdej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:07:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit. Ne, to res ni več normalno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:08:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Včeraj smo pršli zvečer domov. Na kosilu je blo fajn, 2x smo šli na sprehod ( sam moj itak ni hotu it - lenoba). Tko zdej grem pa mal za nazaj na expres prečitat. tvojega bi blo pa treba z valarjem po buči, ker se mu nikamor ne da z vama rečem ti de,...včasih je prav obupn
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:08:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Kje dobite tako lepe slikice glitterfy.com, friends18.com,... metla
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:09:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo tudi že doma, smo bili od 13h praktično do zdaj zunaj. Imeli smo pa smolo, ker je moj zgubil denarnico z vsemi dokumenti. Zdaj je šel nazaj v eno gostilno in mcdonalds, če je mogoče tam zgubil in bil kdo tako fer da je pustil pri miru. v kar dvomim. upam, da ste našli denarnico na žalost ne, in spet imamo stroške s preklicem in izdelavo novih. Moj pa mnde od vseh živcev že celo noč driska. ojej! ni toliko problem denar, ki se izgubi, problem so dokumenti in podobne stvari! na policijo sta kaj vprašala? mogoče pa se še najde kje! držim pesti! denarja ni bilo v denarnici, so ble pa kartice, vozniški izpit,dokumenti... ja po službi bo šel še na policijo. Res upam da je bil kdo pošten, ker nimava denarja še za to zdej. moj je tud zadnjič najdel denarnico pri vrtcu in je poklical tipa, ki je priletel v roku 20minut in se full zahvaljeval. No imel je pač srečo da je naletel na mojga , ker to je pa res eno letanje za nove dokumente pa še dnar ti gre tudi za tvojega Žal smo poštenjaki redki. Se spomnim, ko sem pred nekaj leti v križišču našla na tleh denarnico - v njej je bilo takratnih 100 tisoč SIT in dokumenti. Telefonirala sem lastniku in se je izkazalo, da je fant dvignil svojo prvo plačo, se odpeljal z mopedom, denarnica pa mu je v križišču padla iz žepa... Še zdaj mi je toplo pri srcu, če pomislim, kako sta se oba (fant in njegov oče) zahvaljevala. Moji veliki piki sta dala 5000 SIT in je bila tudi zelo vesela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:11:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ jst bi mu kr za vrat skočla,upam da ugodno rešiš na zavarovalnici. Se moram najprej ohladiti in potem hladnokrvno razmišljati za naprej: maščevanje je jed, ki je najboljša, če je servirana hladna! tole si morem pa zapomnit, ker jst sem vedno prehitre jeze Tudi jaz sem običajno prehitre jeze. Ampak v tem primeru sem se morala zadrževati, ker nočem končati kot V.R. Zato pa nisem spala, ker me je žrlo to, da bi tipu najraje osebno naštepala obraz!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:13:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ jst bi mu kr za vrat skočla,upam da ugodno rešiš na zavarovalnici. Se moram najprej ohladiti in potem hladnokrvno razmišljati za naprej: maščevanje je jed, ki je najboljša, če je servirana hladna! tole si morem pa zapomnit, ker jst sem vedno prehitre jeze Tudi jaz sem običajno prehitre jeze. Ampak v tem primeru sem se morala zadrževati, ker nočem končati kot V.R. Zato pa nisem spala, ker me je žrlo to, da bi tipu najraje osebno naštepala obraz! bi kar tja prišla in mu za vrat skočila, ta od deca, kaj si pa domišlja da je
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:13:41
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit. pa sj to ne moreš verjet! spet ima vročino? pa zdej bi si pa lahko P že prišla gor, da ji ta AB ne pomaga! si jo že kaj klicala? zate in za Majo pa kup
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:15:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tudi za tvojega Žal smo poštenjaki redki. Se spomnim, ko sem pred nekaj leti v križišču našla na tleh denarnico - v njej je bilo takratnih 100 tisoč SIT in dokumenti. Telefonirala sem lastniku in se je izkazalo, da je fant dvignil svojo prvo plačo, se odpeljal z mopedom, denarnica pa mu je v križišču padla iz žepa... Še zdaj mi je toplo pri srcu, če pomislim, kako sta se oba (fant in njegov oče) zahvaljevala. Moji veliki piki sta dala 5000 SIT in je bila tudi zelo vesela takih je pa malo, ki bi se znali lepo zahvaliti in za povrhu vsega dati še nagrado
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:16:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Treutno ne morem nič prebrat, ker imam zraven sebe zelo vvvveeeeellllliiikkkkoooo tečko. Jaz bom popiz.... in se , ker ima Maja spet vročino kljub AB. To ni več normalno. 14 dni ima AB pa spet vročina. Lahko, da je zobek, si pa tudi ušesa drgne in jih vleče, tako da ne vem, kaj je narobe. Bom probala kasneje prebrat, zdaj pa se ji moram posvetit. pa sj to ne moreš verjet! spet ima vročino? pa zdej bi si pa lahko P že prišla gor, da ji ta AB ne pomaga! si jo že kaj klicala? zate in za Majo pa kup podpišem suzy, tole res ni več normalno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 23.3.2009 9:17:08
|
|
|
|
mafi
|
ss: a se te je Manca naveličala???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?